Euro, baš si mislim šta da napišem dominiku da malo smiri tu svoju bahatost, a ti si sasvim to dobro složio, pa da te citiram još jednom:
Dominik,
...daj počni više pisati o onome što znaš. Nemoj se petljati u ljude i događaje o kojima nemaš pojma, jer za njih nikad nisi čuo.
Odakle ti uopće pravo da prosvjetljenog gurua nazivaš osobom koja navodi svoje učenike na grijeh.
Ako nisi u stanju razumjeti što je to transcendencija ( nadilaženje ) svojih želja onda pitaj onog tko zna.Ovaj cijeli tvoj post je totalni kaos, očito ti nešto gadno šteka:
dominik je napisao/la:
to sto ti opisujes je judaizam. Cini se da odbijas procitati ostatak sto sam napisao.
To je zapravo yoga, nema ovo veze za judaizmom, ovo su ipak malo suptilnije ideje.
Pročitao sam ja ostatak teksta, ne brini, ali u njemu nije bilo ništa pametno, niti relevantno.
dominik je napisao/la:
A tvoja nemogucnost odgovora na pitanje: "Sto je bludno?" Samo pokazuje tvoje duhovno stanje. Koje, bojim se, je jako jako lose.
Aha, a na moju "nemogućnost" odgovora, ti mi daješ... koji odgovor? Joj da, ti nemaš odgovora. A šta to pokazuje? ....Sam si sebe upleo u mrežu.
Zapravo, ja sam postavio pitanje, što bi značilo da netko drugi treba pružiti odgovor. Kako pametnih odgovora nije bilo, onda sam opet ja pružio jedan vid odgovora. Da te podsjetim:
"Već smo zaključili da nije bludno žensko tijelo samo po sebi, nego je bludno (među ostalim) tu ženu objektivizirati, svesti je samo na tijelo i zanemariti osobu."... Na šta ti nisi ništa pametno argumentirao, nego si po starom krenuo sa "sudom".
Bolje ti pusti moje duhovno stanje i gledaj svoje.
dominik je napisao/la:
Bez Duha Bozjega ne moze se u nebo. A Duh Bozji je Duh Sveti. Tko ne razumije i ne prihvaca svetost, pokazuje da nema Duha Svetoga.
Sada ti preispitaj sebe koliko stojis u svetosti - za koju je receno u Bibliji, da bez svetosti NITKO nece vidjeti Gospodina (tj. ici u raj).
Upravo tako. Vidiš kako ljudi znaju istinu. Jedino je problem okrenuti taj uvid u svom smijeru.