nemoj mi citirat tekstove koji nemaju nikakve veze s temom... to ti je spamanje...
Bhakti je napisao/la:nemoj mi citirat tekstove koji nemaju nikakve veze s temom... to ti je spamanje...
Bhakti je napisao/la:
može misliti samo jako izopačena i bolesna osoba. sramotiš kršćanstvo ovako govoreći...
Molitelj je napisao/la:Mozda bi nam svima pomoglo da dublje analziramo ono sto sagovornik pokusava da nam kaze. Jer neki put, sagovornik isprovociran optuzbama samo nastavlja da se inati, saljuci visesmislene poruke, kako bi nam otezao da ga shvatimo.
Bez obzira sta je sve medo napisao to jos uvek nije dokaz da on podrzava pedofiliju.
Molim vas budimo malo mudriji!!!!
Medo je napisao/la:
Ja samo spadam u ovu trećinu:
Tu ću trećinu kroz oganj provesti,
pročistit ću ih kao što se
pročišćuje srebro,
iskušat' ih kao što se srebro iskušava.
Izrail je napisao/la:Medo je napisao/la:
pročišćuje srebro,
Kako znaš?
Zar Gospodin ne oderđuje tko će kamo ili tebe prvo pita?
Medo je napisao/la:Izrail je napisao/la:Medo je napisao/la:
pročišćuje srebro,
Kako znaš?
Pa jednostavno znam
Šapnuo mi je Jahve ovo:
"Prije nego što te oblikovah
u majčinoj utrobi, ja te znadoh;
prije nego što iz krila majčina
izađe, ja te posvetih,...
Izrail je napisao/la:Medo je napisao/la:Izrail je napisao/la:Medo je napisao/la:
pročišćuje srebro,
Kako znaš?
Pa jednostavno znam
Šapnuo mi je Jahve ovo:
"Prije nego što te oblikovah
u majčinoj utrobi, ja te znadoh;
prije nego što iz krila majčina
izađe, ja te posvetih,...
Zar to nije svima nama šapnuo?
Bhakti je napisao/la:medo, ono što najviše zamjeraš, sam činiš - ohol si - i to duhovno ohol. a biblija kaže da će kraljevstvo nebesko pripasti "siromašnima u duhu"...
Medo je napisao/la:
Onaj koji je duhovno ohol nebi ovo napisao:
Slavim te, Jahve, svim srcem svojim,
ispovijedam sva čudesna djela tvoja.
Radujem se i kličem tebi,
pjevam imenu tvome, Svevišnji!
Dušmani moji natrag krenuše,
padoše i pred licem tvojim pogiboše.
Izrail je napisao/la:Medo je napisao/la:
Onaj koji je duhovno ohol nebi ovo napisao:
Slavim te, Jahve, svim srcem svojim,
ispovijedam sva čudesna djela tvoja.
Radujem se i kličem tebi,
pjevam imenu tvome, Svevišnji!
Dušmani moji natrag krenuše,
padoše i pred licem tvojim pogiboše.
o pa ti si i psalme pisao
Istina je napisao/la:Sad kad smo se svi dobro ismijali i izsokiravali Medinom pisanju vratimo se na temu....
Ja i dalje stojim pri tom da ti treba Medo psihijatar po mogucnosti i tablete ako zaista mislis onako kako pises osim ako ne provociras,sto ja preko neta nemogu razabrati...Na tvoju dusu...
Da Molitelju po onome sto pise Medo podrzava pedofilu jer prakticki kroz svoju poeziju govori da je Jahve dao pedofile kako bi grijesnu dijecu naucili pameti...Mislim da pojednostavnim njegove sage...Tako da znas,a ja ne smatram takav bolesan um slusati osim ako treba pomoc onda neke mi se obrati i zato vas molim da ignorirate njegove postove bar na ovom topicu....
Istina je napisao/la:Sad kad smo se svi dobro ismijali i izsokiravali Medinom pisanju vratimo se na temu....
Ja i dalje stojim pri tom da ti treba Medo psihijatar po mogucnosti i tablete ako zaista mislis onako kako pises osim ako ne provociras,sto ja preko neta nemogu razabrati...Na tvoju dusu...
Da Molitelju po onome sto pise Medo podrzava pedofilu jer prakticki kroz svoju poeziju govori da je Jahve dao pedofile kako bi grijesnu dijecu naucili pameti...Mislim da pojednostavnim njegove sage...Tako da znas,a ja ne smatram takav bolesan um slusati osim ako treba pomoc onda neke mi se obrati i zato vas molim da ignorirate njegove postove bar na ovom topicu....