Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Virtualna crkva, komentari i pitanja

power_settings_newLogin to reply
+5
dominik
samaritanka
vanja777
Spart
kainos
9 posters

descriptionVirtualna crkva, komentari i pitanja - Page 5 EmptyRe: Virtualna crkva, komentari i pitanja

more_horiz
To je naša crkva ovdje na ovom forumu.Možeš nam se pridružit ako želiš,kao i svatko tko želi pridonijeti svojim propovijedima.Jedini uvjet je da se propovijed temelji na Svetom Pismu.

descriptionVirtualna crkva, komentari i pitanja - Page 5 EmptyRe: Virtualna crkva, komentari i pitanja

more_horiz
Hvala na ponudi, ali ja bih radije ne pridruzivao se vasoj crkvi. Kao prvo jos i dalje sam u mraku tko ste i zasto ste osnovali tu crkvu?

more_horiz
prije par dana smo se tek sreli na forumu. Dina i ja se sprijateljile i kako smo se ohrabrivali, tako smo ona i ja zamislili da smo tu na forumu kao u crkvi, i iz te šaljive sestrinske ljubavi, dogovorile se da osnujemo virtualnu crkvu i to tako da mi forumaši svaki dan po jedan, napiše propovijed i da se molimo jedni za druge kad upadnemo u teškoće, pa smo napravili topik ispovjedaonica i virtualna crkva gdje možemo razmijenjivati svoja iskustva, molitve, propovijedi i ako imamo teškoće, podijeliti sve jedni s drugima.
I tako je to nastalo a admnistrator je pristao. Zato jer smo pristojne "cure"

Pa ako se predomisliš, pridruži nam se, i piši nam nešto iz božje riječi za ohrabrenje i u slavubožju da rastemo zajedno u vjeri i ljubavi svirka

more_horiz
...piše to negdje, naći ćemo pa pročitaj kako je točno došlo do naše ideje...mouse odoh u potragu...

more_horiz
Noemi je napisao/la:
Super. I da se međusobno ohrabrimo.
Imam prijedlog: neka u našoj virtualnoj crkvi budu samo propovijedi, a u drugom topiku komentari i pitanja za virtualnu crkvu, tako da nam taj topik ostane homogen, da si možemo printati.
Što mislite?
Da li se to može urediti?

Evo Dominik, još i ovdje, odpočetka kreni na topiku, tu smo se isto dogovarali.
A imaš i topik propovijedi,tamo su samo propovijedi.
Smile

more_horiz
Dina to stari odlično.Nije te bilo jučer pa smo malo pričali na chatu sinoć kako si sigurno umorna.Nadam se da si odmorila.

more_horiz
Ljudi pa vi imate prave propovedi koje dušu liječe.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>Virtualna crkva, komentari i pitanja - Page 5 120103_emTE4_prv

Zahvaljujem svim virtualcima koji su do sada propovijedali.
Volio bih ove propovijedi cuti iz vasih usta.Mozda to jednoga dana i bude.Virtualna crkva, komentari i pitanja - Page 5 120103_emTE4_prv

Virtualna crkva, komentari i pitanja - Page 5 P</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Meni bi također bilo neopisivo drago da možemo uživati u propovjedima našim i u živo,ali ipak raduje me što i ovak možemo ohrabrivati jedni druge. victory Pridružite nam se i vi ostali koji imate želju.

more_horiz
Ma vidi se da Noemi studira teologiju, samo tako dalje nastavi s propovijedima to stari

more_horiz
Plan propovijedi:

13.12. Justin
14.12. Krizostom
15.12. Debora
16.12. Josua
17.12. Abraham
18.12. Dina
19.12. Noemi
20.12. Vanja777

Što kažete malo promjene, da čujemo nove članove...

more_horiz
<BLOCKQUOTE>Noemi ,ti to tako lijepo objasnis,molitvu i oca,covjek,ima dojam,da vise Otac, nije daleko nego tu kraj mene,veseli me sto pises takvim stilom intimnosti o Ocu Nebeskom,osjecam da zivis u njegovoj prisutnost.Bozji blagoslovi i tebi koje si prenjela na nas.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
I ja se pridruzujem Josuinom pozivu vama ostalima,idemo svi propovijedati navjescivati Isusov dolazak,jer u to vjeruju svi krscani.

<BLOCKQUOTE>
Joshua je napisao/la:
Meni bi također bilo neopisivo drago da možemo uživati u propovjedima našim i u živo,ali ipak raduje me što i ovak možemo ohrabrivati jedni druge. victory Pridružite nam se i vi ostali koji imate želju.
</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Dina je napisao/la:

<BLOCKQUOTE>Noemi ,ti to tako lijepo objasnis,molitvu i oca,covjek,ima dojam,da vise Otac, nije daleko nego tu kraj mene,veseli me sto pises takvim stilom intimnosti o Ocu Nebeskom,osjecam da zivis u njegovoj prisutnost.Bozji blagoslovi i tebi koje si prenjela na nas.</BLOCKQUOTE>

Embarassed Embarassed Draga Dino, ja doživljavam Boga kao Oca - roditelja mog, za sve se brine, za ručak, za kruh i za luk, i za svakodnevni obrok za dušu. Ali, ja se tako osjećam još uvijek neobrađenom, neznalicom i jako molim da oblikuje moj karakter, kad vidim jednog starog kršćanina kako priča o Bogu, ja se sva se ježim od straha božjega, koja svetost iz njega izvire. Ja bi to nekako da zadobijem, kad pričam da se osjeti da je u meni biblija.

more_horiz
Noemi iz tvoje propovijedi se vidi koliko ljubiš Boga.Hvala ti na tome što i nama prenosiš to svojom porukom.Bog to vidi i nagradit će sve one koji Ga istinski ljube.

more_horiz
Ja se u potpunosti slažem sa prijedlogom.Nadam se da će se navedeni članovi javiti i pristati naravno Very Happy

more_horiz
I ja se želim pridružiti vama u propovjedanju, zato sam veoma sretna. Bogu Hvala Aleluja: cheers

more_horiz
Hvala Justine što si nam se pridružio u propovjedima u ovoj našoj virtualnoj crkvi.Propovijed je za pet.Samo tako nastavi victory Hvala i svima ostalima koji će nam se pridružiti u propovijedanju klap obred

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply