Mislim da je SDP u potpunosti u pravu...
Istina je napisao/la:Mislim da je SDP u potpunosti u pravu...
trebalo bi sve politicke stranke pozvat na krscanski kros
Istina je napisao/la:Drzavu i KATOLICKU CRKVU treba odvojiti u svakom slucaju, jer RK Crkva nema sta traziti u drzavi,jer onda treba uvesti vjersku slobodu i uzeti sve vjere u obzir a ne samo Katolicku....Vjeronauk neka bude izborni i neka bude vjeronauk svih VJERA i onda ce biti u redu,ali ovako je izricito vezan uz Katolicku vjeru i to nije dobro...
A sto se tice izajve Gosna Salamadera taj bi reka sve samo da zadrzi vlast...Nekidan je cak podrzao i homoseksulace iako je izricito protiv toga...Taj bi prodao i vlastitu straznjicu da s e opet domogne vlasti tako da njegove izjave ja uopce ne uzimam za ozbiljno...
I da trebalo bi sve politicke stranke pozvat na krscanski kros u tom si u pravu abrahame...
abraham je napisao/la:
citiram Istinu:
trebalo bi sve politicke stranke pozvat na krscanski kros
Vođe bi trebale biti primjer uvažavanja Evanđelja kako bi pridonijeli uklanjanju rezignacije prema Istini..
Oni se ne bi trebali dati kupiti ni prodati radi osvajanja vlasti..Trebali bi se pokoravati suverenitetu naroda i podržavati vjersku slobodu ali ne i indolenciju prema kršćanskim vrijednostima..
Kada bi vođe naroda bili etički samokritični smanjio bi se pritisak katoličke crkve na grijeh struktura jer tih grijeha ne bi bilo..Nedostatak moralne korektivnosti kod političara ukazuje na dekadenciju njihovih vizija..Oni nemaju reformnu viziju , stalno su u uskim prijeporima - to je pogubno za svaki narod kada knezovi rano jedu i piju..umjesto da trće Biblijski kros...
Istina je napisao/la:Drzavu i KATOLICKU CRKVU treba odvojiti u svakom slucaju, jer RK Crkva nema sta traziti u drzavi,jer onda treba uvesti vjersku slobodu i uzeti sve vjere u obzir a ne samo Katolicku....Vjeronauk neka bude izborni i neka bude vjeronauk svih VJERA i onda ce biti u redu,ali ovako je izricito vezan uz Katolicku vjeru i to nije dobro...
A sto se tice izajve Gosna Salamadera taj bi reka sve samo da zadrzi vlast...Nekidan je cak podrzao i homoseksulace iako je izricito protiv toga...Taj bi prodao i vlastitu straznjicu da s e opet domogne vlasti tako da njegove izjave ja uopce ne uzimam za ozbiljno...
I da trebalo bi sve politicke stranke pozvat na krscanski kros u tom si u pravu abrahame...
Koliko je meni poznato, Crkva (katolička) i država već jesu odvojene i Crkva ni u kom pogledu ne utječe na rad državne vlasti...
''Tamo gdje su vaše težnje, vaš rad, vaše ljubavi, tamo je mjesto vašeg svakodnevnog susreta s Kristom. Tamo, usred potpuno materijalnih stvari ove zemlje, gdje se moramo posvećivati služeći Bogu i svim ljudima. Na horizontu, djeco moja, izgleda kao da se spajaju nebo i zemlja. Ali ne, oni se spajaju uistinu u vašem srcu ako sveto živite u svakodnevnom životu.'' (sv. Josemaria Escriva)
Istina je napisao/la:Hmmm znas li ti da recimo i ti,ako radis odvajas svaki mjesec jedan odredeni postotak od svoje place i dajes Rimokatolickoj Crkvi a da te to nitko nije pitao i bez obzira htio ti to ili ne i jesi li vjernik ili ne?Moras davati kad radis!Jeli to odvajanje drzave od vlasti?
Istina je napisao/la:
Ajde pogledaj postotak ljudi koji recimo odaberu etiku osim
vjeronauka?Ljudi biraju vjeronauk zato sto svi idu na njega pa je sam
po sebi i u biti nametnut...
Istina je napisao/la:
I osim toga zasto neki musliman recimo nebi
imao pravo u skoli izabrati muslimanski vjeronauk?Zasto to mora biti
Katolicki?
Nek si naprave sta hoce. I ovako i onako ucinit ce kako to njima bude
odogovaralo, briga njih za narod, glavno da je njihov zeludac pun!
abraham je napisao/la:Bas sam na to mislio.
Politika je onečovjećena, instrumentalizirana ,
jer duh instrumentaliziranih političara umjesto da se približava Bogu ,
udaljava se od evanđelja i istinske pobožnosti kojom sile
instrumentalizacije koje izlaze kao hobotnice iz nemilosrdnog
kapitalizma i ateističkog komunizma i socijalizma ne mogu
upravljati..
Politika je onečovjećena, instrumentalizirana ,
jer duh instrumentaliziranih političara umjesto da se približava Bogu , udaljava se od evanđelja i istinske pobožnosti
Kao prvo ako ja radim JA moram odluciti kome cu placati sto a kome ne,a ne Salamander, jer sam ja to osobno zaradila...To je tako u svim normalnim europskim drzavama pa tako bi trebalo biti i u nasoj,ali nije...
|
|