Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Postanak-stvaranje

power_settings_newLogin to reply
+5
kloky
Justin
Mali princ
dominik
mirjam
9 posters

descriptionPostanak-stvaranje - Page 5 EmptyRe: Postanak-stvaranje

more_horiz
Dina, koje sve tekstove? Gdje ti u mom tekstu vidiš Kristovu ljubav? I nema pada u nikakav grijeh (istočni). Grijeh i nepovjerenje nije jedno te isto?

more_horiz
a sto mislis nije li Krist na licu mjesta mogao Petra usmrtiti....ako nije ljubav?Nego mu daje jos jednu sansu ili...???

more_horiz
Nisam na to mislio, već na moju rekonstrukciju Postanka.

more_horiz
Ovo Ti sigurno nije posljednja verzija "rekonstrukcioje" kojom si htio dosegnuti " izvor" svih legendi stvaranja i pitanje kruha i vode života..Postoji razlika u riječima pojmova Eden , vrt, raj, uređeni vrt..To si sigurno uočio ...Čitao sam jučer prigovor evangeličke crkve kreacionistima kako zatvaraju put evanđelja učenjacima koji smatraju da imaju naućni pristup evoluciji i porijeklu života..Kako si riješio taj problem kreacija-evolucija u "rekonstrukciji"..?
Zašto Ti smeta mač koji vodi u vječni život?Mač istoćno od raja?

more_horiz
Abraham, sad mi prijatelji lektoriraju tekst, ali u principu smisleno se neće mijenjati.

Ja ti u puno toga što nas uče ili uvjeravaju ne vjerujem. Tako ne vjerujem niti u mač koji odi u vječni život.

more_horiz
Pravednik je napisao da:
Ja ti u puno toga što nas uče ili uvjeravaju ne vjerujem. Tako ne vjerujem niti u mač koji odi u vječni život

Zasto ne vjerujes u puno toga sto uce ili uvjeravaju?Tko to uci i tko to uvjerava?
Sto te uci Duh Sveti izvan okvira Biblijskog stvaranja?
Mozes li zamisliti da teoretski postoje razlicite varijante sinkretickih kombinacija na temu stvaranja polazeci od biblioteke koju su razorili Vandali?

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply