AleksandarNajstravična je činjenica da danas postoji potpuno nevidljiva sila koja može činiti zlo cijeloj jednoj zemlji, uništiti je, opljačkati i porobiti a da nitko o tome ništa ne zna.
Da li je zaista sila Antikrista nevidljiva u svojoj logistici ako se zna što je sve do sada radila i koja joj je mimikrija, na primjer filantropija, demokracija, ...No što je prethodilo tajni bezakonja - koji događaji i kakva stanja osnovnih vidljivih i nevidljivih pokazatelja o nekoj nvidljivoj sili koja se krije iza drugih sila..Na primjer u sistemu domina jedna poruši sve u nizu - ako se jedna izmakne prije no bude dotaknuta slijedeća neće pasti, a kada idemo unatrag redom dolazimo do prve koja se izmakla da se sakrije ..Ako je odmah u početku nevidljiva tada koristi nevidljiv mehanizam rušenja cijelog niza koji je poredan u sistem pogodan za rušenje..Dakle prepoznavanje niza domina koji je pogodan za rušenje je na pr - javno mnjenje ..To znači da se javno mnenje oblikuje prije kako bi se domine rasporedile u pogodan niz koji se može porušiti inicijalnom dominom koja bi se mogla nazvati Antikristova inicijalka - AI..Kako je javno mnjenje domina dosta složeno to treba postojati mreža inicijalnih domina - AIM.. tako doolazimo do teorije igara a cilj je otkriti prepreku koja stoji na putu oblikovanja sistema za koji se treba porušiti..Interesi koji se javljaju u sistemu koji se ruši su detektori koji vode ka interesu koji ih je oblikovao itd..
U izvornom Antikristu ne bi smjelo doći do neobuzdane starsti prekomjerne gramzljivosti osvajanja bogatstva koje bi ga otkrilo..Tko ima takav mehanizam izračunavanja graničnog raspona preko kog se i ispod koga se ne smije iči da ne dože do otkrivanja čudnih pojava na pr. na tržištu..
Na primjer neki se dogovori u svitu ne mogu postiči u zadnje dvije godine - na pr. ukazao je papa Bendikt XVI..
Zakazali su analitičari.. u čijim su oni rukama?
U čijim smo mi rukama ako se ne protivimo Antikristu tako što smo stalno uz Krista i idemo za Njim..
To kretanje - ići za Njim velika većina ne razumije u cijelosti jer bi trebali znati gdje se Isus sada nalazi i što radi..u vrijeme istražnog nebeskoga suda..Uz svakodnevno straženje nad sobom kao neodvojivi dio nalazi se i očekivanje njegovog dolaska i prenašanje poruke o znacima vremena - najbolje poznavanje stanja duša u svijetu..Krist nam je poslao Duha Svetoga da nas uvede u svaku istinu..Nevidljiva se sila može otkriti samo Duhom Svetim!
U čemu je razlika između otkrivanja sile Anikrista i nevidljivog aviona koji je već u akciji?:
http://www.nezavisne.com/nedjeljne/vijesti/22948/Pekar-koji-je-srusio-nevidljivi-bombarder.htmlTi predlažeš provjeru Tvoga sistema koji će zamjeniti kapitalizam a biti bolji od socijalizma i stravićnog komunizma..No da li ljudi u dogledno vrijeme žele pravednije društvo ako su zadovoljni sa nepravednim i ako ih ne boli što oni drugima čine ili što im ne mogu pomoći?Ti kažeš da:
Nekoliko desetina, stotina ili hiljada ljudi negdje u svijetu može testirati sistem i dokazati ovo što sam ja upravo rekao. Oni će napraviti raj na zemlji i zatim će ostatak svijeta zasigurno slijediti isti put. Oni koji imaju svu moć danas, u početku vjerojatno neće voljeti novi sistem ali neće imati drugog izbora nego da mu se pridruže zato što neće moći živjeti sami.
