Mislim da bi se Boga trebalo bojati jer po Božjoj riječi početak mudrosti je strah Božji
Dorjan7 je napisao/la:Mislim da bi se Boga trebalo bojati jer po Božjoj riječi početak mudrosti je strah Božji
Gubavac je napisao/la:Ma nisam ja pastor. Ja sam samo čovjek sa velikim osobnim iskustvom u suživotu sa Kristom to je sve. Kristova ljubav jednostavno promjeni čovjeka toliko na bolje da se riječima ne može opisati. Hvala.
Medeni je napisao/la:Gubavac je napisao/la:Ma nisam ja pastor. Ja sam samo čovjek sa velikim osobnim iskustvom u suživotu sa Kristom to je sve. Kristova ljubav jednostavno promjeni čovjeka toliko na bolje da se riječima ne može opisati. Hvala.
Super je osjetiti Kristovu ljubav,ali da te pitam:Smatraš li homoseksualce svojim prijateljima ili neprijateljima?
magdalena je napisao/la:Kako netko može znati da nešto nije u redu kad živi u neznanju?
Imam poznanika homoseksualca koji ne poznaje ni Boga,ni Riječ.Vjeruje u nešto ali ne zna u što.
Kad sam u prilici i sretnem ga (na žalost to je rijetko jer živi 400km dalje od mene)pričam mu o tome što je Bog učinio za mene.Vidi i sam da sam promjenjena i u razmišljanju i u ponašanju.On me navodi da mu pričam o Bogu,ali nakon svega opet ga vuče njegova vlastita požuda.Znam da ga Bog doziva ali on jadan to ne shvaća i ne razumije.Za takve osobe jedino što je u našoj moći je molitva.Molitva dragom Ocu da im otvori oči,uši i omekša srca.Stvar je u tome da nije samo homoseksualnost problem današnjice.Sve je zaraženo sotoninim prijevarama.Ljudima je danas normalno što nije normalno,a nenormalno im je ako ne živiš za svjetovne požude,ako te ne zanimaju razuzdane gozbe,ako ne reagiraš na ogovaranja i čepiš uši,pustiš suzu na psovke, ....
Želim k Gospodinu,u nebeski dom,ali ne bih voljela ne povesti nikog sa sobom!
Neka nam Gospodin da mudrosti,ljubavi,strpljenja i riječi za one koji su daleko od Njega.
Dorjan7 je napisao/la:Mislim da bi se Boga trebalo bojati jer po Božjoj riječi početak mudrosti je strah Božji
Eutanasije je napisao/la:Bog je ljubav.
Jedino cega se trebamo plasiti jeste da nicim ne uvredimo tu ljubav.
magdalena je napisao/la:Eutanasije je napisao/la:Bog je ljubav.
Jedino cega se trebamo plasiti jeste da nicim ne uvredimo tu ljubav.
Amen!
To je strah Gospodnji!
Medeni je napisao/la:Dorjan7 je napisao/la:Mislim da bi se Boga trebalo bojati jer po Božjoj riječi početak mudrosti je strah Božji
Da je Jahve svoje bivše anđele hranio sa ljubavlju,a ne sa strahom danas
ne bi bilo zla.
matej24 je napisao/la:Medeni je napisao/la:Dorjan7 je napisao/la:Mislim da bi se Boga trebalo bojati jer po Božjoj riječi početak mudrosti je strah Božji
Da je Jahve svoje bivše anđele hranio sa ljubavlju,a ne sa strahom danas
ne bi bilo zla.
Medeni nemoj tako govorit o Bogu,zar se Boga ne bojis,a andeli su bili hranjeni ljubavlju ali ti ne razumijes sta se dogodili pa nemoj ni komentirat takve stvari ok,a u vezi straha Gospodnjeg,to vam jasno pise u Bibliji a to je ovo:
Mudre izreke 8:13 Strah Gospodnji mržnja je na zlo. Oholost, samodostatnost, put zloće i usta puna laži - to ja mrzim.
Eto to je strah Gospodnji,toga se mi trebamo bojati Pozz svima i zelim vam mir
Gubavac je napisao/la:
To su ljudi koji imaju problem a ja sam tu , da im uz dužno poštovanje i kršćansku ljubav (i oni su Božja stvorenja), pokažem i ukažem na Krista i na ono što Krist smatra da je dobro , pravično i hvale vrijedno.