Pod Hitlerove memoare mislim na MEIN KAMPF.
"Mein Kampf" je esejistička knjiga s autobiografskim crtama- dakle nisu memoari u smislu unutar kojeg si govorio.
Na sudenju u Nünberugu je otkriveno mnogo dokumenta koji govore o ciscenju zidova i njihovom potpunom izumiranju, pa lijepo to procitaj utipkaj sudenju u Nünbergu i sve lijepo pogledaj...
Da su Židovi bili ubijani, ne trebaju mi dokumenti iz Nurnberga. Daj mi dokumente iz Nurnberga koji govore da su u ubijanju sudjelovali Katolici.
Sto se tice Pape Pija,postoji originalni dokument koji sam ja prije 2 godine citala u kojem Papa Pijo hvali Hitlera za njegov doprinosu razvijanju covjecanstva...nazalost na internetu nema tog dokumenta,ali pokusat cu naci dokument....
Sada bježiš od svojih prijašnjih riječi, koje su glasile:
Druga stvar o undercover itd.Pa necemo sad valjda pocinjati i lova na vjestice, krizarskih ratova, Pape Pija koji je otvoreno podrzavo Hiltlera i svecenika koji su u Njemackoj sa propovjedaonica govorili kako treba sve Zidove pobiti i otvoreno opodrzavali Hitlera,...
Dakle, tražim dokument u kojem Papa Pio XII hvali Hitlera radi ubijanja Židova, a ne radi razvoja čovječanstva- sukladno tvojem prvotnom iskazu.
Treba napomenuti da su mnogi ljudi hvalili Hitlera radi njegove ekonomske politike i zaleta koji je Njemačka imala tijekom njegove "mirne" vladavine. Olimpijske igre bile su održane u Berlinu, primjerice.
Nadalje, eto novog apsurda u cijenjenoj protivničkoj argumentaciji: ako je Papa Pio XII otvoreno podržavao Hitlera, zašto je Stepinac "undercover" pomagao ubijati i uništavati Židove? Ako su oboje bili nacisti, pa zašto bi kardinal Stepinac morao šutjeti u vezi svojih svjetonadzora? Prema kojoj logici takvo što može biti? Na koji način možemo objasniti ovu kontradikciju?
Sto se tice svecenika koji su otvoreno govorli i pozivali na mrznju evo
Don Jozo, Stobrec 1990,
Čim netko na tražene dokumente veli "don Jozo", odmah sumnjam u autentičnost izvora. Ovo je kao da ja velim "Pastor Miljenko" iz Nikaragve, 1993- niti što je rekao, niti gdje, čak niti potpuno ime nemam, niti župu- ako si u ovo povjerovala- žao mi je. Naši svećenici znaju lupati koji put nešto što nije poželjno, ali ako si ovome povjerovala- savjetujem ti da proučiš svrsishodnost ove rasprave s danim argumentima.
Ivan Marusic, Gospic 1992
Ako nisam u krivu, Marušić je filmski redatelj iz Gospića- nije uopće pripadnik klera.
Jozo Brekalo, Mostar 1992
Ne postoji informacija da je Jozo Brekalo bio pripadnik klera- ali zna se kako je umro.
Ubili su ga pripadnici muslimanske postrojbe tijekom 1992 u blizini Mostara,u selu Grbovica.
Razapeli su ga na križ, a tada mu odrezali glavu i stavili je na kolac.
Izvor:
http://gnojnice.blogspot.com/2005/05/zloini-u-naselju-grabovica.html....A da ne spominjen znanoviti Mostarski dokument u kojem su svecenici u samostanu skrivali ustaskog vodu, nazalost nemogu se sjetiti kako se zove,ali i to ti je objavljenu u dnevnom tisku sa svom dokumentacijom...
Stoga ga nemoj niti spominjati. Kakav je to dokument koji govori da su svećenici u samostanu skrivali ustašu? Zar za to treba dokument? Što u njemu piše?
A ovo je samo zrno u pjesku zlocina RK Crkve.Ali da se odmah razumijemo ne samo nijhovih nego i mnogih drugih...A sada uzivajte u prepucavanju...Meni je dosta
Katolici su radili ružne stvari i mnogi od njih će dobiti kaznu od Boga za svoje grijehe- ali na jednom službenom nivou izostala je tvojoj argumentaciji konkretizacija dokaza da je sve navedeno bilo pod naredbom i vodstvom službenih Katoličkih organa. Ako je takvih i bilo, tražio bih istragu- jer poznajem stavove svoje Crkve.
Ako imamo grijehe svi ( Katolici i Protestanti- te Muslimani ) tada je apsurdno u ovoj raspravi govoriti samo u kontekstu Katoličke Crkve- zašto ne pričamo o već prethodno danim Protestantskim slavljenjima ubijanja Židova kao slabije rase koja se mora uništiti radi bijelačke nadmoći? Ili o službenim stavovima Protestantskih denominacija u vezi politike tijekom NDH?
A tebi je "dosta", jer sam razotkrio tvoje nakane i dokazao da istina ima nadmoć nad laži uvijek- ovo nema veze s religijom ili konfesijom, već o objektivnim stanjima stvari. Predani dokumenti ne zadovoljavaju, i dokazao sam svoje stajalište.
Neću tražiti ispriku- jer znam da je ne bih dobio. Nadam se da svi koji prate ovu diskusiju razumiju što je istina, a što lažljivost.
Slava Bogu na Nebesima!