Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Virtualna crkva, komentari i pitanja

power_settings_newLogin to reply
+5
dominik
samaritanka
vanja777
Spart
kainos
9 posters

descriptionVirtualna crkva, komentari i pitanja - Page 2 EmptyRe: Virtualna crkva, komentari i pitanja

more_horiz
Da, neka vas ne zbuni kako sam ja sastavio propovijed, ne mora to profesionalno biti, kako sam ja egzegetski radio učio novozavjetni grčki (koine), plus čitao komentare, jer sam ja ipak imao predmet homiletiku - to jest kako se pravi propovijed, tako da vas želim ohrabriti da pišete onako kako najbolje znate, kristocentrično i jednostavno...i Isus je propovijedao jednostavno, koristeći usporedbe...

descriptionVirtualna crkva, komentari i pitanja - Page 2 EmptyRe: Virtualna crkva, komentari i pitanja

more_horiz
Evo mi pristigli s mukotrpnog rada za svagdasnji kruh na bogosluzje,moram priznati da ste strasno unapredovali,a molim vas recite mi da li ste mogli muziku cuti.Ima jedna posebna muzika,cije rijeci s njemackog prevedene znace u divnoj nadi srca plamte nam.....ako vas zanima melodija napisat cu vam poslije na englenskom,sad sam malo gladna .......bis dan.

more_horiz
Može, kad stigneš, i dobar tek.I ja kuham pa jurim iz kuhinje u sobu da vidim što ima novo. Postala sam ovisnik o netu Twisted Evil
pogotovo mi se naša ideja dopala. Smile

more_horiz
Samo vi kuhajte, ali ne zaboravite pripremiti propovijed...cherry

more_horiz
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

dobro, dobro...

Dino, ajmo skuhat ručkove za pet dana unaprijed, da možemo propovijedat!

more_horiz
Propovijed je samo hvale vrijedna.Svaka čast Krizostom!Neka Gospodin blagoslovi svako slovo i svaku riječ propovijedi kako bi svi,mali i veliki,kršćani i nekršćani osvjedočeni Duhom Svetim bili prosvjetljeni.Virtualna crkva, komentari i pitanja - Page 2 090105_emYA17_prvVirtualna crkva, komentari i pitanja - Page 2 100105_emYA50_prv

Virtualna crkva, komentari i pitanja - Page 2 P

more_horiz
Čuj gogi, jesi vidio, ti si sutra na redu, ili newmember Virtualna crkva, komentari i pitanja - Page 2 Thinking

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
[quote="Krizostom"]Čuj gogi, jesi vidio, ti si sutra na redu, ili newmember Da pa naravno.Već se pripremam i smišljam što bi to moglo bit prikladno za sutra:santa: Wink </BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

more_horiz
Znači gogi očekujemo tvoju propovijed sutra Virtualna crkva, komentari i pitanja - Page 2 Plane1

more_horiz
Ya rightVirtualna crkva, komentari i pitanja - Page 2 111702santa_1_prvVirtualna crkva, komentari i pitanja - Page 2 010106YA36_prvno problemo

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Dragi moji evo vam napisah propovijed da biste već ujutro ili tijekom dana bili blagoslovljeni
Virtualna crkva, komentari i pitanja - Page 2 Angels_Angel_girl_2_prv

Virtualna crkva, komentari i pitanja - Page 2 P</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Hvala dragi braco.. Virtualna crkva, komentari i pitanja - Page 2 Herz

more_horiz
study

Dobra tema za razmišljanje. Gogi, hvala na blagoslovu cheers

more_horiz
Odlično gogi, potrudio si se dati pravu hranu u pravo vrijeme... braćo i sestre, prava crkva je ona kad i vjernici propovijedaju...svi smo mi svećesntvo... i još, naša vjera se jača...što kaže apostol Pavao u Rimljanima 10,17:

"Prema tome, vjera dolazi od propovijedanja, a propovijedanje biva riječju Kristovom"

Sutra propovijed ima Dina Virtualna crkva, komentari i pitanja - Page 2 Pop1

more_horiz
Znači 5 iz zalaganja Laughing hvala svima.Tako je K.Propovijed nam jako puno znači jer nam je svakodnevno potrebno vodstvo kroz Božju Riječ.
Evo jedan mali savjet,onima koji možda misle da će imati poteškoća sa sastavljanjem propovijedi ; najbitnije da nas vodi naš duh,ali i njemu treba pomoć,stoga pomolite se iskreno prije no što počnete i ako ne znate što bi pisali,poslužite se kršćanskom literaturom,ali neka vam vodilja bude Pismo.Eto toliko.

more_horiz
Oprostite sto sam morala sad napisati sutra nestignem.Pozdrav i lijepi dan.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>Imam novu ideju,ajmo napraviti dezurne na ovom forumu,znate kad vas neko lijepo primi ,i pozdravi na ulazu u crkvu, i odvede na vase mjesto bude vam drago i bolje se osjecate.Kada cemo se svi okupiti na bogosluzje u virtualnoj crkvi i slaviti Boga istovremeno?</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Dobra ideja. A kad se zbližimo u našoj virtualnoj crkvi, možemo upriličiti sastanak i u nekoj crkvi gdje nam bude zgodno. Zamislite kako bi to bilo prekrasno! Da se nakon nekog vremena upoznamo oči u oči. Ako nas ima s raznih strana, nađemo se negdje u sredini. Smile I isto tako, kao i ovdje podijelimo svoje svjedočanstvo o hodanju s Bogom kroz ovu dolinu zemaljsku.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply