Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Padaju li krscani na vanjstinu ili nutrinu?

power_settings_newLogin to reply
+15
Bhakti
mikic
simply
dragan
Trešnja
Feba
hrvoje hrki
Mila
Aladin
Daniel
Justin
vivi
Spart
dominik
forestsilvy
19 posters

descriptionPadaju li krscani na vanjstinu ili nutrinu? - Page 7 EmptyRe: Padaju li krscani na vanjstinu ili nutrinu?

more_horiz
Ako si sigurna da je to onaj pravi samo naprijed,pokaži mu da ga voliš i da ti je stalo.
Ja sam mom kupila bombonjeru i nešto mu rekla al nije za javnost he-he he
<BLOCKQUOTE>
Mila je napisao/la:
Možda nisam posve u temi, ali mislim da nema potrebe za ovo što me zanima otvarati neku novu. Što mislite da li je normalno i ne nekršćanski da djevojka učini prvi korak u pristupu mladiću?
</BLOCKQUOTE>

descriptionPadaju li krscani na vanjstinu ili nutrinu? - Page 7 EmptyRe: Padaju li krscani na vanjstinu ili nutrinu?

more_horiz
Sada živim već 11 godina u sretnom braku i naravno stalno si nešto slatko jedno drugom kupujemo.Mislim čokoladu,keksiće itd........

more_horiz
Ja sam nazalost imala iskustava medu krscanima da se njeguje totalno konzervativni pristum.To znaci muskarac vodi a zena slijpo slijedi,kako u tome tako i u drugim stvarima...A sto se tice nutrine i vanstinje nazalost situacija ide dosta u prilog ovom drugom.Cak i medu krscanima.Bila sam prisutna kad je u jednoj velikoj zagrebackoj krscanskoj crkvi dosao prosijak i jako je smrdio a oni su ga izbacili van...A inace jedan zaista pametan i duhovan covjek.Toliko o tome.

more_horiz
Trešnja je napisao/la:
Ako si sigurna da je to onaj pravi samo naprijed,pokaži mu da ga voliš i da ti je stalo.
Ja sam mom kupila bombonjeru i nešto mu rekla al nije za javnost he-he he

<BLOCKQUOTE>
Mila je napisao/la:
Možda nisam posve u temi, ali mislim da nema potrebe za ovo što me zanima otvarati neku novu. Što mislite da li je normalno i ne nekršćanski da djevojka učini prvi korak u pristupu mladiću?
</BLOCKQUOTE>

Znači ti si učinila prvi, mislim prvi prvi, korak?
Svaka čast na hrabrosti! Very Happy

more_horiz
Istina je napisao/la:
Bila sam prisutna kad je u jednoj velikoj zagrebackoj krscanskoj crkvi dosao prosijak i jako je smrdio a oni su ga izbacili van...A inace jedan zaista pametan i duhovan covjek.Toliko o tome.

Ništa čudno Crying or Very sad

more_horiz
ljudi stalno govore samo moli se, moli se i samo se moli za svog partnera i Bog ce odgovoriti.......djelomicno se slazem sa tim....
jel to je isto kao i kad nam neko dodje i trazi nesto da jede, jel "umire" od gladi, nije jeo 2 dana, a mi umjesto da mu damo, kazemo da cemo se moliti za njega, i nek se on moli i sve ce bit iu redu........
ja smatram da je molitva mocno sredstvo, i apsolutno korisno, na kraju krajeva to je razgovor sa Bogom.....ali mislim da mi trebamo birati partnera.....jel meni se mora partnerica svidjati bar malo na izgled...ili mi biti bar simpaticna, a naravno mora biti vjerna Bogu, i imati neke kvalitetne osobine karaktera.....itd.
i kad pronadjemo neku osobu....koja nam se dopada, e onda se treba moliti....i vec vremenom Bog odgovori....(iz iskustva).....peace....

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply