Muatez
BOG je jedan i jedini.
Otac na nebu se očitovao u Sinu na Zemlji,u punini.
Dao je Sina svojega za nas,a sad daje još Sinova,na kraju,koji se također mole svom Ocu koji je u nebesima.
Imamo kroz historiju razna imena za jednog jedinog Boga,pa zar to znači da treba da se molimo Mojsiju,Abrahamu?
Ne.
Otac je dao spasiteljevo ime ISUS po kome se svi spašavamo,i koji je sišao od Oca i nastanio se u jednom od Sinova,koji će se očitovati u ovom zadnjem vremenu.
Otkrivenje 3,20 Evo stojim na vratima i kucam: ako tko čuje glas moj i otvori vrata, ući ću k njemu i večerat ću s njim, i on s menom.
Ko je čuo taj glas taj ZNA
Taj zna SVE ,kao ISUS što je znao,jer Njemu govori ISUS direkt,iz Izvora Oca,BOG JEDINOGA.
JEDAN JE BOG!
Ako oni koji veruju u trojstvo progledaju...KOLKO ĆE TAD BOGOVA DA VIDE ???
Dal više trojstvo,il mnoštvo?
Jer svi mi spašeni SMO JEDNO,sa našim Ocem na nebu.
Jednostavno.
Ja sam postavio jasno pitanje: da li je Isus po vama Bog, i ako je odgovor potvrdan zasto se moli sam sebi? Jer se kao slazemo da je Bog jedan. Toliko. cekam odgovor!
BOG je jedan i jedini.
Otac na nebu se očitovao u Sinu na Zemlji,u punini.
Dao je Sina svojega za nas,a sad daje još Sinova,na kraju,koji se također mole svom Ocu koji je u nebesima.
Imamo kroz historiju razna imena za jednog jedinog Boga,pa zar to znači da treba da se molimo Mojsiju,Abrahamu?
Ne.
Otac je dao spasiteljevo ime ISUS po kome se svi spašavamo,i koji je sišao od Oca i nastanio se u jednom od Sinova,koji će se očitovati u ovom zadnjem vremenu.
Otkrivenje 3,20 Evo stojim na vratima i kucam: ako tko čuje glas moj i otvori vrata, ući ću k njemu i večerat ću s njim, i on s menom.
Ko je čuo taj glas taj ZNA
Taj zna SVE ,kao ISUS što je znao,jer Njemu govori ISUS direkt,iz Izvora Oca,BOG JEDINOGA.
JEDAN JE BOG!
Ako oni koji veruju u trojstvo progledaju...KOLKO ĆE TAD BOGOVA DA VIDE ???
Dal više trojstvo,il mnoštvo?
Jer svi mi spašeni SMO JEDNO,sa našim Ocem na nebu.
Jednostavno.