Naravno mogu ti to potvrditi na dva nacina:
1. Iskustveno, kada su me svi odbacili i kada sam bio sam jedna bitanga i narkoman koji ceka u redu za smrt, bez nade i buducnosti, Isus mi je oprostio moje grehe i promenio moj zivot, i dao mi nadu i smisao.
2. Kroz rec, biblija kaze u Ivanu 14 glavi:
15 Ako me ljubite, zapovijedi ćete moje čuvati.
16 I ja ću moliti Oca i on će vam dati drugoga Branitelja da bude s vama zauvijek:
17 Duha Istine, kojega svijet ne može primiti jer ga ne vidi i ne poznaje. Vi ga poznajete jer kod vas ostaje i u vama je.
Molitva i zajednistvo sa Isusom kroz Njegovog Svetog Duha i obecanja koja je dao i dela koja cini u mom zivotu su mi vise nego dokaz Njegove licne zainteresovanosti za moj zivot.Da i nikada se nisam molio niti jednom svecu ili Mariji.Dovoljno i potpuno mi je sto poznajem i upoznajem sve vise Gospoda.Ne verujem da je ijedan covek pa ma koliko bio svet i pravedan sposoban da bude milostiviji ili da me vise voli od Onoga koji je dao svoga sina za mene.
Ovo je malo kratko za sada , ali ima jos toga dosta ako cemo o licnim iskustvima, slobodno pitaj tu sam, nema losih pitanja ni previse osobnih.