Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionSto mislite o Predsjedinku Bushu i Amerckim krscanima? EmptySto mislite o Predsjedinku Bushu i Amerckim krscanima?

more_horiz
Pa zanima me sto mislite o Predsjedniku Bushu i njegovoj politici?Predpostavljam da svi znate da se on deklarira kao nanovo rodeni krscanini i da njegovj strani stoji gotovo cijela krscanska zajednica Amerike?I sad oni vode rat protiv jedne zemlje (uskoro ce i protiv druge) iako je Novi Zavjet od pocetka do kraja prepun Isusovih zapovjedi protiv rata i ljubavi prema neprijatelju?Zaista me zanima ako mi utko moze objasniti kako se onda on i svi oni mogu deklarirati kao krscani a direktno krsiti nekoliko zapovjedi Bozjih a da ne kazem Isusovih u Novom zavjetu a i ljudkish?

:shock:

Zahvaljujem i pozdrav!

descriptionSto mislite o Predsjedinku Bushu i Amerckim krscanima? EmptyRe: Sto mislite o Predsjedinku Bushu i Amerckim krscanima?

more_horiz
Pa bar nama to nebi trebalo biti čudno. Nije tako davno bilo kada su popovi raznih tradicionalnih crkva blagoslivljavi topovske cijevi, valjda da budu što efikasnije u svojoj svrsi, pa sada govore o zajedništvu, ekumenizmu, kršćanskom jedinstvu itd. Sve se to može pomirit kad se hoće.

To što su oni u Americi protestanti za razliku od ovih ovdje, kao što vidiš ne znači apsolutno ništa. KKK je nastao upravo među američkim protestantima, tako da nas to netreba čudit.

descriptionSto mislite o Predsjedinku Bushu i Amerckim krscanima? EmptyRe: Sto mislite o Predsjedinku Bushu i Amerckim krscanima?

more_horiz
Nijedan rat nije dobar, ali dužnost predsednika je da brani svoju zemlju. Da je Clinton razmišljao o bezbednosti svog naroda umesto što se družio sa g-com Lewinsky i to onda maskirao isterivanjem pravde tamo gde ga niko nije ugrožavao ovoga ne bi bilo:

Sto mislite o Predsjedinku Bushu i Amerckim krscanima? Ny7

A s obzirom na najnovije vesti "FBI's Mueller: Bin Laden Wants to Strike U.S. Cities With Nuclear Weapons" podržavam Buša 100%.

more_horiz
Hvala na odgovoru obojici!

Da obojica imate pravo.Ovaj svijet nezna nista drigo nego rataovatia, a poznato je da Busch nije napao Irak samo zbog obrane svoje zemlje nego zbog nafte, ali opet nemozes ne reagirati na otvoreni napad????
Medutim ja smatram da nitko nema pravo uzeti tudi teritori na takav nacin posebno ako se jos naziva krscanin.Mi moramo nosti mir u srcu a ne rat....

more_horiz
Kamo sreće kada bi ljudi našli neki drugi način da se dogovore i pomire...

more_horiz
A kako mozete sa sigurnoscu tvrditi da je Bin Laden to sto ameri pricaju za njega?? Sto ako on nije takav terorista kakvog ga oni zele predstaviti, eto kao savrseno opravdanje za njihove politicke pa i ratne ciljeve?? Samo pitam...

prijatno.

more_horiz
Nek se Bog smiluje i jednima i drugima!

more_horiz
Pozdrav svima!

Pa ja sam i stavila ovaj post sto se ponekad pitam dali krscani uopce citaju Bibliju?Pa novi zavjet je pun poruka mira i ljubavi oprastanja....I sad jedan moglo bi se reci od "najkrscanskijih" naroda na svijetu bas u ime Boga sada napada drugi narod????I to ne na svom nego njihovom teritoriju????Dobro kad te netko napadne moras se na neki nacin odbraniti,ali napadati nekoga tako jako i cak par godina nakon rata jos uvijek ubijati taj narod i zvati se krscaniniom?To ja zaista ne razumjem!!!!
Imas pravo Tresnja.Neka se Bog svima smiluje!!!!

more_horiz
Predpostavljam da svi znate da se on deklarira kao nanovo rodeni krscanini i da njegovj strani stoji gotovo cijela krscanska zajednica Amerike?I sad oni vode rat protiv jedne zemlje (uskoro ce i protiv druge) iako je Novi Zavjet od pocetka do kraja prepun Isusovih zapovjedi protiv rata i ljubavi prema neprijatelju?Zaista me zanima ako mi utko moze objasniti kako se onda on i svi oni mogu deklarirati kao krscani a direktno krsiti nekoliko zapovjedi Bozjih a da ne kazem Isusovih u Novom zavjetu a i ljudkish?

