Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista?

power_settings_newLogin to reply
+4
Gubavac
jakob
Medeni
aleksandar
8 posters

descriptionDa li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 2 EmptyRe: Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista?

more_horiz
Medeni je napisao/la:
Meni je posve jasan tvoj članak,

Kako ti je jasan kad ga nisi pročitao?

Medeni je napisao/la:
ali izgleda tebi nije jasan ovaj: "Kad Sin Čovječji dođe u slavi i svi anđeli njegovi s njime, sjest će na prijestolje slave svoje. 32I sabrat će se pred njim svi narodi, a on će ih jedne od drugih razlučiti kao što pastir razlučuje ovce od jaraca. 33Postavit će ovce sebi zdesna, a jarce slijeva."

Pa i nije mi jasan iako sam se ja prijavio za radno mjesto Sina Čovječjeg! Biti kandidat nije mala stvar http://www.sarovic.com/jesam_li_ja_isus_krist.htm

Aleksandar Šarović
www.sarovic.com

descriptionDa li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 2 EmptyRe: Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista?

more_horiz
Opis radnog mjesta Sina Čovječjeg smo našli u evanđeljima kao i opis radnog mjesta Atikrista, no više ima kandidata za Antikrista no za radno mjesto koje on neprestano nastoji deformirati pomoću svte mrkve i svete batine koja je sastavni dio ocjenjivanja..
Jedan dio opisa vizije pravednog poretka na osnovu sistema
vjerojatno obuhvaća i očekivanja od svete ljudske prirode koja se prima vjerom u Isusa Krista koji je sada zaposlen u Nebeskoj svetinji i ne znamo koliko još nam opstaje vremena do Njegovog dolaska , da li će nam biti dovoljno priječi na pravedno društvo
"Giordano Bruno je zapaljen na lomači samo zato što je odbio povući ono u šta je vjerovao. Sistem koji sam predložio nudi ekonomsku i političku stabilnost, optimalno zadovoljovanje potreba ljudi, odsustvo kriza, ratova i svih oblika destrukcija. On nudi ljubav, mir, radost i harmoniju ljudima. Ni jedan drugi sistem u svijetu nije uspio ozbiljno ponuditi takve stvari. Na kraju svega niko me za to neće zapaliti na lomači. Ja bih svakako bio uporan bez obzira na moguće negativne ocjene koje mogu dobiti od nekih ljudi. Vjerujem da bih primio puno više pozitivnih ocjena od ljudi koji bi uživali život u novom sistemu." citat od sarovica
Ali Antikrist sve mi više liči na Savonarolu i njegovu determinaciju kroz centralizam ...manipulacije..Antikrist odbacuje čovjeka kao slobodnog proizvođača jer je antikrist u suštini rob robne proizvodnje i njegova je svijest tj svo njegovo biće određena tzv. zakonom vrijednosti ...

Dakle primjena zlatnog pravila antagonistička je egoizmu antikrista..Pravedni poredak pretpostavlja međusobnu požrtvovnost a nepravedni antikristov poredak traži žrtve i obnavlja žrtve sistemom zla..On se bori protiv sistema dobra protiv radnog mjesta Sinov Čovječjih...

more_horiz
aleksandar je napisao/la:

Pročitao sam nekoliko rečenica napreskokce i nije mi se dalo više čitati jer
je većina rečenica na isti kalup:Svi su krivi samo su Srbi pozitivci.

Pa i nije mi jasan iako sam se ja prijavio za radno mjesto Sina Čovječjeg! Biti kandidat nije mala stvar http://www.sarovic.com/jesam_li_ja_isus_krist.htm

Aleksandar Šarović
www.sarovic.com

A koje bi to bilo radno mjesto,možda čišćenje ruševina poslje smaka svijeta.

more_horiz
Medeni je napisao/la:

Aleksandar Šarović
www.sarovic.com

Dragi ljudi,

Antikrist vas je zaveo. Sve što možete pročitati u sredstvima javnog informiranja je u funkciji obmane antikrista. Medeni je rezultat toga. On toliko prezire sve što dolazi sa druge strane da ne želi ni vidjeti što druga strana ima za reći. Neće biti lako to ispraviti.

Srdačan pozdrav,

Aleksandar Šarović
www.sarovic.com

more_horiz
Medeni je napisao/la:

Aleksandar Šarović
www.sarovic.com

Mislim da se ne radi o jugonostalgiji već o krativnom utopističkom razmišljanju i traženja rješenja za oblikovanje pravednog društvenog poretka u kojem bi se pomoću primjene zlatnog prtavila suzbijala inicijativa Antikrista..Većina utopista je pokušala riješiti pitanje pretvorbe postoječeg društva u pravedno ..na primjer američka država Lujzijana, Pensilvanija u začetku je imala jezgro kršćanskih humanista koji su davali veliki značaj svijesti i savjesti u potrebi duše prema slobodi..Većini kršćana nije dostupno povijesno razmišljanje glede eshatologije jer su zauzeti svagdašnjim problemima egzistencije u uskim okvirima koji ne dopuštaju entuzijazam već se otupljivanjem uma bave ritualima svagdašnjeg idolopoklonstva..koje sve dublje ih vodi u ljubav prema svijetu...Vladajuči način razmišljanja o ekonomskim pitanjima održanja slobode i vjeroispovijesti je više pod utjecajem Antikrista nego Krista..Suvremena utopijska misao traži kršćnsku pomoć i daleko je više u pravu nego ateistički komunizam koji je bio financiran dok je netko od strane antikrista imao svaku korist..Pokazalo se je da je sila novca jača od diktature zbog više razloga ..Jedan os osnovnih razloga je nepravednost vladajuče klase ..Pravednost se ne može dobiti kroz sistem već kroz vjeru u Isusa Krista..Povijest crkve je pokazala da je usmjeravanje vjernika na svećenstvo a ne na Krista bilo presudno za društvenoekonomski položaj naroda..Zato sam usmjerio na razgovor o Danielovom proročanstvu kako bi mogli vidjeti da se u vrijeme Pax romana već začelo ovo blkiranje praktične ekonomske primjene zlatnog pravila ..Kršćanski Rim je napravio veliku pogrešku što nije upučivao na opravdanje vjerom direktno već na posredno opravdanje koje je komercijalizirao..Antikrist nema simpatiju prema kršćanskom internacionalizmu tj poštivanju naroda i narodnosti te uvijek izaziva krize pomoću mržnje onih drugih i prema drugima dakle pomoću paganske ksenofobije u kojoj relativizacijom vrijednosti održava geopolitičku nestabilnost ..Evo na pr. pitanje Kosova i drugih nelogičnih rješenja bez ugovora naroda su načinjena protiv stabilnosti oživljavanja europskih kršćanskih vrijednosti..Američki protestantizam je osjetio da mu kršćansko obnovljenje straog kontinenta postaje konkurentno i otkriva njegovu primjenu teorije zavjere..Komunizam bi i tako i tako propao , no jačanje eura u odnosu na dolar otkriva interese koji nisu kršćanski već su antikršćanski i antikristovi..Antikrist ne samo da igra igru obmane sa malim narodima već i sa velikim - mnogoljudnim...Tako dolazimo do pitanja moći koja je u bibliji nazvana Zvijer i Druga zvijer..one imaju veze sa Antikristom i čovjekom bezakonja ...
Mislim da Aleksandar nema ni jugonostalgiju ni restauratorsku ideologiju obućenu u utopijske ideje već nastoji ukazati da je srbofobija jedna od posljedica zavođenja od strane antikrista koji je za provođenje svojih interesa birao zle a ne dobre ljude..Ova agresija Antikrista na duše naroda mogla se vidjeti više godina prije tzv raspada jugoslavije sociološom analizom morala komunista i svih naroda u noj..Bili su očarani kreditima...I danas se može vidjeti taj fosilizirani feudalni mentalitet balkanskoga gazde..-ograđivanje morske obale itd..privatizacija državne moći itd...

Aleksandar
Dragi ljudi,

Antikrist vas je zaveo. Sve što možete pročitati u sredstvima javnog informiranja je u funkciji obmane antikrista. Medeni je rezultat toga. On toliko prezire sve što dolazi sa druge strane da ne želi ni vidjeti što druga strana ima za reći. Neće biti lako to ispraviti.

Srdačan pozdrav,

Svi smo pod udarom Antikrista koji ima stotinu lica i stotinu rogova ..Bez svog oružja Božjeg i bez svjedočanstva Isusove krvi nitko se ne može održati pred silama tmine..ni narodi ni pojedinci ..Zato sam i pitao, imamo li vremena za novokršćanski humanizam u kojem bi večina ljudi provodila zlatno pravilo kroz ocjenjivanje..Daniel opisuje kako se kal ne može spojiti sa željezom što je vidio u kipu kojega je sanjao Nabukodonozor i san zaboravio..Kamne koji udara u podnožje kipa ukazuje na to da nakon toga dolazi kraljevstvo Božje....No treba li pokušati oblikovati pravedni poredak do Drugog Kristovog dolaska ili ne?

more_horiz

Dragi ljudi,

Točno,toliko prezirem "jarce" da im želim da što prije završe u ognjenom
jezeru.
Prije sam se zalagao za neki humanizam za te što će završiti u paklu,ali
više mi ne pada na pamet da to radim.Neka bude što mora biti.

more_horiz
Jedna od zajedničkih značjki svih europskih jaraca kao i onih koji još nisu europski a pomoći će im njihov tvorac Antikrist - je korupcija koja ugrožava demokraciju i stabilnost ovcama:
Vodeći ljudi u ZG cestama trebaju promijeniti stolce

Ubijen kum Joce Amsterdama

Bata Kankan dao sudiji 3.500 evra

Uhapšeni saradnici narko-bosa Musića

Tužioci: Dokazana krivica Milana Milutinovića
Preminuo Jovo Đogo

Sajtovi u Srbiji bez zaštite od upada hakera

Tko podstiče razmnožavanje jarčje internacionale od crne kronike pa do geopolitičkih promjena:
Crna kronika

između?

Rusija odbacila rezoluciju UN-a o hitnom povlačenju iz Gruzije

U Hrvatskom slovu -
u broju 412 0d 14.ožujka 2003 nalazimo intervju novinara

Zorana Vukmana sa

Michael O'Brien koji kaže :
Antikrist je u mom romanu predsjednik Europske unije

Michael O'Brien, kanadski slikar i pisac irskog podrijetla, autor vrlo popularnog romana "Posljednja vremena", posjetio je ovih dana Hrvatsku i održao niz tribina i predstavljanja toga romana u nekoliko naših gradova na sjeveru i jugu. Domaćini su mu bili izdavač njegove knjige u Hrvatskoj katolička nakladnička kuća "Verbum" iz Splita i Katolički zbor "MI" iz Zagreba. Gospodin O'Brien je ponajprije umjetnik, slikar snažnih vizija prožetih religioznim nadahnućem, a ono što je posebno zanimljivo, majstorski slika ikone. Pisati vrlo uspješne romane počeo je prije sedam godina. Ima šestero djece, tri kćerke i tri sina, a jedan od sinova mu je u Rimu i sprema se za redovnički poziv. Hrvatsku je posjetio u pratnji supruge, gospođe Sheile. Oboje ostavljaju dojam produhovljenih ljudi, odanih molitvi i kontemplaciji. U razgovoru su srdačni, simpatični i kršćanski jednostavni, kao ljudi koji iskreno žive i svjedoče svoju vjeru.
S gospodinom O'Brienom razgovarao sam u sunčanom Splitu o temama koje su za hrvatske katolike podjednako žive i aktualne kao i za kanadske.

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 2 Dot Dali ste vrlo živu i konkretnu viziju posljednjih vremena. Mi kao kršćani možemo iščitavati neke znakove vremena, razumljivo, ne možemo do posljednjeg časa znati je li nastupio konac povijesti, no jeste li vi ovaj roman napisali upravo iz uvjerenja da svi znakovi upućuju kako smo doista u posljednjim vremenima, jeste li u to uvjereni i, što mislite, jesmo li mi kršćani na to doista spremni?
- Nisam potpuno uvjeren da smo mi u konačnoj apokalipsi, na način kako je to opisao sv. Ivan u knjizi Otkrivenja. No uvjeren sam da mnogo apokaliptičnih elemenata vrlo snažno i brzo izlazi na vidjelo u suvremenom svijetu i očito je da živimo u potpuno jedinstvenim, neponovljivim vremenima očitovanja tih elemenata, koje je snažnije nego ikada do sada. Jedan od tih velikih znakova je svakako velika apostazija u zapadnom svijetu, odmetništvo ljudi od Boga koje se vidi na svakom koraku. Ljudi masovno gube vjeru, i od utjelovljenja Kristova, mislim da se u povijesti još nije dogodila tolika apostazija. Istodobno, radikalne socijalne i političke promjene jedinstvene širine i snage događaju se velikom brzinom u svijetu i predstavljaju u ovom trenutku rast totalne i globalne moći.

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 2 Dot Mislite li na naznake nekog novog i globalnog totalitarizma?
- Da, ali ne mislim u smislu dosadašnjih totalitarizama i tiranija kao što su bili komunizam i fašizam, nego mislim na jednu posve novu vrstu totalitarizma koji nastupa pod maskom demokracije. Taj novi oblik totalitarizma je čisti materijalizam koji ljudski život svodi na puki objekt, a to čini upravo antikristovski duh.

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 2 DotJesmo li, u tom slučaju, pred velikim zbivanjima koja će donijeti na neki način i velika duhovna pročišćenja?
- Ako se čovječanstvo ne probudi i ne trgne, morat će proći takvo čišćenje, ali ne mogu ništa znati ni tvrditi da će tako i biti, mogu samo imati neke slutnje i predosjećaje.

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 2 Dot Jesu li dijelovi vaše priče nadahnuti nekim stvarnim osobama, imaju li za predložak stvarne ljude i događaje, ili je sve vaša mašta koja dolazi iz nadahnuća vjere?
- Ima i jednog i drugog. Svaki pisac koristi se elementima i iz svakidašnjega života. Poznavao sam osobe koje su poput lika oca Ilije, a isto tako i neke karaktere na temelju kojih sam mogao u romanu stvoriti i lik predsjednika Ujedinjene Europe. Nije teško naći u suvremenom svijetu humaniste-utopiste takva tipa koji se ponašaju kao inženjeri ljudskih duša, no nešto su malo ljubazniji od staljinista. Neki likovi su plod mašte, tako mi se lik hrvatskog svećenika pojavio a da ni sam ne znam kako, jednostavno sam ga mogao u svojoj imaginaciji vidjeti, njegovo lice, njegovu pojavu, osjetiti agoniju njegova srca. Njegov karakter mi je jednostavno bio dan u mašti, nije plod stvarnih predložaka. On u knjizi predstavlja žrtvu nepravde i nasilja, i na neki ga način vidim kao ikonu modernog čovjeka koji se bori s kušnjama, problemima, očajem i zlom. To je borba koju mora svaki čovjek proći kad se suočava s apsolutnim zlom. Možda će u budućnosti cijelo čovječanstvo biti pred izborom: da se preda očaju, ili da se okrene Isusu.

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 2 Dot Je li slučajno otac Ilija Shafer podrijetlom Židov ili ste time htjeli naglasiti kolika je mistična uloga Židova u spasenju svijeta zajedno s katolicima - odnosno svijet spašava Židov koji je postao kršćanin, jeste li imali pred očima sv. Pavla i misterij kršćanstva koje je izraslo kao mladica iz židovskog korijena?
- Da, u jednom dijelu je to točno. No drugi razlog zbog kojeg sam taj lik opisao kao židovskog obraćenika na katolicizam, povezan je s Drugom poslanicom Solunjanima sv. Pavla, i tu se nalazi jedan odlomak u kojem je sadržano njegovo jedinstveno proroštvo. Sv. Pavao govori o velikom otpadništvu, kaže da će se Gospodin vratiti tek nakon velike apostazije. To je vrlo čudno proroštvo jer vrijeme kad je sveti Pavao pisao svoju poslanicu bilo je vrijeme velikog ulaska u vjeru, a ne otpada, i to ulaska tadašnjih pogana. O kakvom onda otpadu pogana govori ako oni tek ulaze u Crkvu? To je vrlo čudno. Očito je da je govorio o dalekoj budućnosti. I uloga Izraela je vezana uz biblijska proroštva posljednjih dana jer Isus će doći kad se Izrael obrati. Kad sam odabirao židovskog obraćenika kao glavni lik, htio sam dati živući simbol ispunjenja Starog Zavjeta koji uranja u Novi Zavjet u trenutku kad vrijeme i povijest dolaze svome kraju.

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 2 Dot Postoje razne teorije o osobi Antikrista, po nekima će on biti ustoličen na Istoku. U vašem romanu on je na čelu ujedinjene Europe. Mislite li da je tako nešto moguće?
- Ne znam, karakter Antikrista kojeg sam u romanu opisao kao predsjednika Europske unije utjecajan je svugdje u svijetu, i u Ujedinjenim narodima, drugim vladama i državama, ali ono što je u našoj realnosti sve uočljivije, to je da u Europi ima doista puno elemenata koji upućuju na opasnost da ujedinjenje ugrozi duhovnu slobodu mnogih naroda, posebno malih katoličkih nacija. Unija već sada provodi nasilje nad svijestima malih naroda, i to radi u zamjenu za ekonomsko zdravlje i velika obećanja. Nešto slično se dogodilo s Irskom koja je bila duboko katolička zemlja, mala, siromašna, s dugom poviješću stradanja i patnje, no kad je došla Europska unija sa svojim bogatstvom da utaži glad, u deset godina duša i lice Irske su se radikalno promijenili i ono što se nije uspjelo progonom, uspjelo se ekonomijom - dovesti je do uništenja kulturnog i duhovnog identiteta. I duhovne neovisnosti. To nam donosi i ozbiljno upozorenje na jednoj drugoj razini: veliki planovi za ujedinjenjem mogu se izgraditi na divnim idejama, ali postaju podložni manipulacijama društvenih revolucionara i demokrata pod navodnicima.

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 2 Dot Je li i u Kanadi očevidan proces dekristijanizacije društva, napada na tradiciju, na obitelj, na vjeru, naciju? Mi smo ovdje izloženi takvim agresivnim procesima.
- Kanadski političari trude se biti sluge Novog svjetskog poretka, uvijek su prvi za potpisati dokumente UN-a. Zadnjih nekoliko desetljeća mi smo pretrpjeli radikalnu promjenu, od kršćanske nacije postali smo sekularna i gotovo dekristijanizirana. Vjera je bila jača u francuskom dijelu Kanade, ali je i njezin pad tamo bio teži i gori nego u engleskom dijelu. Dušu Kanade je zgrabila socijalna društvena revolucija koja se dogodila u sprezi politike i medija.

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 2 Dot Kako se tisak u Kanadi odnosi prema katolicima - prešućuju li vas tamo mediji?
- Većina naših medija su lijevi i liberalni, vrlo je malo izuzetaka. Bilo je kritičkih osvrta na moju knjigu u nekim novinama u Kanadi, i negativnih i pozitivnih, no generalno kritičari iz takvih krugova "Posljednja vremena" uzimaju kao primjer da bi zgazili žanr apokaliptičnog romana. Za njih je postalo uobičajeno da je tretiraju kao izraz histeričnoga katoličkog fundamentalizma.

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 2 Dot To mi je nešto poznato. Istu etiketu nalijepili su i meni u nekim krajnje lijevim novinama.
- Da, zato što katoličko pravovjerje smatraju desnim krilom konzervativizma, što mnogi od njih prevode kao fašizam. Zato su se moji kritičari vrlo malo bavili samom knjigom, koristili su je da bi udarali po drugim temama. Ali bio sam ugodno iznenađen i nekim dobrim kritikama tamo gdje im se nisam ni nadao. No najbolnije je kad katolički časopisi krivo prezentiraju i svrhu i temu knjige.

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 2 Dot Što mislite, jesu li oni koji unutar Crkve rade protiv Crkve organizirana skupina ili je sve još uvijek plod vaše književne fikcije?
- Mislim da se mogu uočiti elementi takvih tendencija. Koliko su pojedinci organizirani i djelotvorni, ne znam, no neki svećenici i teolozi iz Rima, s kojima sam u kontaktu, rekli su mi da u određenim detaljima i situacijama stvari stoje gore nego što sam opisao u knjizi. Zaista ima biskupa i kardinala koji mrze Sv. Oca i koji rade samo na tome da prezentiraju svoju izobličenu ekleziologiju i teologiju. Ne mislim da ih je puno, ali neki su vrlo moćni.
(Ostatak pročitajte u Hrvatskome slovu.)

Aleksandar kaže:
"Da li je Antikrist stigao?

Da, najvjerojatnije jeste. Ako analizirate sistematsko osvajanje nezavisnih država svijeta koje je u toku, možete lako uočiti da iza svih tih agresija stoji obrazac jedinstvene jake moći koja uključuje ekonomiju, vojnu silu, medije i političare. Ja ću pokušati prikazati u ovom članku da ta moć pripada staroj židovskoj porodici Rothschild. Ja mislim da je Antikrist glava porodice Rothschild i da je njegovo ime Jacob. On vlada svijetom potpuno neprimjetno pomoću tajno posjedovane ekonomske moći koju je njegova porodica stvarala kroz stoljeća. Prema proročanstvu on bi trebao sebe proglasiti za Isusa Krista ali ja mislim da on nema namjere to učiniti zato što bi ga to prema Bibliji odmah stavilo u poziciju Antikrista a to je zadnja stvar koju bi on želio.

Kako porodica Rothschild ostaje nevidljiva dok povećava svoje bogatstvo i utjecaje u svijetu, možete lako vidjeti na primjeru nedavne ruske afere “Mikhail Khodorkovsky”. "
Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 2 Mikhail_Khodorkovsky
www.khodorkovsky.infowww.khodorkovsky.info
video:
http://www.letthemgonow.com/

"Khodorkovsky je 40 godišnji ruski poslovni čovjek koji je počeo svoju karijeru sa malom plaćom službenika ruske vlade da bi u deset godina zaradio 8 milijardi dolara vrijedno vlasništvo. U početku se vezao za Komunističku Partiju Rusije gdje je napredovao do visoke pozicije u organizaciji mladih komunista. Ta činjenica mu je otvorila vrata do visokih vladinih službenika uključujući predsjednika Rusije Borisa Jeltsina. Paralelno dok je radio za vladu osnovao je privatnu kompaniju “Menatep“ koju je kasnije preimenovao u banku. Svoje prve milione Khodorkovsky je zaradio u ranim 1990-tim, kada je njegova banka otkupila veliku količinu akcija kompanija koje su privatizirane u bescjenje. Izvor: http://www.iht.com/articles/117174.html.

U 1995 godini ruska vlada je dala kompaniji “Menatep“ zeleno svjetlo da sprovede aukciju velike ruske naftne kompanije “Yukos“. Khodorkovsky je osvojio 26-78 posto akcija naftnog giganta za 310 miliona dolara. Dvije godine kasnije, vrijednost kompanije “Yukos” je porasla na 7–13.5 milijarde dolara. Brojke su prikazane u intervalu zato što su različito prikazane u različitim izvorima i to može biti namjerno tako publicirano. Nejasna informacija daje dojam da je informacija nepouzdana sa namjerom da se cijeli slučaj učini nebitnim i to je u ovom slučaju jako važno Lordu Jacobu Rothschildu. Iznenada kada je Mikhail Khodorkovsky uhapšen 25 oktobra 2003 godine pod optužbom za počinjenu prevaru i izbjegavanje plaćanja takse kontrola nad akcijama Mikhaila Khodorkovsky je prebačena na bankara Jacoba Rothschilda. Izvor: http://www.washtimes.com/world/20031102-111400-3720r.htm.

-----------
Aktuelnost teme ntikrist u Americi:
http://www.washtimes.com/search/Antichrist/

more_horiz
Medeni je napisao/la:

Dragi ljudi,

jezeru.

Ovaj članak, koji toliko odbijaš da pročitaš, govori o tvojoj ovozemaljskoj sudbini sigurno a možda i o onoj kasnije. Ja se ne sjećam da je Isus Krist ikada učio ljude da preziru. Nasuprot.

more_horiz
Medeni je napisao/la:

Dragi ljudi,

jezeru.

Ovaj članak, koji toliko odbijaš da pročitaš, govori o tvojoj ovozemaljskoj sudbini sigurno a možda i o onoj kasnije. Ja se ne sjećam da je Isus Krist ikada učio ljude da preziru. Nasuprot.

Kristova je ljubav punina mudrosti proroštva i milosrđa koje upučuje na mudri život svjedočanstvom Kristove krvi u postojanosti pred Nebeski sud ..Dakle , Kristova je ljubav konstruktivna a Antikristova destruktivna..

more_horiz
Aleksandre, tko su to antikristovi jarci koji su doveli do raspadanja a kako si ti rekao do razbijanja Jugoslavije?Naime kada država ne počini agresiju prelaska granice, nego se brutalno okrene protiv vlastitih ljudi, počinjava masakre protiv velikog broja svojih građana. Takvi događaji desili su se u Kambodži i Ugandi 1970-ih godina, Ruandi 1994. godine, u Srbiji i Kosovu 1998-1999. godine i u Sudanu/Darfuru od 2004 do danas. Pravo dopušta da se napadne takav režim i svrgne ga se vlasti. Jer agresija se ne događa samo prelaskom granica, to je upotreba oružane sile protiv tuđih osnovnih ljudskih prava. Taj netko drugi može biti druga osoba -nasilan zločin-, druga država -međunarodna ili vanjska agresija-, mnogi ljudi unutar vlastite države (domaća ili unutarnja agresija). U svim tim slučajevima, agresor nema nikakva prava zbog kojih ga se ne smije napasti. Agresor ima dužnost da prestane s agresijom te da prihvati svaku kaznu koja mu se odredi zbog agresije. Ako se agresor ne zaustavi, posve je legitimno da se žrtve okrenu upotrebi sile da se zaštite, i svatko tko može pomoći žrtvama ovlašten je za upotrebu sile. Obično, u humanitarnim intervecijama, oružana sila međunarodne zajednice je od vitalne važnosti za efektivni otpor protiv agresora, jer je domaća populacija većinom u nemogućnosti ili bar u nepovoljnijem položaju od agresora. Teroristi također mogu izvršiti agresiju. Nema ništa da bi bilo isključeno, oni također mogu upotrijebiti oružanu silu u namjeri povređivanja nečiji tuđih prava. Nakon takve agresije, odrekli su se svih prava o nenapadanju. Teroristi čak u većini svojih djelovanja čine agresiju, jer terorizam je zapravo upotreba sporadičnog nasilja pravilno odabranog da se maksimizira efekt, naročito upotrebljen protiv civila, sa željom širenja straha među populacijim nadajući se da će strah ubrzati neke njihove političke ili druge zahtjeve. Al-qaida, teroristička skupina, 11. 9. 2000. g, očito je koristila oružanu silu da bi dobila kontrolu nad avionima koje je upotrijebila kao projektile protiv meta u Pentagonu i World Trade Centru. Takav čin agresije je bio akt protiv suverenosti i teritorijalnog integriteta američke države i napad na ljudska prava i živote stanovnika države.Pitanje je kako će jarci u Europu?Na primjer:
Zemunski klan ubija po Evropi za novac

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 2 Uvidjaj_v

Odbegli pripadnik kriminalnog zemunskog klana Ninoslav Konstantinović nalazi se u blizini Napulja u Italiji, gde je angažovan kao profesionalni ubica za italijansku mafiju, saznaje ekskluzivno „Blic“ u srpskim bezbednosnim strukturama. Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 2 Rightarrow

more_horiz
Ja se ne sjećam da je Isus Krist ikada učio ljude da preziru. Nasuprot.

Potpuno si u pravu,Isus kaže ovo:
"Zatim će reći i onima slijeva: 'Odlazite od mene, prokleti, u oganj vječni, pripravljen đavlu i anđelima njegovim!

more_horiz
jakob je napisao/la:
Aleksandre, tko su to antikristovi jarci koji su doveli do raspadanja a kako si ti rekao do razbijanja Jugoslavije?Naime kada država ne počini agresiju prelaska granice, nego se brutalno okrene protiv vlastitih ljudi, počinjava masakre protiv velikog broja svojih građana. Takvi događaji desili su se u Kambodži i Ugandi 1970-ih godina, Ruandi 1994. godine, u Srbiji i Kosovu 1998-1999. godine i u Sudanu/Darfuru od 2004 do danas. Pravo dopušta da se napadne takav režim i svrgne ga se vlasti. Jer agresija se ne događa samo prelaskom granica, to je upotreba oružane sile protiv tuđih osnovnih ljudskih prava. Taj netko drugi može biti druga osoba -nasilan zločin-, druga država -međunarodna ili vanjska agresija-, mnogi ljudi unutar vlastite države (domaća ili unutarnja agresija). U svim tim slučajevima, agresor nema nikakva prava zbog kojih ga se ne smije napasti. Agresor ima dužnost da prestane s agresijom te da prihvati svaku kaznu koja mu se odredi zbog agresije. Ako se agresor ne zaustavi, posve je legitimno da se žrtve okrenu upotrebi sile da se zaštite, i svatko tko može pomoći žrtvama ovlašten je za upotrebu sile. Obično, u humanitarnim intervecijama, oružana sila međunarodne zajednice je od vitalne važnosti za efektivni otpor protiv agresora, jer je domaća populacija većinom u nemogućnosti ili bar u nepovoljnijem položaju od agresora. Teroristi također mogu izvršiti agresiju. Nema ništa da bi bilo isključeno, oni također mogu upotrijebiti oružanu silu u namjeri povređivanja nečiji tuđih prava. Nakon takve agresije, odrekli su se svih prava o nenapadanju. Teroristi čak u većini svojih djelovanja čine agresiju, jer terorizam je zapravo upotreba sporadičnog nasilja pravilno odabranog da se maksimizira efekt, naročito upotrebljen protiv civila, sa željom širenja straha među populacijim nadajući se da će strah ubrzati neke njihove političke ili druge zahtjeve. Al-qaida, teroristička skupina, 11. 9. 2000. g, očito je koristila oružanu silu da bi dobila kontrolu nad avionima koje je upotrijebila kao projektile protiv meta u Pentagonu i World Trade Centru. Takav čin agresije je bio akt protiv suverenosti i teritorijalnog integriteta američke države i napad na ljudska prava i živote stanovnika države.Pitanje je kako će jarci u Europu?Na primjer:
Zemunski klan ubija po Evropi za novac

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 2 Uvidjaj_v

Odbegli pripadnik kriminalnog zemunskog klana Ninoslav Konstantinović nalazi se u blizini Napulja u Italiji, gde je angažovan kao profesionalni ubica za italijansku mafiju, saznaje ekskluzivno „Blic“ u srpskim bezbednosnim strukturama. Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 2 Rightarrow

Jakobe da li si ti pročitao moj članak? Tvoj post nema nikakve veze sa mojim člankom.

Aleksandar

more_horiz
Medeni je napisao/la:
Ja se ne sjećam da je Isus Krist ikada učio ljude da preziru. Nasuprot.

Potpuno si u pravu,Isus kaže ovo:
"Zatim će reći i onima slijeva: 'Odlazite od mene, prokleti, u oganj vječni, pripravljen đavlu i anđelima njegovim!

Postoji nekoliko stotina kršćanskih crkava zato što postoji nekoliko stotina interpretacije stihova u Bibliji. Nisam baš siguran da je ovo značenje koje si ti napisao ispravno jer nisam stručnjak za Bibliju. Ali ako nisi nekome dao jesti i piti kad je trebalo nije li to isto kao da nisi nekoga htio poslušati kad je to trebalo?

Aleksandar

more_horiz
Pročitao sam Tvoj članak..
i pitanje:
"Napisao sam članak "Moj dug Jugoslaviji" ovdje http://www.sarovic.com/moj_dug_jugoslaviji.htm koji prikazuje stvarne razloge razbijanja Jugoslavije koje do sada niste imali prilike vidjeti. Da li to može biti djelo Antikrista?"
Koji su to nestvarni a koji stvarni razlozi "razbijanja" neke države , jer pretpostavlja se iz Tvog članka da je moguća serija tzv. razbijanja..Medeni uvodi aludirajuči pojam "jarci" ..No , biblijski "jarci" koje spominje Isus su oni koji nisu bili , uzmimo, humanisti - nisu se svojim imanjem zalagali nahraniti gladne itd..Mafijaši su tip jaraca koji su posljedica tzv. razbijanja Jugoslavije i oni rade svoj posao pripremanja terena za daljnju destabilizaciju Europe jer ona nije u interesu Antikristu..
Ti si dao začetnu temu, ali je dobro da se ona proširi i sociološki i povijesno a ne samo da ostane u suženju financijskih okvira jer kako Medeni ukazuje Isus će i financijske jarce otjerati ..Pratiš li Ti kroniku Antikrista šire od Tvoje teme ..zašto se ne potrudiš upoznati biblijsku istinu o Antikristu kako bi bio više oprezan oko donošenja procjene budućih događaja , poslušaj glas Isusa Krista?

more_horiz
jakob je napisao/la:
Pročitao sam Tvoj članak..
i pitanje:
"Napisao sam članak "Moj dug Jugoslaviji" ovdje http://www.sarovic.com/moj_dug_jugoslaviji.htm koji prikazuje stvarne razloge razbijanja Jugoslavije koje do sada niste imali prilike vidjeti. Da li to može biti djelo Antikrista?"
Koji su to nestvarni a koji stvarni razlozi "razbijanja" neke države , jer pretpostavlja se iz Tvog članka da je moguća serija tzv. razbijanja..Medeni uvodi aludirajuči pojam "jarci" ..No , biblijski "jarci" koje spominje Isus su oni koji nisu bili , uzmimo, humanisti - nisu se svojim imanjem zalagali nahraniti gladne itd..Mafijaši su tip jaraca koji su posljedica tzv. razbijanja Jugoslavije i oni rade svoj posao pripremanja terena za daljnju destabilizaciju Europe jer ona nije u interesu Antikristu..
Ti si dao začetnu temu, ali je dobro da se ona proširi i sociološki i povijesno a ne samo da ostane u suženju financijskih okvira jer kako Medeni ukazuje Isus će i financijske jarce otjerati ..Pratiš li Ti kroniku Antikrista šire od Tvoje teme ..zašto se ne potrudiš upoznati biblijsku istinu o Antikristu kako bi bio više oprezan oko donošenja procjene budućih događaja , poslušaj glas Isusa Krista?

Iz tvoje rečenice nije jasno da li si rekao da destibilizacija Evrope nije u interesu antikrista ili Evropa nije u interesu antikrista? ja mislim da je Antikrist kreirao ujedinjenu Evropu i uspostavio poredak tamo koji njemu odgovara i u ovom trenutku ima punu kontrolu nad svim stanovnicima Evrope bez obzira što su sve evropske države navodno demokratske. Razlog razbijanja Jugoslavije si morao sagledati ako si prolitao članak tako da mi nije jasno tvoje pitanje. Ja sam tu da saznam nešto više o antikristu iz Biblije.

Aleksandar

more_horiz
Iz Tvoga članka nije jasno zašto Ti rabiš za razbijačku silu biblijski termin Antikrist!
Na vlasti u Jugoslaviji su bili Antikristi?!Htio si to reči ili ne?
Postoje pet osnovnih grupa kršćanskih doktrina o Antikristu - katolička, ortodoksna, protestantska , ekumenska i nekršćanska..
Kkao si nazvao razbijanje Jugoslavije da je djelo antikrista to znači da su vođe Jugoslavije znale za to djelo i da su se složili oko toga sa antikristom jer i sami nisu sljedili Krista..
Antikristu nije u interesu kršćanska Europa , njemu je u interesu destabilizacija kršćanske Europe i zato je razgradnja Jugoslavije kukavičje jaje iz kojeg se razmnožavaju antikristi širom Europe..

more_horiz
jakob je napisao/la:
zato je razgradnja Jugoslavije kukavičje jaje iz kojeg se razmnožavaju antikristi širom Europe..

Razgradnja Jugoslavije je jedan primjer divnog dijela bez obzira od koga dolazi.
Zašto je to tako:
Djecu se u školama ne opterećuje učenjem stranog jezika i pisma(Srpskog).
Lažovi koji su govorili da 12 % nije manjina sada to ne govore jer ih je još i manje.
Naravno mogao bi i dalje nabrajati razloge zašto nam je bolje bez Jugoslavije,ali ostavljam ostalima da učine to isto.

more_horiz
jakob je napisao/la:
Iz Tvoga članka nije jasno zašto Ti rabiš za razbijačku silu biblijski termin Antikrist!
Na vlasti u Jugoslaviji su bili Antikristi?!Htio si to reči ili ne?
Postoje pet osnovnih grupa kršćanskih doktrina o Antikristu - katolička, ortodoksna, protestantska , ekumenska i nekršćanska..
Kkao si nazvao razbijanje Jugoslavije da je djelo antikrista to znači da su vođe Jugoslavije znale za to djelo i da su se složili oko toga sa antikristom jer i sami nisu sljedili Krista..
Antikristu nije u interesu kršćanska Europa , njemu je u interesu destabilizacija kršćanske Europe i zato je razgradnja Jugoslavije kukavičje jaje iz kojeg se razmnožavaju antikristi širom Europe..

Ja pitam da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista. Nisam to nigdje tvrdio. Izvini ali ja ipak mislim da ti nisi pročitao ovaj članak zato što previše vrludaš. To je današnji problem, svi bi pričali a niko ništa ne bi čitao. Po opsegu zavjere koju je taj čovjek kojeg sam u članku spomenuo provodi u cijelom svijetu on može biti Antikrist. I niko na kugli zemaljskoj ne zna da je on Antikrist. Ja sam ga izdvojio. E sad da li sam u pravu to je druga stvar.

Aleksandar

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply