Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Moralnost subote i stvaranje svijeta

power_settings_newLogin to reply
+10
Ruta
Izrail
Feba
laodikejac
dominik
simply
Aladin
dragan
No Nick
Justin
14 posters

descriptionMoralnost subote i stvaranje svijeta - Page 6 EmptyRe: Moralnost subote i stvaranje svijeta

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
dominik je napisao/la:
Smiri se Dina. Nista ja ne podmecem. Nemas razloga zestiti se. Ako zelis vjerovati da cu ici u pakao i ako me osudjujes, u redu je. Nema problema. grli Ja se pouzdajem u Isusa Krista. Ja sam Njegov. Ja Mu vjerujem da cu biti s Njim u Kraljevstvu. Smile Tamo se nece prepirati oko subote. Wink

Opet ti nama podmjeces pakao,a u Izajiji pise da ce na nebu bas biti subote,a za subotu se nitko tko je od vas niti duze niti zesce ne moze boriti od mene,jer to cinim od utrobe matere moje,a svjesno od moje 4 godine,pred ruljom.oficirske djece pa sve preko mog profesora marksizma,do direktora skole na kojoj sam bila predavac,ne uzrujavam se ali ne mogu podnjeti podmetanja,jer to nesmiju raditi krscani,prvi je sotona podmetnio Evi.</BLOCKQUOTE>

descriptionMoralnost subote i stvaranje svijeta - Page 6 EmptyRe: Moralnost subote i stvaranje svijeta

more_horiz
Dragomire, nemoj mi reći da je za pobožan život dovoljno samo "uzdržavati se od mesa zrtvovanog idolima, od krvi, od udavljenoga i od bluda". zar je to sve što Bog očekuje od kršćana???

more_horiz
Proganjam katolike daj dina malo ozbiljnosti, licim ti na inkiziciju, i da hocu ko sam ja da nekog proganjam, zaista preemotivno reagujes na sve ovo, ako nesto kazem sto se ne slaze sa tvojim uverenjima ispada da kinjim, ma nemam nemereu docu nekog drugog dana, nadam se da ces biti mirnija.

Uzivaj u danu koji si posvetila Bogu i neka te Bog blagoslovi.
Pozdav svima veceras.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
dragomir je napisao/la:
Proganjam katolike daj dina malo ozbiljnosti, licim ti na inkiziciju, i da hocu ko sam ja da nekog proganjam, zaista preemotivno reagujes na sve ovo, ako nesto kazem sto se ne slaze sa tvojim uverenjima ispada da kinjim, ma nemam nemereu docu nekog drugog dana, nadam se da ces biti mirnija.

Uzivaj u danu koji si posvetila Bogu i neka te Bog blagoslovi.
Pozdav svima veceras.

Da li ti si se specijalizirao da bas subotom dokazujes suprotnosti evo ovo je vec 3 subota za redom,kako nas dvoje debatiramo,u razlicitim frekvencijama,hvala ti sto ces me pustiti da imam subotnji mir i blagoslov,a odi i vidi na topiku -izlazak iz katolicke crkve,danasnje tvoje
postove i sam zakljuci.Evo i tebi pozdrav i subotnji blagoslov,brate Dragomire.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
simply je napisao/la:
Dragomire, nemoj mi reći da je za pobožan život dovoljno samo "uzdržavati se od mesa zrtvovanog idolima, od krvi, od udavljenoga i od bluda". zar je to sve što Bog očekuje od kršćana???

Pa to upravo i ja vičem u svojoj duši, na što se svelo kršćanstvo???? Sad

Da se svi kršćani složno bave Bogom, i svi složno dočekuju njegovo pohođenje danom koji je On osobno posvetio i blagoslovio, mislim da bi Ljubav cvjetala na cijeloj planeti i osjetilo bi se zajedništvo. Ovako, što imamo, svi se busaju u prsa i spominju ime Raspetoga, a sve je više nesloge i nemira i nepoštivanja pod klikom i parolom duhovnosti...afro

more_horiz
Justine, kad će novi post?

more_horiz
Kako će ljudi se vratiti Bogu i crkvi bez spoznaje o griješnosti i potrebi oproštenja?
Nije li glas našeg poziva na obračenje oslabio!
Gdje je njegova snaga,
njegov sjaj,
njegova moć privlaćenja Bogu,
gdje nam je sila koja gane dušu,
gdje nam je odgovornost za propadanje duša
gdje nam je sila evanđelja..
imamo li mi straha Božjeg koji druge uće strahu Božjem?

Propovijedamo Zakon je ispunjen - niste više pod zakonom..
A njima još lakše..!Razumjeli su - nemaju moralnih obaveza..Odvajanje Evanđelja od Zakona i Suda nije sadašnja istina..

abraham

more_horiz
Stvarno justine kada ce?

more_horiz
Nema potrebe za time. Smile

Pozdrav svima.

more_horiz
Pa mozda, on je to pokrenuo, sta si mu ti advokat?

more_horiz
Nije mu advokat ali mu je brat.

more_horiz
Kako god, i ja ovde govorim u svoje ime a i svojim najblizim ostavljam to pravo.

more_horiz
Pa onda ostavi i meni pravo da kazem sto zelim.

more_horiz
Ok, ja sam postavio pitanje justine, a vi svi pricajte sta zelite, sto se tebe tice no nick, mogao bi uciti od njega o tome kako se postuje sagovornik pozdrav.

more_horiz
Ja se od svakoga ucim, hvala Bogu na tome, a i tebi hvala na iskrenom savetu.

Poz.

more_horiz
A mene dragomire neces da grdis?

Ma salimo se malo covece.

Svako dobro ti zelim brate.

more_horiz
Sto bih te grdio? Samo ne razumeme sve ovo upadanje, pitao sam justina, ako ne zeli da stavi egzegezu koju je obecao ne mora i kraj price.

Sto bilo ko mora to govoriti u njegovo ime, stvarno ne razumem, opaska no nicku je bila recena u kontekstu nase celokupne medjusobne komunikacije, sa tobom nisam puno razmenjivao stavove i gotovo i ne poznajem nacin tvog razmisljanja.

I ja tebi zelim svako dobro.

more_horiz
Oprostite ljudi, stvarno nisam imao vremena prošli tjedan da pišem o suboti, ali sad sam našao malo vremena i pokušat ću danas staviti neke stvari. Dragomire molim te da shvatiš da imam puno obveza, a također da shvatiš da je ovdje u igri dosta tekstova i da ne mogu tek tako sve objasniti...

Hvala na strpljenju. Slijedi uskoro drugi dio ovog mog izlaganja, a nakon njega objašnjenje teških tekstova.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply