Istina,
Dali si ikada citala ozbiljno Bibliju u životu??? Kako homoseksualac može biti pun ljubavi Božije??? Pa to je apsolutno suprotno Reči Božijoj. Bog je Reč, a Reč je ljubav, a Reč je apsolutno protiv toga. Zar te ne uči i sama priroda o tome?
Možda taj čovek jeste pun nekakve ljubavi, ali to nije Božija ljubav. BOŽIJA LJUBAV JE KOREKTIVNA LJUBAV, A NE ONA KOJA SAMO OPRAŠTA. NAKON PRAŠTANJA BOG ZAHTEVA KOREKCIJU I ISPRAVKU, A NE OSTANAK U ISTOM STANJU U KOM SMO DOŠLI BOGU.
Zar Pavle u poslanici kaže: "Ako smo pod milošću, hoćemo li i dalje ostati u grehu... " Rimljani 6:1.
A što se tiče homoseksualizma evo šta Bog misli o tome, Pavle Rimljanima 1:24-28.
Za ne piše da su takvi ljudi pretvorili ISTINU BOŽIJU U LAŽ. Rimljanima 1:25. Pa kako ti onda poznaješ takvog pastira KOJI JE PUN, I TO BOŽIJE LJUBAVI?
To je apsolutno suprotno Reči, pa bi na tvom mestu ozbiljno preispitao u kakvo ja to hrišćanstvo verujem, jer sestro to što ti veruješ to nije Božija Reč. I bolje je da ti to neka kaže u lice nego da te licemerno gleda kako živiš u velikoj zabludi i kako propadaš u tome. Upamti, LJUBAV JE PRE SVEGA DOBRONAMERNA I KOREKTIVNA, a ISTINA može da seče i boli. Ali bolje da boli na zemlji nego na drugom mestu.
i za kraj samo da podsetim vas koji mislite da je Bog deda mraz i da će sve ljude pustiti u Nebo, šta piše u Pismu o ljudima koji ne žele da prestanu praktikovati greh.
Otkrivenje 21:8.
A strašljivima i nevjernima i poganima i krvnicima, i kurvarima, i vračarima, i idolopoklonicima, i svima lažama, njima je dijel u jezeru što gori ognjem i sumporom; koje je smrt druga.
Ja to svakako ne želim nikome na ovom forumu, i zato nekada pišem oštro, ne bi li se neko trgao i da shvati u koliko ozbiljnom vremenu mi živimo, kada su ljudi i mi sami izgubili pravi osećaj za Boga, i mislimo da je svaka emocija i senzacija Bog, ili sve što nam padne na pamet dok čitamo Bibliju, ali na žalost to nije tako.
Brat Aladin