Sto mislite o Predsjedinku Bushu i Amerckim krscanima? 0693007.20
ovdje:
Carter: Bush je gori od Nixona
Bivši američki predsjednik Jimmy Carter
izjavio je kako su njegove riječi bile
'krivo protumačene i nesmotrene'
kada je rekao da je Busheva administracija 'najgora'
--------
Ne stoji cijela Amerika iza Buscha, ne vodi cijeli Američki narod rat, nisu svi Amerikanci za rat...
Ona je u Otkrivenju označena kao druga Zvijer koja čini čuda pred Zvijeri prvom i naređuje da se načini ikona njezina i da se svi poklone ...
Proučimo proroštva Daniel-Otkrivenje..
tu su i drugi:
http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2007,5,20,mesic_jordan,75151.jl
abraham

more_horiz
Bog s tobom Abrahame.Pa nisam ni napisala da cijeli Americki naraod stoji iza Buscha,pa i ja znam nekoliko koji ne,ali na zalost u krscanskim krugovima i crkvama zaista govore o njemu najbolje i slijede njegovu politiku..To moras priznati???

more_horiz
Nema krscanskije zemlje od Amerike. Koliko god ona bila losa i dalje je jedna od najkrscanskijih zemalja na planetu.

I danas su 2 zemlje najomrazenije (cak i medju "krscanima") na svijetu:

1) Izrael
2) SAD

prva je zemlja izabranog Bozjeg naroda koji bastini blagoslove i prorocanstva, a druga je trenutacno najkrscanskija zemlja nastala na krscanskim korjenima.

Razmislite malo o ovome. Razmislite protiv koga ste. I razmislite tko vas to nadahnjuje.

Trazite Boga da vas oslobodi od predrasuda i misli ljudskih i svjetskih, jer tako lako zavode.

Ni ja nisam bio bolji, dok mi Bog nije otvorio oci. Zato molimo za otvaranje ociju...da vidimo istinu.

more_horiz
dominik je napisao/la:
Nema krscanskije zemlje od Amerike. Koliko god ona bila losa i dalje je jedna od najkrscanskijih zemalja na planetu.

Ne bih se baš složila s tobom.

more_horiz
navedi mi krscanskiju zemlju...

znam da je amerika kao sama daleko do savrsenstva...ali mu je blize nego ijedna zemlja na svijetu...

more_horiz
postojne mnoge indicije i argumenti da je 9/11 izvršila sama busheva vlada, jer se tako što dogodilo već i prije... nije tajna da su bush (stariji i mlađi) poslovno dobro surađivali s bin ladenom, itd. malo proguglajte, svašta se ima za pročitati... možda nije sve istina, i možda je nešto samo senzacionalističko smeće, ali nije sve od toga neistina... nek netko objasni zašto su se prije rušenja WTC-a začule eksplozije uzduž nebodera na ključnim mjestima zbog kojeg se zgrada onako perfektno srušila? bile su postavljene bombe... avion je tu mogao biti samo parada... sve je to vrlo mutno...

a i da napad jest izvršio bin laden, ulazak u rat s irakom je sasvim neopravdan... kao prvo, bin laden je iz afganistana, i to iz al qaide... znači, pošten potez bi bio tajna operacija hvatanja bin ladena i ostalih članova al qaide, a ne javni napad na irak pri kojem stradava irački narod... no, ipak, veći je profit (unatoč žrtvama) od okupiranja iraka (i njihove nafte), nego tajne operacije s manje žrtava, ali i nikakvim zauzimanjem nafte...

toliko o američkom kršćanstvu i blaženom bushu...

more_horiz
Bhakti je napisao/la:
postojne mnoge indicije i argumenti da je 9/11 izvršila sama busheva vlada, jer se tako što dogodilo već i prije... nije tajna da su bush (stariji i mlađi) poslovno dobro surađivali s bin ladenom, itd. malo proguglajte, svašta se ima za pročitati... možda nije sve istina, i možda je nešto samo senzacionalističko smeće, ali nije sve od toga neistina... nek netko objasni zašto su se prije rušenja WTC-a začule eksplozije uzduž nebodera na ključnim mjestima zbog kojeg se zgrada onako perfektno srušila? bile su postavljene bombe... avion je tu mogao biti samo parada... sve je to vrlo mutno...

a i da napad jest izvršio bin laden, ulazak u rat s irakom je sasvim neopravdan... kao prvo, bin laden je iz afganistana, i to iz al qaide... znači, pošten potez bi bio tajna operacija hvatanja bin ladena i ostalih članova al qaide, a ne javni napad na irak pri kojem stradava irački narod... no, ipak, veći je profit (unatoč žrtvama) od okupiranja iraka (i njihove nafte), nego tajne operacije s manje žrtava, ali i nikakvim zauzimanjem nafte...

toliko o američkom kršćanstvu i blaženom bushu...

Upravo tako mislim da je svakome ko ima malo soli u glavi jasno da u cijelom tom napadu 11.09 nesto smrdi....Mislim napravljeno je je milion propusta za koje je nevjerojatno vjerovati da bi takva zemlje kao Amerika mogla napraviti...Osim toga napade su izveli ljudi iz Saudijske Arabije...Cemu onda napadati Iraq????NAFTA!NAFTA!!!!I to sto Buschev otac nije to ucinio za vrijem svoje vladavine!!!
A i poznato je da su Buschevu kampanju poticali i placali upravo bogatasi iz Saudijske Arabije...Neznam dali je dragi brate Amerika jos uvijek ono sto je nekad bila.....Jer ako 85 % nanovordenih krscana U Americi podrzava Busha i rat u Iraqu sto mozemo reci???

more_horiz
što možemo reći? pa možemo reći da je američko kršćanstvo isto što je bilo i hrvatsko i srpsko za vrijeme rata - jedno obično sredstvo nacionalizma s kojim se ide u rat protiv 'onog drugog' (u ovom slučaju "prljavog muslimana")... žalosno je da su većina amerikanaca koji su protiv rata ateisti/agnostici, a kršćani bi trebali biti prvi kontra... mislim da sve to skupa govori samo za sebe kakva je priroda američkog "kršćanstva"... čast iznimkama...

more_horiz
Npokon sam naso nesto na ovome forumu sto je iz mog podrucja, ne mislim na naslov vec na pravac kojim se razvija rasprava.....Prvo morate znati tko je "stvorio" Ameriku odnosno tko su bili prvi ajmo ih nazvati civilizairani dosljaci....i tko sve do danas naseljuje SAD, naravno bilo je i ima iznimaka. U SAD-u ima jako puno krscanskih zajednica koje vecinom lice na sekte. Medu njima prednjace tako zvani "krscanski fundamentalisti" odnosno vrlo ekstrimne i pomalo opasne grupe koje doslovno tumace Bibliju, izmedu ostalog podrzavaju Izrael i borbu protiv muslimana s teorijom da ce se ipak na kraju svi Izraelci prekrstiti na krscanstvo. Vrlo su utjecajni sto lobisticki sto financiski, najvise ih je u saveznoj drzavi Texsas od kud je i doticni krvnik, politicki su jasno svi republikanci te naginju rasizmu i nacizmu. 1995 godine CIA organizira vajnsko operativni odjel zaduzen za Osamu Bin Ladena, prvih godinu dana dolaze izvjestaji sa terena kako Bin Laden i do tada vjerni americki saveznici (iz doba sovjetsko-afganistanskog rata) Talibani kuju planove protiv SAD-a, pa i same pretnje, no CIA sve to bahato i neozbiljno shvaca. Sve do 9/11 kada su se i sami uvjerili u ozbiljnost toga pokreta, jos postoji informacija da su u 6 mjesecu iste godine dobili izravnu pretnju od samog Bin Ladena. Ali kako su amerikanci sami po sebi bahati tako ni to nije pridobilo pozornost nadredenih. B. Clinton nije ni mogao znati za mogucu opanost jer generalno u americkom sigurno-obavjestajnom sutavu predsednik je obavjesten medu zadnjima u "aparatu", inace samo da znate u SAD-u pa i nekim drugim drzavama s demokraciskim uredenjem obavjestajne sluzbe imaju potmunu slobodu i djeluju po raznim procjenama te ne odgovaraju nikome osim sto podnose godisnji izvjestaj i naravno u iznimnim situacijama, ali najveci problem je taj sto postoji vrlo velika vjerovatnost da iza doticnih sluzbi stoje razne skupine,"drustva"....i tome slicno....a opet u samim sluzbama postoje vrlo,vrlo ineligentni i sposobni ljudi koji ne postavljaju pitanja.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply