Ovo na slici su Eunusi,vjerovatno i ovdje ima kandidata koji
bi im se željeli pridružiti.
amos je napisao/la:2PE 2:2 I mnogi će se povesti za njihovim razvratnostima. Zbog njih će se kuditi put istine.
2PE 2:3 U svojoj će vas lakomosti kupovati izmišljotinama. Njihova osuda već odavna nije dokona i propast im ne drijema.
2PE 2:4 Doista, ako Bog anđela koji sagriješiše nije poštedio nego ih je sunovratio u Tartar i predao mračnom bezdanu da budu čuvani za sud;
2PE 2:5 ako staroga svijeta ne poštedje, nego sačuva - osmoga - Nou, glasnika pravednosti, sručivši potop na svijet bezbožni;
2PE 2:6 ako gradove Sodomu i Gomoru u pepeo pretvori, osudi i za primjer budućim bezbožnicima postavi;
2PE 2:7 ako pravednog Lota, premorena razvratnim življenjem onih razularenika, oslobodi
2PE 2:8 pravedniku se doista dan za danom duša razdirala dok je gledao i slušao bezakonička djela onih među kojima je boravio
2PE 2:9 umije Gospod i pobožnike iz napasti izbaviti, a nepravednike za kaznu na Dan sudnji sačuvati,
2PE 2:10 ponajpače one koji u prljavoj požudi idu za puti i preziru Veličanstvo. Preuzetnici, drznici i ne trepnu pogrđujući Slave,
Neka se proslavi ime Bozije medju narodima kroz Njegovu crkvu, one koji su spremni da se odreknu svega zbog Njegovog imena
crusader je napisao/la:Sto se tu dogadja?
Ne mozete masturbirati ili neznate masturbirati?
Medeni je napisao/la:crusader je napisao/la:Sto se tu dogadja?
Misle da će završiti u paklu zbog toga.
crusader je napisao/la:Medeni je napisao/la:crusader je napisao/la:Sto se tu dogadja?
Kamo lijepe sreće. Bolje onda masturbirati nego si nekoga silovati, odnosno nekoju.
Medeni je napisao/la:Zasto mislis da je tvoje misljenje nesto bitno?Zasto mislis da treba da postoji potreba za ubedjivanjem?U pakao se neide zbog masturbiranja, samo se nemoze izaci iz njega ako masturbiras.Zivot bez Isusa je pakao vec ovde na zemlji.I ako neko na takav nacin gresi, onda nije rodjen od Duha i telesnost preovladjuje.Mada ako je neko Hriscanin a ima problem sa masturbacijom, posle nekog vremena Gospod donese pobedu, ali ako prodje dosta vremena a nema pobede, onda znaci da je telesan i potrebno mu je rodjenje Duhom.Vrlo jednostavno.Neka se proslavi ime Bozije medju narodima kroz Njegovu crkvu, one koji su spremni da se odreknu svega zbog Njegovog imenacrusader je napisao/la:Medeni je napisao/la:crusader je napisao/la:Sto se tu dogadja?
Kamo lijepe sreće. Bolje onda masturbirati nego si nekoga silovati, odnosno nekoju.
Ljudi koji ne mastrubiraju i tvrde da je to grijeh u biti su duboko u sebi nasilne osobe.Nitko me ne može uvjeriti u suprotno.
amos je napisao/la:Zasto mislis da je tvoje misljenje nesto bitno?Zasto mislis da treba da postoji potreba za ubedjivanjem?U pakao se neide zbog masturbiranja, samo se nemoze izaci iz njega ako masturbiras.Zivot bez Isusa je pakao vec ovde na zemlji.I ako neko na takav nacin gresi, onda nije rodjen od Duha i telesnost preovladjuje.Vrlo jednostavno.Neka se proslavi ime Bozije medju narodima kroz Njegovu crkvu, one koji su spremni da se odreknu svega zbog Njegovog imena
Medeni je napisao/la:Po recima iz biblije se zivi iz ljubavi, a ne iz straha.Reci iz biblije se dozivljaju kao izazovi da se izadje u nesto bolje, a ne kao zabrane.Ali da bi se to razumelo potrebno je doziveti da te Gospod dotakne.Bez toga nista.Bez Isusa pakao na zemlji, pa posle pakao vecni.Sa Isusom na zemlji, sa Isusom u vecnosti.Ali pretpostavljam da ces i na ovo izbaciti neku gadost, posto drugo i nemoze covek da ocekuje od tebeU pocetku mi je cak i ponekad bilo zanimljivo da citam neke tvoje postove, cinilo mi se da postavljas neke dobre argumente, ali sada si se istrosio i postao si mi cak dosadan.Ali tu si pa sta da se radi, trpecu te..Neka se proslavi ime Bozije medju narodima kroz Njegovu crkvu, one koji su spremni da se odreknu svega zbog Njegovog imenaamos je napisao/la:Zasto mislis da je tvoje misljenje nesto bitno?Zasto mislis da treba da postoji potreba za ubedjivanjem?U pakao se neide zbog masturbiranja, samo se nemoze izaci iz njega ako masturbiras.Zivot bez Isusa je pakao vec ovde na zemlji.I ako neko na takav nacin gresi, onda nije rodjen od Duha i telesnost preovladjuje.Vrlo jednostavno.Neka se proslavi ime Bozije medju narodima kroz Njegovu crkvu, one koji su spremni da se odreknu svega zbog Njegovog imena
Osobno mi ništa ne značiš tako da nemam namjeru tebe ili tvoje istomišljenike ubjeđivati u nešto.
Ljudi koji se boje samih riječi iz Biblije smatram kukavicama i nisu mi u životu potrebni.
Ovo je forum gdje svako ima pravo napisati svoje mišljenje i ništa više.
amos je napisao/la:[Po recima iz biblije se zivi iz ljubavi, a ne iz straha.Reci iz biblije se dozivljaju kao izazovi da se izadje u nesto bolje, a ne kao zabrane.Ali da bi se to razumelo potrebno je doziveti da te Gospod dotakne.Bez toga nista.Bez Isusa pakao na zemlji, pa posle pakao vecni.Sa Isusom na zemlji, sa Isusom u vecnosti.Ali pretpostavljam da ces i na ovo izbaciti neku gadost, posto drugo i nemoze covek da ocekuje od tebeU pocetku mi je cak i ponekad bilo zanimljivo da citam neke tvoje postove, cinilo mi se da postavljas neke dobre argumente, ali sada si se istrosio i postao si mi cak dosadan.Ali tu si pa sta da se radi, trpecu te..Neka se proslavi ime Bozije medju narodima kroz Njegovu crkvu, one koji su spremni da se odreknu svega zbog Njegovog imena
Medeni je napisao/la:
Ovo je forum gdje svako ima pravo napisati svoje mišljenje i ništa više.
amos je napisao/la:I naravno ako gresim pozivam moderatore i administratora ovog foruma da mi pojasne gore pomenuto pravilo i zasto se u slucaju medenog ne sprovodi.Posto vidim u njegovim postovima poduzu istoriju vredjanja Hriscanskih vrednosti, verujem da je pokusaj da mu se navesti evandjelje jedini razlog iz kog ga svi strpljivo podnose.
Neka se proslavi ime Bozije medju narodima kroz Njegovu crkvu, one koji su spremni da se odreknu svega zbog Njegovog imena
amos je napisao/la:Mada da ti kazem iskreno nekad budem u iskusenju da nagazim djonom takve likove kao sto si ti
Bible_Believer je napisao/la:šta ti bulazniš? ako imaš 41 godinu, onda je to onako dost žalosno