Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Zasto Isus Krist nije dao neki prepoznatljiv opis Boga Oca?

power_settings_newLogin to reply
+9
muslim
Sofia
stranac
branko
ILIJA
jakob
kristina888
Konin
aleksandar
13 posters

descriptionZasto Isus Krist nije dao neki prepoznatljiv opis Boga Oca? - Page 4 EmptyRe: Zasto Isus Krist nije dao neki prepoznatljiv opis Boga Oca?

more_horiz
E hajde mi sad navedi, gdje u Bibliji piše da je Isus Bog? Hvala

descriptionZasto Isus Krist nije dao neki prepoznatljiv opis Boga Oca? - Page 4 EmptyRe: Zasto Isus Krist nije dao neki prepoznatljiv opis Boga Oca?

more_horiz
”Tko je vidio mene, vidio je i Oca“ (Ivan 14:9).

more_horiz
To apsolutno ništa ne potvrđuje. Gdje piše, Isus je Bog?

more_horiz
Pa kako ne?
Kako?
Rekli su mu neka im pokaže Boga,a On pokaza time na sebe.
Ako vidiš zraku sunca,zar nisi video sunce?
Zar te nije obasjalo?

more_horiz
Sofia, molim te da mi navedeš gdje u Bibliji piše, bilo stari ili novi zavjet da je Isus Bog!

more_horiz
A nema smisla No
Tebi On neće bit Bog,da i piše,a Boga se ne dokazuje,pa mi sličiš više na one farizeje nekad.

Ako ko i posumnja u Isusa ko Boga,jer je vidljiv ko čovek,oprostit će mu se,ali ako posumnja u Duha Svetoga-neće nikada.
A ti me pitaš šta je Duh Sveti.
Sve sam ti rekla,dalje je do vere,odnosno ako te se dotakne,al nije pale

more_horiz
Ovo se na odnosi na to da je Isus Bog jer stoji:

37 Tako Otac, koji me posla, sam posvjedoči za mene. Ali glasa
njegova niti ste kad čuli, ni lica njegova(Bozijeg) nijeste vidjeli;(Ivan 5)

Stoga ovi stihovi ili su kontradiktorni ili se ovo prvo nemoze odnositi na to da je Isus Bog!Al kako god da odaberes nije dobro Zasto Isus Krist nije dao neki prepoznatljiv opis Boga Oca? - Page 4 Icon_smile

more_horiz
Ne,nije,nego je predobro Cool
Nismo videli celoga Boga,u svoj njegovoj punini,ne bi podneli sjaj i jačinu,al kako su tebi zrake kontradiktorne,nema smisla nazivat ih suncem!
Aj bulji u sunce!
Al zato znaš uživat u osunčanom danu,jel?
U otkrivenju i stoji da je Bog svetlost jaka ...al čemu više?kad ti klanja (sorry-pasalo mi sunny )

more_horiz
Zato je Islam prelijepa vjera. Nema nikakvih kontradiktornosti i ne vode se ovakve diskusije među muslimanima po pitanju Kur'ana. A kod kršćana, neki govore da je Isus Bog, neki da je Božji sin, pa onda je tu Duh Sveti kojeg niko ne zna objasniti šta je, pa onda trojstvo itd itd... Sama činjenica da ima jedno 70.000 verzija Biblije pisane od strane ljudi onako kako im odgovara govori sve. Kur'an je jedan i nikad nije promjenjen. Čak ni jedan harf (slovo). Njoy! Smile

more_horiz
Lepa je laž,uvek-i umu ljudskome smislena otprve!
Najveća tajna je u Isusu,a kako je biblija istina,zato je toliko i napadana sotonom,i izvrtana-jer nema sotona sa vama nikakvih problema,zar ne?

more_horiz
Ali sorry, Isus nije samo rekao da nisu vidjeli njegova lica nego da nisu culi ni njegova glasa:
37 Tako Otac, koji me posla, sam posvjedoči za mene. Ali glasa
njegova niti ste kad čuli, ni lica njegova(Bozijeg) nijeste vidjeli;(Ivan 5)

A koliko znam upravo ove rijeci govori Isus!I na osnovu cega ti to tumacis da Bog nije bio u Isusu u svojoj punini nego djelomicno i sl kako je to onda Bog sisao u Isusa, djelomicno ili potpuno?

Ne upravo suprotno sotona nema s vama problema, ne posljednju Boziju Rijec nemoze izmjeniti sotona jer nju cuva Bog i ona traje sve do Sudnjeg dana!

A posto ti kazes da je Biblija bila izvrtana od strane sotone kako onda znas sta je u Bibliji od sotone a sta od Boga?

more_horiz
Bog je sišao u Isusa još jednom zraom,Duhom Svetim,ne u potpunosti.
Koliko puta je spomenuto da će doći još jači...
A sve je to isti Bog,jačim nadahnućem,il slabijim.
Znači,vi ste zaštićeni u svojoj zabludi?
Vidiš,nas poučavaju da propitkujemo duhove.
A šta se tiče Biblije,nije ni dana na spas onima koji za to nisu predodređeni,pa tako oni koji jesu čitaju sa uvidom,po Duhu Svetomu,i On im otvara oči,pa eto da te utešim-neće ni svi kršćani u Raj,samo gutajući Reč.
Reč ubija,Duh oživljava.

A sad velite: 'Vidimo', zato vaš grijeh ostaje." ...
Niko sam ne može da shvati Bibliju,stoga kome nije dano,neka ni ne čita,da bi se držao egom da zna.

more_horiz
A posto ti kazes da je Biblija bila izvrtana od strane sotone kako onda znas sta je u Bibliji od sotone a sta od Boga?

Hehehhe, Good point, bro! Very Happy

more_horiz
Sofia je napisao/la:
Bog je sišao u Isusa još jednom zraom,Duhom Svetim,ne u potpunosti.
Koliko puta je spomenuto da će doći još jači...
A sve je to isti Bog,jačim nadahnućem,il slabijim.
Znači,vi ste zaštićeni u svojoj zabludi?
Vidiš,nas poučavaju da propitkujemo duhove.
A šta se tiče Biblije,nije ni dana na spas onima koji za to nisu predodređeni,pa tako oni koji jesu čitaju sa uvidom,po Duhu Svetomu,i On im otvara oči,pa eto da te utešim-neće ni svi kršćani u Raj,samo gutajući Reč.
Reč ubija,Duh oživljava.

A sad velite: 'Vidimo', zato vaš grijeh ostaje." ...
Niko sam ne može da shvati Bibliju,stoga kome nije dano,neka ni ne čita,da bi se držao egom da zna.

Da imamo prostora na ovom forumu, mogli bi govoriti kako to da nauka potvrđuje mnoooge stvari koje je Kur'an rekao još prije 1400 godina, a Biblija ne. Razmisli o tome. Smile Lijep pozdrav Sofija!

more_horiz
Shocked Shocked Shocked
A tu si se nasladio!
Ja i zaboravih Rolling Eyes
Znam šta je upućeno meni,a šta onima koji traže spas,a neće ga naći.
To je tajna Biblije-nije sve dano ko zapoved ,ko uputstvo za spas,i svi koji pokušaju-neće uspeti živeti po Reči,jer to može samo Bog.
Tako nam ostaje milost i spoznaja da je Isus Bog,koji ća se vratiti i doći po svoje

more_horiz
Odeš?
Već? Shocked

more_horiz
https://www.youtube.com/watch?v=9lU6GnQqGgk

more_horiz
Hehehe, Sofija sve si mi rekla. Hvala ti Smile

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply