Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista?

power_settings_newLogin to reply
+4
Gubavac
jakob
Medeni
aleksandar
8 posters

descriptionDa li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 3 EmptyRe: Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista?

more_horiz
Medeni je napisao/la:
Razgradnja Jugoslavije je jedan primjer divnog dijela bez obzira od koga dolazi.

Meni se čini da na vidjelo izlazi tvoja nekrščanska orjentacija.

Medeni je napisao/la:
Zašto je to tako:
Djecu se u školama ne opterećuje učenjem stranog jezika i pisma(Srpskog).

Zato nema problema da budu opterećeni učenjem svega drugog.

Medeni je napisao/la:
Lažovi koji su govorili da 12 % nije manjina sada to ne govore jer ih je još i manje.

Nije u tome problem. Kako bi bilo da "lažovi" dodju i pobiju jedno 4 miliona Hrvata pa onda upitaju ko je većina?

Medeni je napisao/la:
Naravno mogao bi i dalje nabrajati razloge zašto nam je bolje bez Jugoslavije,ali ostavljam ostalima da učine to isto.

Vidiš ja sam Jugoslaviju prežalio kao što bih prežalio razvod svojih roditelje da se dogodio. Meni je sada potpuno svejedno kako se država zove, mene zanima kako se u njoj živi. Hrvatska nije zemlja u kojoj bih ja želio živjeti. Situacija nije puno bolja u drugim državama a u nekima se živi i gore ali mene to ne tješi. Ja se borim za bolji život svugdje.

Aleksandar

descriptionDa li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 3 EmptyRe: Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista?

more_horiz
[quote="aleksandar"]
jakob je napisao/la:
Iz Tvoga članka nije jasno zašto Ti rabiš za razbijačku silu biblijski termin Antikrist!
Na vlasti u Jugoslaviji su bili Antikristi?!Htio si to reči ili ne?
Postoje pet osnovnih grupa kršćanskih doktrina o Antikristu - katolička, ortodoksna, protestantska , ekumenska i nekršćanska..
Kkao si nazvao razbijanje Jugoslavije da je djelo antikrista to znači da su vođe Jugoslavije znale za to djelo i da su se složili oko toga sa antikristom jer i sami nisu sljedili Krista..
Antikristu nije u interesu kršćanska Europa , njemu je u interesu destabilizacija kršćanske Europe i zato je razgradnja Jugoslavije kukavičje jaje iz kojeg se razmnožavaju antikristi širom Europe..

Aleksandar

Ja pitam da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista. Nisam to nigdje tvrdio. Izvini ali ja ipak mislim da ti nisi pročitao ovaj članak zato što previše vrludaš. To je današnji problem, svi bi pričali a niko ništa ne bi čitao. Po opsegu zavjere koju je taj čovjek kojeg sam u članku spomenuo provodi u cijelom svijetu on može biti Antikrist. I niko na kugli zemaljskoj ne zna da je on Antikrist. Ja sam ga izdvojio. E sad da li sam u pravu to je druga stvar.

Zašto si Ga izdvojio ako postoji vjerojatnoća da RJ sluša Antikrista
Tj da je RJ sluga Antikrista?
Aleksandar

"Moja neka apstraktno konkretna procjena mi govori da postoji jedno 90% šansi da je Jacob Rothschild antikrist. Ako on jest antikrist onda je Isus Krist možda već ovdje samo ga niko ne vidi."

Ja sam bio protiv razbijanja Jugoslavije ali se ne bih osjećao ugrožen i ne bih se žestoko suprotstavljao tome da je do toga došlo mirnim putem. Čelnici u republikama koji su izbjegavali dogovor o rješenju krize u Jugoslaviji mirnim putem su implicitno zagovarali rat. Rat izbacuje u prvi plan najgoru vrstu ljudi koji čine najgora zlodjela. Ti čelnici su to morali znati i zato ih ja smatram odgovornim za sva zlodjela koja su se dogodila narodima Jugoslavije.
Agresija porodice Rothschid
Sve ovo što sam do sada napisao se može jednostavno provjeriti. Kako to da nitko u svijetu to nije javno prikazao? Postavljao sam sebi jednostavna pitanja:

Tko to ima moć da diktira u svijetu što će mediji objaviti?

Tko to ima moć da nepravedno ocrni cijeli jedan narod?

Tko to ima moć da nametne nepravedne ekonomske sankcije jednom narodu?

Tko to ima moć da izbriše osnivača UN iz članstva UN?

Tko to ima moć da ubija ljude u međunarodnoj instituciji pravde?

Tko to ima moć da natjera lidere najrazvijenijih zemalja svijeta da čine zločine?
Ovako veliki opseg jedinstvene jake moći koja uključuje ekonomiju, vojnu silu, medije i političare koja je korištena u napadu na Jugoslaviju govori da postoji jaka koheziona sila koja ih objedinjuje. Nakon dugotrajnog proučavanja uvidio sam da svijetom vlada porodica Rothschild sa svojim partnerima. Svoje nalaze sam prikazao u članku Da li je Antikrist stigao? Moja zapažanja spadaju u teoriju zavjere ali nisam li priložio dovoljno dokaza da zavjera ipak postoji?

Porodica Rothschild nije porušila Jugoslaviju zato da bi jugoslovenskom narodu dala demokratska prava. To svakako nije. Ona je rušila Jugoslaviju da bi lakše mogla zagospodariti narodima bivše Jugoslavije.

Dakle ona je i rušila i porušila.
Preko svog agenta "dobročinitelja" za istočnu Evropu Georga Sorosa i njegovog "otvorenog društva" porodica Rothschild je davala donacije opoziciji komunističkoj partiji koja je bila na vlasti u Jugoslaviji. Ta opozicija je uglavnom sama po sebi imala interes da ruši Jugoslaviju pa se donatori nisu ni morali puno miješati u njihova djelovanja.

Ali postojala je koordinacija. Možda niste primijetili ali destrukcije su čekale u redu jedna iza druge: Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Kosovo i Metohija.

Ali možda ipak ima neke više pravde. Jeste li primijetili da su glavni domaći rušitelji Jugoslavije: Janez Drnovšek, Franjo Tuđman, Gojko Šušak, Alija Izetbegović i Igrahim Rugova umrli od raka. Slučajnost? Provjerite koliko nacionalnih lidera umire od raka u bilo kojoj državi u svijetu pa će vam postati jasno kolika je to slučajnost. Sa time u vezi da se ja zovem Janez Janša, Milan Kučan, Stjepan Mesić, Vladimir Šeks, Ejup Ganić, Haris Silajdžić, Hašim Tači ili tako nekako provjeravao bih svoje zdravstveno stanje malo češće.
Svi spomenuti političari su potpuno jedinstveni u želji da se njihove novonastale države učlane u EU. Narodi nisu ni približno toliko jedinstveni. Zašto su se ti političari svim silama borili da izađu iz jedne države da bi jurili u drugu? Što je još čudnije nema velike organizacijske razlike između Jugoslavije i EU. Njima je sve to nebitno. Njima je jedino bitno da budu što više u pozitivnom centru pažnje jer im to daje moć. Oni znaju da to mogu ostvariti samo pridržavajući se načela koje velike sile propovijedaju. Ti ljudi su zainteresirani samo za golu vlast i ostvarili su je preko tijela mrtvih ljudi.
Porodica Rothschild nije porušila Jugoslaviju ni da bi prepustila jugoslovenske kompanije slobodnom tržištu. Njihovi agenti su paralelno nasrtali na Jugoslaviju iznutra. Ko su ti agenti? To su novonastali vlasnici kompanija u svim republikama bivše Jugoslavije. Prvo su nasrnuli na medije zato što sa njima kontroliraju javno mijenje. Sada koje god novine da čitate na području bivše Jugoslavije vi čitate novine pod kontrolom porodice Rothschild ili novine koje slijede politiku porodice Rothschild zato što ne znaju što bi drugo.

Cilj je dakle bio destrukcija ideologizirane svijesti tj dekomunizacija i udaljavanje ortodoksne i katoličke crkve..

Ovo , za razliku po smislu, specijalno namjensko porobljavanje naroda razbijene Jugoslavije je rak jaje destabilizacije Slobodne Europe
radi učvrščivanja vazalske Europe koja ne bi mogla bitno htjeti konkurirati Americi koja je u Biblijskom proročanstvu označena kao Druga Zvijer koja pred Prvom Zvijeri čini čuda i nagoni narode da se poklone ikoni Zvjerinjoj.Eto sada je postavljen i raketni štit..Kršćanska Europa bi uključila Rusiju u svoj savez jer se uzmimo - Rotschild najviše boji ne atomske bombe - već ujedinjenja katoličke i pravoslavne crkve..

No Rotschild Jacob prema biblijskom proročanstvu ne može svladati Papu ako se ne dogodi neka bitna promjena u Rimu..

Nastojanje konspirativne hijerarhije RJ za uspostavljanje svjetskoga carstva R bit će zaustavljeno ne od ljudske ruke već od bijelog kamena s neba kako je prorečeno u Danielu..

Aleksandar tvrdi da je R porušio Jugoslaviju .Pita uz svoju procjenu od 90 % da bi RJ mogao biti Antikrist..
Na osnovu čega pitaš kad antikrist u suštini progoni Krista i Njegove sljedbenike..?
Jedna od varijanti budućeg progona mora tada biti uzrokovana u destabilizaciji svijeta kroz stvaranje takvih pokreta koji će odbacivati kršćanske vrijednosti Europe i šire..Tim se pokretima protivi Vatikan..Tim se pokretima protivi protestantizam a prhvataju ih komunisti i anarhisti jer su morali već biti u dosluhu zavjere RJ ..No neće biti trajnije efikasan ni jedan konspirativni savez koji smjera na stabilno svjetsko carstvo jer se narodima neće moći ovladati ni poslije žigosanja koje im dopušta kupovati i prodavati...
Smaraš li da će JR u svojoj presudnoj akciji nasrnuti na Vatikan kako bi suzbio objedinjavanje pravoslavne i katoličke crkve pod papom..?

Sve u svemu svaki antikrist - bio ovaj ili onaj RJ ili RN mora imati presudni odnos sa Malim rogom...

Aleksandrovo objašnjenje razloga za agresiju inspiriranu do strane vjerojatnog antikrista -:

Porodica Rothschild se trudila pokazati da rezultati socijalizma ne mogu biti dobri i u tome je uspjela. Rat koji su Rothschildi koordinirali je uništvao ono što su narodi Jugoslavije gradili generacijama i zajednički posjedovali. Ratom su popucale poslovne veze između republika, smanjilo se tržište, smanila se i zarada tako da su poduzeća gubila vrijednost pa su jeftino prodavana partnerima porodice Rotschild.
Ali zašto su baš Srbi bili krivi? Kad porodica Rothschild čini zlo ona treba nekoga da bude kriv. Koji bi narod mogao biti pogodniji porodici Rothschild od Srba koji su na slobodnim izborima jedini izabrali socijaliste u cijeloj istočnoj Evropi? Oni su morali zato dobiti specijalnu lekciju. Ali svakako najgore za Jugoslaviju je bilo to što je vodila nezavisnu politiku, što Slobodan Milošević nije dozvolio brzu i nekontroliranu tranziciju prema kapitalizmu, što nije dozvolio da se društvene kompanije prodaju u bescjenje Rothschildima. Zbog toga je Slobodan Milošević morao pasti.
Da su svjetske sile bile neutralne, rata u Jugoslaviji ne bi bilo ili bi trajao znatno kraće ali to nije bilo u njihovom interesu. Nisu oni pomagali slabije strane u ratu iz ljubavi niti zbog osjećaja pravde već su se trudili učinili mizeran život svim narodima Jugoslavije na što dulji period. Kad su na kraju svjetske sile nametnule mir svi narodi, osim razumljivo Srba, su ih proglasili za svoje spasitelje. Svi ti narodi su u stvari zahvalni svojim zlotvorima, krvnicima, mučiteljima, lopovima iako to ne znaju. Sada su ti narodi sretni da imaju bilo kakav posao, sretni su da mogu raditi za malu nadnicu. Neki su sretni čak i da mogu zaraditi novac ratovanjem za tuđe interese. To je upravo ono što kapitalizam Rothschilda treba i što je uspio ostvariti na teritoriji Jugoslavije.
Najstravična je činjenica da danas postoji potpuno nevidljiva sila koja može činiti zlo cijeloj jednoj zemlji, uništiti je, opljačkati i porobiti a da nitko o tome ništa ne zna.

Aleksandar
Porodica Rothschild se trudila pokazati da rezultati socijalizma ne mogu biti dobri i u tome je uspjela.

Da su komunisti mislili pobožnom glavom rezultati bi bili bolji od Rotschildovih i to je fundamentalna povijesna da kažem kozmička greška i marxizma i lenjinizma i titoizma ...Zajedništvo bez Boga je nemoguće jer se protivi Bogu tj Kristu..Visoka civilizacija koju pretpostavlja obilje bogatstva se bez duhovne - nebeske dimenzije ne može ostvariti ..Marks nije htio shvatiti da se ne radi o tome da se svijet izmjeni - već da se spasi!
Rotschild je dio te istine shvatio ali je nije primjenio na sebe već samo za svoj posjed kojemu je on rob ...
Ateistički je komunizam - nemoguć jer se njegov humanizam protivi pravednosti koja je od vjere..

Aleksandar

U Hrvatskoj sam radio kao inspektor za zaštitu od požara pri GSUP Zagreb.

Kao takav si mogao morati biti upoznat sa radom Zavoda za narodnu obranu i mogao si vidjeti da njegovi šefovi nešto neobično rade i da njegov nekadašnji direktor J-ić nešto sprema..

more_horiz
Aleksandre, zašto Rotschild Jacob ima za Tebe moguće karakteistike antikrista , prema kojim kriterijima?Pojasni mi vezu sa biblijskim značajkama antikrista tj. njegovog ekonomskog i političkog itd tj konkretnog oblika koji svoj protuKristov interes ostvaruje na taj način..Pokaži vezu između ekonomije i vjere kod Rotschilda kao antagonističke sile spram Kristovih sljedbenika?
Rano li je već da analiziramo mogućnost otkrivanja apostrofiranog antikrista na primjeru razgradnje drugih zemalja i društvenih poredaka ili njihovog usmjerenja u interesu apostrofiranog ili nekoga drugoga iz niza njegovih prvih vazala - malih antikrista i antikristića?, kao:
Okupljanje naroda u Osetiji i Abhaziji

more_horiz
jakob je napisao/la:
Zašto si Ga izdvojio ako postoji vjerojatnoća da RJ sluša Antikrista. Tj da je RJ sluga Antikrista?

Jakob Rothschild se nalazi na najvećoj stepenici moći koju ja mogu razumijeti. Da li nešto iznad njega postoji ja sumnjam ali ne negiram.

jakob je napisao/la:
Cilj je dakle bio destrukcija ideologizirane svijesti tj dekomunizacija i udaljavanje ortodoksne i katoličke crkve...

Ovo , za razliku po smislu, specijalno namjensko porobljavanje naroda razbijene Jugoslavije je rak jaje destabilizacije Slobodne Europe radi učvrščivanja vazalske Europe koja ne bi mogla bitno htjeti konkurirati Americi koja je u Biblijskom proročanstvu označena kao Druga Zvijer koja pred Prvom Zvijeri čini čuda i nagoni narode da se poklone ikoni Zvjerinjoj.Eto sada je postavljen i raketni štit..Kršćanska Europa bi uključila Rusiju u svoj savez jer se uzmimo - Rotschild najviše boji ne atomske bombe - već ujedinjenja katoličke i pravoslavne crkve..

No Rotschild Jacob prema biblijskom proročanstvu ne može svladati Papu ako se ne dogodi neka bitna promjena u Rimu..

Ja se ne bih začudio da su Rothschildi već svladali Papu. Sjećam se, devedesete godine sam za Božić bio u Rimu. Spavao sam u hotelu 100 metara udaljenom od Vatikana i nisam ga mogao vidjeti. Bio je sav u mraku. Pitao sam zašto? Rekli su mi da su u financijskim problemima i da štede struju.

Ja ne znam čega se Rothschildi najviše boje ali znam da su ekstremno lukavi, da razmišljaju daleko više unaprijed nego što to inteligentni ljudi u svijetu mogu dokučiti i da su vrlo uspješni u svom naumu.

jakob je napisao/la:
Nastojanje konspirativne hijerarhije RJ za uspostavljanje svjetskoga carstva R bit će zaustavljeno ne od ljudske ruke već od bijelog kamena s neba kako je prorečeno u Danielu..

Šta je to bijeli kamen?

jakob je napisao/la:
Aleksandar tvrdi da je R porušio Jugoslaviju .Pita uz svoju procjenu od 90 % da bi RJ mogao biti Antikrist..
Na osnovu čega pitaš kad antikrist u suštini progoni Krista i Njegove sljedbenike..?
Jedna od varijanti budućeg progona mora tada biti uzrokovana u destabilizaciji svijeta kroz stvaranje takvih pokreta koji će odbacivati kršćanske vrijednosti Europe i šire..Tim se pokretima protivi Vatikan..Tim se pokretima protivi protestantizam a prhvataju ih komunisti i anarhisti jer su morali već biti u dosluhu zavjere RJ ..No neće biti trajnije efikasan ni jedan konspirativni savez koji smjera na stabilno svjetsko carstvo jer se narodima neće moći ovladati ni poslije žigosanja koje im dopušta kupovati i prodavati...
Smaraš li da će JR u svojoj presudnoj akciji nasrnuti na Vatikan kako bi suzbio objedinjavanje pravoslavne i katoličke crkve pod papom..?

Sve u svemu svaki antikrist - bio ovaj ili onaj RJ ili RN mora imati presudni odnos sa Malim rogom...

Ovo sam već toliko puta čuo da moram pitati šta je to Mali rog?

jakob je napisao/la:
Da su komunisti mislili pobožnom glavom rezultati bi bili bolji od Rotschildovih i to je fundamentalna povijesna da kažem kozmička greška i marxizma i lenjinizma i titoizma ...Zajedništvo bez Boga je nemoguće jer se protivi Bogu tj Kristu..Visoka civilizacija koju pretpostavlja obilje bogatstva se bez duhovne - nebeske dimenzije ne može ostvariti ..Marks nije htio shvatiti da se ne radi o tome da se svijet izmjeni - već da se spasi!
Rotschild je dio te istine shvatio ali je nije primjenio na sebe već samo za svoj posjed kojemu je on rob ...
Ateistički je komunizam - nemoguć jer se njegov humanizam protivi pravednosti koja je od vjere....

Ja nebih jako odvajao religiju i ateizam. Izmjena svijeta po Marxu i spas svijeta po religiji su za mene isto. Religija propovijeda dobre stvari a one se mogu pronaći i u ateizmu. Ono što sam ja primijetio jest da ni religija ni ateizam nisu bili uspješni u kreiranju dobrog društva. Šta da vam kažem, ja sam siguran da će moj sistem ostvariti dobro društvo i da će ono opstati zauvijek. Da li sam to morao dobiti direktno od Boga to ja na žalost ne znam.

jakob je napisao/la:
Kao takav si morao biti upoznat sa radom Zavoda za narodnu obranu i mogao si vidjeti da njegovi šefovi nešto neobično rade i da njegov nekadašnji direktor J-ić nešto sprema..

Ja sam obično komunicairao sa referentima za zaštitu od požara i općenarodnu obranu po firmama. To je u većini firmi bio jedan isti čovjek. I svi su mi oni govorili da su strašno zauzeti sa pripremama oko mobilizacije. Ta služba je bila u rukama nove hrvatske vlasti isto kao i ja.

Aleksandar

more_horiz
abraham je napisao/la:
Aleksandre, zašto Rotschild Jacob ima za Tebe moguće karakteistike antikrista , prema kojim kriterijima?Pojasni mi vezu sa biblijskim značajkama antikrista tj. njegovog ekonomskog i političkog itd tj konkretnog oblika koji svoj protuKristov interes ostvaruje na taj način..Pokaži vezu između ekonomije i vjere kod Rotschilda kao antagonističke sile spram Kristovih sljedbenika?
Rano li je već da analiziramo mogućnost otkrivanja apostrofiranog antikrista na primjeru razgradnje drugih zemalja i društvenih poredaka ili njihovog usmjerenja u interesu apostrofiranog ili nekoga drugoga iz niza njegovih prvih vazala - malih antikrista i antikristića?, kao:

Abrahame,

ja razmišljam vrlo jednostavno i logično. Porodica Rothschild ima tako veliku moć da na planeti Zemlji nema mjesta za nekoga drugoga ko bi mogao imati veću moć od njega (uz pretpostavku da je ta porodica nezavisna što ja duboko vjerujem). Ja ne mogu tvrditi da se za hiljadu godina ne može pojaviti neko ko će ga pobijediti i srušiti sa prvog mjesta ali danas je to tako.

Svi tvrde da se nalazimo u ključnim vremenima kad će doći do velikih promjena. Ovdje u Kanadi religiozni ljudi me često zaustavljaju i tvrde da je pitanje dana kad će Lord doći. Tako ovdje zovu Isusa Krista. To znači da je i Antikrist vjerojatno ovdje. Ja ne znam nikoga ko bi mogao zauzeti njegovo mjesto osim Jacoba Rothschilda. Odgovor na ovo pitanje sa sto posto sigurnošću ja nemam kao ni odgovore na ostala tvoja pitanja.

Aleksandar

more_horiz
aleksandar je napisao/la:
abraham je napisao/la:

Abrahame,

ja razmišljam vrlo jednostavno i logično. Porodica Rothschild ima tako veliku moć da na planeti Zemlji nema mjesta za nekoga drugoga ko bi mogao imati veću moć od njega (uz pretpostavku da je ta porodica nezavisna što ja duboko vjerujem). Ja ne mogu tvrditi da se za hiljadu godina ne može pojaviti neko ko će ga pobijediti i srušiti sa prvog mjesta ali danas je to tako.

Svi tvrde da se nalazimo u ključnim vremenima kad će doći do velikih promjena. Ovdje u Kanadi religiozni ljudi me često zaustavljaju i tvrde da je pitanje dana kad će Lord doći. Tako ovdje zovu Isusa Krista. To znači da je i Antikrist vjerojatno ovdje. Ja ne znam nikoga ko bi mogao zauzeti njegovo mjesto osim Jacoba Rothschilda. Odgovor na ovo pitanje sa sto posto sigurnošću ja nemam kao ni odgovore na ostala tvoja pitanja.

Aleksandar

Mene zanima da li navedeni Rotschild ima sve karakteristike antikrista koje ima opisana zvijer i mali rog u knjizi proroka Daniela i u otkrivenju ? Jer znamo tko ima sve te karakteristike koje kazuje Pismo. Sistem zvan papinstvo na čelu sa papom. Zašto? Zato jer sadrži sve karakteristike koje se pripisuju malom rogu,zvjeri i antikristu u knjizi proroka Daniela i u otkrivenju .Ako nešto hoda kao patka, glasa se kao patka , izgleda kao patka onda je to vjerojatno patka zar ne? Ako netko ima sve karakteristike zvijeri i malog roga u knjizi proroka Daniela i u otkrivenju onda taj netko i jest mali rog,zvjer - antikrist zar ne? Tako ako je po Riječi sistem zvan papa i papinstvo taj koji jest okarakteriziran kako to može biti itko drugi? Pa nemamo dva antikrista; samo jednog.Hvala. Bog s vama.

more_horiz
abraham je napisao/la:

Abrahame,

Aleksandar

Pozdravljam sa pjesmom nade:´

Zaista se nalazimo u ključnim vremenima tj samo je Kristu u moći da je otključavao pečate tj sedam pečata - o tome moramo razgovarati jer nećemo moči razumjeti tajnu događaja u velikoj borbi između svjetla i tmine, između Krista i Sotone, nećemo moči razumjeti što znači identificirati Čovjeka bezakonja o kome je u poslanici Solunjanima pisao Pavao, nećemo moći razumjeti pretvaranje antikrista i njegovu moć u proganjanju Krista...No otkrivanje Antikrista i Čovjeka bezakonja je u vlasti Isusa Krista - moć suzbijanja moći Antikrista je samo u Kristu koji će svjetlošću svoga dolaska otkriti i mačem svojim iskorjeniti ga..
Razmišljam o apsurdu u koji je ušao jedan dio kapitalizma preko najmočnijih sper Rotschildovih i konkurencije - naime, apsurd se sastoji u samoblokiranju moći Amerike ako dopusti da kapitalizam postane Rotschildova svojina..to je eventualno pokušaj na koji nacija neće pristati već će ispuniti svoju povijesnu ulogu..tako je isto sa pokušajem da se komunizam prikrije u kapitalizam i taj drugi dio kolača nakon perestrojke također "otkupi" nagodbom Rusije i Amerike protiv Europe..
U Danielu su si moćnici pali pred moći zakona koji je vrlo jednostavam - ni jedno društveno uređenje ne može kao ni carstvo kao ni posjed opstati bez pravde Božje..Ne stvara dobar sistem dobre ljude jer je sistem vezan za Nebeski sud, već praednici oblikuju pravedan i dobar sistem bez obzira na razvijenost civilizacije..

Moć je evanđelja iznad moći Rotschildove i iznad svake moći moćnika, iznad Amerike, Rusije, iznad Pape, iznad svakoga naroda, svakoga bogatstva..
Rotschild nije antikrist ako svjesno nije odbio evanđelje i ako svjesno ne provodi borbu protiv Krista i Njegovih sljedbenika..Samo Njegovim sljedbenicima otkriva svojom sjetločću ovoga ili onoga antikrista..
Nastavit ću kasnije...

more_horiz
Gubavac:
Mene zanima da li navedeni Rotschild ima sve karakteristike antikrista koje ima opisana zvijer i mali rog u knjizi proroka Daniela i u otkrivenju ? Jer znamo tko ima sve te karakteristike koje kazuje Pismo. Sistem zvan papinstvo na čelu sa papom. Zašto? Zato jer sadrži sve karakteristike koje se pripisuju malom rogu,zvjeri i antikristu u knjizi proroka Daniela i u otkrivenju .Ako nešto hoda kao patka, glasa se kao patka , izgleda kao patka onda je to vjerojatno patka zar ne? Ako netko ima sve karakteristike zvijeri i malog roga u knjizi proroka Daniela i u otkrivenju onda taj netko i jest mali rog,zvjer - antikrist zar ne? Tako ako je po Riječi sistem zvan papa i papinstvo taj koji jest okarakteriziran kako to može biti itko drugi? Pa nemamo dva antikrista; samo jednog.Hvala. Bog s vama.

To zanima i Aleksandra kada je doveo u nominalno hipotetsku vjerovatnoću Antikrista i Rotschilda..:
Aleksandar
Porodica Rothschild ima tako veliku moć da na planeti Zemlji nema mjesta za nekoga drugoga ko bi mogao imati veću moć od njega (uz pretpostavku da je ta porodica nezavisna što ja duboko vjerujem). Ja ne mogu tvrditi da se za hiljadu godina ne može pojaviti neko ko će ga pobijediti i srušiti sa prvog mjesta ali danas je to tako.

pogledaj jedan prikaz Rotschildove moci
https://www.youtube.com/watch?v=K6xktVll6cE

Aleksandrov bi sistem , prema njegovoj logici, bio jedna posebna vrsta realnoutopističkog rješenja kojim bi se mogli poslužiti ne samo kršćani već i drugi narodi da suzbiju kapitokratiju Rotschilda koja nemilosrdno gazi svijetom kao željezno carstvo opisano u Danielovom prikazu kipa iz Nabukodonozorovog sna..Protestantski kršćani smatraju da pravednost dolazi po Kristu kroz vjeru te da se pravedno društvo oblikuje asocijacijom pravednika u kojoj se eshatološka sila Antikrista suzbija samo dolaskom Isusa Krista nakon kazne koju taj sistem novobabilonske faze Rimskoga carstva proživljava kao raspad moći malog roga..Ako eshatološki stoji da je vrh šiljka moći roga malog roga Rotschild tada stoji i eshatološka mogućnost u jednom kratkom periodu povijesti oblikovanja odnosa prema Aleksandrovom modelu ako ga prihvati na pr. humanistički pokret u kojem bi kršćani imali posebnu avangardnu inicijativu..Dakle to je teoretski - treba provjeriti i biblijski i povijesno u odnosu na znakove vremena i neke posebne događaje koji će izbiti u ekonomskoj krizi koja će postaviti pitanje Autoriteta kao srž rješenja krize..Adventisti tvrde da će se to pitanje autoriteta pokazati kao pitanje svetkovanje dana od odmora ..

Između onoga povijesnog danas i sutra postoji veza u onom od jučer tj. povijest velike borbe između svjetla i tame , pravde i nepravde može se pratiti do danas slijedom proroštva iz Daniela i Otkrivenja u kojem je Isus otkrio tok zbivanja i smisao povijesti u onome sa kraja Otkrivenja - Prvo uminu, sve tvorim novo što se pozitivitičkoj logici koja teži pragmatičnosti i rješenju problema -ovdje i sada- doima kao mit ili bajka te izjavljuje kako je to opijum za narod ne preispitujuči otrovnu opojnost antikršćanske ideologije kojoj je cilj pridobijanje masa i njihovog usmjerenja na diktaturu preko koje će poči prces razvoja pravednog društva u kome neće biti eksploatacije a koja će prestati eksproprijacijom eksproprijatora - kao na primjer nekog Rotschilda za kojega kažeš da ima veliku moć kojoj nije dorasla ni jedna moć tj ni jedna moć bilo kojeg roga.

Rog - Rotschild ima svoje porijeklo u povijesnom kretanju svijeta moći modrnog doba koje je prestalo paganskim Rimom nakon poraza vandala, herula i ostogota uz koje mali rog predstavlja četiri roga ..Dakle povijest naroda Europe koja se počela okretati oko malog roga nakon pada i nestanka triju rogova među kojima je mali rog izbio, zahvatila je i ostale dijelove svijeta ..Progoni kršćana su doveli do iseljavanja europskoga stanovništva u Ameriku koja je i nastala kao zemlja slobode ..Mnogi autori mistificiraju povijest Amerike kao djelo masonerije što je u suštini antikristovo zasjenjivanje proročke istine iz Otkrivenja te davanje okultnog značenja povijesti kapitalizma..U tim kretanjima naroda našli su svoje mjesto i Židovi sa njihovom posebnom zaštitom koju su imali po Bogu i nakon razapinjanja Isusa Krista u svom novom značenju..Da vidio elementarne informacije o malom rogu, zašto su one bitne..

Mali rog

U konačnoj analizi carstava Danijel 7 je najviše zaokupljen malim rogom iz četvrtog carstva tj Rimskoga carstva. Mali rog ima lice čovjeka (usta i oči). Tom rogu i mi treba da posvetimo najviše pažnje, jer on pripada i našem vremenu. Mali rog je posljednja i najveća sila. Ti kažeš da nema novaca platiti stuju – što je dosjetka..
Prorok nam omogućuje da je prepoznamo i detaljno opisuje
1. lice ove sile,
2. vrijeme njene vlasti,
3. prirodu njenih djela
4. i identitet te sile.
Ljudski elemenat (oči čovječje i usta koja govore) malog roga čini ga različitim od većine ostalih sila i zvijeri iz sedmog poglavlja. Poput malog roga, i lav ima ljudski elemenat: staje na noge kao čovjek i srce ljudsko mu je dato. Tako je životinjskom poretku dodat ljudski element. Isto je tako poretku metala iz drugog poglavlja dodat nemetalni dio. Lončarska glina iz drugog poglavlja koja nije metal, a dio je kipa sastavljenog od različitih metala, simbol je Božjeg oblikovanja čovjeka kao duhovnog bića. U ovom kontekstu glina označava duhovno-religioznu silu malog roga.
Mali rog, poput ostalih deset rogova koji predstavljaju političku silu, i sam ima takvu moć. S druge strane, ljudske osobine ukazuju na njegovu religioznu dimenziju. Prema tome mali rog ima duplu prirodu - religioznu i političku.
8, 10 - Mali rog se kronološki pojavljuje gotovo u isto vrijeme kad i deset rogova, a zatim prouzrokuje propast tri roga. Povijest nam kaže da su ta tri roga (plemena) bili pristalice arijanskog pravca u kršćanstvu koji je neprestano bio u sukobu sa srednjovjekovnom crkvom. On je stalno ugrožavao njenu dominaciju. Tri plemena koja su prihvatila arijansko kršćanstvo bili su: Heruli, Vandali i Istočni Goti. Katoličke vođe ostalih plemena smatrali su svojom svetom dužnošću da eliminiraju njihov heretički uticaj. Prvi rog (Hcrule) slomio je Tcodorik 493. godine. Klodovik (Clovis), car Franaka, poznat kao 'novi Konstantin' nakon izlaska iz kršteničkog bazena krenuo je u bitku protiv Zapadnih Gota koji su takođe smetali rimskoj crkvi, i porazio ih 508. godine.
Justinijan, car Isločnog rimskog carstva, proglasio je papu 533. godine "poglavarom svih Božjih svetih svećenika". Odmah potom on objavljuje rat arijancima. Njegove snage su potpuno razbile Vandale (drugi rog) u zapadnoj Africi 534. godine. Zatim je Justinijanov general Narces protjerao Istočne Gote (treći rog) iz Rima 538. godine.Tako je italijanski poluotok bio očišćen od arijanaca. Rimokatoličko kršćanstvo je počelo doživljavati procvat na religioznom i političkom području. Proročanstvo o malom rogu kao rcligiozno-političkoj sili koja će porazili iri roga polpuno se ispunilo 538. godine.
7, 25 - Mali rog usmjerava svoj napad na Boga i Njegov narod.

A On će govoriti riječi na Višnjega.
B Potiraće svece Višnjega.
A' Pokušaće da promijeni vremena i zakone.
B" Sveci će mu bili predani u ruke za vrijeme, vremena i pola vremena.

Prvi napad malog roga je usmjeren protiv Boga i verbalne je prirode. "... usta koja govore velike i ponosite riječi." (7, 20). "Govoriće riječi na Višnjega, "(7, 25)
"Duh Babilona je oličen u ovoj novoj sili, čiji je cilj da preuzme Božji autoritet. Oholost i drskost malog roga se nije ispoljila samo u riječima. On teži da zamijeni Boga na svim nivoima. Danijel kaže da Bog "mijenja vremena i čase". (2, 21) U sedmom poglavlju imamo identičan izraz za vremena koja mijenja mali rog: "... i pomišljaće da promijeni vremena i zakone, "(7, 25)
Mali rog se okreće protiv svetaca. U Danijelovoj knjizi sveci su oni koji pripadaju nebeskom carstvu: "Ali će sveci Višnjega preuzeli carstvo, i držače carstvo uvijek i dovijeka. "7, 18 "Dokle dođe Drevni, i dade se sud svecima Višnjega, i prispje vrijeme da sveci preuzmu carstvo. "(7, 22)
Svetac nije neko s oreoloin nad glavom. Svetac je sinonim za progonjenog. Sveci su progonjeni obožavaoci Boga živoga. "Gledah, i taj rog vojevaše sa svecima i nadvlađivaše ih. " (7. 21) "...i čudesno će pustošiti (mali rog) ... i pogubiće silne i narod sveti." 8. 24

Inkvizicija tamnog srednjeg vijeka je dokaz ispunjenja ovog proročanstva.

7, 25 - Vrijeme progonstva nije prikriveno nekom slikom ili simbolom. Tekst koji navodimo određeno kaže. koliko će dugo trajati progonstvo svetaca od strane malog roga. "I govoriće riječi na Višnjega, i potiraće svece Višnjega i pomišljaće da promijeni vremena i zakone: i daće mu se u ruke za vrijeme i za vremena i za pola vremena." Prema tome, period progonstva ima sljedeće trajanje: vrijeme, vremena i pola vremena. Što je to – dohvata li ovo vrijeme i naše vrijeme kao i aktivnost g.Rotschilda tj silu njegovog roga koji treba zahvaliti za svoju silu sili Malog roga od koga je potekla vrtložina povijesti na četiri strane svijeta...?Isto tako nađimo također mjesto u toj vrtložini i tvome sistemu traženja pravednog društva i tvrdnji da posjeduješ sistem koji može blokirati geomonarhiju kapitokratije Rotschilda..
Molim , nastavite i proširite raspravu nastojeći pokazati političku i ekonomsku i drugu dimenziju konkretizacije primjene biblijskih kriterija identifikacije Antikrista u smislu hipotetske veze sa Rotschildom ..U čemu je problem?

Na primjer, komentator Glasa Koncila drži da :
"Sve manifestacije brojnih kriza u suvremenome hrvatskom društvu posljedica su toga što mnogi hrvatski građani, a osobito oni na važnijim društvenim položajima, ne ispunjavaju svoje životno poslanje na osobnoj, obiteljskoj, društvenoj i nacionalnoj razini. Sve pojave kriminala, korupcije, nepravde, nasilja, sebičnih osobnih i zajedničkih interesa, skrivene zločinačke umreženosti, ulizničkog i ideološko-političkog podložništva, gaženja istine i ljudskog dostojanstva - jednom riječju svih negativnih pojava u suvremenome hrvatskom društvu - posljedica su toga što brojni hrvatski građani svakodnevno i neprekidno ne ispunjavaju svoje životno poslanje. Ispunjavanje životnog poslanja može biti u rasponu od minimalnoga preko osrednjega do optimalnoga, no teško društvu i narodu u kojem svoje poslanje ostvarivanja općega dobra ne bi izvršavali roditelji, bračni drugovi, školarci, radnici, gospodarstvenici, političari, znanstveni, zdravstveni, odgojni, obrazovni, medijski i ini djelatnici, vjernici, svećenici... Stvarni pomak i boljitak u suvremenome hrvatskom društvu moguć je samo onda ako svi hrvatski građani, a osobito svi oni na odgovornijim društvenim položajima, prihvate i ostvare svoj dio odgovornosti i ispune svoje životno poslanje."
iz:
http://www.glas-koncila.hr/rubrike_komentar.html?broj_ID=14843

more_horiz
abraham je napisao/la:
Moć je evanđelja iznad moći Rotschildove i iznad svake moći moćnika, iznad Amerike, Rusije, iznad Pape, iznad svakoga naroda, svakoga bogatstva..

Ja Bibliju primam ipak sa rezervom. Bibliju je pisao čovjek a ne Bog. Čovjek može pogriješiti. Biblija sama sebi protuslovi. Na primjer Isus Krist se po Bibliji treba vratiti u velikoj slavi zajedno sa anđelima i ogromnom vojskom a po istoj toj Bibliji se treba vratiti kao lopov u noći. Ali čak i kada bi Biblija bila potpuno jednoznačna i kada bi je jednako tumačila svaka krščanska crkva opat postoje druge religije koje drugačije shvaćaju Boga. Ko je tu u pravu a ko u krivu? Je li moguće da su svi kršćani u pravu a svi ostali u krivu? Ne samo to, postoje i ateisti koji su učinili, čine, i činiti će velike stvari za čovječanstvo. Možda i njih usmjerava Bog a da oni to ne znaju. Ko to može znati?

abraham je napisao/la:
Rotschild nije antikrist ako svjesno nije odbio evanđelje i ako svjesno ne provodi borbu protiv Krista i Njegovih sljedbenika..Samo Njegovim sljedbenicima otkriva svojom sjetločću ovoga ili onoga antikrista..

Ako Rothschild nije Antikrist onda će trebati dosta vremena da se pojavi veća zla sila od njega. To znači da se Antikrist ne može pojaviti uskoro a to znači da ni Isus Krist neće skoro doći.

Aleksandar

more_horiz
abraham je napisao/la:
pogledaj jedan prikaz Rotschildove moci
https://www.youtube.com/watch?v=K6xktVll6cE

Meni je drago da se o njima sada puno više govori. Ja mislim da sam ja Jacoba ipak prvi uhvatio i to pred četiri godine kad je nesmotreno pustio u promet svoju sliku sa Connanom i Warrenom. Prije toga njegovu sliku praktično nisi mogao ni vidjeti. Pisalo se nešto malo o Rothschildima tada ali ni blizu kao danas.

abraham je napisao/la:
kao na primjer nekog Rotschilda za kojega kažeš da ima veliku moć kojoj nije dorasla ni jedna moć tj ni jedna moć bilo kojeg roga.

U normalnim uvjetima kao što smo navikli, nije moguće da se brzo može pojaviti veća moć od Rothschilda. E sad da li se može pojaviti neka magična moć koja može lako potisnuti Rothschilda ja ne znam, ali mi to u svijetu u kojem živimo izgleda nelogično. Već je sad situacija u svijetu dovoljno loša da gora nije potrebna. Ja mislim da zadatak Isusa Krista nije da promijeni kuglu zemaljsku i sve sile koje u njoj djeluju i svu materiju koja u njoj postoji. Ja mislim da za to nema potrebe. Zlo može ukloniti samo riječima. I ja znam koje su to riječi.

abraham je napisao/la:
Isto tako nađimo također mjesto u toj vrtložini i tvome sistemu traženja pravednog društva i tvrdnji da posjeduješ sistem koji može blokirati geomonarhiju kapitokratije Rotschilda..[/size]

Ne ja tvrdim puno više od toga a to je da nema drugog dobrog puta. I Isus Krist kad dođe ne može ponuditi ništa bolje u postojećem društvu. Jedino ako promijeni prirodu onda je moguće drugačije rješenje ali koliko je meni poznato to se od njega ne očekuje. On će donijeti dobro rješenje za društvo u postojećoj prirodi. To rješenje će biti isto kao i moje.

abraham je napisao/la:
Na primjer, komentator Glasa Koncila drži da :
"Sve manifestacije brojnih kriza u suvremenome hrvatskom društvu posljedica su toga što mnogi hrvatski građani, a osobito oni na važnijim društvenim položajima, ne ispunjavaju svoje životno poslanje na osobnoj, obiteljskoj, društvenoj i nacionalnoj razini. Sve pojave kriminala, korupcije, nepravde, nasilja, sebičnih osobnih i zajedničkih interesa, skrivene zločinačke umreženosti, ulizničkog i ideološko-političkog podložništva, gaženja istine i ljudskog dostojanstva - jednom riječju svih negativnih pojava u suvremenome hrvatskom društvu - posljedica su toga što brojni hrvatski građani svakodnevno i neprekidno ne ispunjavaju svoje životno poslanje. Ispunjavanje životnog poslanja može biti u rasponu od minimalnoga preko osrednjega do optimalnoga, no teško društvu i narodu u kojem svoje poslanje ostvarivanja općega dobra ne bi izvršavali roditelji, bračni drugovi, školarci, radnici, gospodarstvenici, političari, znanstveni, zdravstveni, odgojni, obrazovni, medijski i ini djelatnici, vjernici, svećenici... Stvarni pomak i boljitak u suvremenome hrvatskom društvu moguć je samo onda ako svi hrvatski građani, a osobito svi oni na odgovornijim društvenim položajima, prihvate i ostvare svoj dio odgovornosti i ispune svoje životno poslanje."
iz:
http://www.glas-koncila.hr/rubrike_komentar.html?broj_ID=14843

Sve što ovdje piše ja jednostavno zovem otuđenje od prirode čovjeka. To mogu prevesti na vaš jezik kao otuđenje od Boga. Izlaz leži u procesu razotuđenja što sam prikazao u svojoj knjizi a vaši jezikom to je povratak zakonima Boga.

Aleksandar Sarovic
www.sarovic.com

more_horiz
U moru reklamnog materijala o Roschildu koriste se sistemi teorije zavjere u moderniziranoj svezi okultnih moći - slobodni zidari-iluminati-mitraizam-apokalitični elementi -....našao sam i ovaj:
"

Sinclairs & Rothschilds
Jacob Rothschild, the current head of the Rothschild dynasty, has intermarried with the Sinclair family, forging an important dynastic alliance between the head family of the Illuminati, and the supposed “Grail family”. This marriage is significant, as it is an exception in the marriage practices of the Rothschilds. The founder of the dynasty, Mayer Amschel Rothschild, had ordered his sons to marry only their first cousins. The first exception was Hannah, daughter of Nathan Rothschild, who married the Rt. Hon. Henry Fitzroy, a direct descendant of Charles II Stuart King of England. However, more recently, the great-great-great grandson of Nathan Mayer, Nathaniel Charles Jacob Rothschild, Fourth Baron Rothschild, current head of the dynasty, married Mary Serena Dunn, whose mother was Lady Mary Sybil St. Clair-Erksine, the daughter of James Francis Harry St. Clair-Erskine, 5th Earl of Rosslyn. The title of Earl of Rosslyn was created in 1801 for Alexander Wedderburn, 1st Baron Loughborough, the former Lord Chancellor. The earldom was created with special remainder to his nephew, Sir James St Clair-Erskine, who was Grand Master of the Grand Lodge of Scotland, on behalf of King George IV. The Erskine family were the hereditary Earls of Mar. They are descended from Robert I Erksine, who married Elizabeth Stewart, the daughter of Robert II of Scotland, the son of Robert the Bruce’s daughter Marjorie and Robert Stewart. John 5th of Erskine was guardian of King James V, and afterwards of Mary, Queen of Scots. James V had an illegitimate child through his daughter, Margaret, named James Stewart, step-brother to Mary Queen of Scots. In 1565, Queen Mary made Margaret’s brother, John 7th Earl of Mar.

Jacob Rothschild is the current head of the UK Rothschild family, having inherited the fourth baronetcy from his father, Victor, an eminent zoologist, and sometime MI5 agent and friend of KGB agents Anthony Blunt and Guy Burgess. Jacob resigned from the family’s bank NM Rothschilds in 1980, run by his cousin Evelyn, and started RIT Capital Partners. Jacob is chairman of Yad Hanadiv, the Rothschild foundation, which chairs the Jewish Policy Research, dedicated to promoting issues affecting Jews worldwide. Yad Hanadiv was also responsible for building and granting the Knesset government buildings, and the Supreme Court of Israel, which prominently features Masonic symbolism and the pyramid and all-seeing eye of the Illuminati. Jacob was a close personal friend of Princess Diana, and maintains strong personal and business links with Henry Kissinger. His country estate has been a regular venue for visiting heads of state including Presidents Ronald Reagan and Bill Clinton. Margaret Thatcher received French President François Mitterrand there at a summit in 1990. He hosted the European Economic Round Table conference in 2002, attended by such figures as James Wolfensohn, president of the World Bank, Nicky Oppenheimer, Warren Buffet and Arnold Schwarzenegger. He knows Rupert Murdoch well, having been friends since the Australian newspaper magnate first came to the UK in the 60s."

iz knjige:

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 3 Terrorillum

http://www.conspiracyarchive.com/NWO/Rothschild_Grail.htm

No , u ćemu je jedna dio tajna rasta moći Rotschildovih
Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 3 Lg_bluename:

http://www.lcf-rothschild.com/en/groupe/groupe/presences.asp

http://www.lcf-rothschild.com/en/groupe/index.asp

Da li se koristiš fundacijom Rotschild:

http://www.lcf-rothschild.com/en/groupe/fondations/fondations.asp

Neke informacije o Rotschildovom kretanju kapitala:

http://www.lcf-rothschild.com/en/groupe/index.asp

Iz Lifestila:
http://www.gitana-team.com/en/gitana/gitana_team/puissance.asp

Da si tako bogat da li bi i Ti bio nekome nalik na antikrista uzevši u obzir biblijske kriterije ..?
U čemu se Tvoji kriteriji razlikuju od biblijskih kriterija procjenjivanja u identifikaciji antikrista?

Zadnja promjena: jakob; sub 23 kol 2008, 12:12; ukupno mijenjano 2 put/a.

more_horiz

Ali barem nekoliko opterećenja manje.

Nije u tome problem. Kako bi bilo da "lažovi" dodju i pobiju jedno 4 miliona Hrvata pa onda upitaju ko je većina?

Nemoguća misija.

more_horiz
Medeni je napisao/la:

Ali barem nekoliko opterećenja manje.

Nemoguća misija.

Ljudi se sami uništavaju alkoholom u posjedu Rotschildovih:
http://www.lafite.com/en/html/Corporate/1.php

more_horiz
Aleksandar :
U normalnim uvjetima kao što smo navikli, nije moguće da se brzo može pojaviti veća moć od Rothschilda. E sad da li se može pojaviti neka magična moć koja može lako potisnuti Rothschilda ja ne znam, ali mi to u svijetu u kojem živimo izgleda nelogično. Već je sad situacija u svijetu dovoljno loša da gora nije potrebna. Ja mislim da zadatak Isusa Krista nije da promijeni kuglu zemaljsku i sve sile koje u njoj djeluju i svu materiju koja u njoj postoji. Ja mislim da za to nema potrebe. Zlo može ukloniti samo riječima. I ja znam koje su to riječi.

abraham je napisao/la:
Isto tako nađimo također mjesto u toj vrtložini i tvome sistemu traženja pravednog društva i tvrdnji da posjeduješ sistem koji može blokirati geomonarhiju kapitokratije Rotschilda..

Ne ja tvrdim puno više od toga a to je da nema drugog dobrog puta. I Isus Krist kad dođe ne može ponuditi ništa bolje u postojećem društvu. Jedino ako promijeni prirodu onda je moguće drugačije rješenje ali koliko je meni poznato to se od njega ne očekuje. On će donijeti dobro rješenje za društvo u postojećoj prirodi. To rješenje će biti isto kao i moje.

Daniel ne opisuje kraj svijeta u sedmoj glavi kao neku vrstu društvenog sudbinskoga sporazuma na osnovi prihvata sistema svijesti niti kao globalni društveni sporazum ili ugovor sa kapitokratijom kako bi nastala humanokratija normalnih uvjeta...Daniel pokazuje kraj svijeta kao potpunu pobjedu dobra nad zlom nakon suda na nebu..
Kršćansko razotuđenje je bitno realnije i revolucionarnije od marksističke teorije otuđenja-razotuđenja u kojoj po njemu nema mjesta duhovnoj dimenziji bitka i kozmičkoj istini o čovjekovom stvorenom bitku i zakonu svetosti..Nema razotuđenja bez spasenja, ekonomsko otuđenje je posljedica otuđenja stvorenja grijehom iz kojeg ga otuđenja ne može izvesti obilje bogatstva ni razvoj svijesti niti humanizacija prirode ni naturalizacija čovjeka već samo milošću Isusovom koji je u tijelu osudio grijeh za grijeh u tijelu i tako omogućio spasenje da kao što je po čovjeku ušla smrt tako po mesijanskom čovjeku -Isusu -ulazi u čovjeka dar života..
Za marksiste je borba dobra i zla skućena na ekonomsku dimnziju bitka čovjeka izbacivanjem duhovne i kozmičke..
Za marksiste čovjek je proizvod evolucije a za kršćane i u kozmičoj stvarnosti čovjek je stvorenje.Nije moguć nikakav razvoj čovjeka ka boljem čovjeku unutar nomalnih uvjeta, kako Ti nazivaš realnost, tj unutar prostora otuđenog bitka ..Čovjek se ne može razotuđiti ako se ne preda Spasitelju koji mu mjenja narav tj. ljudsku grijehovnu u negrijehovnu..
Tako i sa Antikristom - njegovo uništenje nije pitanje pobjede humanokratije putem vrijednosnog sistema sličnog zlatnom pravilu, već silom Isuvom po nebeskom sudu..

Obnovljenje prirode nakon tisuću godina poslije Kristovog dolaska je kozmički događaj kojem je prethodilo spsenje , kaže Otkrivenje:
"1 I vidjeh novo nebo i novu zemlju jer - prvo nebo i prva zemlja uminu; ni mora više nema. 2 I Sveti grad, novi Jeruzalem, vidjeh: silazi s neba od Boga, opremljen kao zaručnica nakićena za svoga muža. 3 I začujem jak glas s prijestolja: Evo Šatora Božjeg s ljudima! On će prebivati s njima: oni će biti narod njegov, a on će biti Bog s njima. 4 I otrt će im svaku suzu s očiju te smrti više neće biti, ni tuge, ni jauka, ni boli više neće biti jer - prijašnje uminu.
5 Tada Onaj što sjedi na prijestolju reče: Evo, sve činim novo! "

To je vrijeme poslije armagedonske bitke tj duhovnoga rata protiv Kristovih sljedbenika koji su bili smetnja Antkristu da vlada svijetom u nekoj kapitokratiji koja se obukla u humanokratiju..To je vrijeme kada đavo kji je pušten iz tamnice poziva ljude svih vremena - uskrišene za sud,tj. nepravednike - na napad na Sveti grad, Jeruzalem..
"1 I vidjeh anđela: siđe s neba s ključima Bezdana i s velikim okovima u ruci. 2 Zgrabi Zmaja, Staru zmiju, to jest Đavla, Sotonu, i okova ga za tisuću godina. 3 Baci ga u Bezdan koji nad njim zatvori i zapečati da više ne zavodi narode dok se ne navrši tisuću godina. Nakon toga ima biti odriješen za malo vremena.
4 I vidjeh prijestolja - onima što sjedoše na njih dano je suditi - i duše pogubljenih zbog svjedočanstva Isusova i zbog Riječi Božje i sve koji se ne pokloniše Zvijeri ni kipu njezinu te ne primiše žiga na čela svoja ni na ruke. Oni oživješe i zakraljevaše s Kristom tisuću godina. 5 Drugi mrtvi ne oživješe dok se ne navrši tisuću godina. To je ono prvo uskrsnuće. 6 Blažen i svet onaj tko je dionik toga prvog uskrsnuća! Nad njim druga smrt nema vlasti: oni će biti svećenici Božji i Kristovi i s njime će kraljevati tisuću godina.
7 A kad se navrši tisuću godina, Sotona će iz svoga zatvora biti pušten: 8 izići će zavesti narode sa četiri kraja zemlje, Goga i Magoga, i skupiti ih u boj. Bit će ih kao pijeska morskoga. 9 Skupiše se na prostrano polje zemlje i opkoliše tabor svetih i ljubljeni grad. Ali oganj siđe s neba te ih proguta. 10 A njihov zavodnik, Đavao, bačen bi u jezero ognjeno i sumporno, gdje se nalaze i Zvijer i Lažni prorok: ondje će se mučiti danju i noću u vijeke vjekova.
11 I vidjeh veliko bijelo prijestolje i Onoga što sjede na nj: pred licem njegovim pobježe zemlja i nebo; ni mjesta im se više ne nađe. 12 I vidjeh mrtve, velike i male: stoje pred prijestoljem, a knjige se otvoriše. I otvori se jedna druga knjiga, knjiga života. I mrtvi bijahu suđeni po onome što stoji napisano u knjigama, po djelima svojim. 13 More predade svoje mrtvace, a Smrt i Podzemlje svoje: i svaki bi suđen po djelima svojim. 14 A Smrt i Podzemlje bili su bačeni u jezero ognjeno. Jezero ognjeno - to je druga smrt: 15 tko se god ne nađe zapisan u knjizi života, bio je bačen u jezero ognjeno."
Hoće li se Rotschild naći zapisan u knjizi života i biti bačen u jezero ognjeno ili ne , također i Marks i Tuđman i Milošević i Mesić i Obama i itd, ovisi o njihovim djelima tj o tome kako su zadobili i koristili svoju moć..

Marksističko utopistička nada u razotuđenje ima filozofsku osnovu kod Blocha u njegovom djelu Princip nada..No na ćemu li se zasniva ova nada očekivanja dobra izvan Spasenja po Kristu..Nije li to svojevrsno djelo Antikrista?Za Blocha je porijeklo onađivanja čovjeka u nuždi koja uči misliti i biti..Bloch tvrdi da se ljudski bitak kreće prema dobru putem revolucije ..No Marksizam i Lenjinizam su ovu suzili na krvavi oblik čime su usmjerili čovječanstvo u suprotnom smjeru ...

more_horiz
jakob je napisao/la:
Da si tako bogat da li bi i Ti bio nekome nalik na antikrista uzevši u obzir biblijske kriterije ..?
U čemu se Tvoji kriteriji razlikuju od biblijskih kriterija procjenjivanja u identifikaciji antikrista?

Kad gledaš Rothschildove web siteove normalno da nalaziš riječi pune hvale. I jako je teško napisati bilo šta loše o Rothschildima zato što se oni kriju i drugo zato što te mogu tužiti za klevetu. Ako izgubiš sud ti može oduzeti sve što si stekao u životu. Ja sam u ovom članku jako birao riječi ali rizika opet ima. Da ne govorimo o tome da se tu može raditi i o glavi ali ja mislim da se on to nebi usudio učiniti onima koji ga prozivaju. Sada ih već i dosta ima. Mislim da to bebi mogao sakriti. Čuva on svoju guzicu najbolje što može. Ako si pročitao ovaj moj članak onda si iza njega mogao vidjeti koncentraciju Rothschildovog zla. A ti sam prosudi šta je u pitanju. Ja u Bibliji još uvijek nisam našao ništa značajno za identifikaciju antikrista.

Aleksandar

more_horiz
abraham je napisao/la:

ne opisuje kraj svijeta u sedmoj glavi kao neku vrstu društvenog sudbinskoga sporazuma na osnovi prihvata sistema svijesti niti kao globalni društveni sporazum ili ugovor sa kapitokratijom kako bi nastala humanokratija normalnih uvjeta...Daniel pokazuje kraj svijeta kao potpunu pobjedu dobra nad zlom nakon suda na nebu..
Kršćansko razotuđenje je bitno realnije i revolucionarnije od marksističke teorije otuđenja-razotuđenja u kojoj po njemu nema mjesta duhovnoj dimenziji bitka i kozmičkoj istini o čovjekovom stvorenom bitku i zakonu svetosti..Nema razotuđenja bez spasenja, ekonomsko otuđenje je posljedica otuđenja stvorenja grijehom iz kojeg ga otuđenja ne može izvesti obilje bogatstva ni razvoj svijesti niti humanizacija prirode ni naturalizacija čovjeka već samo milošću Isusovom koji je u tijelu osudio grijeh za grijeh u tijelu i tako omogućio spasenje da kao što je po čovjeku ušla smrt tako po mesijanskom čovjeku -Isusu -ulazi u čovjeka dar života..
Za marksiste je borba dobra i zla skućena na ekonomsku dimnziju bitka čovjeka izbacivanjem duhovne i kozmičke..
Za marksiste čovjek je proizvod evolucije a za kršćane i u kozmičoj stvarnosti čovjek je stvorenje.Nije moguć nikakav razvoj čovjeka ka boljem čovjeku unutar nomalnih uvjeta, kako Ti nazivaš realnost, tj unutar prostora otuđenog bitka ..Čovjek se ne može razotuđiti ako se ne preda Spasitelju koji mu mjenja narav tj. ljudsku grijehovnu u negrijehovnu..
Tako i sa Antikristom - njegovo uništenje nije pitanje pobjede humanokratije putem vrijednosnog sistema sličnog zlatnom pravilu, već silom Isuvom po nebeskom sudu..

Obnovljenje prirode nakon tisuću godina poslije Kristovog dolaska je kozmički događaj kojem je prethodilo spsenje , kaže Otkrivenje:
"1 I vidjeh novo nebo i novu zemlju jer - prvo nebo i prva zemlja uminu; ni mora više nema. 2 I Sveti grad, novi Jeruzalem, vidjeh: silazi s neba od Boga, opremljen kao zaručnica nakićena za svoga muža. 3 I začujem jak glas s prijestolja: Evo Šatora Božjeg s ljudima! On će prebivati s njima: oni će biti narod njegov, a on će biti Bog s njima. 4 I otrt će im svaku suzu s očiju te smrti više neće biti, ni tuge, ni jauka, ni boli više neće biti jer - prijašnje uminu.
5 Tada Onaj što sjedi na prijestolju reče: Evo, sve činim novo! "

To je vrijeme poslije armagedonske bitke tj duhovnoga rata protiv Kristovih sljedbenika koji su bili smetnja Antkristu da vlada svijetom u nekoj kapitokratiji koja se obukla u humanokratiju..To je vrijeme kada đavo kji je pušten iz tamnice poziva ljude svih vremena - uskrišene za sud,tj. nepravednike - na napad na Sveti grad, Jeruzalem..
"1 I vidjeh anđela: siđe s neba s ključima Bezdana i s velikim okovima u ruci. 2 Zgrabi Zmaja, Staru zmiju, to jest Đavla, Sotonu, i okova ga za tisuću godina. 3 Baci ga u Bezdan koji nad njim zatvori i zapečati da više ne zavodi narode dok se ne navrši tisuću godina. Nakon toga ima biti odriješen za malo vremena.
4 I vidjeh prijestolja - onima što sjedoše na njih dano je suditi - i duše pogubljenih zbog svjedočanstva Isusova i zbog Riječi Božje i sve koji se ne pokloniše Zvijeri ni kipu njezinu te ne primiše žiga na čela svoja ni na ruke. Oni oživješe i zakraljevaše s Kristom tisuću godina. 5 Drugi mrtvi ne oživješe dok se ne navrši tisuću godina. To je ono prvo uskrsnuće. 6 Blažen i svet onaj tko je dionik toga prvog uskrsnuća! Nad njim druga smrt nema vlasti: oni će biti svećenici Božji i Kristovi i s njime će kraljevati tisuću godina.
7 A kad se navrši tisuću godina, Sotona će iz svoga zatvora biti pušten: 8 izići će zavesti narode sa četiri kraja zemlje, Goga i Magoga, i skupiti ih u boj. Bit će ih kao pijeska morskoga. 9 Skupiše se na prostrano polje zemlje i opkoliše tabor svetih i ljubljeni grad. Ali oganj siđe s neba te ih proguta. 10 A njihov zavodnik, Đavao, bačen bi u jezero ognjeno i sumporno, gdje se nalaze i Zvijer i Lažni prorok: ondje će se mučiti danju i noću u vijeke vjekova.
11 I vidjeh veliko bijelo prijestolje i Onoga što sjede na nj: pred licem njegovim pobježe zemlja i nebo; ni mjesta im se više ne nađe. 12 I vidjeh mrtve, velike i male: stoje pred prijestoljem, a knjige se otvoriše. I otvori se jedna druga knjiga, knjiga života. I mrtvi bijahu suđeni po onome što stoji napisano u knjigama, po djelima svojim. 13 More predade svoje mrtvace, a Smrt i Podzemlje svoje: i svaki bi suđen po djelima svojim. 14 A Smrt i Podzemlje bili su bačeni u jezero ognjeno. Jezero ognjeno - to je druga smrt: 15 tko se god ne nađe zapisan u knjizi života, bio je bačen u jezero ognjeno."
Hoće li se Rotschild naći zapisan u knjizi života i biti bačen u jezero ognjeno ili ne , također i Marks i Tuđman i Milošević i Mesić i Obama i itd, ovisi o njihovim djelima tj o tome kako su zadobili i koristili svoju moć..

Marksističko utopistička nada u razotuđenje ima filozofsku osnovu kod Blocha u njegovom djelu Princip nada..No na ćemu li se zasniva ova nada očekivanja dobra izvan Spasenja po Kristu..Nije li to svojevrsno djelo Antikrista?Za Blocha je porijeklo onađivanja čovjeka u nuždi koja uči misliti i biti..Bloch tvrdi da se ljudski bitak kreće prema dobru putem revolucije ..No Marksizam i Lenjinizam su ovu suzili na krvavi oblik čime su usmjerili čovječanstvo u suprotnom smjeru ...

Ja sam počeo ovaj svoj rad kao znanstveno djelo pa koristim uglavnom znanstveni jezik. Da sam ga počeo kao religiozno djelo tada bih vjerojatno koristio biblijski jezik. Na koncu mislim da je to potpuno svejedno. Dobro je jedno za sve religije, za znanost i ljude. Problem je u tome što se često pojavljuju vođe pa i neki učeni ljudi u koje spada i Marks koji su svoju nemoć nastojali pobijediti napadom na druge poglede. To je generalno pogrešno. Iz takvih stavova proizlazi antagonizam između opredjeljenja čak i kada oni imaju međusobno puno toga zajedničkog.

Napisao sam gore da se svo zlo može ukloniti samo riječima. I da znam koje su to riječi. I to nikoga ovdje ne zanima jer vam se knjiga koju su napisali nepoznati ljudi u razdoblju od 2000 godina čini važnijim od bilo kakvih drugih riječi.

Evo vam na kraju što je po meni alfa i omega za situaciju koju danas imamo u svijetu. http://www.sarovic.com/humanizam_u_recenici.htm

Srdačan pozdrav svima,

Aleksandar

more_horiz
Aleksandar je napisao:
Najmoćnije oruđe pravde svih vremena je sistem ocjenjivanja među ljudima koji sam osmislio. Svaki čovjek će imati jednako pravo da uzme ili da dodjeli jedan dinar, ili paru, ili tako nešto nekolicini drugih ljudi mjesečno kao nagradu ili kaznu za njihovo ponašanje. Kako tako mala moć u rukama pojedinaca, čak i ako se udruži, može biti najmoćnije oruđe pravde svih vremena? Odgovor leži u vremenu. Postoji poslovica koja kaže: “Tiha voda brege valja“. Permanentna moć ocjenjivanja će prisiliti ljude da poštuju jedni druge. Čovjek će postati vrijednost. Tako će nastati čudo koje ni jedno oruđe pravde nikada nije uspjelo ostvariti. Tako će nastati dobro društvo.

A dobri ljudi će se prirodno razviti potiskivanjem zla putem ocjenjivanja kako sam razumio Aleksandra:

U stvari ja ne vidim ni jedan problem koji može proizaći iz sistema međusobnog ocjenjivanja osim otpora malog narcisa u vama kojem se ne sviđa to što će vas drugi ljudi ocjenjivati. Ali to ocjenjivanje je upravo ono što će konačno dati svakoj osobi jednaka prava i moć u društvu. Taj nedostatak je bio glavni uzročnik koji je sprečavao formiranje dobrog društva u cjelokupnoj povijesti čovječanstva. Ljudi zlostavljaju druge ljude samo kada se osjećaju superiorni i ne zlostavljaju ljude koji im mogu podjednako uzvratiti. Sistem međusobnog ocjenjivanje će učiti ljude da poštuju druge ljude i to će spriječiti nastajanje loših odnosa u društvu. Ipak ako ste još uvijek zabrinuti zbog prava ocjenjivanja među ljudima mi ga možemo probati bez uključivanja ikakvih nagrada i kazni. Hajde da vidimo samo koliko će pozitivnih i negativnih ocjena svaka osoba dobiti i to će već napraviti značajno poboljšanje društva. Mi to možemo probati sutra i znatno bolja budućnost će početi sutra. Sistem međusobnog ocjenjivanja će jednog dana ukloniti svo zlo.

Aleksandar ima naravnu viziju anarhije kao prijelaznog puta u visoko razvijenu demokraciju kojom društvo uvodi sebe u Raj na Zemlji svladavanjem otuđenja putem sistema ocjenjivanja koje je društvena primjena zlatnog pravila :
Sistem međusobnog ocjenjivanja koji sam osmislio će vas zaštititi od svog gore navedenog zla i od puno više toga. To je u stvari anarhija zato što ljudi neće slijediti nikakva pisana pravila prilikom ocjenjivanja drugih ljudi. To će pružiti ljudima znatno jednostavniju i efikaniju zaštitu od pisanih pravila i autoriteta. Svako će prestati raditi ono što drugim ljudima ne odgovara i truditi će se da radi stvari koje drugi ljudi vole. To je ono što će učiniti dobro društvo.

Ali zlo neprestano prati čovjeka sve do vlasti duhovne dimenzije - svetosti koja se ospoljuje iz dubine novostvorene ljudske naravi tj Novog Adama kako bi mi kršćani nazvali čovjeka novog društva..
Dakle Antikrist , uzimajući u obzir Tvoj humanizam i put u njega putem predtržišnog ocjenjivanja, je u stvari Antialeksandar a Aleksandar je prihvatom sistema ocjenjivanja od strane sadašnjih potrošaća i proizvođaća ....AntiAntikrist..

Tvoji su prijedlozi:
27.01.2005 O mojem neuspjehu da budem priznat kao naučnik u1000 riječi
29.01.2005 Ja sam genije ili možda čak Mesijau1000 riječi
01.02.2005 Svako može postati geniju800 riječi
04.02.2005 Hajde da spriječimo ratove u600 riječi
06.02.2005 Hajde da spriječimo bolestiu 600 riječi
09.02.2005 Hajde da spriječimo kriminal u600 riječi
10.02.2005 Hajde da volimo jedni druge u 900 riječi
24.03.2005 Hajde da sami odlučimo o našim porezima u500 riječi
27.03.2005 Hajde da pobjedimo kapitalizam u 200 riječi
16.04.2005 Hajde da razgovaramou 700 riječi
21.05.2005 Hajde da spriječimo korupciju u400 riječi
29.05.2005 Hajde da uklonimo strah u500 riječi
01.06.2005 Hajde da uklonimo otuđenje u 500 riječi
13.06.2005 Hajde da uklonimo nemoral u 200 riječi
25.06.2005 Hajde da uklonimo zlo u 700 riječi
06.07.2005 Hajde da budemo slobodni u 500 riječi
07.07.2005 Hajde da budemo dobri, zdravi i radosni ljudi u150 riječi
09.10.2006 Hajde da demistificiramo obrazovanje u 850 riječi
19.10.2006 Hajde da gradimo anarhizamu 500 riječi
21.02.2007 Trebamo li sreću ili radost? u 300 riječi
20.01.2008 Isus Krist je rekao u 100 riječi
15.02.2008 Problem sa demokracijomu 400 riječi
08.03.2008 Problem sa jednakim pravima ljudi u 350riječi
30.03.2008 Najmoćnije oruđe pravde svih vremena u 100riječi
20.04.2008 To je to

-----------------------------------------------------------------
Ali grijeh se ne može suzbiti potiskivanjem ni u robotiziranoj civilizaciji
već samo prihvatom milosti spasenja tako da bi pravedno društvo bilo moguće samo putem milosti tj darom svetosti ali u Novostvorenom svijetu poslije izvršnog suda nakon nihilacije zlih..
Pokušaj spojiti Tvoju nauku sa kršćanstvom putem opravdanja kroz vjeru..

Držim da se zlatnim pravilom ne može ptem ocjenjivanja dijalektički prevladati sjeme zla u ljudskoj naravi..
Profesorima filozofije sam tvrdio da ova postojeća ljudska narav nije prava ali da se iz nje ne mođe izaći niti se nje osloboditi izvan spasenja dakle ni putem radikalne humanizacije jer se radi o mesijanskom novostvaranju te ljudske naravi..Oni su predlagali dugi proces razvoja ali tome se stalno nameće nemogućnost odvajanja od smrtnoga tijela i nemogućnost prestanka raspadnuća jer se čovjek ne može pomiriti sa smrću, on u sebi nosi čežnju prema vječnom životu ali koju ne može ostvariti svojom genijalnošću već samo prihvatom spasonosne milosti kao dar svetosti..
Pokušaj izvesti sistem vrijednosti iz osnovnog zakona kozmosa - da samo svetosti pripada život vječni..To ne može dosegnuti moć Antikrista..Uvijek će se iz sjemena zla obnavljati Antikrist - u svakoj civilizaciji i svakom sistemu..Drugim riječima čovjek ne može biti čovjeku mesija već samo svjetlo do mesije putem svjetla milosti jer je grijeh stalni pratilac čovjekove naravi ..
On u sebi ima stalni Antikristov element naravi ..Društveno ga ocjenjivanje putem represije slobode kao proizvoda visoke demokracije ne može uništiti..
----------
Na ovom forumu je veä donekle raspravljano o Antikristu u smislu:
https://izaija95.forumcroatian.com/arhiva-f21/antikrist-i-veliki-otpad-t161.htm?highlight=antikrist

http://hr.wikipedia.org/wiki/Antikrist

Nadam se da će Tvoje pitanje proširiti i produbiti raspravu i da će se tragati za novim spoznajama u prepoznavanju opasnosti od fanatizma u smislu slijeđenja Isusa Krista i u istraživanju društvenoekonomskih sistema koji bi bili temeljno pravedniji od dosadašnjih..

more_horiz
Jacob je ovdje poslao jedan post u kojem tvrdi da je Papa antikrist ali je post skinut. Jakobe, ja mislim da nema šanse da je Papa antikrist. Prvo zato što je suština njegovog života ljubav prema Kristu. On se odrekao žene, građanskog života u ime Isusa Krista. On propovijeda dobro tako da je tvoja tvrdnja poptpuno nemoguća.

Sad ću ti ja reći odakle se pojavljuju ovakve tvrdnje. Sve crkve teže većoj moći i smeta im moć katoličke crkve koja je najjača kršćanska crkva. Na putu ostvarenja veće moći opozicione kršćanske crkve ne biraju načina da ocrne Papu. Nazvati Papu antikristom zbog povrijeđene sujete je jako ružno.

Ovo je samo još jedan dokaz u prilog mojoj tezi da treba ukinuti privilegije. Kad nebi bilo privilergija nebi bilo ni careva ni kraljeva, nebi bilo zavisti ni borbe za vlast. Ljudi bi tražili Isusa Krista u sebi samima kao što je to negdje u Bibliji i rečeno.

Aleksandar

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply