Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Rock u crkvi

power_settings_newLogin to reply
+18
Hell master
mickey_mouse
crusader
imhotep
Peaceful_warior
tomahowk1
Feba
Češljugar
Totus Tuus
Euro
mirjam
Daniel
Aladin
vivi
Bhakti
dominik
Spart
Mali princ
22 posters

descriptionRock u crkvi - Page 6 EmptyRe: Rock u crkvi

more_horiz
ja se ne oslanjam na njih.... ako nisi znao masoni su stvoreni kao ravnopravno društvo(samo ako si s njima)....

more_horiz
Hell master je napisao/la:
možda če sve iči drugim tokom..možda jedan dan če se vidit da biblija nije točna..nemožeš se nasloniti na knjigu,... i da je nepogrešiva..... uništava ti um...

opet nas plašiš nečim što je već ostarjelo i zastarjelo. da si rekao prije 2000 godina ovo, nasmijali bi ti se, ali bi ipak mogli reći "ajde ostavit ćemo da vrijeme vidi, ionako je to obična knjiga pa je teško za vjerovati da će preživjeti 2000 godina". ali danas to ne stoji, jer da je Biblija tako slaba, ne bi preživjela tolika stoljeća i da postaje samo sve jača. mnogi su ju pokušavali uništiti, ali ne ide im baš. a za nepogrešivost Biblije, istina je da nije nepogrešiva u detaljima, ali isto tako je nepogrešiva u svojoj poruci, mislim da je to već apsolvirano

more_horiz
Hell master je napisao/la:
možda če sve iči drugim tokom..možda jedan dan če se vidit da biblija nije točna..nemožeš se nasloniti na knjigu,... i da je nepogrešiva..... uništava ti um...

i još nešto... pošto si već tako pametan i slobodan, ajde iskoristi ove lijepe srednjoškolske dane pune pameti da malo usavršiš hrvatski jezik, ovi tvoji pogrešni č i ć stvarno bodu oči

more_horiz
Imhotep,

Nemoj da te prevari broj njegovih godina. Folira.

Postovi su mu čista namještaljka.

pozdrav

Euro

more_horiz
ah euro ne znam, niti se previše zamaram. namještaljka ili ne, nije zrelo njegovo pisanje, tako da sam vrlo sklon povjerovati da se radi o točnim godinama

more_horiz
ako se ne radi o točnim godinama, onda bi se čovjek stvarno trebao zapitati gdje je zaštekalo...

more_horiz
wtf??

ja ti radim u skladištu... pa niš ne stignem.....svaka knjiga je neuništiva... pa i necronomicon je isto star i sada jača....

more_horiz
joj, žapče, daj probaj barem u istom danu uskladit stavove. btw na šta se odnosi tvoj wtf? - da znam odgovorit eventualno.

more_horiz
wtf..za slobodne dane.....

more_horiz
nitko nije spominjao slobodne dane, već srednjoškolske dane

more_horiz
DA BAR IH IMAM ..RADIM I SUBOTOM....

.....

more_horiz
a šta da ti kažem, bed... evo, ja ti preporučam da se stvarno probaš
više veselit, jer je ovo najbolje doba svakog čovjeka, i bila bi velika
šteta provesti ga nekako tmurno...

more_horiz
meni je ovaj svijet daleko ošlo... previše je toga izgubljeno.... ja koji sam se bavio okultnim i starim filozofijama jako mi smeta kaj toga više nema.....

more_horiz
istina, svijet se dosta udaljio od duhovnoga, i stremi ka materijalnom blagostanju, i vjerujem da to smeta tebi kao osobi koja želi gledati nešto dalje od svog nosa. ali vjeruj mi, i danas možeš uživati u duhovnom bogatstvu, no postoji puno bolji način da ga pronađeš od bavljenjem okultnim, jer to je ipak negativna strana duhovnosti.

more_horiz
nije cijalo okultno negativno..niej sve crna magija..pa egipatska mitologija tj sve drevne mitologije danas spadaju u okultno.....
okultno spada sve nadnaravno i božanski i drevno nadasve.....

more_horiz
ok, možda je tako... ali mene sada zanima koja je razlika između duhovnog i okultnog? i postoji li negativno i pozitivno i u okultnom i u duhovnom? ustvari, zanima me točno što podrazumijevaš pod pojmom okultno.

more_horiz
okultno je za mene nešto slično nepoznatog.. okultno je vezano uz nadnaravno i njihove veze.....

ili shvačanje drevnog kao elementi= zemlja,voda.zrak ,vatra....i duh...(današnje ego...)

more_horiz
ok, okultno je onda zapravo ono nevidljivo... ono što se, recimo, "odvija iza kulisa". božanska ili demonska sila (i bića?). čitao sam da su ljudi imali iskustva s nadnaravnim... da su im se događala pozitivna čuda ili pak negativna "gnjavljenja" od strane nevidljivih, duhovnih, bića. može li se to jednostavno svesti na anđele i demone? ili se ipak radi možda o nečem desetom - npr. alienima, halucinacijama, pa čak i tehnologiji... ?

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply