Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Treba li se bojati Boga?

power_settings_newLogin to reply
+29
Eutanasije
magdalena
Domenika
Dorjan7
Medeni
maki
UČENIK10
ravni
ILIJA
Konin
hrvoje hrki
No Nick
simply
Aladin
Istina
crusader
vivi
Nikola
Justin
forestsilvy
cubela
vanja777
Debora
dominik
laodikejac
Vulkanac
maxadsl
kainos
sanja
33 posters

descriptionTreba li se bojati Boga? - Page 6 EmptyRe: Treba li se bojati Boga?

more_horiz
Mislim da bi se Boga trebalo bojati jer po Božjoj riječi početak mudrosti je strah Božji

more_horiz
Dorjan7 je napisao/la:
Mislim da bi se Boga trebalo bojati jer po Božjoj riječi početak mudrosti je strah Božji

...Dobro je imati...Strah Božji...
a ne bojati se Boga...!!
Ako je Bog Ljubav...Pa kako se onda mogu...bojati Boga...No ..

more_horiz
Strahopoštovanje prema Bogu jest pažnja u svakom trenutku života što ćeš reći , na koji naćin ćeš nešto reći, misli u tvojoj glavi i naposljetku kakva su tvoja djela jer htjeli vi to ili ne Bog je svuda oko nas i mi smo u Njegovoj prisutnosti!! U prisutnosti njegovog Veličanstva zato naše ponašanje mora biti u skladu sa onim što Bog jest i što predstavlja. To je strah Gospodnji. Poštovanje prema Svevišnjem, Svemogućem Tvorcu .

Zadnja promjena: Gubavac; uto 17 lip 2008, 08:15; ukupno mijenjano 2 put/a.

more_horiz
...Gubi"...zboriš lijepo, ko pastor... Very Happy ...

more_horiz
Ma nisam ja pastor. Ja sam samo čovjek sa velikim osobnim iskustvom u suživotu sa Kristom to je sve. Kristova ljubav jednostavno promjeni čovjeka toliko na bolje da se riječima ne može opisati. Hvala.

more_horiz
...Znaći...Krist živi u tebi...!
Pa ti si sretan ćovjek...Haleluja...!!

more_horiz
Gubavac je napisao/la:
Ma nisam ja pastor. Ja sam samo čovjek sa velikim osobnim iskustvom u suživotu sa Kristom to je sve. Kristova ljubav jednostavno promjeni čovjeka toliko na bolje da se riječima ne može opisati. Hvala.

Super je osjetiti Kristovu ljubav,ali da te pitam:Smatraš li homoseksualce svojim prijateljima ili neprijateljima?

more_horiz
Medeni je napisao/la:
Gubavac je napisao/la:

Super je osjetiti Kristovu ljubav,ali da te pitam:Smatraš li homoseksualce svojim prijateljima ili neprijateljima?

To su ljudi koji imaju problem a ja sam tu , da im uz dužno poštovanje i kršćansku ljubav (i oni su Božja stvorenja), pokažem i ukažem na Krista i na ono što Krist smatra da je dobro , pravično i hvale vrijedno. A ja osuditi i etiketirati neću nikoga jer ni Krist moj primjer to nije radio. Samo je jedan sudac--- Bog Svemogući te njemu puštam u ruke da daje sud. Hvala.

more_horiz
Kako netko može znati da nešto nije u redu kad živi u neznanju?
Imam poznanika homoseksualca koji ne poznaje ni Boga,ni Riječ.Vjeruje u nešto ali ne zna u što.
Kad sam u prilici i sretnem ga (na žalost to je rijetko jer živi 400km dalje od mene)pričam mu o tome što je Bog učinio za mene.Vidi i sam da sam promjenjena i u razmišljanju i u ponašanju.On me navodi da mu pričam o Bogu,ali nakon svega opet ga vuče njegova vlastita požuda.Znam da ga Bog doziva ali on jadan to ne shvaća i ne razumije.Za takve osobe jedino što je u našoj moći je molitva.Molitva dragom Ocu da im otvori oči,uši i omekša srca.Stvar je u tome da nije samo homoseksualnost problem današnjice.Sve je zaraženo sotoninim prijevarama.Ljudima je danas normalno što nije normalno,a nenormalno im je ako ne živiš za svjetovne požude,ako te ne zanimaju razuzdane gozbe,ako ne reagiraš na ogovaranja i čepiš uši,pustiš suzu na psovke, ....
Želim k Gospodinu,u nebeski dom,ali ne bih voljela ne povesti nikog sa sobom!
Neka nam Gospodin da mudrosti,ljubavi,strpljenja i riječi za one koji su daleko od Njega.

more_horiz
magdalena je napisao/la:
Kako netko može znati da nešto nije u redu kad živi u neznanju?
Imam poznanika homoseksualca koji ne poznaje ni Boga,ni Riječ.Vjeruje u nešto ali ne zna u što.
Kad sam u prilici i sretnem ga (na žalost to je rijetko jer živi 400km dalje od mene)pričam mu o tome što je Bog učinio za mene.Vidi i sam da sam promjenjena i u razmišljanju i u ponašanju.On me navodi da mu pričam o Bogu,ali nakon svega opet ga vuče njegova vlastita požuda.Znam da ga Bog doziva ali on jadan to ne shvaća i ne razumije.Za takve osobe jedino što je u našoj moći je molitva.Molitva dragom Ocu da im otvori oči,uši i omekša srca.Stvar je u tome da nije samo homoseksualnost problem današnjice.Sve je zaraženo sotoninim prijevarama.Ljudima je danas normalno što nije normalno,a nenormalno im je ako ne živiš za svjetovne požude,ako te ne zanimaju razuzdane gozbe,ako ne reagiraš na ogovaranja i čepiš uši,pustiš suzu na psovke, ....
Želim k Gospodinu,u nebeski dom,ali ne bih voljela ne povesti nikog sa sobom!
Neka nam Gospodin da mudrosti,ljubavi,strpljenja i riječi za one koji su daleko od Njega.

Neka nam Bog dade mudrosti i ljubavi u odnosima sa svim njegovim stvorenjima koje on podjednako voli kao i nas i za koje je dao svog jedinorođenog Sina kao što ga je dao i za nas koji ga iskrena i ponizna srca tražimo ili barem u tome nastojimo. Amen . Aleluja.

more_horiz
Dorjan7 je napisao/la:

Da je Jahve svoje bivše anđele hranio sa ljubavlju,a ne sa strahom danas
ne bi bilo zla.

more_horiz
Bog je ljubav.
Jedino cega se trebamo plasiti jeste da nicim ne uvredimo tu ljubav.

more_horiz
Eutanasije je napisao/la:
Bog je ljubav.

Amen!cheers

To je strah Gospodnji!

more_horiz
magdalena je napisao/la:
Eutanasije je napisao/la:
Bog je ljubav.

Amen!cheers

To je strah Gospodnji!

Amen!zajedništvo

more_horiz
Strah Božji je dobar...za onog tko ga ima...

more_horiz
Medeni je napisao/la:
Dorjan7 je napisao/la:

ne bi bilo zla.

Medeni nemoj tako govorit o Bogu,zar se Boga ne bojis,a andeli su bili hranjeni ljubavlju ali ti ne razumijes sta se dogodili pa nemoj ni komentirat takve stvari ok,a u vezi straha Gospodnjeg,to vam jasno pise u Bibliji a to je ovo:
Mudre izreke 8:13 Strah Gospodnji mržnja je na zlo. Oholost, samodostatnost, put zloće i usta puna laži - to ja mrzim.
Eto to je strah Gospodnji,toga se mi trebamo bojati Pozz svima i zelim vam mir

more_horiz
matej24 je napisao/la:
Medeni je napisao/la:
Dorjan7 je napisao/la:

ne bi bilo zla.

Medeni nemoj tako govorit o Bogu,zar se Boga ne bojis,a andeli su bili hranjeni ljubavlju ali ti ne razumijes sta se dogodili pa nemoj ni komentirat takve stvari ok,a u vezi straha Gospodnjeg,to vam jasno pise u Bibliji a to je ovo:
Mudre izreke 8:13 Strah Gospodnji mržnja je na zlo. Oholost, samodostatnost, put zloće i usta puna laži - to ja mrzim.
Eto to je strah Gospodnji,toga se mi trebamo bojati Pozz svima i zelim vam mir

Sam je Jahve napisao da je ljubomoran,od ljubomore nastaje zavist,a od zavisti mržnja.Ne pada jabuka daleko od stabla.
Poznato je da se čovjek rađa sa dva urođena straha od pada i od buke.
Izgleda da Jahve ne štedi ljudi niti anđele od tih istih strahova,izgleda da previše koristi bubnjeve i lošu glazbu.affraidaffraid affraid svirka

Zadnja promjena: Medeni; sri 18 lip 2008, 11:20; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Gubavac je napisao/la:

To su ljudi koji imaju problem a ja sam tu , da im uz dužno poštovanje i kršćansku ljubav (i oni su Božja stvorenja), pokažem i ukažem na Krista i na ono što Krist smatra da je dobro , pravično i hvale vrijedno.

Kako li bi tek oni shvatili one Isusove rečenice:"Uzmite i jedite! Ovo je tijelo moje!"

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply