Evo dok odgovoram usamljenoj vijerovatno će se nekima opet povampirit lica,ali sve jedno ću napisat:Istinska Crkva-Jedna Sveta Katolička i Apostolska Crkva.
smirnof je napisao/la:Evo dok odgovoram usamljenoj vijerovatno će se nekima opet povampirit lica,ali sve jedno ću napisat:Istinska Crkva-Jedna Sveta Katolička i Apostolska Crkva.
stranac je napisao/la:ako mogu, dao bih ti dobronamjeran savjet, ako smatraš da nije ispravan, nemoj ga prihvatiti.
nemoj tražiti crkvu, traži Gospodina, Njegovo spasenje, odnos s Njim lice u lice, jedan na jedan. crkva te može izigrati i povrijediti, ali Gospodin nikada! traži od Njega da te ispuni znanjem i mudrošću koja dolazi po Duhu Svetom, naravno, svaki vjernik treba zajedništvo s drugim vjernicima, to je u biti crkva, skupina ljudi koji imaju visok stupanj suglasja u nasljedovanja Krista.
teži zajedništvu s onim ljudima koji su sličnog duha kao i ti, dakle, u globalu trebate vjerovati u iste stvari, biti harmonični. to ne znači da ćete se baš 100% složiti u svemu, ali visok stupanj suglasja mora postojati, pogotovo u bitnijim stvarima, a uvijek treba težiti i višem. nemoj ulaziti u zajedništvo ukoliko se jako (nepremostivo) razlikujete, jer to je samo izvor frustracije.
sve crkve ne vjeruju u iste stvari, postoje tolike razlike da se neupućenom promatraću sa strane može činiti da ne vjeruju u istog Boga.
stranac je napisao/la:naravno, ali dok čekaš na pronalaženje i priključenje takvoj crkvi, imaj odnos s Bogom i slijedi Njegovog Sina. zapravo, mi ne bismo trebali tražiti crkvu, Krist nas treba priključiti, spajanje ljudi istog duha Njegov je posao.
usamljena je napisao/la:
Svaki dobronamjerni savjet prihvaćam, ali mislim da bih Gospodina trebala susresti najprije u crkvi koju čine ljudi istog duha, ljudi koji vjeruju u iste duhovne vrednote, ljudi koji se ljube i poštuju, ljudi koji propovijedaju gospodina svojim životom, a ne praznom riječi.
Duško je napisao/la:[Draga sestro, blagoslov i mir od Boga.
Jesi li već pitala Boga u vezi tog?
usamljena je napisao/la:Duško je napisao/la:[Draga sestro, blagoslov i mir od Boga.
Jesi li već pitala Boga u vezi tog?
Jesam pitala sam, i niš mi nije rekao.
No Nick je napisao/la:
Reći će ti Bog.
Zapamti što sam ti kazao - reći će ti Bog.
Znam što pričam.
Još uvek...
usamljena je napisao/la:No Nick je napisao/la:
Reći će ti Bog.
Zapamti što sam ti kazao - reći će ti Bog.
Znam što pričam.
Još uvek...
A kako ću znati da je to Božji glas, Božji odgovor ?
Meni to pomalo izgleda na prodaju i izdaju Isusa kakvu je počinio Juda