Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista?

power_settings_newLogin to reply
+4
Gubavac
jakob
Medeni
aleksandar
8 posters

descriptionDa li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 5 EmptyRe: Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista?

more_horiz
Abrahame,

Antikristi su postojali i prije Krista samo su se tada zvali vođe, gazde, velikani, banditi, i ko zna kako još. Ovaj koga ja prozivam je majstor nad majstorima zato što vlada potpuno nevidljiv pa ne postoji mogućnost optuživanja ni smjenjivanja beštije. Čak i većina ljudi koji ga poznaju nemaju pojma da je on vladar svijeta. Tu normalna analitika slabo pomaže a osim toga većina analitičara je na njegovom platnom spisku i to ne zna.

Ja mislim da je dobro da se njegovo ime što više spominje jer ga to može suzdržati u akcijama. Misli on na svoje dupe i te kako.

Ja predlažem novi sistem zato jer će on dati vlast svim ljudima tako da Rothschild više neće moći vladati nad njima. Taj sistem će biti produktivniji od kapitalizma i zato Rothschild ne može imati šanse. Izgubiti će. Ako primijeni silu udruženi ljudi će imati veću silu pa će se braniti od njega i odbraniti. Najvažnie je da ljudi shvate o kakvom ja to sistemu govorim i antikrist je gotov.

Aleksandar Sarovic
www.sarovic.com

Zadnja promjena: aleksandar; pon 25 kol 2008, 23:26; ukupno mijenjano 2 put/a.

descriptionDa li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 5 EmptyRe: Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista?

more_horiz
jakob je napisao/la:
Kako se Ti Aleksandre snalaziš u šumi različitih kriterija prepoznavanja Antikrista i različitih varijacija teorije zavjere..Nije li to obikovanje niza domina , kako je pisao Abraham?

Ja sam to ostvario tako što sam cijeli život bio čudak. Nikad se nisam povodio za drugim idejama. Nisam vjerovao autoritetima nego sam sam ispitivao istinu. Razvijao sam kritički stav prema svemu po bilo koju cijenu. Tako sam otkrio šta je dobro na prilično dubokom i objektivnom nivou. Kad to imaš onda su veliki problemi koje obični ljudi imaju prilično jednostavni.

Evo ti jedna jednostavna vježba: Kad slušaš ljude ne slušaj samo šta kažu nego se pitaj zašto su to rekli. Ljudi jako puno govore o sebi a da to ne znaju. Svašta tako možeš otkriti o njima.

Tako nekako sam razvio unutrašnju logiku koja ne griješi. Ja ne pamtim kada sam pogriješio u procjenama a puno govorim. Barabe su oduvijek postojale svugdje. Ovaj kojeg ja prozivam je najdalje otišao u pokoravanju ljudi cijelog svijeta, daleko je najuspješniji i zato je zaslužio titulu.

Što se tiće teksta koji si naknadno unio sigurno je da postoji zavjera protiv svijeta. Tu zavjeru jesu podigli Židovi ali ona predstavlja uski krug ljudi sa kojom Židovi kao narod nemaju veze. Prosječan Židov nema nikakve koristi od Rothschilda. Ja mislim da ima samo štete jer Židove ne prati dobar glas a u ratu sa Arapima dosta teško žive. Da li je ovaj tekst koji si pokazao autentičan ja to ne znam. Moguće je da jeste ali bilo je i podmetanja.

Aleksandar

more_horiz
[quote="aleksandar"]Abrahame,

Antikristi su postojali i prije Krista samo su se tada zvali vođe, gazde, velikani, banditi, i ko zna kako još. Ovaj koga ja prozivam je majstor nad majstorima zato što vlada potpuno nevidljiv pa ne postoji mogućnost optuživanja ni smjenjivanja beštije. Čak i većina ljudi koji ga poznaju nemaju pojma da je on vladar svijeta. Tu normalna analitika slabo pomaže a osim toga većina analitičara je na njegovom platnom spisku i to ne zna.

Ja mislim da je dobro da se njegovo ime što više spominje jer ga to može suzdržati u akcijama. Misli on na svoje dupe i te kako.

Ja predlažem novi sistem zato jer će on dati vlast svim ljudima tako da Rothschild više neće moći vladati nad njima. Taj sistem će biti produktivniji od kapitalizma i zato Rothschild ne može imati šanse. Izgubiti će. Ako primijeni silu udruženi ljudi će imati veću silu pa će se braniti od njega i odbraniti. Najvažnie je da ljudi shvate o kakvom ja to sistemu govorim i antikrist je gotov.

Aleksandar Sarovic
www.sarovic.com[/quote]

U Jutarnjem listu nalazimo ovo razmišljanje:
Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 5 Photo_kustic<table height=95 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><tr><td style="PADDING-RIGHT: 3px; PADDING-LEFT: 3px; PADDING-BOTTOM: 3px; VERTICAL-ALIGN: bottom; PADDING-TOP: 3px; TEXT-ALIGN: left" height=95>Kako prepoznati Antikrista
</TD></TR>
<tr><td style="VERTICAL-ALIGN: bottom; TEXT-ALIGN: right"><table cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0><tr><td style="TEXT-ALIGN: left">Živko Kustić JUTARNJA PROPOVIJED </TD></TR></TABLE></TD></TR>
<tr><td class=bgKolumne colSpan=2 height=6>Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 5 Bg_kolumne_fade</TD></TR></TABLE>

Antikrist, kako ga predviđa Solovjev, osobno mrzi Isusa, nastoji da ga i kršćani zaborave, pjeni se na njegov spomen.

Zanimljivo je da Vladimir Solovjev (1859. - 1900.) u “Kratkoj povijesti o Antikristu” (u novoj knjizi “Tri razgovora” koju je upravo izdala Detecta u Zagrebu) spominje kako Muhamed u Kuranu Isusa Krista ne priznaje Bogom ni Otkupiteljem, a ipak ne smatra Antikristom njega, nego nekoga tko se tek ima pojaviti. Kad vrlo osjetljivi i suptilni Solovjev nema o tome nikakve dvojbe, ne treba se čuditi što je Papa ušao u džamiju i ondje, premda tiho i neslužbeno, molio. Značilo bi da kršćanstvo ne mora islam smatrati svojim neprijateljem, da su s muslimanima mogući dijalog i suradnja.

Njemački bibličar Joachim Gnilka u knjizi “Biblija i Kuran” (nedavno izdanje KS-a, ZGB) ne taji da Kuran oštro napada vjeru u Božje utjelovljenje te je čak ocjenjuje kao neoprostiv grijeh, ali ističe da u razgovoru s muslimanima to ne treba stavljati u prvi plan, nego imati na umu da Kuran visoko cijeni Isusa, drži ga prorokom te poštuje njegovu majku. To dobro ističe Zvonimir Despot u Jutarnjem listu 17. veljače, ali nezaboravna pokojna Smiljana Rendić, koja je kao Berich neizbrisivo označila prva desetljeća Glasa Koncila, ostala bi ipak zbunjena. Sjećam se kako je bila skeptična kad sam u jednom članku istaknuo da je Jahve baš onaj Bog kojega muslimani zovu Alah. Nije znala kako prihvatiti Boga koji ne može postati čovjekom. Znam da je visoko cijenila Solovjeva (kao i Dostojevskog) i nadam se da bi je njegovo mišljenje umirilo. Islam, premda Isusa ne priznaje Bogom, postaje kršćanstvu sugovornik dokle god se protiv njega ne pjeni. Antikrist, kako ga predviđa Solovjev, osobno mrzi Isusa, nastoji da ga i kršćani zaborave, pjeni se na njegov spomen.

Krije li se Antikrist ili barem njegov utjecaj već u snagama koje ne mogu zamisliti da se u budućem Europskom ustavu spomene Boga i Krista ili makar kršćansku baštinu Staroga kontinenta. Solovjev predviđa da će u završnom sukobu biti presudno priznavati ili ne priznavati Isusa kao Bogočovjeka, no kako će se dotle razvijati uzajamnost religija koje baštine vjeru Abrahamovu?

http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2007,2,24,kustic_kolumna,63928.jl

Vladimir Sergejević Solovjov je prema papi Ivanu Pavlu II najveći ruski filozof 19. stoljeća i pionir dijaloga između kršćana:
Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 5 180px-Vladimir-Solovyov

napisao je i knjigu o Antikristu:
na njemačkom:
Kurze Erzählung vom Antichrist, 1899

Zatim Friedrich Nietsche pored mnogih napisao je o Antikristu tekst i audio :

Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 5 200px-The_Anti-christ

http://publicliterature.org/books/antichrist/xaa.php

tekst knjige:
http://www.handprint.com/SC/NIE/antich.html

Pročitajte i komentirajte..:
Preface
1 Modernity is the sickness of we Hyperboreans
2 What is good? — power. What is bad? — weakness and pity
3 What type of man shall be bred?
4 There is no progress in mankind; the higher type of man is a species apart
5 Christianity has waged war against this higher type of man
6 Corruption is decadence, the loss of instincts
7 Pity is a decadence, the practice of nihilism
8 Antithesis of the Hyperborean: the theologian; the pure spirit is a pure lie
9 Whatever a theologian feels is true, must be false
10 German philosophy has been corrupted by theologian's blood (Kant)
11 A virtue must be our most necessary self-expression and self-defense
12 Priests corrupt by determining "what is higher"
13 The most valuable insights are the methods
14 Hyperboreans, more modest than priests, place man among the animals
15 All Christian concepts are pure fictions
16 The Christian God is a sneak, timid and modest
17 The Christian Kingdom of God is a ghetto kingdom, and underworld
18 The Christian God: a formula for every slander against the world
19 The Christian God infuses sickness into the instincts of the races that believe in him
20 Buddhism, though also a decadent world-denying religion, is a hundred times more realistic than Christianity
21 In Christianity the instincts of the oppressed and sick come to the fore
22 Christianity appeals to the brutal barbarian, Buddhism to gracious and gentle men
23 The cunning falsifications behind Christian faith, love, hope
24 Christianity as a consequence of the radical Jewish instinct for survival
25 The history of Israel [Judaism] illustrates the denaturing of natural values
26 The parasitical priest uses the concept of 'holy God' to justify the priestly exercise of power
27 Jesus crucified because he attacked the Jewish priestly power
28 What was the psychology of the Redeemer? It is obscured by ambiguities and legends
29 Reading the history of a "soul" in the gospels is a contemptible psychological frivolity
30 Christianity the result of an extreme capacity for suffering and excitement
31 The characteristics of Jesus distorted by the decadent crudity of the evangelists
32 The symbolist Jesus stands apart from all cult, all culture, all fanaticism, all science, all dialectic
33 Concepts of guilt or punishment are entirely lacking in the psychology of Jesus
34 For Jesus, the Kingdom of Heaven is an inner reality, a state of the heart
35 Thus Jesus behaved: not to resist, not to defend onself — even against the Evil One
36 Christians worship exactly the opposite of what Jesus stood for
37 In the Christian church, diseased barbarism finally gains power
38 It is indecent to be a Christian today
39 I tell the genuine history of Christianity
40 Jesus demonstrated his vision in his death, but Christians twist this fact into resentment and revenge
41 Enter the doctrine of "redemption", of the man that takes away guilt and sin
42 Christianity promises everything but fulfills nothing
43 By placing the value of life in the beyond, in nothingness, Christianity devalues life altogether
44 The Gospels are books of seduction in which an oppressed people reserve all morality to itself
45 Examples of the hypocrisies and distortions of Jesus in Christian writings
46 It is an honor to be opposed by the "first Christians"
47 What distinguishes Hyperboreans is that they see what has been revered as God as absurd and miserable
48 The main problem for the Christian God: How to resist science
49 The concepts of sin and punishment created as defense against science
50 The Christian criterion of truth: "faith makes blessed"
51 The "inner world" of the Christian looks just like the inner world of the sick, the exhausted
52 The priest battles the higher type: "Whatever comes out of fullness, out of superabundance, out of power, is evil"
53 The deaths of martyrs as seductions to belief
54 Great spirits are skeptics; only the weak need faith
55 The history of convictions (faith); convictions are more dangerous than lies
56 Ultimately, it is a matter of the end to which one lies
57 The law of Manu puts the Christian law to shame
58 The Christian and the anarchist: both decadents, only capable of poisoning life
59 Christianity as the unclean triumph over every pure virtue of Greeks and Romans
60 Islam to be preferred to Christianity
61 The German Reformation cheated Europe out of the harvest of the Renaissance
62 I condemn Christianity: it is parasitical, the highest of all conceivable corruptions