U novom sistemu svaki čovjek će imati jednako pravo da ocjenjuje bilo kojeg čovjeka i to će donositi neki oblik značajnih nagrada i kazni ocjenjenim ljudima. To znači da niko više neće moći ostvariti pogodnosti za sebe kroz stvaranje nepogodnosti drugim ljudima. Ili drugim rječima, ljudi će ostvarivati pogodnosti za sebe pomoću stvaranja pogodnosti u društvu. Sa vremenom ocjenjivanje među ljudima može u potpunosti zamijeniti sve postojeće državne zakone. Ostati će samo božji zakoni definirani u Bibliji i utemeljeni neposrednom demokracijom i navedenim sistemom ocjenjivanja.
Kada su ljudi pravedni i sveti i čisti tj. spremni za raj . tj Božanski ljudski poredak tada to nije problem - takva su im i djela..misli..ideje..želje ..potrebe,,Dakle Antikrist je usmjeren na razaranje žoivog kontakta sa Kristom kako bi održao ljude u antikristovom odnosu prema Kristu ili u stanju rezignacije i svjetovnosti pema vrijednostima pravednosti koja je u skladu sa zakonima života..Antikrist podstiće kulturu smrti..koja regenerira sistem kapitalokratije - ruši bijele domine! stvara crne domine!Što će natjerati Antikrista na povlačenje?On se nemože i neće obratiti..Jer se pohlepe ne može odreći..Možda netko u njegovoj blizini?Postoje li još obični ljudi koji se odazivaju na vapaje:"Ova predizborna kampanja je javno ruganje onima koji rade za bednu platu i nas koji uopšte ne radimo. Jer, i jedni i drugi smo puni strahova. Sve do skoro sam mislila da postoji nada za mene i da ću moći da uložim u svoje dete, ne samo okrajkom hleba, već i usavršavanjem, da bi bio stručan i krčio sebi put na kome ima tračka svetlosti. Shvativši da toga nema, krivila sam roditelje za pogrešno vaspitanje, a moj sin mene. Shvatila sam da sam mrtav čovek koji hoda.
Prazne duše i u zemlji gde više nema sistema vrednosti. Ostalo je samo moje fizičko postojanje bez smisla. Zato molim sistem da učini jedno dobro delo i to javno, kao što javno čine mnoge nečasne radnje i kao što javno izgovaraju besmislice, hraneći se duhovnom bedom ovog naroda.Lako je vladati takvim svetom. Pošto više ne mogu da izdržim to što su polako me mučili i ubili čoveka u meni, sada bih molila da javno ubiju i fizičkog čoveka, jedino što je ostalo od mene. Nije hrišćanski da to sama uradim, ali je vrlo hrišćanski da se samrtniku ispuni zadnja želja." iz:
http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2007/01/03/pisma/srpski/pisma.shtmlPitanje je - ne nalikujemo li na Antikrista ako nemamo sućuti i samilosti sa poniženima i obezvrijeđenima i odbaćenima - sa nesretnicima..?!
Tražimo li Antikrista negdje daleko - a ono on tu blizu.. u nama čući i vreba uništenje svake vrijednosti, svake istine i pravedne vrednoljubivosti i Kristove ljubavi..nije li Čovjek ovog vremena mrtav Bogu a živ Antikristu..
Na jednom forumu našao sam reakciju na otupjelost:
"Citat:
Izvorni post by jedrenjak Narod se ponaša tako kao da se to njega uopće ne dotiče. To je onaj princip još od staroga doba, samo da se ima što za jist i pit, a za ostalo, kaj bu se on uzrujaval.
Drugi mu rade o glavi nacrtima i donošenjem antikršćanskim zakonima,normi i kodeksa ponašanja, a on...on blene ko tele u prazno! Totalno nezainteresiran. Indiferentan. Nema se za šta boriti. Ukrali mu osjećaj stava i osjećaj nužnosti borbe za vlastitu slobodu
|
Narod se ponasa kao da se zakoni odnose na neku drugu drzavu i neke druge ljude. Potpuno su otupjeli.
Ne bore se jer im je netko prisapnuo da su slobodni, a oni su jadni i zatupljeni povjerovali!
"
sa:
http://forum.sijelo.com/showthread.php?p=30011#post30011