Pa evo Istina objasniću ti kako mi je Bog dao pravo tumačenje Biblije! To je veoma jednostavno.
Bog ti se jednom objavi da je stvaran i da je Njegova Reč Biblija. Kako se to desilo to je nemoguće objasniti ali suština pravog tumačenja ide za tim.
Dakle, jednom kada ti Bog otkrije da je samo Biblija Božija Reč i put nazad Bogu, onda se u svom srcu otvoriš za to kao jedini vrhovni autoritet.
Dakle, kada shvatiš da ti se Bog obraća sa stranica Pisma onda to izgleda ovako.
Bog kaže pokaj se zato što si grešnik. Ti si rođen u grehu, oblikovan nepravdom, tvoje misli su grešne, i tvoji postupci tvoj govor, itd. Rimljanima: Svi sagrešiše i izgubili su Božiju slavu... Onda se ja pitam šta to znači i pročitam u Bibliji: Dela 2:38. "Pokajte se i da se svaki od vas krsti u Ime Isusa Hrista i primićete dar Svetog Duha."
Šta to znači, pa baš to što piše: Ja se pokajem i okrenem od načina života i merila vrednosti koje sam imao do tada. Onda se krstim u Ime Isusa Hrista verujući da će mi Bog dati Svetog Duha ako nastavim da mu se pokorava. Dela Apostolska 4. Bog daje Svetog Duha onima koji mu se pokoravaju.
Šta to znači baš to. Onda pročitam da će bludnicima i preljubnicima suditi Bog, i da je svaki greh mimo tela ali koji se kurva taj greši o svoje telo! Upitam se pa šta to znači? Pa baš to što i piše. Onda se srce moje odvrati od vanbračne seksualnosti lepote žena koje su oko mene a pogotovu udatih žena koje se danas nude na sve strane i ponašaju se kao neudate.
E A SADA DOLAZIMO I DO TEME HOMOSEKSUALNOSTI.
Pitam se šta Bog misli o tome, pa upravo ono što je i rekao. Bog govori ono što misli, ne kao ljudi ili pogotovu ne kao đavo.
Otvorim u Bibliji poslanicu Rimljanima prvu glavu i pročitam šta Bog misli o tome. I evo šta On kaže a ne ja, još jednom:
"Jer kad spoznaše Boga, ne proslaviše ga kao Boga, niti mu zahvališe,
nego zaludješe u svojim mislima, i potamnje nerazumno srce njihovo." Ovde Pavle piše o ljudima koji su došli u kontak sa Bogom ali Ga nisu prihvatili i proslavili kao Boga!
"Kad su govorili da su mudri, postadoše ludi." Kada govore da su pastiri Hrišćanske crkve, naprimer.
"I zato ih predade Bog u željama njihovih srdaca u nečistoću, da sramote sami tjelesa svoja," OVO NE BI KOMENTARISAO JER NE TREBA NIKAKVO TUMAČENJE.
"Koji pretvoriše istinu Božju u laž, i većma iskazivaše čast i služiše
stvorenju nego Stvoritelju, koji je blagoslovljen u vijeke. Amen." BUDUĆI DA SU PRETVORILI ISTINU BOŽIJU U LAŽ, EVO ŠTA ĆE BOG UČINITI S NJIMA!
"
Zato ih predade Bog sramotnim strastima, jer žene njihove pretvoriše naravno općenje u ono, što je protiv naravi. A tako se i muškarci, ostavivši naravno općenje sa ženom, raspališe
željama svojim jedan na drugoga, i muškarci su s muškarcima činili
sram, i sami su na sebi primali zasluženu plaću za svoju zabludu." OVO BI TREBALO BITI JASNO SVAKOJ NORMALNOJ OSOBI ŠTA TU PIŠE.
A ZAŠTO IH JE BOG TOME PREDAO???
"I kako nijesu marili da spoznaju Boga, zato ih Bog predade pokvarenom mišljenju, da čine, što ne valja,"
Dakle, Istina, kako može neko sa ovim kvalifikacijama biti najduhovniji pastir koga ti poznaješ????????????????????
A da li je pun Božije ljubavi kao što ti to tvrdiš, pa EVO ŠTA BILIJA KAŽE, OVO NIJE TUMAČENJE VEĆ SAMO CITIRANJE.
"Da budu napunjeni svake nepravde, zloće, bludnosti, lakomstva, pakosti,
puni zavisti, ubojstva, svađe, lukavstva, podmuklosti, doušnici,"
Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org