Pa brate Bahakti,
Ne zelim biti neki fanatik, ali zelim reci da je mudrost uklanjati se od zla a ne analizirati. Kada gledas filmove i citas knjige koje u sebi nose poruke skrivene ili javne poruke zla, koliko god ih ti filtriras ti ipak dolazis pod njihov uticaj i to ide polako, korak po korak, kao sto narodna kaze: "Tiha vode breg roni."
Mislim da bi molitvom i citanje Bilije i posvecenjem svog zivota automatcki znao sta je zlo vec po samom izvoru odakle zlo dolazi.
MUDROST NIJE ANALIZIRATI VODU SA IZVORA VEC UPOZNATI IZVOR. KADA VIDIS DA JE IZVOR LOS, VISE NE MORAS TO DALJE ANALIZIRATI NEGO KLONITI SE TOGA. O tome pise i poslanica Jakovljeva 3:11.
Može li izvor iz istoga otvora točiti slatko i gorko?Kada utvrdis izvor onda znas da je i voda koja dolazi odande, voda zivota ili smrti. A Isus je rekao a i apostoli, da ne volimo stvari ovog sveta. Rce svet potice od Grcke reci "kosmos" sto znaci svecki poredak, ono sto ustvar donosi ljudco drustvo. Mudrost ovog sveta, religije suprotne Pismu, i sve ono sto jedno drustvo nosi i sadrzi u sebi kome Bozija Rec nije temelj i svakodnevni zivot, to su stvari koje daju vodu ali ne zivota vec smrti. Sve stvari, drustva i udruzenja i religije, crkve...itd kojima Isus i Bozija Rec (Pismo) nisu centar i temelj njihovih aktivnosti su stvari kojih se vernik treba kloniti a ne analizirati.
Eto, i ja rekoh u najkracim crtama sta mislim o tome.
Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org