Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Sto mislite o ogromnom broju pedofila u RK Crkvi???

power_settings_newLogin to reply
+12
Euro
Caesar
Izrail
Aladin
Medeni
Bhakti
mickey_mouse
Hell master
Naomi
ILIJA
Fazlija
Istina
16 posters

descriptionSto mislite o ogromnom broju pedofila u RK Crkvi??? - Page 3 EmptyRe: Sto mislite o ogromnom broju pedofila u RK Crkvi???

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
Izrail je napisao/la:
Bi li protestanti bili za to da se pedofilima dosuđuje smrtna kazna?
Ja bi bio za to i katekizam ne priječi takvo što, dakle ako vam ovo ne služi samo za blaćenje katolika kao takvih podržite inicijativu, ta ako ste u pravu pobit će se more katoličkih svećenika.
Nego se vi možda bojite da će nestati čitave protestantske zajednice pa ne podržavate tu ideju. Wink

Irail i ostali,ajmo zastiti mi neduzne i nejake,i kao sto vam u prijasnjem postu rekoh,zlo se ne mjeri,i niti jedna vjera to protezira,nego je to zlo u ljudima,iako ovako ne bi mrava zgazila,za bilo koje vjere covjeka bi uvijek primjenila najstroziju kaznu.Zastitimo nejake.</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

descriptionSto mislite o ogromnom broju pedofila u RK Crkvi??? - Page 3 EmptyRe: Sto mislite o ogromnom broju pedofila u RK Crkvi???

more_horiz
Ajmo malo u SZ i poslušajmo Božje riječi:affraid

Izaija 14,21

Spremite pokolj djeci za
bezakonje otaca njihovih,
da se više ne
dignu da osvajaju zemlju
i da ne pokriju lice svijeta!

Ps 137

Kćeri babilonska, pustošiteljice,
blažen koji ti vrati milo za drago
za sva zla što si nam ih nanijela!
Blažen koji zgrabi i smrska
o stijenu tvoju dojenčad!

more_horiz
Ovo sam zaboravio:

Jr 48.
Proklet bio tko nemarno obavlja poslove Jahvine!
Proklet bio tko krvlju mač svoj ne omasti!

more_horiz
Dina naravno da imas pravo da je zlo zlo i da nije bitni gdje je.I ja cak kazem da bi ja pedofiliju kaznjavala smrcu,ali nismo vise u SZ pa nemozemo, dosla ona od petekosnih ili kataolickih svecenika ili bilo koga...I sigurno da pedofilije ima i u pentekostalnim Crkvama,ali moje pitanje je bilo zasto ih je bas toliko u RK Crkvi?Vjeruj mi Izraile da je to toliko rasireno medu pentekostalnim svecenicima nesto bi izislo vani, jer su mediji mediji i ljudi ljudi i da su napastvovani od bilo koga ne misle iz koje je ko Crkve svecenik ili bilo sto...Mislis li ti da je medije u noomalnim drzavama gdje je vjera svedena na normalno ljudsko opredjeljenje i gdje nikog nije briga kojoj vjeri pripadas, briga jeli to petekosni ili katolicki svecenik?Totalno ih nije briga vjest je vjest... To bi oni rekli bez obzira tko je tko, tako da ti ta teza u potpunosti ne stoji...Ali znam nemozes pobiti cinjenicu one sramte koja se desava u Americi a i sire...To je Crkva cak i indirektno i priznala plativsi odstete tolike da im prijeti bankrot...Mene plasi jos nesto...Zamislite ako ih toliko uhvate,koliko ih ne uhvate???Koji je to postotak...Da ti se sledi krv u zilama....I jos najgore je da Crkva brani takve bolesnike...nemogu cak ni reci priznajemo da postoje i izbacit cemo ih iz Crkve i predati sudovima...Ne nego im daju oprost, premjeste na drugo mjesto i oni istu stvar naprave opet...

Zadnja promjena: ; sri 26 ruj 2007, 14:36; ukupno mijenjano 2 put/a.

more_horiz
Dakle koliko vidim Dina je za, mislim da je i Molitelj za smrtnu kaznu a možda i medo.
Dakle troje, ko je još?

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Dakle koliko vidim Dina je za, mislim da je i Molitelj za smrtnu kaznu a možda i medo.
Dakle troje, ko je još?

Ja sam za Harmagedon.fenforcer

more_horiz
Tako svako dobro stablo rađa dobrim plodovima, a nevaljalo stablo rađa plodovima zlim.

Ne može dobro stablo donijeti zlih plodova niti nevaljalo stablo dobrih plodova.

Svako stablo koje ne rađa dobrim plodom siječe se i u oganj baca. Dakle: po plodovima ćete ih njihovim prepoznati. Matej 7,17-20

more_horiz
Mislim da nije ništa veči nego mimo crkve.

more_horiz
Pa tesko je vjerovati sveceniku ako znas da je jedan dobar postaotak njih pedofili...To ti je onda automatski strsnije nego ljudi van Crkve...Ovi bi trebali biti bolji,ali nisu...

more_horiz
Istina je napisao/la:
Pa tesko je vjerovati sveceniku ako znas da je jedan dobar postaotak njih pedofili...To ti je onda automatski strsnije nego ljudi van Crkve...Ovi bi trebali biti bolji,ali nisu...

Pa rekao sam je 1 svećenik na četiri milijuna kod katolika je manji postotak nego dva od četri u nekim protestantskim zajednicama. Nima se po toj logici nebi uopće smjelo vjerovati jer očito lažu kad im je 1 svećenik ogroman broj.
P.S U Hrvatskoj je samo jedan svećenik osuđen za seksualno uznemiravanje malodobnika ali ne za pedofiliju. Ogroman broj odista affraid

more_horiz
Pa rekao sam je 1 svećenik na četiri milijuna kod katolika je manji postotak nego dva od četri u nekim protestantskim zajednicama.

He, he...pa čovjek bi stvarno trebao biti bedast, pa da prihvati ovakvu statistiku za protestante.
Znači na svaka četiri protestanta po dva pedofila?

Hm, hm...

pozdrav

Euro

more_horiz
opet dragi naš izrael s ljupkom demagogijom kojom misli da može izokrenuti istinu...

more_horiz
Ogroman broj, ogroman broj ... affraid

more_horiz
Pa moze Izrail govoriti sta hoce kao sto sam rekla i po medijima i po sudovima i ako se pogleda po netu ili bilo kako drugacije postotak katolickih svecenika pedofila je ogroman i puno vece nego u bilo kojoj drugoj religiji...Da ne spominjem opet slucaj u Americi gdje ih je 265 optuzeno za pedofliju i u kojem je Crkva indirekto to i priznala...Sto se tice Hrvatske do sada je bilo 35 slucajeva PRIJAVLJENIH svecenika sa bludinm radanjama nad djecom ali je samo jedan osuden jer je Crkva 5 dala priliku za pokajanje i nije ih prepustila sudu a ostale je jednostvano prebacila u druge Zupe zataskavajuci i koristeci svoj utjecaj u drzavi...samo ove godine bilo je 10 slucajeva po medijima....A koliko ih je tek neprijavljenih?

more_horiz
Istina je napisao/la:
Pa moze Izrail govoriti sta hoce kao sto sam rekla i po medijima i po sudovima i ako se pogleda po netu ili bilo kako drugacije postotak katolickih svecenika pedofila je ogroman i puno vece nego u bilo kojoj drugoj religiji...Da ne spominjem opet slucaj u Americi gdje ih je 265 optuzeno za pedofliju i u kojem je Crkva indirekto to i priznala...Sto se tice Hrvatske do sada je bilo 35 slucajeva PRIJAVLJENIH svecenika sa bludinm radanjama nad djecom ali je samo jedan osuden jer je Crkva 5 dala priliku za pokajanje i nije ih prepustila sudu a ostale je jednostvano prebacila u druge Zupe zataskavajuci i koristeci svoj utjecaj u drzavi...samo ove godine bilo je 10 slucajeva po medijima....A koliko ih je tek neprijavljenih?

Čuj ja nisam kriv što si neznalica i zlurada.
A tvoji su argumenti šuplji ako je netko optužen ne znači da je kriv, često je slučaj da se podmeće baš kao što ti činiš.
A to da se crkva miješala u posao suda kako si ti izjavila je vrhunac budalaštine i laži. Uostalom zašto se ne priključiš inicijativi za uvođenje smrtne kazne za pedofiliju? Voliš imati mogućnost za laž i podmetanje jer ionako ti nije stalo do dobrobiti djece već do blaćenja Crkve.

more_horiz
Dobro jeli ti citas postove koje netko napise ili ne?Pa napisala sam da jesam za smrtnu kaznu pedofilima od kud god da dolaze, zar ne?Pa kako su mi argumneti suplji kad je istina koja se vrti po svim medijim da je 265 svecenika u Amerci oputzeno za pedofiliju i da Crkva placa ogromne pare odstete?Pa to je dokazano,pokazano i dosudeno....Kakve onda da argumente jos navedem...To ti je isto ko da kazes da je covjek kome je dosudeno na sudu da je ubio nekoga on to priznao i to mu je dokazano a ti kazes to za mene nisu nikakvi argumneti??Mslim a sto jesu?A sto se tice ovih ne osudenih pedofila pa problem i jest u tome sto ih Crkva ne zeli predati na sudenja i da se dokaze njihova krivnja ili osuda...U tome i blokiraju sud...A nazalost jos samo kod nas i Mexsiku Crkva ima pravo ne izruciti svog svecenika sudu ako to smatra nepotrebinim i ako se ovaj pokaje...I sta je to nego upotreba utjecaja?I sad ja neznam tko ovdje govori budalastine i lazi!Zakljucimo sami!

more_horiz
Katolički svećenik se dakle može pokajati za pedofiliju i neće biti izručen policiji i osuđen na robiju !!!

A kada bi protestant bio pedofil, po našem dragom Izrailu, trebalo bi toga protestanta osuditi na smrt.

Jadna je takva logika. No, što možemo. To je hrvatska stvarnost.

pozdrav

Euro

more_horiz
Ma sta se sekiramo za te pedofile iz Katolicke Crkve, oni ce pobeci od ljudske pravde, jer ih stiti sam PAPA, ali od Bozje OSUDE nece pobeci nigde.

Iskreno receno ja isto vidim da Vrh Katolicnstva, stiti pedofile u svojoj sredini. I ja verujem, ubedjen sam u to, da su i oni na vrhu zarazeni tom pedofilskom izopacenoscu, zato i brane njihove svestenike.

Ujedno, moramo imati na umu da je moguce da se takve stvari i podmetnu coveku. Jeste cudno da se to cini svestenicima Katolicke Crkve, dok o protestantima nema ni reci.

Ovo nam moze mnogo reci o katolicizmu uopste!

Treba tim ljudima omoguciti da se zene, kao sto je i Petar apostol koga oni smatraju za prvog papu, lepo covek imao zenu i decu. Ako se neko upaljuje bolje mu je da se zeni, ne?

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply