Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista?

power_settings_newLogin to reply
+4
Gubavac
jakob
Medeni
aleksandar
8 posters

descriptionDa li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 6 EmptyRe: Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista?

more_horiz
Gubavac misli:
Kakvim se vi besmislenim pitanjima bavite!! Kakva vam korist od ove teme? Hoćete li postati bolji ljudi? Hoćete li biti bliže Bogu? Hoće li vaš život u većoj mjeri svjedočiti o Kristu i njegovoj ljubavi? Zašto trošite vrijeme i nadnicu svoju na nešto što kruh nije i što ne siti? Mislim da bi nam svima bilo pametnije da svoje vrijeme i kapacitete usmjerimo na naš odnos sa Kristom i na odnos sa bližnjima te kako te odnose poboljšati i svojim životom još više sjati Isusa Krista kojeg ispovjedamo. Isto tako da sve svoje snage i mogućnosti usmjerimo u revnovanje za Gospoda i njegovu istinu.Zla i onako ima previše i tako mu svakodnevno previše pridajemo vremena i pozornosti. . Ajmo svoje vrijeme i kapacitete predati onome što je dobro i što oplemenjuje.Hvala.Gospod s vama.

Dok nas jos ne zuljaju godine i brige za svagdasnji kruh skoro da licimo na vecinu mladezi koja ne roni dublje do bisera evandjelja koje nalazimo u dahu Duha Svetoga kada nas vodi kroz vidljivu i nevidljivu realnost gruboga svijeta ..Dobro kazes da bi jos bolje trebali usmjeriti kapacitete u Kristu..kako bi bili korisniji bliznjima.Brzo prolazi vrijeme ...
ali sta tada kada:
RAK PROSTATE

ili vec nesto drugo
ali Antikrist se opire nasem modelu:
ISHRANA

Nemojmo ga slusati..ali on kontrolira proizvodnju hrane...

I ovdje imamo primjer kako agenti Antikrista u sistemu kapitalokratije kontroliraju industriju raka:
KO KONTROLISE INDUSTRIJU RAKA?

Hvala Aleksandru za ovu knjigu -Kako sam pobijedila rak-:
http://www.svetlostistine.org/Knjige/KakoSamPobedilaRakDej/Sadrzaj.htm

Aleksandar je predlozio sistem koji blokira takve utjecaje Antikrista ..ali je bitno ga prepoznati ocima Duha Svetoga u konkretnim vidljivim i nevidljivim lancima svagdasnjeg zivota..

Kako ljudi da prihvate sistem koji Aleksandar predlaze?
Narod bi trebao biti upoznat sa jednostavnim prikazom Tvog sistema preko jednog manifesta koji na najjednostavniji nacin prikazuje ekonomske i socijalne mogucnosti pravednog poretka..Potrebni su ucitelji koji to objasnjavaju i ukazuju na organizacione oblike sistema prijelaza iz svagdasnjice odnosa na nove..Kao sto je reformacija u srednjem vijeku bila povezana sa razvojem kapitalizma tako i danas - promjene koje Ti predlazes bi trebale biti povezane sa crkvenim okupljanjima oko osnovnih ideja pravednosti u oslobodjenju od svagdasnjeg ropstva varanja Antikrista..Potreban je pokret humanog zivota i oblikovanja dostojanstvene zajednice u vrijeme Kristovog drugog dolaska..
Zdravom se zivotu suproti zivot u glomaznim gradovima kao i u trci za svagdasnji kruh koja stvara bezbroj stresova i slabi cjelovit imunitet te navodi covjeka na mnostvo grijeha..Otudjenje stvara bezbroj stresova..Ako nas je Krist oslobodio od grijeha duzni smo Bogu da zvimo zdravim nacinom zivota kako bi odrzali tijelo kao hram Svetoga Duha..
Mislim da ce Gubavac i drugi mladji clanovi ovog foruma moci voditi korisni dijalog na tu temu o opasnosti zanemarivanja konkretnih dosega Antikrista kako bi nam oruzje Bozje moglo bolje koristiti ..Vidite na primjer ovo pitanje kontrole proizvodnje lijekova kao i kontrole industrije bolesti..Jer , kakva je korist valsnicima ako su ljudi sve zdraviji i zdraviji..- ?Svladavanje neumjerenosti danas je slozen problem jer se ne radi o jednostavnom - idi na selo i ne jedi meso itd..
Molitva kao dio prakticnog evandjeoskoga rada u prosvjecivanju ljudi je mocno sredstvo koje nam je Bog darovao Duhom svetim u usmjerenju ljudi ka Kristu i u konkretnim pitanjima prakticnog zivota..Kkao cemo ljudima reci - zivi prirodnim nacinom zivota bez posla, bez odgoja , bez obrazovanja, bez dostojanstva i td..Podizanje umornih i odbacenih je desna ruka svih darova Duha Svetoga..

descriptionDa li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 6 EmptyRe: Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista?

more_horiz
abraham je napisao/la:

Hvala Aleksandru za ovu knjigu -Kako sam pobijedila rak-:
http://www.svetlostistine.org/Knjige/KakoSamPobedilaRakDej/Sadrzaj.htm

Aleksandar je predlozio sistem koji blokira takve utjecaje Antikrista ..ali je bitno ga prepoznati ocima Duha Svetoga u konkretnim vidljivim i nevidljivim lancima svagdasnjeg zivota..

Kako ljudi da prihvate sistem koji Aleksandar predlaze?

Ja se to pitam od 1992 godine kada sam završio knjigu Humanizam.

abraham je napisao/la:
Narod bi trebao biti upoznat sa jednostavnim prikazom Tvog sistema preko jednog manifesta koji na najjednostavniji nacin prikazuje ekonomske i socijalne mogucnosti pravednog poretka..

To sve već postoji na mojim internet stranicama www.sarovic.com .

abraham je napisao/la:
Potrebni su ucitelji koji to objasnjavaju i ukazuju na organizacione oblike sistema prijelaza iz svagdasnjice odnosa na nove..Kao sto je reformacija u srednjem vijeku bila povezana sa razvojem kapitalizma tako i danas - promjene koje Ti predlazes bi trebale biti povezane sa crkvenim okupljanjima oko osnovnih ideja pravednosti u oslobodjenju od svagdasnjeg ropstva varanja Antikrista..Potreban je pokret humanog zivota i oblikovanja dostojanstvene zajednice u vrijeme Kristovog drugog dolaska..

Slažem se.

abraham je napisao/la:
Zdravom se zivotu suproti zivot u glomaznim gradovima kao i u trci za svagdasnji kruh koja stvara bezbroj stresova i slabi cjelovit imunitet te navodi covjeka na mnostvo grijeha..Otudjenje stvara bezbroj stresova..Ako nas je Krist oslobodio od grijeha duzni smo Bogu da zvimo zdravim nacinom zivota kako bi odrzali tijelo kao hram Svetoga Duha..
Mislim da ce Gubavac i drugi mladji clanovi ovog foruma moci voditi korisni dijalog na tu temu o opasnosti zanemarivanja konkretnih dosega Antikrista kako bi nam oruzje Bozje moglo bolje koristiti ..Vidite na primjer ovo pitanje kontrole proizvodnje lijekova kao i kontrole industrije bolesti..Jer , kakva je korist valsnicima ako su ljudi sve zdraviji i zdraviji..- ?Svladavanje neumjerenosti danas je slozen problem jer se ne radi o jednostavnom - idi na selo i ne jedi meso itd..
Molitva kao dio prakticnog evandjeoskoga rada u prosvjecivanju ljudi je mocno sredstvo koje nam je Bog darovao Duhom svetim u usmjerenju ljudi ka Kristu i u konkretnim pitanjima prakticnog zivota..Kkao cemo ljudima reci - zivi prirodnim nacinom zivota bez posla, bez odgoja , bez obrazovanja, bez dostojanstva i td..Podizanje umornih i odbacenih je desna ruka svih darova Duha Svetoga..

Slažem se.

Aleksandar

more_horiz
Primjetio da ste se mi malo uvrijedili. To mi nije bio cilj. Ispričavam se zbog toga.Iza svojih riječi itekako stojim. A Aleksandar što se tiče tvoje izjave da se premalo bavimo zlom apsolutno se ne slažem. Evo pitanja. Koliko dnevno provodiš vremena čitajući, gledajući i raspravljajući o tome što đavao čini svaki dan? A sada pogledaj koliko vremena trošić čitajući, gledajući i raspravljajući o Bogu i svemu što čini za nas svaki dan? O onome što ima za nas u svojoj Riječi svaki dan? Vidiš li sad da itekako i to mnogostruko više vremena trošimo na đavla i što on čini nego što to trošimo na Boga i ono što On čini i ima u planu za nas u svojoj riječi! Iz te perspektive sam ovu teme stavio pod besmislenu.Ne zato da bih uvrijedio tebe i tvoj način razmišljanja.Moramo biti svjesni da ćemo Bogu dati račun za vrijeme koje samo potrošili i način na koji smo ga potrošili. A Apsolutno sam mišljenja da se vrijeme može trošiti na mnogo konstruktivnije teme koje nam mogu u praktičnom životu pomoći da duhovno rastemo. To je sve. Jer špekulacije oko toga tko i što je srušilo Jugoslaviju nije bitno za naše spasenje tj. ne vidim kako će poboljšat saznanje o svemu tome naš duhovni život. Isto tako tko kaže da je Jugoslavija bila po volji Božjoj? Možda je bila volja Božja da se Jugoslavija raspadne zbog svih zla koja je uzrokovala kao takva.Hvala. Gospodin s vama.

more_horiz
Još jednom se ispričavam svima ,a pogotovo tebi Aleksandar-brate moj u Kristu,ako sam vas uvrijedio svojim riječima. Ja sam jedna iskrena i direktna osoba. Ne kažem da je to uvijek dobro i definitivno bi trebao imati više osjećaja za sugovornike.Evo obećajem da ću više pripaziti na sebe i na način komunikacije ubuduće.Ali mislim da nam je cilj svima duhovni rast u Gospodinu i da razgovaramo o stvarima koje možemo primjeniti u svakidašnjem životu .A od špekulacija i sličnog stvarno nema kruha.Hvala na razumijevanju. Gospodin s vama.

more_horiz
Pokušajmo razumjeti nezaobilaznu činjenicu povijesti u kojoj je vijest o drugom Kristovom dolasku neodvojivo vezana za borbu dobra i zla, svjetlosti i tame i u kozmičkim razmjerima a ne samo u zemaljskim u čitavom opusu događaja povijesti od potopa pa do pet kraljevstva o kojima piše prorok Daniel koji je tok povijesti prikazao u dva sna - Nabukodonozorov i Danielov u kojima je uporedo prikazana smjena kraljevstava od Babilona , Medoperzije, Grčke i Rima da bi ukazao na veliku moć malog roga koji je narastao sve do napada na Svetšite..Mnoštvo se antimesijanskih događaja zbilo u velikoj borbi do dolaska Mesije koga je jedan od antikristovih agentata Irod htio još kao dijeteta ubiti..Tako je niz antikristovih agenata progonio Božji narod u 1200 godina vladavine malog roga koji je svojom vladavinom nastavio vladavinu paganskoga Rima te se sva povijest velike borbe između dobra i zla odvijala oko Malog roga ..Amerika kao zemlja koju je Bog pripremio da se u njoj skloni progonjeni narod iz kojih će redova podignuti pokret koji će opominjati svijet o vremenu nebeskoga suda kao danu pomirenja i koji će ukazati upravo na napade Malog roga na Nebesku svetinju i nakon Kristovog prijelaza u Svetinju nad svetinjama tj u drugo odjeljenje Svetišta na koje je trebalo narodima Europe ukazivati sve do danas te tako ne bi bilo toliko zla uslijed nepravednosti vladara koji su podržavali posredovano opravdanje a ne opravdanje vjerom -, danas ta ista Amerika čini čuda pred Malim rogom i govori i kao jagnje i kao zmija - a u sebi sadrži nevidljive sile koje se šire svijetom preko kapitalokratije i zajedno sa Rusijom i drugim moćnim zemljama sramoti slobode koje joj je Bog blagoslovio da zaštiti svoj narod sadašnje istine..
Gubavac Ti imaš pravo što se tiče evanđeoske ravnoteže između ukazivanja na Antikrista kao silu koja svojim putevima dalje nastavlja borbu protiv Krista i Kirstovih sljedbenika odvračanjem naroda od sadašnje istine koja obuhvata Danielovu istinu o svjetskom poretku u prikazu goljeni i stopala te udaranje kamena koji se odvalio i udario u kip bez pomoći ljudske ruke..Krist, svjetlošću svoga dolaska otkriva Čovjeka bezakonja tj. svu suvremnu povijest događaja u okviru kojih dolazi Isus..Što je ta svjetlost..?
Jedan od biblijskih odgovora jeste - Svjetlost moćnog anđela iz Otkrivenja 18 glave, koi se , kako kaže E.G.W. spaja sa radom Trećeg anđela kada se druga anđeoska vijest o padu Babilona obnavlja sa pozivom o izlasku iz Babilona kako se vjernici ne bi opoganili grijesima Babilona..U te grijehe ih uvlači čitava armija antikrista kojoj je jedan od velikih uspjeha zanemarivanje konkretne povijesti i konkretne zaštite ljudi od nevidljivih antikristovskih sila..Pogledaj Stefanov govor koji je on prije kamenovanja uputio Židovima - da je obuhvatio povijest Božjeg naroda..I taj događaj je sadržan u Danielovom proročanstvu..
Dakle , uravnoteženi modnos prema dobru i zlu možemo imati ako pravilno razumijemo Daniela i Otkrivenje..Tu ne pomaže puno harizmatski opći odnos prema konkretnom..Ne možemo zanemariti sadašnju povijest napada na Nebesko svetište koje nadahnjuje Antikrist..Naslov ove teme je samo kronička konkretizacija prikaza principa da će svi koji žele živjeti pobožno biti gonjeni..Ovaj Aleksandrov prijedlog je samo jedan od naućnih zamisli kako da se ostvari prijedlog apostola Jakova da ne smijemo zanemariti siromašne a na što je ukazao Isus u Mateju kada je dijelio jarce od ovaca...
Pokušaj , Gubavac ukazati na konkretno o dostojanstvu više milijardi ljudi za koje je Isus umro..

more_horiz
Gubavac je napisao/la:
Primjetio da ste se mi malo uvrijedili. To mi nije bio cilj. Ispričavam se zbog toga.Iza svojih riječi itekako stojim. A Aleksandar što se tiče tvoje izjave da se premalo bavimo zlom apsolutno se ne slažem. Evo pitanja. Koliko dnevno provodiš vremena čitajući, gledajući i raspravljajući o tome što đavao čini svaki dan? A sada pogledaj koliko vremena trošić čitajući, gledajući i raspravljajući o Bogu i svemu što čini za nas svaki dan? O onome što ima za nas u svojoj Riječi svaki dan? Vidiš li sad da itekako i to mnogostruko više vremena trošimo na đavla i što on čini nego što to trošimo na Boga i ono što On čini i ima u planu za nas u svojoj riječi! Iz te perspektive sam ovu teme stavio pod besmislenu.Ne zato da bih uvrijedio tebe i tvoj način razmišljanja.Moramo biti svjesni da ćemo Bogu dati račun za vrijeme koje samo potrošili i način na koji smo ga potrošili. A Apsolutno sam mišljenja da se vrijeme može trošiti na mnogo konstruktivnije teme koje nam mogu u praktičnom životu pomoći da duhovno rastemo. To je sve. Jer špekulacije oko toga tko i što je srušilo Jugoslaviju nije bitno za naše spasenje tj. ne vidim kako će poboljšat saznanje o svemu tome naš duhovni život. Isto tako tko kaže da je Jugoslavija bila po volji Božjoj? Možda je bila volja Božja da se Jugoslavija raspadne zbog svih zla koja je uzrokovala kao takva.Hvala. Gospodin s vama.

Zdravo Gubavac,

Ja se nisam uvrijedio ni malo nego sam ti napisao šta mislim. I moram ti reći da ti to još uvijek nisi razumio. Ja pokušavam objasniti nastanak zla a zatim sve svoje vrijeme koristim u borbi protiv zla jer je ono preveliko i nama zadovoljavajuće obrane. U našem današnjem društvu protiv zla se bori država kao represivni aparat ali ona je slaba pred antikristom i kao represivni aparat sama po sebi je zlo. A zlo se zlom ne može izbiti. Protiv zla se bori i crkva ali nije uspješna. Mislim zlo i dalje postoji bez obzira koliko popovi pozivaju na dobro. I na kraju ostajem ja koji sam eto bar u teoriji napisao kako se zlo može iskorijeniti.

U slučaju rušenja Jugoslavije ja sam ukazao i nadam se dokazao da postoji nevidljiva zla sila koja ju je porušila. Ako se ta nevidljiva sila ne zaustavi neće se zaustaviti ni zlo. Osim toga ja mislim da ni jedna država nije po volji Boga, ali ako bolje pogledaš antikristove države jačaju i čine zlo po svijetu a to je još manje po volji Boga. Poslije Jugoslavije antikrist je otišao u Afganistan i Irak a sada se vrti oko Rusije. Ako misliš da su demonstracije na Tibetu spontane onda se varaš. Spontane demonstracije ni jedna televizija ne bi prenijela i badava bi im bio trud. I šta bi sad trebalo pustiti antikrista da rovari, krade i ubija ljude? I ako misliš da je stvar završena na području bivše Jugoslavije opet se varaš. Nema dobre budućnosti pod vlasti antikrista. Zasmetat će to i tebe prije ili kasnije i kad se pobuniš dobit ćeš po glavi. Zato se on ne smije pustiti na miru. Što se prije organizira otpor to je bolje za društvo u cjelini.

Kad bi neko od vas obavijestio samo dvoje ljudi o ovome o čemu govorim sa obavezom da svako od tih ljudi slijedeći dan obavijesti slijedećih dvoje ljudi i tako dalje, za mjesec dana jedna milijarda ljudi bi čula ovo o čemu pričam. Ako bi se na početku našlo vas šest koji bi pokrenuli informacije o mojim idejama, teoretski u roku od mjesec dana, svaki čovjek ove planete Zemlje bi čuo za mene. Kad bih ja bio Isus Krist takva mreža bi imala ogromnu moć i zato sam ja koketirao sa tom idejom ovdje http://www.sarovic.com/jesam_li_ja_isus_krist.htm. Ja ne bih mogao reći da sam Isus Krist ni kada bi me svi proglasili za Isusa Krista zato što ja znam da su ljudi povodljivi i znam da nemam direktnu (svjesnu) vezu sa Bogom. Samo ako mi se Bog obrati ja to mogu znati ali kako se nije obratio do danas ne vjerujem da će i ubuduće. Šteta jer bi takva podrška brzo i lako promijenila svijet i učinila ga prekrasnim mjestom za život.

Ali bez obzira na to, ovo što radim je u službi dobra, a to znači u službi Boga.

Bog s tobom.

Aleksandar

PS Ako nekome ne odgovorim u slijedećih tri dana to nije zato što sam se naljutio nego zato što idem na izlet.

more_horiz
Hoćemo li se pokoriti Glavosjeku - Antikristu ili navješćivati kršćansku revoluciju?

Aleksandar odgovara i misli da će se i Gubavac jednoga dana pobuniti protiv Antikrista i njegove vlasti nad budućnošću:
Nema dobre budućnosti pod vlasti antikrista. Zasmetat će to i tebe prije ili kasnije i kad se pobuniš dobit ćeš po glavi. Zato se on ne smije pustiti na miru. Što se prije organizira otpor to je bolje za društvo u cjelini.

Jer je dosadašnja borba protiv zla neuspješna:

U našem današnjem društvu protiv zla se bori država kao represivni aparat ali ona je slaba pred antikristom i kao represivni aparat sama po sebi je zlo. A zlo se zlom ne može izbiti. Protiv zla se bori i crkva ali nije uspješna. Mislim zlo i dalje postoji bez obzira koliko popovi pozivaju na dobro.

Aleksandar predlaže organizirani otpor protiv Antikrista putem širenja antiantikristove informativne mreže geometrijskom progresijom:
Kad bi neko od vas obavijestio samo dvoje ljudi o ovome o čemu govorim sa obavezom da svako od tih ljudi slijedeći dan obavijesti slijedećih dvoje ljudi i tako dalje, za mjesec dana jedna milijarda ljudi bi čula ovo o čemu pričam. Ako bi se na početku našlo vas šest koji bi pokrenuli informacije o mojim idejama, teoretski u roku od mjesec dana, svaki čovjek ove planete Zemlje bi čuo za mene.

Da li je takva mreža protiv Antikrista dio proročanstva za posljedak vremena?Da li bi moć takve mreže bi bila moguća kada bi njome upravljao Isus..Ako oa postoji u drugom obliku sadržaja koji predlaže Aleksandar svojim sistemom uklanjanja zla putem praktične primjene zlatnog pravila u kojoj će se ljudi brzo naučiti da se čuvaju činjenja zla drugome putem dobra učinjenjna primarno drugima kako bi mu se dobro vratilo i potvrdilo ga kao člana zajednice u kojoj se svaki čovjek potvržuje kao čovjek u drugome - tada postoji narod koji već radi posao borbe protiv zla djelima vjere Isusa Krista?!

Kad bih ja bio Isus Krist takva mreža bi imala ogromnu moć i zato sam ja koketirao sa tom idejom ovdje http://www.sarovic.com/jesam_li_ja_isus_krist.htm. Ja ne bih mogao reći da sam Isus Krist ni kada bi me svi proglasili za Isusa Krista zato što ja znam da su ljudi povodljivi i znam da nemam direktnu (svjesnu) vezu sa Bogom.

Da krivo ne razumijemo Aleksandra , ovdje se radi o svojevrsnoj promidžbi u kojoj se naglašava ovisnost borbe protiv antikrista od Božjeg plana spasenja ..
Mogu li Kristovi sljedbenici zaustaviti Antikrista u društvenoekonomskim i socijalnim odnosima oblikovanjem pravednog društva ako bi se koristili sredstvom koje im je dao Krist za život i pobožnost - pravednost i sve nebeske sile o kojima piše apostol Petar predlažući ljestvicu vrlina koje se umnažaju ..Mnogi takvu praktičnu primjenu bratoljublja i Bogoljublja i Kristoljublja neoprvadano karakteriziraju politikom, tj. mi se ne bavimo politikom - kao da pasivni odnos prema antikristu nije još veća politika..
Aleksandar naglašava da je sistem razbijanja zemalja od strane Antikrista u toku i da bi ga trebalo otkriti na poseban način i biti kršćanski djelatan jer o tome ovisi sudbina ..
Večina kršćana kažu - naša kraljevstvo mije na Zemlji već na Nebu..i zato se ne mješamo u politiku..
Ali spasenje je i više od politike - ono je oslobođenje od ropstva zlu i u svagdašnjem svijetu na čija stopala juri Kamen s neba tj. Krist i Kraljevstvo Božje..Što do tada trebaju raditi podanici toga kraljevstva koji su u suštini prestali biti robovi grijeha a sada su sluge, robovi Kristovi kakao kaže apostol Pavao..?Zar je kršćanstvo nemoćno u posljetku vremena zaustaviti Antikrista ako im je dana svjetlost Kristova dolaska i mač usta Njegovih?
Živite li u skladu sa svjetlošću Njegova dolaska otkrivajuči sistem identiteta i bezakonje , imate li mač usta njegovih kojim će iskorjeniti čovjeka bezakonja?
Bilo kako bilo - kršćani su odgovorni za sudbinu spasenja svojim djelima žive vjere koja kroz ljubav radi u ispunjenju istine i proročkoj sili - vječnim praktičnim evanđeljem..Koliko je kršćanski eshatološki humanizam borbe protiv antikrista putem Kristove pravednosti remećenje pasivnih navika teorijskih kršćana i koliko je takav pokret protiv antikrista biblijski opravdan?

Da li smo dio Kamena koji udara u kip ili smo dio kipa?
U čemu je kršćanski otpor Antikristu..Smiju li kršćani dopustiti globalni holocaust?Imaju li proročku dužnost zaustaviti Antikrista svjetlošću Njegova dolaska i mačem usta Njegovih?
Ili smo sveti nojevi koji se zadovoljavaju objavom u pijesku..?

Tako nas papa Benedikt XVI podsjeća na Ivana Krstitelja kao uzora hrabrog navješćivanja ovom vremenu:
"Crkva se danas spominje Glavosjeka svetoga Ivana Krstitelja, čiji uzoran lik Benedikt XVI. preporučuje svim kršćanima, jer nas vjera – ističe Sveti Otac – poziva da jasno naviještamo istinu evanđeoske ljubavi, bez straha i prešućivanja, bez popuštanja svjetovnim uvjetovanjima. U povijesti Crkve – tvrdi Benedikt XVI. – nikada neće nedostajati progona, a upravo progon postaje izvor poslanja novih kršćana, jer se ne može tajiti istina Ljubavi. Stoga je Ivan Krstitelj neustrašivo naviještao istinu. Kao pravi prorok, Ivan je beskompromisno svjedočio istinu. Prokazivao je kršenje Božjih zapovijedi i onda kad su prekršitelji bili moćnici. Tako je, kada je Heroda i Herodijadu prozvao zbog preljuba, platio vlastitim životom, zapečativši mučeništvom svoje služenje Kristu, koji je uosobljena istina – rekao je Benedikt XVI. 24. lipnja u nagovoru prije molitve 'Anđeo Gospodnji'.
Ipak Ivan Krstitelj nije tražio mučeništvo. A mučenici svih vremena također žele – pojasnio je Papa – svjedočiti da je Kristova ljubav jača od nasilja i mržnje. Nisu tražili mučeništvo, a bili su spremni dati život radi vjernosti evanđelju. Kršćansko se mučeništvo jedino opravdava kao najviši čin ljubavi prema Bogu i braći – istaknuo je Sveti Otac 25. ožujka 2007. u nagovoru prije Anđeoskoga pozdravljenja.
Papa zagovoru svetoga Ivana Krstitelja povjerava sve one koji, slijedeći njegov primjer, uvode u svijet pravednost kraljevstva Božjega. S posebnom duhovnom blizinom, mislim na katolike koji beskompromisno ostaju vjerni Petrovoj Stolici, ponekad po cijenu teških patnji. Njihovu se primjeru divi čitava Crkva i moli se da imaju snagu ustrajnosti, znajući da su njihove patnje izvor pobjede, premda u trenutku mogu izgledati slom – rekao je Papa 26. prosinca 2006. godine prije molitve 'Anđeo Gospodnji'.
Oprostiti progoniteljima, ljubiti neprijatelje: to je kršćanska revolucija, moguća jedino ako se prepustimo da nas oblikuje Duh Sveti, koji zajedno s Kristom smrt preobražava u život. Kršćanski mučenik osuvremenjuje pobjedu ljubavi nad mržnjom i smrću. Molimo za sve koji trpe zbog vjernosti Kristu i njegovoj Crkvi..."

Mučeništvo svetog Ivana Krstitelja

Priopćenje Svete Stolice u povodu nasilja protiv Katoličke crkve u Indiji

http://www.radiovaticana.org/cro/Articolo.asp?c=227559

Antikrist djeluje u svim stranama svijeta i skaöe poput žabe mjenjajući stanište tako da jedni misle da je ovaj, drugionaj, te da je ovdje te da je tamo :
Zaoštravanje nije dobro za nas
Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 6 Ponos-m
Ništa što zaoštrava odnose Rusije i SAD i što liči na hladni rat nije dobro za male zemlje poput Srbije, ocenio je juče Zdravko Ponoš, načelnik Generalštaba Vojske Srbije posle susreta sa svojim makedonskim kolegom Miroslavom Stojanovskim.
- Nije vreme da se Srbija raduje i da likuje, pošto se pokazalo da je bila u pravu kada je upozoravala da će priznavanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova dovesti do ozbiljnog narušavanja principa bezbednosti i stabilnosti ustanovljenih završnim aktom iz Helsinkija - rekao je Ponoš...
"Napadom SAD ili Izraela na Iran počeće treći svetski rat"

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 6 Iran_mVisoki iranski vojni zvaničnik Masud Džazajeri upozorio je danas da će napad bilo SAD ili Izraela na Islamsku Republiku označiti početak novog svetskog rata, prenosi novinska agencija IRNA. Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 6 Rightarrow

Još jednom:
Da li smo dio Kamena koji udara u kip ili smo dio kipa?
U čemu je kršćanski otpor Antikristu..Smiju li kršćani dopustiti globalni holocaust?Imaju li proročku dužnost zaustaviti Antikrista svjetlošću Njegova dolaska i mačem usta Njegovih?

Ili smo sveti nojevi koji se zadovoljavaju objavom u pijesku..?

Pitanje je sudbinski važno jer svijet će se na kraju, prema Otkrivenju, svrstati u tri velike grupe: (1) jedni koji stoje na strani pravoga Boga; (2) drugi koji će smatrati da se ciljevi ovoga svijeta najbolje postižu u okviru jedinstva političke i ekonomske moći, - “novog svetskog poretka” i (3) oni koji se poistovjećuju s religijskim Babilonom i ciljevima religijske konfederacije. Druga i treća grupa su suprotstavljene Bogu i Njegovom narodu ostatka, ali na različite načine.

Velika bitka na svršetku vremena u stvarnosti je bitka oko stanovnika svijeta i građanskih vlasti koje njima vladaju .Kako pise Pavao u 2. Solunjanima 2,10-12, na kraju će postojati tri vrste ljudi — oni koji vole istinu (nazvani izabranima), oni koji mrze istinu (Babilon) i oni neopredjeljeni (sekularni svijet) koji niti vole, niti mrze istinu. Trojica anđela prilaze tom svijetu neopredjeljenih da bi ih doveli Jagnjetu (Otkrivenje 14,6-12), dok svijetu neopredjeljenih odlaze i tri žabe, s namjerom da ih privedu Babilonu (Otkrivenje 16,13.14), čime na scenu stupa lažno jagnje (Otkrivenje 13. glava). Za kratko vrijeme, većina neopredjeljenih pridružuje se Babilonu, suprotstavljajući se Božjem vjernom ostatku (Otkrivenje 17. glava).

Prema tome, prije Armagedona nastaje dvostruko okupljanje. Dvije konfederacije religije se sukobljavaju oko neopredjeljene većine, prikazane slikom građanskih i sekularnih sila ovoga svijeta. Konfederacija Jagnjeta poziva na odanost pravom Trojstvu, objavljivanjem vijesti trojice anđela (Otkrivenje 14,6-12), dok konfederacija bludnice poziva na odanost lažnom trojstvu, objavljivanjem poruka triju žaba (Otkrivenje 16,13.14). U jednom kratkom periodu, neposredno prije svršetka vremena, svaki pojedinac na Zemlji pristupa jednoj ili drugoj grupi. Na taj način se postavlja scena za završnu bitku između vojske Antikrista i vojske Krista koja se sva presijava od svjetlosti Njegova dolaska s mačem Duha..

more_horiz
K tome još da pogledamo o manipulaciji kojom se služi službe u korist Antikrista:

Dr. Kostović otkriva kako djeluje mozak političara
Autor Diana Glavina

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 6 SpacerDa li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 6 SpacerDa li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 6 Spacer
Dr. Kostović otkriva kako djeluje mozak političara

<table cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><tr vAlign=top align=middle><td>Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 6 Hrv_mozak_tx</TD></TR>
<tr><td class=articletextSmall align=left></TD></TR>
<tr><td class=articletextSmall vAlign=top align=right></TD></TR></TABLE>
<table class=enumbox cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><tr><td class=articletext></TD></TR></TABLE>
<table cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><tr><td class=articletextSmall vAlign=top align=left width=150></TD>
<td width=10></TD>
<td class=articletextSmall vAlign=top align=left width=150></TD></TR></TABLE>
<table cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><tr><td class=articletext>Politički lideri morali bi biti ljudi koji odluke donose bolje od drugih, koji bi morali imati razvijenu socijalnu osjetljivost također bolje od drugih, koji znaju i mogu izbjeći agresivno ponašanje, koji bi morali imati razvijen osjećaj pravde u raspodjeli kazne i nagrade...

Kada bi svi političari imali ove osobine, bilo bi to gotovo idealno društvo, što je, naravno, nemoguće dostići jer kako tvrdi neuroznanstvenik akademik Ivica Kostović, osobine i ponašanje političara ovisi o tome kako funkcionira njegov mozak, odnosno posve određene strukture u mozgu.

Neuronski krugovi
– Mozak je biološka osnova za sve funkcije. Dosadašnja istraživanja u kojima se koristi funkcionalna magnetska rezonancija pokazala su da se temelj ljudskog ponašanja nalazi u neuronskim krugovima mozga. Socijalna kognicija, odnosno način na koji ljudi obrađuju društvene informacije, donošenje odluka i društveno ponašanje, integrirani su u neuronskim krugovima tzv. dorzolateralne prefrontalne moždane kore. Sustav nagrađivanja, raspoloženje i emocije integrirani su u orbitomedijalnoj moždanoj kori, precingularnoj regiji, kortikalnim limbičkim strukturama i dubokim limbičkim strukturama mozga, među kojima je i jezgra amigdala.

No s obzirom na to da sve ove funkcije igraju vrlo važnu ulogu u političkom životu, poznavanje frontalne strukture mozga gdje se donose odluke i limbičkog sustava mozga koji je povezan s emocijama, ključno je za razumijevanje političkog vodstva, predstavljanja političkih programa i odluke glasača – objašnjava prof. Kostović.

– Političke vođe trebali bi imati izražene tipične frontalne funkcije, kao što je donošenje odluka i jasna vizija budućih događaja. No njihovo ponašanje ovisno je o fukcioniranju frontalnog, ali i limbičkog sustava u mozgu, jer oni su u međusobnoj komunikaciji preko određenih neurotransmitera.

Primjer instrumentalizirane agresije kod ekstremnih političkih vođa i stranaka mogu se naći u nedavnoj ljudskoj povijesti – govori prof. Kostović, koji je spoznaje o tome koje su strukture mozga odgovorne za određene funkcije, ponašanja i emocije sintetizirao s politikom te preslikao na političare, ali i na glasače. Bilo bi, kaže, neetično istraživati mozak određenog političara, ali jasno je da će političara iznjedriti interesna skupina, a primjerice vrsnoga neurokirurga njegove stvarne sposobnosti.

– U suvremenim izbornim kampanjama nužno se događa manipulacija fronto-limbičkog sustava. Jednostavno rečeno, političke stranke u medijima manipuliraju mozgovima glasača. Političar nastoji prodrijeti u limbični sustav mozga glasača, strukturu odgovornu za emocije, kako bi ga doveo do toga da u frontalnim režnju odluči da će baš njemu dati svoj glas – objašnjava prof. Kostović.

Geni i okolina
Dakle, zaključuje, donošenje odluka, ponašanje u društvu, emocionalna naklonjenost i sposobnost vođenja integrirane su u fronto-limbičkim krugovima ljudskog mozga. A krugovi neurona rezultat su interakcije gena i utjecaja okoline, što znači da na organizaciju mozga svakog pojedinca postoji utjecaj političkog sustava, društvenog okruženja i sustava obrazovanja.

– Napokon, dramatične promjene u mozgovima adolescenata, koje su uočene u brojnim longitudinalnim studijama, upućuju na to da se glasačko pravo ne bi trebalo ostvariti prije osamnaeste godine života – zaključuje prof. Kostović.

<table class=enumbox cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><tr><td class=listTitle_news style="PADDING-LEFT: 5px" colSpan=2>Grafički prikaz</TD></TR>
<tr><td class=listEnum></TD>
<td vAlign=top width=6>Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 6 SpacerDa li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 6 Pfeilklein</TD>
<td class=listEnum style="PADDING-BOTTOM: 5px" vAlign=top width="100%">U kojem dijelu mozga se donose odluke

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 6 Hrv_mozak_grafika</TD></TR></TABLE>
<table class=enumbox cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><tr><td vAlign=top width=14></TD>
<td class=listTitle_news style="PADDING-LEFT: 5px"></TD></TR></TABLE></TD></TR></TABLE>

Pogledajmo ponovo:
Mozak je biološka osnova za sve funkcije. Dosadašnja istraživanja u kojima se koristi funkcionalna magnetska rezonancija pokazala su da se temelj ljudskog ponašanja nalazi u neuronskim krugovima mozga. Socijalna kognicija, odnosno način na koji ljudi obrađuju društvene informacije, donošenje odluka i društveno ponašanje, integrirani su u neuronskim krugovima tzv. dorzolateralne prefrontalne moždane kore. Sustav nagrađivanja, raspoloženje i emocije integrirani su u orbitomedijalnoj moždanoj kori, precingularnoj regiji, kortikalnim limbičkim strukturama i dubokim limbičkim strukturama mozga, među kojima je i jezgra amigdala.

No s obzirom na to da sve ove funkcije igraju vrlo važnu ulogu u političkom životu, poznavanje frontalne strukture mozga gdje se donose odluke i limbičkog sustava mozga koji je povezan s emocijama, ključno je za razumijevanje političkog vodstva, predstavljanja političkih programa i odluke glasača – objašnjava prof. Kostović."

Zaključujemo:

Da se politički mozak razvijao duhovno kao mozak osobe koja je primila pravednost vjerom u Krista - normalno je za očekivati pravednije ponašanje i podsticanje na duhovni život građana a što nije u interesu Antikrista..
K tome još dolazi korupcija kao posljedica nepotiskivanja pohlepe , na primjer ...
U Srbiji političari vladaju i dalje uz pomoć korupcije

more_horiz
Aleksandar, Ti si hipotetički upotrebio biblijski izraz Antikrist za svoju identifikaciju nevidljive sile koja ruši ..
No najbitniji kriterij identifikacije jeste - neprijateljstvo prema križu bez obzira u kojem obliku..
No ono što on ruši ne znači da je i to što ruši djelo Krista..
Jer , koja je država djelo Krista?
Povijest treba gledati u okviru velike borbe između dobra i zla, tako i analiza ove borbe kako može biti naučna ako ne uzme u obzir jedinstvo vjere i razuma?
Kako si biblijski termin primjenio na ekonomsku analizu te interes antikrista u identifikaciji povezuješ sa profitom?
Navodim što o Antikristu kaže katolička enciklopedija:
http://www.newadvent.org/cathen/01559a.htm

Kako bi još bolje mogao definirati subjekt sile Rotschilda nego sa terminom Antikrist kada ga analitičari rijetko potrebljavaju da objasne događaje?

more_horiz
abraham je napisao/la:
Hoćemo li se pokoriti Glavosjeku - Antikristu ili navješćivati kršćansku revoluciju?

Hvala Abrahame,

Ovo sve si jako lijepo napisao. Izbacio sam tvoj tekst da bi uštedio na prostoru i da ne bih svako malo pisao slažem se.

Mi živimo u vrijeme obilja informacija kada je jako teško selektirati koje su informacije bitne. Gdje su prave vrijednosti. Nekako mi se čini da je prije kada je bilo manje informacija bilo lakše biti mudar. Čini se da živimo u nemudrim vremenima, gdje se kompletno čovječanstvo nalazi na pogrešnom putu i to je opasno.

Liječnica Day čije sam internet starnice ovdje prikazao se potpuno okrenula od medicine koju mi poznajemo i okrenula se onome što se kod nas naziva alternativa koju liječnici preziru. Šta da vam kažem ja sam u Zagrebu imao jednu malu ali neugodnu bolest koju medicina rješava nožem i to ne potpuno uspješno a jedan travar iz Zagreba me je potpuno izličio za 7 dana. Medicima je prirodna nauka i kad ona pravi velike greške šta očekivati od društvenih nauka koje su apstraktne? Ja mislim da kompletne društvene nauke idu u povijest i to znanstvenici ne vole i zato preziru moj rad. Liječnici preziru i Dr.Day pa to ne umanjauje njen značaj. Ona je bila otpisana od medicine zbog raka grudi i sama se izliječila prirodnim načinom života koji Bog od nas traži. Ona ga je pronašla u Bibliji i značaj toga se ne može negirati.

Ja sam pisao Dr. Day i ako mi ona odgovori pitat ću je šta pod time misli. Biblija se može interpretirati na stotine načina i jako me interesira kako je ona vidi. Da li ona misli da su Muslimani i Budisti u krivu ili se tu može naći neki kompromis?

Što se antikristova tiče situacija je crna. Ja nemam pristup do medija, znanost me ne voli. Šta ćeš gore? Ljudi misle da sam neki čudak koji priča gluposti ili ako nisu gluposti onda misle da se tu i onako ništa ne može promijeniti. Ja više nemam ideju kako da se sklop nevjerojatnih NE vrijednosti koje je antikrist uspostavio promijeni. Ja sebe vidim na putu Krista zato što propovijedam iste vrijednosti kao što je propovijedao Krist. Povrh toga definirao sam sistem u kojem te vrijednosti mogu doći do izražaja ali sam nemoćan da ga realiziram.

Aleksandar Šarović
www.sarovic.com

Zadnja promjena: aleksandar; uto 02 ruj 2008, 19:31; ukupno mijenjano 4 put/a.

more_horiz
jakob je napisao/la:
Zaključujemo:
Da se politički mozak razvijao duhovno kao mozak osobe koja je primila pravednost vjerom u Krista - normalno je za očekivati pravednije ponašanje i podsticanje na duhovni život građana a što nije u interesu Antikrista..

Antikrist je zavodljiv i ima moć... Problem je kako ga demaskirati?

Zadnja promjena: aleksandar; uto 02 ruj 2008, 17:22; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
apostol je napisao/la:
Aleksandar, Ti si hipotetički upotrebio biblijski izraz Antikrist za svoju identifikaciju nevidljive sile koja ruši ..
No najbitniji kriterij identifikacije jeste - neprijateljstvo prema križu bez obzira u kojem obliku..
No ono što on ruši ne znači da je i to što ruši djelo Krista..
Jer , koja je država djelo Krista?
Povijest treba gledati u okviru velike borbe između dobra i zla, tako i analiza ove borbe kako može biti naučna ako ne uzme u obzir jedinstvo vjere i razuma?
Kako si biblijski termin primjenio na ekonomsku analizu te interes antikrista u identifikaciji povezuješ sa profitom?
Navodim što o Antikristu kaže katolička enciklopedija:
http://www.newadvent.org/cathen/01559a.htm

Kako bi još bolje mogao definirati subjekt sile Rotschilda nego sa terminom Antikrist kada ga analitičari rijetko potrebljavaju da objasne događaje?

Kada bi antikrist pokazao neprijateljstvo prema križu stekao bi jedno 2 milijarde neprijatelja. Pa nije on lud. Ja mislim da on glumi ljubav prema križu i Kristu dok sa strane djeluje protiv svih principa Isusa Krista. Po tome ga možeš prepoznati.

Ja koristim riječ antikrist samo kada se obraćam kršćanima. U ovom članku ja ga nisam nazvao antikrist, nego lopov, kriminalac, zločinac. Ako ti imaš neki bolji prijedlog slobodno mi reci.

Aleksandar

more_horiz
Dakle, tko je Glavosjek - nego li novi Herod, nadlopov, nadkriminalac , nadzločinac koji odbija pokajanje i mrzi pravednost te opija mlade mješavinom svoga bluda..navodeći ih na neobuzdajuću pohlepu kako bi zadovoljili hedonistićke nagone a odvratili se od svetog života ..njemu je stalo da se takvi mladi nalaze u crkvama ..- rob zlu koji uvećavanjem bogatstva uvećava svoje zlo kojega je posljedica umnažanje zla u svijetu..On mi liči na SuperGolijata..protiv koga je efikasna Kristova pračka koja se može upotrijebiti kada ga se osvjetli svjetlošču Kristova dolaska i naperi mačem Kristovih usta.. Vrijeme je ove svjetlosti blizu..
Hedonistički nagoni još se stimuliraju pripravljenom hranom ...bludom itd..

more_horiz
I ovdje se krije Antikrist, pročitajte interview, Aleksandar , ovaj istraživać nešto zna :
"... Suvremena ekonomija može porobiti narode da imaju dugove, a sve što imaju i što će zarađivati desetljećima, unaprijed im je oduzeto. U tehniku treba uvesti odgovornost i etiku. U 20. st. zahvatili smo u moćne mehanizme, a znanje o njima i moral koji je to podržavao bili su daleko ispod te razine. Npr. zadiranje u atom, onečišćenje vode, genetski inženjering. Ne smijemo se igrati s civilizacijom. Mora postojati etika koja kaže: »To bi bilo moguće činiti, a to se ne smije, jer postoje nama nepoznati mehanizmi i oni koje nikad vjerojatno nećemo moći spoznati.«
U našem vremenu dominantno je pravo novca, puno je veće nego pravo na život i rad. Tko ima novac, odlučuje kako će biti. Financijska središta moći upravljaju s onim što se događa na sve moguće načine. Oni određuju tko će biti u državi netko i kakve će se odluke donositi. To se može pripisati ukupno pravu novca, koje je sada »sveto« pravo. U Beču je više od 9 000 registriranih beskućnika, a Austrija je jedna od najbogatijih zemalja. Za sve ima dostatno. Unatoč tomu, vlada pohlepa.
Prednosti

globalizacije uzurpirale su male skupine ljudi, tj.

kapitala, za koji se ne zna tko stoji iza njega. Mi ostali

koji živimo od svog rada gubitnici smo globalizacije...."

više o tome:

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 6 Menu_strelica_blink
Interview

http://www.glas-koncila.hr/rubrike_interview.html?broj_ID=14927

more_horiz
apostol je napisao/la:
I ovdje se krije Antikrist, pročitajte interview, Aleksandar , ovaj istraživać nešto zna :
\"... Suvremena ekonomija može porobiti narode da imaju dugove, a sve što imaju i što će zarađivati desetljećima, unaprijed im je oduzeto. U tehniku treba uvesti odgovornost i etiku. U 20. st. zahvatili smo u moćne mehanizme, a znanje o njima i moral koji je to podržavao bili su daleko ispod te razine. Npr. zadiranje u atom, onečišćenje vode, genetski inženjering. Ne smijemo se igrati s civilizacijom. Mora postojati etika koja kaže: »To bi bilo moguće činiti, a to se ne smije, jer postoje nama nepoznati mehanizmi i oni koje nikad vjerojatno nećemo moći spoznati.«
U našem vremenu dominantno je pravo novca, puno je veće nego pravo na život i rad. Tko ima novac, odlučuje kako će biti. Financijska središta moći upravljaju s onim što se događa na sve moguće načine. Oni određuju tko će biti u državi netko i kakve će se odluke donositi. To se može pripisati ukupno pravu novca, koje je sada »sveto« pravo. U Beču je više od 9 000 registriranih beskućnika, a Austrija je jedna od najbogatijih zemalja. Za sve ima dostatno. Unatoč tomu, vlada pohlepa.
Prednosti

globalizacije uzurpirale su male skupine ljudi, tj.

kapitala, za koji se ne zna tko stoji iza njega. Mi ostali

koji živimo od svog rada gubitnici smo globalizacije....\"

više o tome:

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 6 Menu_strelica_blink
Interview
http://www.glas-koncila.hr/rubrike_interview.html?broj_ID=14927

Apostole,

Ovaj čovjek je neosporno pametan. Mnogo je takvih ljudi koji uviđaju da ovaj svijet u kojem živimo ide u krivom smjeru ali nema ni jednog koji vidi izlaz. To je problem. Ja vidim izlaz u velikim promjenama. Velike promjene nije lako prihvatiti. I ovaj pametan čovjek, kad bi me čitao, bi bio skeptičan. Da ne govorimo da je bavljenje ovakvim stvarim sa kojima se ja bavim teško i opasno, a uspjeh je vrlo upitan. Ali jednog dana, ko zna kad, ovo što sam napisao će se morati prihvatiti zato što nema drugog dobrog puta.

Aleksandar

Zadnja promjena: aleksandar; čet 04 ruj 2008, 15:51; ukupno mijenjano 2 put/a.

more_horiz
Aleksandar
nema ni jednog koji vidi izlaz. To je problem. Ja vidim izlaz u velikim promjenama. Velike promjene nije lako prihvatiti. I ovaj pametan čovjek, kad bi me čitao, bi bio skeptičan. Da ne govorimo da je bavljenje ovakvim stvarim sa kojima se ja bavim teško i opasno, a uspjeh je vrlo upitan. Ali jednog dana, ko zna kad, ovo što sam napisao će se morati prihvatiti zato što nema drugog dobrog puta.

Problem je primjena - imaš li pokušaje primjene a ne samo viđenje izlaza, imaš li viđenje primjene i pokušaj primjene viđenja, u čemu je problem u primjeni blokiranja Antikrista?
Poznaje li Antikrist Tvoj rad?

ovo što sam napisao će se morati prihvatiti zato što nema drugog dobrog puta.

Poznaje li Antikrist Tvoju primjenu?
Možda se ljudi boje Antikrista i misle da im je za petama?!

Evo adrese Katalinića:
KATALINIC Branko Ao.Univ.Prof. Dipl.-Ing. Dr.techn. Dr.mult.h.c.

Tel.: ++43-(0)1-58801-31121
Fax: ++43-(0)1-58801-31199

E-Mail: katalinic@mail.ift.tuwien.ac.at[/size]
Schwerpunkte
Intelligent Manufacturing Systems[/size]

Lokation Karlsplatz
Karlsplatz 13
A - 1040 Wien
Tel.: ++43-(0)1-58801/31101, -31102
Fax: ++43-(0)1-58801/31199
E-Mail: sec@mail.ift.tuwien.ac.at
Sekretariat: Mo - Fr, 9:00 - 11:00

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 6 Kp_geb-plan_tn

more_horiz
apostol je napisao/la:

Problem je primjena - imaš li pokušaje primjene a ne samo viđenje izlaza, imaš li viđenje primjene i pokušaj primjene viđenja, u čemu je problem u primjeni blokiranja Antikrista?
Poznaje li Antikrist Tvoj rad?
Poznaje li Antikrist Tvoju primjenu?
Možda se ljudi boje Antikrista i misle da im je za petama?!

Antikrist je blokirao mene i to prije nego sam ja i rođen Very Happy. On je napravio sistem koji njemu odgovara i naučio je ljude da taj sistem prihvaćaju kao normalan.

Dobro sad nisu ljudi ni tako glupi da ne vidi da tu nešto nije u najboljem redu ali ne znaju šta. Svi ljude koji dobro misle i ukazuju na negativnosti antikristovog sistema su blokirani u medijima koje sve kontrolira Antikrist. Mediji nasuprot uglavnom promoviraju sve što ne valja i većina ljudi to prihvaća.

Sad je jako teško mijenjati sve ono na što su se ljudi navikli. Nisu ljudi tijesto. Primjena mog sistema već tu zapinje.

Postoji velika opozicija antikristu u svijetu i on je nesumnivo prati i reagira. Ne znam da li antikrist poznaje moj rad. Po nekim znakovima mi se čini da me prati ali ni na koji način to ne mogu biti siguran.

Ljudi se jako boje Antikrista iako ga većina ljudi zove drugim imenom. Evo jednog fantastičnog primjera. Ukratko ako ne znaš engleski. Radi se o glavnom uredniku New York Timesa koji je na jednom prijemu 1953 godine zamoljen da održi govor. Vjerojatno je bio pijan ili pred penziju. Rekao je da ne postoje nezavisne novine. Kad bi napisao stvarno što misli u roku od 24 sati bi bio na ulici. Rekao je da su oni intelektualne prostitutke.

MEDIA BLACKS OUT THE FACTS
Here's one terrific example. John Swinton, the former Chief of Staff for the New York Times, was one of New York's best loved newspapermen. Called by his peers "The Dean of his Profession", John was asked in 1953 to give a toast before the New York Press Club, and in so doing, made a monumentally important and revealing statement. He is quoted as follows:
"There is no such thing, at this date of the world's history, in America, as an independent press. You know it and I know it. There is not one of you who dares to write your honest opinions, and if you did, you know beforehand that it would never appear in print. I am paid weekly for keeping my honest opinion out of the paper I am connected with. Others of you are paid similar weekly salaries for similar things, and any of you who would be so foolish as to write honest opinions would be out on the streets looking for another job. If I allowed my honest opinions to appear in one issue of my paper, before twenty-four hours my occupation would be gone. The business of the journalists is to destroy the truth; to lie outright; to pervert; to vilify; to fawn at the feet of mammon, and to sell his country and his race for his daily bread. You know it and I know it, and what folly is this toasting an independent press? We are the tools and vassals of rich men behind the scenes. We are the jumping jacks, they pull the strings and we dance. Our talents, our possibilities, and our lives are all the property of other men. We are intellectual Prostitutes."

Zadnja promjena: aleksandar; čet 04 ruj 2008, 17:34; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
K tome jos jedno ne-djelo Antikrista?:
Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 6 Smirnov-i-medvedev-s

Leglo kriminala traži rusko priznanje

Posle ruskog priznanja nezavisnosti Južne Osetije i Abhazije, dve otcepljene gruzijske teritorije, još jedan region bivšegDa li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 6 Rightarrow

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply