Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Virtualna crkva, komentari i pitanja

power_settings_newLogin to reply
+5
dominik
samaritanka
vanja777
Spart
kainos
9 posters

descriptionVirtualna crkva, komentari i pitanja - Page 3 EmptyRe: Virtualna crkva, komentari i pitanja

more_horiz
što, ništa komentari za Dininu propovijed....misli

descriptionVirtualna crkva, komentari i pitanja - Page 3 EmptyRe: Virtualna crkva, komentari i pitanja

more_horiz
To ćemo ujutro!

more_horiz
nekoliko puta mi se dogodilo kad sam bila u crkvi, da su mi suze same krenule. Nekad sam ih uspjela zaustaviti, a nekad ne. Krenule bi, i nijemo bih plakala. Kako sam samo želila da je u tom trenutku netko bio kraj mene, da me primio u zagrljaj i da se mogu isplakati, pogotovo kad se pričalo o božjoj ljubavi koje sam bila željna. Dosta vremena sam izbjegavala ići u crkvu radi suza koje su same kretale, mislila sam da će mi srce puknuti. I nisam išla radi toga.Dok me nije prošlo.
Nakon toga vremena, kao da mi se nešto zablokiralo, sad ne bih mogla podnijeti zagrljaj, kad mi je bio potreban jako, nisam ga imala, a sad kad sam ojačala, pomala sam izgubila povjerenje u ljudsko-bratsko razumijevanje i sućut.

Dinina propovijed me potakla da pokušam odblokirati neki obruč oko srca koji se stvorio radi neutješenosti i neosjetljivosti koju sam bila doživjela u crkvi. A to sam očekivala, ipak je to crkva. Ljubav zna da boli. moli

Dino....cv

more_horiz
Ne mogu druge kriviti zbog toga što mi ne znaju pružiti ruku, jer tada i krivim sebe. Tko zna kad sam ja učinila isti takav propust, ma koliko god da se trudila, propust se dogodio sigurno..jer nekad si i sam potreban tišine i samo jednog toplog pogleda ili dodira u prolazu.
Snježana meni se dogodilo da sam strašno plakala, rekli su mi da je to čišćenje, ide tuga ide samoća ide napušenost, nešto iz tebe ide i oslobađa te. kad sam bila tako sama i potrebna dodira, ja sam se sama zagrglila, čvrsto sam stegla dlanovima svoja ramena, leđa, , tako se držala neko vrijeme, ao da držim mene malu djevojčicu..onu malu curicu..usamljenicu..
i onda mi je bilo lakše..a ljudi i njihova toplina došli su kad sam im to ja dopustila , iznutra oslobođena..
podsjetila si me na tu slikicu iz albuma mog sjećanja..hvala ti..

more_horiz
super, Dino, samo sljedeći puta se nemoj žuriti

Virtualna crkva, komentari i pitanja - Page 3 Isustevoli

more_horiz
I sutra snama ima propovijed Snježa, nadam se da se pripremaš..Virtualna crkva, komentari i pitanja - Page 3 Icon_study

more_horiz
Naravno.

more_horiz
KRŠĆANSKA VIRTUALNA CRKVA Virtualna crkva, komentari i pitanja - Page 3 Animiran

Pastor: Krizostom
Pastor pripravnik (starješina):gogi
Tajnik za literaturu: Snježana
Misionstvo: Dina
Samarićanski odjel: Samaritanka
Blagajnik: Vanja777

Ako vam se ne sviđa služba, recite da se dogovorimo.

Zadnja promjena: ; čet 07 pro 2006, 15:11; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Smile Meni paše.
Ako nam se netko javi, lako dodamo službu.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>E ,Neutral sad vidim koliko mi znaci,jedan dan ne biti sa vama ili na brzinu,juce su mi prosle mnoge stvari,Eto nisam pohvalila za duhovno ohrabrenje ni Krizostoma niti Gogija,drustvo hvala-ovo su divna ohrabrenja.Hrabrim te Snjezana za sutra,tko ima ljubavi, u sebi za Krista kao ti, njemu nista nije tesko,drago mi je da vam se dopala moja propovijed,mi zene,propovijedamo drugacije.U jednoj krscanskoj knjizi sam pronasla da se zene drugacije mole,isprva sam mislila ma daj,a onda sam imala prilike sresti pisca knjige,i pitala sam ga sto to znaci?Objasnio mi je.Zene su njezna bica,one nemaju mnogo vremena za izmisljavanje neprakticnih stvari,npr.ona se moli Bogu za svakdasnje potrebe ,za zastitu svoje djece,svoga doma,svoga braka,posla itd.Ona je svjesna da moli za ono za sto i brine.</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

more_horiz
<BLOCKQUOTE>Cuj ,Snjezana ovo ti je jako dobra ideja o kuhanju rucka za 5 dana-zbog propovijedanja,mislim da bi bile najsretnije,ovo drugo sve pravimo egipatske opeke,ali i to moramo.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Hvala Zlatoustome, koji je shvatio ... moje poslanje.

more_horiz
Dina nema problema,svatko od nas ima svakodnevne obaveze.Razumijem te u tome.Ne trebamo tražiti osobne pohvale za propovijedi ili ono što činimo za druge,za Krista.Tražimo slavu Gospodnju,da se Njegovo ime proslavi.Tvoja propovijed je stvarno konkretna,jednostavna i podsjeća nas da i ljudski dodir,zagrljaj ponekad jako puno znači,odlično.
Snježo bravo,baš me razveselio tvoj prijedlog,kao i Krizostom sa rasporedom propovijedi.Jako je lijepo osjećati se prihvaćenim.

more_horiz
KRŠĆANSKA VIRTUALNA CRKVA Virtualna crkva, komentari i pitanja - Page 3 Animiran

Pastor: Krizostom
Starješina: Joshua
Tajnik za literaturu: Noemi
Misionstvo: Dina
Samarićanski odjel: Samaritanka
Blagajnik: Vanja777

Ako vam se ne sviđa služba, recite da se dogovorimo.

Zadnja promjena: ; pet 08 pro 2006, 15:20; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Da,da.Svidja mi se.Samo mislim da se malo detaljnije moramo dogovorit oko svojih dužnosti.Sve pohvale.Ljudi zakon ste Very Happy

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>O ,to je prevelika odgovornost,smijem li zamolti jos nekoga za pomoc?</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

more_horiz
Ma predaj Isusu svoje poslanje i to ti je to..on te vodi..a misionarstvo treba uvijek biti nenametljivo ponekad nježno a ponekad oštro...svi smo mi pomalo misionari i propovjednici i samaritanke i proroci i..kad Duh ispuni dušu sve je jednostavno!

Je li tako?

more_horiz
Snježo odlično.Dobro je uvijek podsjetiti se na važne stvari u kršćanskom životu.Znači sutra je Krizostom na redu za propovijed ili je ovo za sutra,osim ako nemamo nekog novog dobrovoljca za propovijedanje?

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply