<BLOCKQUOTE>
dragomir je napisao/la: Pa zasto dina tako, JA KAZEM DA POSTUJEM ADVENTISTE DA IMA PREKRASNIH LJUDI, U TOM POKRETU, ALI DA MI NEKE STVARI NISU ILI JASNE ILI IH VIDIM DRUGACIJE.
Ne napadam ja adventiste veruj mi znam sta znaci rec napadati i biti u kozi napadanog ne samo na ovom forumu. Jedino sam zeleo da kroz diskusiju budete u prilici da izrazite jasnije svoje stavove jer vas cak i drugi hriscani ne razumeju dovoljno.
Ali ako smatras da ja vodim neki rat protiv adventista smanjicu broj mojih postova na tu temu, samo cu diskutovati o troandjeoskoj vesti i sa justinom kad napise onu egzegezu.
Ako sam bilo cim u svojim postovima povredio tebe licno ili tvoju versku zajednicu molim te da mi oprostis.
Dragomire,ja sam rekla JASNO ne mislim na tebe osobno,ali ne mogu podnjeti naziv farizej i licemjer,zato sto si netko dopusta nesto,netrebas smanjiti postove,ali ajdmo ko brat i brat ravnopravno diskutirati,postujuci jedne druge,bezobzira sto je ovo virtalni dijalog,Bog je nad svima nama,pa zar ne vidis koliko se na ovom forumu zalazem,za ravnopravnu konstruktivnu diskusiju,ali se nemogu pomiriti,da mi neki ljudi govore ruzne rijeci,a moj predsjednik opcine,kao mladom intelöektualcu pedagogu kaze,jel bi vi dopustili da vam odza,odgaja djecu,odgovorila sam da ako je posten,to je znacilo za mene odlazak zauvjek iz mog rodnog mjesta,i sad da me netko koji ne moze da shvati,podrugljivo proziva,necu dopustiti.O progonima drugom prilikom,na tebe se ne zalim,ali volim imati sugovornika,koji cjeni i ne ide niskim udarcima,ako netko hoce nesto znati pita pristojno i lijepo mu se odgovori,a nema zadnje misli i podmisli,oprosti Dragomire tebe nisam osobno,nikad prozvala.I uvijek cu biti za konstruktivni dijalog,na bilo kojoj temi,i necu zeljeti znati za niciji ,,prljavi ves''jer to samo Dragi Gospod zna tko je tko u dusi i srcu,Bog ima u svim denominacijama svoje vjerne ljude,i on zna tko ce se spasti,prema tome nisam nikakav ja sudija.</BLOCKQUOTE>