Evo naprimer 15 glava dela apostolski cela glava govori o ovoj temi i ceo sabor je bio posvecen tome.
dragomir je napisao/la:Evo naprimer 15 glava dela apostolski cela glava govori o ovoj temi i ceo sabor je bio posvecen tome.
dominik je napisao/la:Zasto Noemi, Kraljevstvo Nebesko ne bi bilo savrsenije od Edena?
I jos nesto primjecujem:
Prvo se kaze: Subota je Zakon.
Kada se to pobije,
Tada se kaze: Subota je korisna meni.
Znaci ide se preko Zakona, do samougode.
Tako ja to vidim....ali ja naime nikoga ne osudjujem. Ako tko zeli drzati subotu iz ovog ili onog razlog, neka tako cini. Zauzvrat meni se govori da cu ici u pakao jer ne drzim subotu.
Sto bi vam Isus rekao da je ovdje i pise po forumu?
dominik je napisao/la:@ dina
Ne izbjegaja odgovor i ne vrludaj. jasno je receno od strane adventista, na ovom forumu, da tko ne drzi subotu nece biti spasen (ili kako god vi podrazumijevate pakao)
dragomir je napisao/la:Zasto Isus opet kazem to je bila tema sabora apostola u Jerusalemu, i evo sta su oni odlucili, Dela apostolska, 15 galva,
Dakako Duh Sveti i mi odlucili smo ne stavljati na vas nikakvog drugog tereta osim ovih potrebnih stvari da se uzdrzavate od mesa zrtvovanog idolima, od krvi, od udavljenoga i od bluda. Budite li se toga pridrzavali dobro cete ciniti.
Eto to su odlucili Sveti Duh i apostoli i sto bih ja tu nesto menjao.
dragomir je napisao/la:Zasto Isus opet kazem to je bila tema sabora apostola u Jerusalemu, i evo sta su oni odlucili, Dela apostolska, 15 galva,
Dakako Duh Sveti i mi odlucili smo ne stavljati na vas nikakvog drugog tereta osim ovih potrebnih stvari da se uzdrzavate od mesa zrtvovanog idolima, od krvi, od udavljenoga i od bluda. Budite li se toga pridrzavali dobro cete ciniti.
Eto to su odlucili Sveti Duh i apostoli i sto bih ja tu nesto menjao.
dragomir je napisao/la:Sa onim koji ne drzi subotu ne dogadja se nista i nece se dogoditi nista lose ni sada ni bilo kada ako ima Svetog Duha, i ako je prihvatio Hrista kao svog Spasitelja, eto u tome je poenta na suboti je napravljena citava teorija o dolazecem zigu zveri stoi bi trebao biti drzanje nedeljnog dana. Subota idu toliko daleko da kazu da je pecat Boziji.