Dina je napisao/la:
Pa prenisko je za jednog duhovnog covjeka koji tako kotira kao ti baviti se lazima,i ljudima druge denominacije.Ako cemo tako mozda bi mi za staru denominaciju od nekoliko hiljada godina,mogli mnogo vise naci zivote ljudi,koji ti ovako okarakteriziras Salmicu kao Stefanovica,iako ja poznajem osobno svakog clana te obitelji i ob itelji njegove zene,nije fer lagati na covjeka.
A takvih kao Petrovic ima mnogo u nasim redovima,pa i sam si potvrdio veceras.Ma nismo ti mi ispranih mozgova,nego dopustamo ljudima nek samio nadju svoj put spasenja,evo vidis i tvoj i petrovicev slucaj,cilj vam je oprav davao sredstav.Evo ti Petrovica.
Stefanovićeva žena je divna osoba, ja sam priačao o njemu, a ne o njoj.
Petrovićev odgovor koji si prenjela ti je očajnički pokušaj da se izvuče, jer ne želi priznati da je bio adventist. To je kao da ja sad kažem da nisam bio adventist, nego sam išao tamo da ih bolje upoznam.
Petrovića je u adventiste doveo Miloš Bogdanović koji ga se dobro sjeća dok je bio zakleti adventist, jer ga je i sa njegovom (Petrovićevom) ženom, adventskinjom upoznao.
U prometnoj nesreći koju je skrivio poginuo je njegov prijatelj, a on odlazi u zatvor, pa na ratište. U tim teškim trenutcima vrbuju ga advetisti, krstio se kod njih, počeo sa predavanjima… Kada je dobio emisiju na televiziji nije imao hrabrosti da se deklarira kao adventist i tu počinje njegov sukob sa adventističkom “crkvom“ koja ga je nedavno i službeno isključila. Po televiziji je hvalio neke pravoslavne svece (iako ništa njihovo nije čitao). Naučavao je adventističku nauku, pod firmom "istinskog pravoslavlja". O E.G.W. je govorio uvijeno kao “najmanje loš protestanski autor“ a 99 posto onog što priča pokupio je iz njezinih knjiga.
Zalaže se za jaku obitelj i život izvan gardova, a sam zivi u beogradskom neboderu, sa sinom . njegove žene (upoznao je u adventističkoj sekti) iz prvog braka i zajedničkom kćerkom, ali bez te iste žene koju je tukao i otjerao kod njezinih (povremeno ima seksualne odnose sa njom). Priča da ne treba upisivati fakultete, a sam je upisao i završio geologiju, već kao adventist. Bio je na tečajevima nutricionizma u SAD-u kod adventista, pa se sada predastavlja kao prof. dr. med. Dok priča se grči, stalno ponavlja isto (“prvostepena ishrana”) što pokazuje da je teško opsjednut