Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Virtualna crkva, komentari i pitanja

power_settings_newLogin to reply
+5
dominik
samaritanka
vanja777
Spart
kainos
9 posters

descriptionVirtualna crkva, komentari i pitanja - Page 4 EmptyRe: Virtualna crkva, komentari i pitanja

more_horiz
Eno sam pustila propovijed u dva dijela za sutra.Prvi dio je kratki uvod i tekst iz Biblije, a drugi post je mali sadržaj i zaključak. Iz dva dijela jer je prvi dio sa citatima.

descriptionVirtualna crkva, komentari i pitanja - Page 4 EmptyRe: Virtualna crkva, komentari i pitanja

more_horiz
Evo pročitah i drugi dio,mogu samo reći Amen na to.Vrlo je važno ulaziti u samu bit nekog stiha iz Pisma je mi smo ljudi skloni ponekad moliti i sam Očenaš reda radi.Hvala Snježo!

more_horiz
cheers Hvala Gogi.Ovo je moja prva pripovijed, pa sam se jako pomogla citatima

more_horiz
Da, slažem se stobom Snježo, to ne treba biti formula, nego duh, inače svaku molitvu koristim riječi oče naš, samo je sadržaj drugačiji, nego ovaj uobičajeni, koji smo mi naučili na pamet...što sada, sutra sam ja na redu ili je ovo za sutra...

more_horiz
pustila sam za sutra da vas ujutro sačeka molitva Oče naš i jutarnje čitanje biblije Smile

more_horiz
Draga Snjezana,ocekivala sam tvoju propovjed veceras,mislis da sam mogla zaspati prije nego tu dodjem.Jako te je dobro duh vodio,mislim da smo u mnogome krivi sto tako olako izgovaramo oce nas,Ali ovako kako si ti prikazala je ispravno,tvoja propovjed mi je sjela-hvala-idem spavati.

more_horiz
Plan propovijedi u kršćanskoj virtualnoj crkvi:

9.12. - Krizostom
10.12. - Joshua
11.12. - Dina
12.12. - Noemi

Molim zainteresirane da su dobro došli propovijedati u virtualnoj crvi, pritom mislima na vanju777 i samaritanku...i ostale koji to žele...

P.S. Prpopovijed mora biti temeljena na Svetom Pismu Virtualna crkva, komentari i pitanja - Page 4 Icon_study

more_horiz
Dragi brate,propovijed je stvarno Božji blagoslov.Vjerujem da će svima koji je budu pročitali biti na blagoslov.Samo tako nastavi. ya

more_horiz
Kako si brate Joshua?

more_horiz
Ah da, Joshua, ti sutra imaš propovijed, samo danas te nije bilo Virtualna crkva, komentari i pitanja - Page 4 Thinkingpa se brinemo...

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
Dragi Josua,
nemogu ti reci koliko puta sam bila nosena Spaseteljevim rukama,a mislila sam kako me je bas sad ostavio,zasto se ne brine za mene,i kad stvar prodje o presrecna sam sto me je prenio,i nije me prenio nego me nosio usput ljuljkao,tjesio bas onakvom ljubavlju kako samo on ima.Vidim te u narucju Isusa i njegovom zagrljaju,samo moras izdrzati
u sebi i sa sobom,mi se molimo za tebe,a ja vjerujem u molitve koje su dobre za tebe bit ce uslisene.</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

more_horiz
Jošua.....victory

more_horiz
Krizostome, ajme kolika ti je propovijed , ogromna, još nisam sve stigla pročitati, to mi je za tjedan dana porcija. we

more_horiz
Taman kad mislim da sam pročitala, nešto opet moram da se vratim da vidim. Dobra je poruka, jaka.

more_horiz
Nadam se da niste razočarani mojom kratkom propovijedi Embarassed .Nisam si dao previše truda baš,ali hm....
ma znam da mi opraštate Rolling Eyes

more_horiz
Aj, nisam je vidla, čekaj, sad ću

more_horiz
Ma mislila sam da si još jednu stavio.

Nema veze što je kratka, poučna je. I ja sam pisala kratku.većina su citati Razz

more_horiz
MOzeli li mi tko objasniti kakva je to vasa "Virtualna crkva"?

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply