tetova je napisao/la:može se diskutirati cijelu godinu ali je islam jedino prava vjera .a kuran je jedino ispravna knjiga od boga.
Da li je ovo odgovor konacni.
tetova je napisao/la:može se diskutirati cijelu godinu ali je islam jedino prava vjera .a kuran je jedino ispravna knjiga od boga.
Dina je napisao/la:tetova je napisao/la:može se diskutirati cijelu godinu ali je islam jedino prava vjera .a kuran je jedino ispravna knjiga od boga.
Sejfudeen je napisao/la:Dina je napisao/la:tetova je napisao/la:može se diskutirati cijelu godinu ali je islam jedino prava vjera .a kuran je jedino ispravna knjiga od boga.
Pozdrav Dini
O ovoj tvrdnji treba dobro razmisliti-svako za sebe.
Bog od nas trazi da razmisljamo,tako cemo spoznati istinu,tj. dobiti cemo konacni odgovor.
Najgore rjesenje je drzati se slijepo onoga svoga i ne razmisljati o drugim putevima.
Pozz i svako dobro.
Sejfudeen je napisao/la:Dina je napisao/la:tetova je napisao/la:može se diskutirati cijelu godinu ali je islam jedino prava vjera .a kuran je jedino ispravna knjiga od boga.
Pozdrav Dini
O ovoj tvrdnji treba dobro razmisliti-svako za sebe.
Bog od nas trazi da razmisljamo,tako cemo spoznati istinu,tj. dobiti cemo konacni odgovor.
Najgore rjesenje je drzati se slijepo onoga svoga i ne razmisljati o drugim putevima.
Pozz i svako dobro.
Sejfudeen je napisao/la:Kako da nisam pokazao vlastitim primjerom?
Fino sam rekao,dajte dokaze,ali svaki vas dokaz smo oborili.
Zar mislis stvarno da cu se ja povesti za nekim tvrdnjama jednog od tvoje brace koji non-stop ponavlja jednu recenicu:
Ja i Otac smo jedno,a sam zna da to nije nikakav dokaz,
sta treba da kazem,zato sto je ponavlja moram je prihvatiti?
Postavljeno vam je bezbroj pitanja na koja niste odgovorili-zasto?Na drugoj temi je doslo dotle da ste sami poceli govoriti da je Isus samo prorok,citirajuci stihove koji to potvrdjuju.Kada su neki uvidjeli da ce na kraju morati sami da kazu kako je Isus samo covjek,odlucili su da je bolje minirati temu.Pa da malo spomenem tumacenje Biblije;
Kada im godi stihove tumace u kontextu,kada ne godi uzimaju ih direktno,pa jos i nas sile da tumacimo onako kako njima godi,ako mislis da nije tako pogledaj textove koje su mi pisali Van Helsing i Euro.Kazem vam,jadna li je vjera kada nekoga moras natjerati da je gleda tvojim ocima.
Ako ste uvjereni da ste u pravu odgovoricete na moja pitanja, a ja cu ih InshAllah ponovo postaviti,ali ako budete i dalje izbjegavali znajte da je to dovoljan dokaz protiv vas.
Pisati cemo i na ovoj temi pa da vidimo sta je stvarno Bozija rijec,a ako je Bozija rijec morase,ponavljam mora se poklapati sa modernom naukom.
Vi mozete meni zabraniti pristup,ali se zna ko radi tako nesto-onaj tko ne moze da odbrani,tko nema argumente za svoju vjeru.
Pozdrav
Sejfudin-mac vjere
Kada im godi stihove tumace u kontextu,kada ne
godi uzimaju ih direktno,pa jos i nas sile da tumacimo onako kako njima
godi,ako mislis da nije tako pogledaj textove koje su mi pisali Van
Helsing i Euro.
Postavljeno vam je bezbroj pitanja na koja niste
odgovorili-zasto?
Ako ste uvjereni da ste u
pravu odgovoricete na moja pitanja, a ja cu ih InshAllah ponovo
postaviti,ali ako budete i dalje izbjegavali znajte da je to dovoljan
dokaz protiv vas.