Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionkrscani po prirodi su pesimisti ili optimisti ili ....... Emptykrscani po prirodi su pesimisti ili optimisti ili .......

more_horiz
Svuda srecemo ljude,i vidimo najcesce ili pesimiste ili optimiste,jedni jamraju i nista im nije dobro,mekecu jer im svi smetaju,vide samo,do pola praznu casu vode,a drugi opet,sve je OK.ono sto nije bit ce,ima jos vremena,casa je do pola puna vode,kako vi vidite ,sto vi mislite da li ima vise krscana optimista ili pesimista i koji su uzroci tome?

descriptionkrscani po prirodi su pesimisti ili optimisti ili ....... EmptyRe: krscani po prirodi su pesimisti ili optimisti ili .......

more_horiz
krscani bi trebali da su uvek optimsiti jer znaju Boga i vole ga celim srcem. to je moje misljenje ali ima puno koji su pesimisti jer je ozbiljno vreme ali nesmo nikada izgubiti nadu! Bog je snama

descriptionkrscani po prirodi su pesimisti ili optimisti ili ....... EmptyRe: krscani po prirodi su pesimisti ili optimisti ili .......

more_horiz
Ljudi ovoga svijeta su zaokupljeni brigama, kako doći do što više novca, kako završiti fakultet, zaposliti se itd. A jako se malo druže sa Bogom, koji želi da im olakša njihove terete, ako bi se oni predali njemu.
Nažalost i kod kršćana to nije rijetkost. Umjesto da se drže Božjih obećanja i predaju svakodnevno svoj život, svoje poslove, svoje misli i djela Bogu, mi ljudi često želimo nešto uraditi svojom snagom i svojom inteligencijom.
Tako da kada nam nešto nejde kako bi smo mi to željeli, mi postajemo pesimistički i padamo u depresije ili slično jer nevidimo izlaze.
Ali da uputimo molitvu našem stvoritelju, on bi naša srca pretvorio u radost i optimizam jer bi nam otvorio oči da vidimo, da sa njime mi možemo proći kroz svaku nevolju koja nailazi na nas!!

more_horiz
Naša grešna priroda je možda i pesimistička i nemožemo puna puta da budemo optimistički, ali sa Bogom našim licem može zračiti optimizam!!!

more_horiz
pesimisti.To se najbolje vidi na svetim misama gdje ljudi umjesto da slave,raduju se Kristu uskrslom oni kukaju,placu,moljakaju,vjecni kajaoci.Mozda ce zvucati grubo al mogu reci da su nam ljudi na misama morbidni.Slavljenje euharistije,a ne tuzne face,nekakva sjeta.Boze daj mi ovo,Boze daj mi ono,molim te za ovo.Ljudi Bozji slavite,slavite
Gospodina jer je dobar.Ma mogu mi pomrijeti svi rođaci,svi u obitelji,bilo kakvi razlogi al nista nemoze u covjeku slomiti Duh koji ima ako ima.nista.Amen

more_horiz
Ja sam od kad znam za sebe optimista i to mi puno znači i sad u hodanju s Bogom,jer uvjek mislim,ma super evo Bog je učinio ovo i učinit će i ono.Teško mi padaju pesimisti ali nemogu si puno pomoći, takvi su,razumimo to.sunny

more_horiz
dali je Isus bio pesimista ili optimista odmah pomislim ?
Hrišćani mogu biti i pesimisti , mislim , ali Bog ih gleda sa ljubavlju jer su u potrebi kako bismo i mi trebali takvi biti danas kad je svet prepun pesimista a i crkva pomozimo im ako mislimo da smo optimisti !!!

more_horiz
Slažem se da nas ima i pesimista i optimista. Osobno sam optimist iz razloga što imam zajednicu sa Kristom i ništa na ovom svijetu me nemože toliko ubedirati da bih izgubio sa vidika tu Kristovu ljubav. Naravno da ima kršćana koje su problemi naovom svijetu uspijeli malo poljuljati u vjeri. Njima , draga moja braćo i sestre, trebamo biti na blagoslov , pomoć i biti tu za njih te im toplim riječima i djelima i, na kraju krajeva svojim životom, pokazati i ukazati ima na tu ljubav i na činjenicu da nas ništa ne može odvojiti od ljubavi Kristove.-8osim nas samih naravno) Hvala. Mir vam u Isusu Kristu Gospodinu našemu.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply