Moram priznati da nisam potpuno jos shvatio prorocku sluzbu. Osobno poznajem brata koji ima dar raspoznavanja duhova i to je poprilicno zanimljiva stvar. Moze ti vidjeti uvijek u kakvom si duhovnom stanju. Sto dobro djeluje na karakter i ubija svaku licemjernost. Jer ne samo da Bog zna gdje si i kako si vec sad i tvoj brat zna. Sto mene uglavnom potice da potpuno odbacim svaku glumu i budem sto jesam. Te se ne sramim ako sam lose. I ne glumim da je sve ok i dobro i da sam ja i dalje duhovan i mudar.
Dominik, sa ovim se savrseno slazem! Ne znam zasto, ali taj dar je tako potreban danas da ja nemam reci!!!!!
Aladine, pa naravno! Ti si za mene i dalje brat u Hristu koga Isus toliko voli, pa nista manje nego mene.
Pa sta ja da ti radim kada te Isus toliko voli? Ok, pogresujemo nekad, prenagljujemo, itd itd itd...Mislim da su ove stvari ovde savrsene za izgradnju naseg karaktera, jer ko zna gde nas Gospod jednog dana moze odvesti...??
Ma Bog vas bre sve ljubi, sto bih ja bio drugaciji??
Sem toga, hvala Bogu za nasu razlicitost, pa i u verovanjima. Svima to manje-vise smeta, jer svi nekako mislimo da smo u pravu, ali ako se ugledamo na Hrista, onda cemo trpeti mnogo vise jereticare (ili ce neko nas trpeti?
, svojim primermo cemo svedociti za istinu.
Raspravljanja? Prepucavanja? Ma 'ubio' sam ko zna koliko ljudi, likovao zbog toga, i sta na kraju? Izgubio sam ih za prijatelje, a to nikako nisam hteo.
Sreca te Bog vidi i poznaje nasa srca, i zna nase pomisli...
Prasta nam, daje nam nove prilike...
Eto, mislim da je i sada tako.
Pozdrav svima.