Jesi li se Aleksandre bavio Nietscheom kada si istrazivao mogućnosti anarhizma u okviru demokracije..?
Taj dio povijesti sa anarhizmom mislim da je završen..i u odnosu na utopiju koja ipak treba uvažavati činjenicu da se pravda dobija samo vjerom u Krista koji nam poklanja svoju pravednost..To je jedan praktični dokaz protiv Antikrista kao neprijatelja pravednosti po Kristu i koj zagovara traženje pravednosti djelima zakona..

Zatim ortodosna crkva kaže za Antikrista:
engleski:
http://www.orthodoxphotos.com/readings/end/antichrist.shtml

njemački:
http://translate.google.de/translate?hl=de&sl=en&u=http://www.orthodoxphotos.com/readings/end/antichrist.shtml&sa=X&oi=translate&resnum=4&ct=result&prev=/search%3Fq%3DVladimir%2BSoloviev%2BAntikrist%26hl%3Dde%26rlz%3D1T4ADBF_deDE237DE239

more_horiz
abraham je napisao/la:

U Jutarnjem listu nalazimo ovo razmišljanje:

Antikrist, kako ga predviđa Solovjev, osobno mrzi Isusa, nastoji da ga i kršćani zaborave, pjeni se na njegov spomen.

Zanimljivo je da Vladimir Solovjev (1859. - 1900.) u “Kratkoj povijesti o Antikristu” (u novoj knjizi “Tri razgovora” koju je upravo izdala Detecta u Zagrebu) spominje kako Muhamed u Kuranu Isusa Krista ne priznaje Bogom ni Otkupiteljem, a ipak ne smatra Antikristom njega, nego nekoga tko se tek ima pojaviti. Kad vrlo osjetljivi i suptilni Solovjev nema o tome nikakve dvojbe, ne treba se čuditi što je Papa ušao u džamiju i ondje, premda tiho i neslužbeno, molio. Značilo bi da kršćanstvo ne mora islam smatrati svojim neprijateljem, da su s muslimanima mogući dijalog i suradnja.

Njemački bibličar Joachim Gnilka u knjizi “Biblija i Kuran” (nedavno izdanje KS-a, ZGB) ne taji da Kuran oštro napada vjeru u Božje utjelovljenje te je čak ocjenjuje kao neoprostiv grijeh, ali ističe da u razgovoru s muslimanima to ne treba stavljati u prvi plan, nego imati na umu da Kuran visoko cijeni Isusa, drži ga prorokom te poštuje njegovu majku. To dobro ističe Zvonimir Despot u Jutarnjem listu 17. veljače, ali nezaboravna pokojna Smiljana Rendić, koja je kao Berich neizbrisivo označila prva desetljeća Glasa Koncila, ostala bi ipak zbunjena. Sjećam se kako je bila skeptična kad sam u jednom članku istaknuo da je Jahve baš onaj Bog kojega muslimani zovu Alah. Nije znala kako prihvatiti Boga koji ne može postati čovjekom. Znam da je visoko cijenila Solovjeva (kao i Dostojevskog) i nadam se da bi je njegovo mišljenje umirilo. Islam, premda Isusa ne priznaje Bogom, postaje kršćanstvu sugovornik dokle god se protiv njega ne pjeni. Antikrist, kako ga predviđa Solovjev, osobno mrzi Isusa, nastoji da ga i kršćani zaborave, pjeni se na njegov spomen.

Krije li se Antikrist ili barem njegov utjecaj već u snagama koje ne mogu zamisliti da se u budućem Europskom ustavu spomene Boga i Krista ili makar kršćansku baštinu Staroga kontinenta. Solovjev predviđa da će u završnom sukobu biti presudno priznavati ili ne priznavati Isusa kao Bogočovjeka, no kako će se dotle razvijati uzajamnost religija koje baštine vjeru Abrahamovu?

Da budem iskren malo mi je splasnula želja da istražujem antikrista. Prvo zato što je to vrlo apstraktno polje a zatim i kad bih bio siguran da sam ga pronašao niko mi to ne bi vjerovao. Meni je prioritet da guram svoju filozofiju i čini mi se da mi moje istraživanje na polju Krist - Antikrist nije pomoglo na polju filozofije, nije približilo moju filozofiju ljudima.

abraham je napisao/la:

Zatim Friedrich Nietsche pored mnogih napisao je o Antikristu. Jesi li se Aleksandre bavio Nietscheom kada si istrazivao mogućnosti anarhizma u okviru demokracije..?

Ja Nietchea čujem onako kako on piše i ne pokušavam tražiti drugačiji smisao od onoga što piše i ja to ne volim.

abraham je napisao/la:

Taj dio povijesti sa anarhizmom mislim da je završen..i u odnosu na utopiju koja ipak treba uvažavati činjenicu da se pravda dobija samo vjerom u Krista koji nam poklanja svoju pravednost..To je jedan praktični dokaz protiv Antikrista kao neprijatelja pravednosti po Kristu i koj zagovara traženje pravednosti djelima zakona..

Postoje kršćani anarhisti koji tvrde da je Isus Krist bio prvi anarhist. Oni su protiv države i zakona, što je u redu, ali nemaju viziju kako se to može ostvariti. Mislim da oni očekuju da će Isus Krist pokazati kako se to treba ostvariti. Ja sam uvjeren da će sistem međusobnog ocjenjivanja među ljudima to ostvariti. Ljudi će pazit će da se ne zamjere drugim ljudima da ne bi dobili loše ocjene koje mogu biti malo bolne. Tako će nestati potreba za zakonima a zatim i za državom. Ja mislim da je to ono što Bog očekuje od nas.

abraham je napisao/la:

Manje više svi isto pišu a kako sam već rekao, čini mi se da moj trud tu neće donijeti zadovoljavajuće rješenje.

Aleksandar Šarović
www.sarovic.com

more_horiz
Nezaobilazna je činjenica da Antikrist već od početka koristi demone i duhove pakosti pod nebom i da se njegovi agenti koriste okultizmom..zato je od presudne važnosti da ljudi budu pravednici - da imaju pravednost u sebi po vjeri u Isusa - jer se samo vjerom čovjek može opravdati djelima Isusa Krista a ne sobom..Moje iskustvo društvenih odnosa i oblikovanja društvenoekonomskih sistema govori tomu u prilog..
"28 I kako nisu smatrali vrijednim držati se spoznaje Boga, predade ih Bog nevaljanu umu te čine što ne dolikuje, 29 puni svake nepravde, pakosti, lakomosti, zloće; puni zavisti, ubojstva, svađe, prijevare, zlonamjernosti; došaptavači, 30 klevetnici, mrzitelji Boga, drznici, oholice, preuzetnici, izmišljači zala, roditeljima neposlušni, 31 nerazumni, nevjerni, bešćutni, nemilosrdni. 32 Znaju za odredbu Božju - da smrt zaslužuju koji takvo što čine - a oni ne samo da to čine nego i povlađuju onima koji čine."
Pakosnici su zatvoreni u svoj um..oni radije umiru nego da mijenjaju svoju antikristovsku "etiku".

more_horiz
Aleksandar:
Postoje kršćani anarhisti koji tvrde da je Isus Krist bio prvi anarhist. Oni su protiv države i zakona, što je u redu, ali nemaju viziju kako se to može ostvariti. Mislim da oni očekuju da će Isus Krist pokazati kako se to treba ostvariti. Ja sam uvjeren da će sistem međusobnog ocjenjivanja među ljudima to ostvariti. Ljudi će pazit će da se ne zamjere drugim ljudima da ne bi dobili loše ocjene koje mogu biti malo bolne. Tako će nestati potreba za zakonima a zatim i za državom. Ja mislim da je to ono što Bog očekuje od nas.

Nije u redu da krscani budu anarhisti i da je Krist bio prvi anarhist.Isus je dosao ispuniti zakon a ne ukinuti:
"
17 Ne mislite da sam došao ukinuti Zakon ili Proroke. Nisam došao ukinuti, nego ispuniti. 18 Zaista, kažem vam, dok ne prođe nebo i zemlja, ne, ni jedno slovce, ni jedan potezić iz Zakona neće proći, dok se sve ne zbude. 19 Tko dakle ukine jednu od tih, pa i najmanjih zapovijedi i tako nauči ljude, najmanji će biti u kraljevstvu nebeskom. A tko ih bude vršio i druge učio, taj će biti velik u kraljevstvu nebeskom.
20 Uistinu kažem vam: ne bude li pravednost vaša veća od pravednosti pismoznanaca i farizeja, ne, nećete ući u kraljevstvo nebesko.
21 Čuli ste da je rečeno starima: Ne ubij! Tko ubije, bit će podvrgnut sudu. 22 A ja vam kažem: Svaki koji se srdi na brata svoga, bit će podvrgnut sudu. A tko bratu rekne 'Glupane!', bit će podvrgnut Vijeću. A tko reče: 'Luđače!', bit će podvrgnut ognju paklenomu. 23 Ako dakle prinosiš dar na žrtvenik pa se ondje sjetiš da tvoj brat ima nešto protiv tebe, 24 ostavi dar ondje pred žrtvenikom, idi i najprije se izmiri s bratom, a onda dođi i prinesi dar. 25 Nagodi se brzo s protivnikom dok si još s njim na putu, da te protivnik ne preda sucu, a sudac tamničaru, pa da te ne bace u tamnicu. 26 Zaita, kažem ti, nećeš izići odande dok ne isplatiš do posljednjeg novčića.
27 Čuli ste da je rečeno: Ne čini preljuba! 28 A ja vam kažem: Tko god s požudom pogleda ženu, već je s njome učinio preljub u srcu. 29 Ako te desno oko sablažnjava, iskopaj ga i baci od sebe. Ta bolje je da ti propadne jedan od udova, nego da ti cijelo tijelo bude bačeno u pakao. 30 Ako te desnica tvoja sablažnjava, odsijeci je i baci od sebe. Ta bolje je da ti propadne jedan od udova, nego da ti cijelo tijelo ode u pakao."

Covjek covjeku moze ispunjavati ljubav Kristovim ispunjenjem zakona koji se dobija kao sila pravednosti vjerom u Krista - dakle miloscu..
Moje iskustvo na forumima sa medjusobnim ocjenjivanjima ukazuje na opasnosti od diktature zlih nad dobrima , naime vrlo se brzo kod pakosnih na znanje , vjeru , spoznaju dobra i zla, pokaze namjerno ocjenjivanje s negativnim ocjenama te se dobra grupa pocinje osipati jer zla grupa je upornija i primjenjuje lazna svjedocanstva kako bi ocrnila one kojima si djela dobra sto zla grupa ne moze prihvatiti jer ih dobra djela osudjuju iako bi mogli imati mnogostruku korist i od znanja i od vjere i od djela..Kako u dolasku novi clanovi foruma nisu upoznati sa svjedocanstvom - tko je sto rekao ili ucinio itd..-
dolazi do rezignacije koja se svodi na medjusobnu prepirku u nedogled..
Kako to zaustaviti sistemom ocjenjivanja koji bi promjenio narv zlih kako bi dragovoljno nosili bremena jedni drugima -
u sveukupnim drustvenim odnosima - i tako ispunjavali Kristov zakon?:
"1 Braćo, ako se tko i zatekne u kakvu prijestupu, vi, duhovni, takva ispravljajte u duhu blagosti. A pazi na samoga sebe da i ti ne podlegneš napasti. 2 Nosite jedni bremena drugih i tako ćete ispuniti zakon Kristov! 3 Jer misli li tko da jest štogod, a nije ništa, sam sebe vara. 4 Svatko neka ispita sam svoje djelo pa će onda u samom sebi imati čime se dičiti, a ne u usporedbi s drugim. 5 Ta svatko će nositi svoj teret."

Kada se radi o clanovima drustva koji neobjektivno ocjenjuju sebe kako ih nauciti pravilnom samoocjenjivanju..Koliko bi trajao taj prijelazni period kada represija be bi bila vise porebna?
Mislim da imamo posla sa tvrdjim materijalom tj. sa ljudskom naravi koja je u biti nepravedna ..Odgoj tu ne pomaze puno jer kada dodje neki Antikrist i pokrene iracionalne snage zlom te ljudi postanu bolesni od mrznje i straha - zakljucak nam je da bi sistem ocjenjivanja trebao biti vrlo strog..uzmimo kao sto je stroga i efikasna sila pravednosti koja nece popustiti zavodjenju nekoga ludjaka koji kao agent Antikrista radi svoj ludjaci posao pod firmom ljubavi prema naciji, domovini, poretku, zajednistvu, crkvi itd..i to jos k tome u ime covjeka i Boga..Tipicna anikristovska prijevara vidljive nevidljivosti ili nevidljive vidljivosti..
Antikrist pakosno ignorira pravednost krscana..On igra na kartu grijeha, zna da je kriticka masa naroda jos pod zakonom a ne pod miloscu tj da su robovi grijeha koji se lako poput mora uzburka vjetrom zlih duhova..
Ova masa u ropstvu grijeha je velika masa sa strahovitom potencijalnom energijom na zlo..jer ni jedan covjek lako ne prima samoukor a daleko radije laskanje..Mislim da bi se krscani trebali ozbiljnije pozabaviti ovim tvojim sistemom jer su dosta pasivni - tesko vjeru provode u djelo..?!
Kako se lako dadu uhvatiti u zamke antikristove..
Poebno nominalni krscani - citavi krajevi su pod utjecajem demonskih sila..bave se vracarenjem, novine su pune oglasa takvih uslga, bave se spiritizmom, mjesaju krscanstvo sa paganizmom a cine kao gradjani biracku masu, idu u vojsku..bave se politikom..

more_horiz
Dina je napisao/la:
Nije u redu da krscani budu anarhisti i da je Krist bio prvi anarhist.Isus je dosao ispuniti zakon a ne ukinuti:
"
17 Ne mislite da sam došao ukinuti Zakon ili Proroke. Nisam došao ukinuti, nego ispuniti. 18 Zaista, kažem vam, dok ne prođe nebo i zemlja, ne, ni jedno slovce, ni jedan potezić iz Zakona neće proći, dok se sve ne zbude. 19 Tko dakle ukine jednu od tih, pa i najmanjih zapovijedi i tako nauči ljude, najmanji će biti u kraljevstvu nebeskom. A tko ih bude vršio i druge učio, taj će biti velik u kraljevstvu nebeskom.
20 Uistinu kažem vam: ne bude li pravednost vaša veća od pravednosti pismoznanaca i farizeja, ne, nećete ući u kraljevstvo nebesko.
21 Čuli ste da je rečeno starima: Ne ubij! Tko ubije, bit će podvrgnut sudu. 22 A ja vam kažem: Svaki koji se srdi na brata svoga, bit će podvrgnut sudu. A tko bratu rekne 'Glupane!', bit će podvrgnut Vijeću. A tko reče: 'Luđače!', bit će podvrgnut ognju paklenomu. 23 Ako dakle prinosiš dar na žrtvenik pa se ondje sjetiš da tvoj brat ima nešto protiv tebe, 24 ostavi dar ondje pred žrtvenikom, idi i najprije se izmiri s bratom, a onda dođi i prinesi dar. 25 Nagodi se brzo s protivnikom dok si još s njim na putu, da te protivnik ne preda sucu, a sudac tamničaru, pa da te ne bace u tamnicu. 26 Zaita, kažem ti, nećeš izići odande dok ne isplatiš do posljednjeg novčića.
27 Čuli ste da je rečeno: Ne čini preljuba! 28 A ja vam kažem: Tko god s požudom pogleda ženu, već je s njome učinio preljub u srcu. 29 Ako te desno oko sablažnjava, iskopaj ga i baci od sebe. Ta bolje je da ti propadne jedan od udova, nego da ti cijelo tijelo bude bačeno u pakao. 30 Ako te desnica tvoja sablažnjava, odsijeci je i baci od sebe. Ta bolje je da ti propadne jedan od udova, nego da ti cijelo tijelo ode u pakao."
Covjek covjeku moze ispunjavati ljubav Kristovim ispunjenjem zakona koji se dobija kao sila pravednosti vjerom u Krista - dakle miloscu..

Zdravo Dina,

Nije anarhizam mjesto gdje svako radi šta hoće već mjesto gdje vlada sloboda od društveno normiranih zakona ali uz ogradu da niko ne radi ono što nebi želio da drugi radi njemu. To je krajnji idealizam. Kršćanska Anarhija uključuje božje zakone one koji su nenapisani, one koji dolaze iz srca. Naravno da je to uvjetovano time da svi ljudi imaju srce jer bez toga sve pada u vodu. To je ono što bi Isus Krist trebao ljudima dati. Vise o tome ovdje http://en.wikipedia.org/wiki/Christian_anarchism

Dina je napisao/la:
Moje iskustvo na forumima sa medjusobnim ocjenjivanjima ukazuje na opasnosti od diktature zlih nad dobrima , naime vrlo se brzo kod pakosnih na znanje , vjeru , spoznaju dobra i zla, pokaze namjerno ocjenjivanje s negativnim ocjenama te se dobra grupa pocinje osipati jer zla grupa je upornija i primjenjuje lazna svjedocanstva kako bi ocrnila one kojima si djela dobra sto zla grupa ne moze prihvatiti jer ih dobra djela osudjuju iako bi mogli imati mnogostruku korist i od znanja i od vjere i od djela..Kako u dolasku novi clanovi foruma nisu upoznati sa svjedocanstvom - tko je sto rekao ili ucinio itd..-
dolazi do rezignacije koja se svodi na medjusobnu prepirku u nedogled..
Kako to zaustaviti sistemom ocjenjivanja koji bi promjenio narv zlih kako bi dragovoljno nosili bremena jedni drugima -
u sveukupnim drustvenim odnosima - i tako ispunjavali Kristov zakon?:
"1 Braćo, ako se tko i zatekne u kakvu prijestupu, vi, duhovni, takva ispravljajte u duhu blagosti. A pazi na samoga sebe da i ti ne podlegneš napasti. 2 Nosite jedni bremena drugih i tako ćete ispuniti zakon Kristov! 3 Jer misli li tko da jest štogod, a nije ništa, sam sebe vara. 4 Svatko neka ispita sam svoje djelo pa će onda u samom sebi imati čime se dičiti, a ne u usporedbi s drugim. 5 Ta svatko će nositi svoj teret."
Kada se radi o clanovima drustva koji neobjektivno ocjenjuju sebe kako ih nauciti pravilnom samoocjenjivanju..Koliko bi trajao taj prijelazni period kada represija be bi bila vise porebna?

Ja ovdje govorim o moći ocjenjivanja od recimo jednog eura. Dovoljno da čovjek primjeti da je to vrijednost a nedovoljno da ga jako povrijedi. Ja mislim da će tog dana kad se sistem primijeni doći do pozitivnih pomaka koji će biti uočljivi. Oni koji budu prvi shvatili da je bolje da ne rade zlo će sačuvati više eura a oni drugi će to shvatiti kasnije kad izgube dosta eura. Povrh toga moj sistem nikada neće ukinuti zakone tako da sve ostaje kao što je danas. Ideja je u tome da sa vremenom zakone više niko neće koristiti pa će ljudi zaboraviti da oni postoje. Sistem se može probati i sa moći ocjenjivanja od jednog centa ili čak i bez novčanih nagrada i kazni. Hajde samo da vidimo koliko će pozitivnih i negativnih ocjena ljuidi dobiti. To bi već naprtavilo napredak. Ja pretpostavljam da bi vođe koje ne ispunjavaju svoja obećanja najgore prošli a to znači da bi po prvi put oni postali odgovorni narodu. To su najopasniji ljudi. Kad se oni stave pod kontrolu pola posla je završeno.

Dina je napisao/la:
Mislim da imamo posla sa tvrdjim materijalom tj. sa ljudskom naravi koja je u biti nepravedna ..Odgoj tu ne pomaze puno jer kada dodje neki Antikrist i pokrene iracionalne snage zlom te ljudi postanu bolesni od mrznje i straha - zakljucak nam je da bi sistem ocjenjivanja trebao biti vrlo strog..uzmimo kao sto je stroga i efikasna sila pravednosti koja nece popustiti zavodjenju nekoga ludjaka koji kao agent Antikrista radi svoj ludjaci posao pod firmom ljubavi prema naciji, domovini, poretku, zajednistvu, crkvi itd..i to jos k tome u ime covjeka i Boga..Tipicna anikristovska prijevara vidljive nevidljivosti ili nevidljive vidljivosti..
Antikrist pakosno ignorira pravednost krscana..On igra na kartu grijeha, zna da je kriticka masa naroda jos pod zakonom a ne pod miloscu tj da su robovi grijeha koji se lako poput mora uzburka vjetrom zlih duhova..
Ova masa u ropstvu grijeha je velika masa sa strahovitom potencijalnom energijom na zlo..jer ni jedan covjek lako ne prima samoukor a daleko radije laskanje..Mislim da bi se krscani trebali ozbiljnije pozabaviti ovim tvojim sistemom jer su dosta pasivni - tesko vjeru provode u djelo..?!
Kako se lako dadu uhvatiti u zamke antikristove..
Poebno nominalni krscani - citavi krajevi su pod utjecajem demonskih sila..bave se vracarenjem, novine su pune oglasa takvih uslga, bave se spiritizmom, mjesaju krscanstvo sa paganizmom a cine kao gradjani biracku masu, idu u vojsku..bave se politikom..

Dina, kad bi čovjek po svojoj prirodi imao nepravednu narav onda ne bi bilo pomoći za čovječanstvo. Ja se sa time ne slažem. Mi živimo u nepravednom društvu koje ljude čini nemoćnim. Zlo je proizvod nemoći čovjeka. Moj sistem će formirati pravedno društvo, gdje nemoć više neće postojati pa će nestati i svaki oblik zla. U mom sistemu antikrist nema nikve šanse, zato što će izgubiti moć nad ljudima. Ljudi neće imati moć nad drugim ljudima nego će imati moć da ispolje sve svoje životne potrebe, one koje nam je Bog dao a velike vođe oduzele. Ljudi će biti zadovoljni i sretni. Takvo društvo će biti dobro.

Aleksandar

Zadnja promjena: aleksandar; sri 27 kol 2008, 18:26; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
abraham je napisao/la:
Nezaobilazna je činjenica da Antikrist već od početka koristi demone i duhove pakosti pod nebom i da se njegovi agenti koriste okultizmom..zato je od presudne važnosti da ljudi budu pravednici - da imaju pravednost u sebi po vjeri u Isusa - jer se samo vjerom čovjek može opravdati djelima Isusa Krista a ne sobom..Moje iskustvo društvenih odnosa i oblikovanja društvenoekonomskih sistema govori tomu u prilog..

Pa naravno da je to tako. Problem je u tome što nikada nije postojao pravedan sistem. Svaka čast pojedincima ali dok pravdednost ne zahvati sve ljude nema napratka u društvu.

abraham je napisao/la:
"28 I kako nisu smatrali vrijednim držati se spoznaje Boga, predade ih Bog nevaljanu umu te čine što ne dolikuje, 29 puni svake nepravde, pakosti, lakomosti, zloće; puni zavisti, ubojstva, svađe, prijevare, zlonamjernosti; došaptavači, 30 klevetnici, mrzitelji Boga, drznici, oholice, preuzetnici, izmišljači zala, roditeljima neposlušni, 31 nerazumni, nevjerni, bešćutni, nemilosrdni. 32 Znaju za odredbu Božju - da smrt zaslužuju koji takvo što čine - a oni ne samo da to čine nego i povlađuju onima koji čine."
Pakosnici su zatvoreni u svoj um..oni radije umiru nego da mijenjaju svoju antikristovsku "etiku".

Ne slažem se sa time. To su duboko nesretni ljudi. Ako dobiju priliku da budu sretni sve će se promijeniti. Ovdje moram dati jednu opasku da ljudi koji su duboko zaglibili mogu biti i izgubljen slučaj. Recimo mazohisti vole bol a ne ljubav, a sadisti vole da nanose bol a ne da šire ljubav. Tako da je za velike promjene društva ipak potrebno vrijeme.

Aleksandar

more_horiz
Tvoj - Antiantikrist sistem sredstva povećanja moći čovječanstva ima neke elemente teologije oslobođenja tj teologije mirne revolucije.
Navodim elementarna stanovišta katoličke crkve o teologiji oslobođenja koju praksu na pr. u Brazilu Vatikan nije na vrijeme pravilno analizirao jer sada se nebi osječala praznina ideja o sistemima koji bi mogli zamjeniti kapitalizam i socijalizam kao na pr. kršćansko eklezijalno bazično zajedništvo dobara bolje organizacije nego su kibuci..:
<LI>Sacred Congregation for the Doctrine of the Faith, August 6, 1984, Instruction on Certain Aspects of "Theology of Liberation"
Joseph Cardinal Ratzinger, "Liberation Theology" (preliminary notes to 1984 Instruction)

http://www.vatican.va/roman_curia/congregations/cfaith/documents/rc_con_cfaith_doc_19840806_theology-liberation_en.html
gdje stoji :
. Thus, a theology of liberation correctly understood constitutes an invitation to theologians to deepen certain essential biblical themes with a concern for the grave and urgent questions which the contemporary yearning for liberation, and those movements which more or less faithfully echo it, pose for the Church. We dare not forget for a single instant the situations of acute distress which issue such a dramatic call to theologians.2. The radical experience of 'Christian liberty' [3] is our first point of reference. Christ, our Liberator, has freed us from sin and from slavery to the Law and to the flesh, which is the mark of the condition of sinful mankind. Thus it is the new life of grace, fruit of justification, which makes us free. This means that the most radical form of slavery is slavery to sin. Other forms of slavery find their deepest root in slavery to sin. That is why freedom in the full Christian sense, characterized by the life in the Spirit, cannot be confused with a license to give in to the desires of the flesh. Freedom is a new life in love.
3. The "theologies of liberation" make wide use of readings from the book of Exodus. The exodus, in fact, is the fundamental event in the formation of the chosen people. It represents freedom from foreign domination and from slavery. One will note that the specific significance of the event comes from its purpose, for this liberation is ordered to the foundation of the people of God and the Covenant cult celebrated on Mt. Sinai. [4] That is why the liberation of the Exodus cannot be reduced to a liberation which is principally or exclusively political in nature. Moreover, it is significant that the term 'freedom' is often replaced in scripture by the very closely related term, 'redemption'....itd

Navodim adrese kojima bi mogao poisati o Tvojoj teoriji sistema ocjenjivanja pa bi ga se moglo primjeniti u crkvama koje imaju iskustva sa teologijom oslobođenja:

Zatim postmarksistička misao:

Aleksandar:
Svaka čast pojedincima ali dok pravdednost ne zahvati sve ljude nema napratka u društvu.

Antikrist čini da pravednost ne zahvati narod - pravednost kakva je u Kristu, čini da ljudi teže ka svojoj pravednosti a ne pravednosti koja se može dobiti po milosti direktno od Krista ..
Pogledajmo kako živi većina katolika u Hrvatskoj - kao da nema Boga tako se ponašaju..jer da im je stalo do pravednosti ne bi činili tolike nepravde..sami državni službenici su anarhisti čim se daju korumpirati..
Kako sa ocjenjivanjem suzbiti takvu pomisao da nekoga kupimo i da netko se da kupiti..Veliki je ponor tmine u ljudima i tmina traje - inflacija raste..
Kome služe takvi ljudi ako ne Antikristu..koji je zahvatio i Srbiju i druge zemlje..
Crkvene komune su jedan od mogućih organizacijskih oblika primjene sistema koji se opire Antikristu..

</LI>

more_horiz
Aleksandar,
Dina, kad bi čovjek po svojoj prirodi imao nepravednu narav onda ne bi bilo pomoći za čovječanstvo. Ja se sa time ne slažem. Mi živimo u nepravednom društvu koje ljude čini nemoćnim. Zlo je proizvod nemoći čovjeka. Moj sistem će formirati pravedno društvo, gdje nemoć više neće postojati pa će nestati i svaki oblik zla. U mom sistemu antikrist nema nikve šanse, zato što će izgubiti moć nad ljudima. Ljudi neće imati moć nad drugim ljudima nego će imati moć da ispolje sve svoje životne potrebe, one koje nam je Bog dao a velike vođe oduzele. Ljudi će biti zadovoljni i sretni. Takvo društvo će biti dobro.

Da je tako - Krist ne bi trebao prinjeti sebe kao žrtvu osudivši grijeh za grijeh u tijelu te da bi ispunjenje zakona prenio kao puninu ljubavi na ljude milošću..Antikrist ne bi toliko urlikao protiv Krista i protiv opravdanja kroz vjeru - jer je Kristova pravednost temelj zajedništvu budućeg svijeta i budućeg društva..
Mene zabrinjava umišljena pobožnost kroz koju se ljudi samoosljepljuju jer zovu svoju izmišljotinu pravednosti - Kristovom, što li su nego sljedbenici Antikrista?!Misle da su sveti i pravedni a ne čine djela koja su od vjere Isusove..dakle im je vjera mrtva ..
No kako iz ove stvarnosti u onu s onu stranu nepravde:
Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 5 Delponte_hartman3 Haag prijavio najbližu Carlinu suradnicu Haaški sud pokrenuo je postupak protiv Hartmann, a pretpostavlja se zato jer je objavila povjerljive informacije vezane uz slučaj koji se vodio protiv Miloševića.
Da li je razbijanje Jugoslavije djelo Antikrista? - Page 5 4255047367-sprecherin-ex-un-chefanklaegerin-gericht

Antikrist na djelu:
SKRIVENI KLJUČNI DOKUMENTI O GENOCIDU

Zadnja promjena: jakob; sri 27 kol 2008, 22:57; ukupno mijenjano 2 put/a.

more_horiz
abraham je napisao/la:

Abrahame sa svojim blokovima si mi uništio html Very Happy . Napisao sam bio da sam već pisao sveucilistu u Vatikanu na adresu koji si mi dao. Za ove ostale sdrese koje si mi dao moram prvo napraviti dobru strategiju jer mi je odziv na moja pisma jako slab. Hvala na adresama i slažem se sa tvojim stavovima na kraju zadnjeg pisma.

Aleksandar

more_horiz
jakob je napisao/la:
Aleksandar,

Da je tako - Krist ne bi trebao prinjeti sebe kao žrtvu osudivši grijeh za grijeh u tijelu te da bi ispunjenje zakona prenio kao puninu ljubavi na ljude milošću..Antikrist ne bi toliko urlikao protiv Krista i protiv opravdanja kroz vjeru - jer je Kristova pravednost temelj zajedništvu budućeg svijeta i budućeg društva..

Koliko ja znam Krist je prinio sebe kao žrtvu zbog ljudskog grijeha a ne zbog nepravedne prirodne naravi ljudi. Ova druga se ne bi mogla promijeniti ukoliko Isus Krist ne bi u drugom dolasku mijenjao kompletnu prirodu čovjeka (od atoma). Ali u tom slučaju njegova žrtva ne bi imala smisla.

jakob je napisao/la:
Mene zabrinjava umišljena pobožnost kroz koju se ljudi samoosljepljuju jer zovu svoju izmišljotinu pravednosti - Kristovom, što li su nego sljedbenici Antikrista?!Misle da su sveti i pravedni a ne čine djela koja su od vjere Isusove..dakle im je vjera mrtva ..

Meni se čini da ovo ide na moj račun. Pa možda sam ja Antikrist. Ispitajte me dobro.

Aleksandar

more_horiz
Meni se čini da ovo ide na moj račun. Pa možda sam ja Antikrist. Ispitajte me dobro.

Nisam Tebe uopće ni pomislio..
Mislim na one čija su djela takva a misle da su sljedbenici Krista..To je tragično..Žao mi je takih ljudi..
A slijede Antikrista..
Imaš pravo Isusova žrtva je iskupiteljska žrtva..
Po Njegovom drugom dolasku - dolazi na žive pravednike preobraženje a na mrtve uskrsnuće ..ostali će pomrijeti jer su za života odbacili milost spasenja i vijest o istražnom sudu koji se sada odvija na nebu kao Dan pomirenja u Nebeskoj svetinji..
Ono o mijenjanju atoma razumijevam tako da smrtno ne nasljeđuje besmrtnost niti raspadljivost nasljeđuje neraspadljivost..Preobraženje čovjeka je oblikovanje Novog stvora po Novom Adamu koji je Krist..
No još za života trebamo izgraditi pravedni karakter pomoću opravdanja vjerom i posvećenja kojeg u nama oblikuje Duh Sveti..

Zanimljiv dokument - Ugovor Karadzica , Holbruka i ..
Da li je autentican?
No prijevod na njemacki:Verpflichtung
1. R.K. verpflichtet sich zur Niederlegung seiner staatlichen und parteilichen Funktionen. Das
tritt innerhalb von 90 Tagen in Kraft. Das wird gebraucht für Gespräche mit den Funktionären
in den verschiedenen Ämtern.
Die Niederlegung darf nicht widerrufen werden.
Begründung der Fakten im eigenen Flügel zur Erleichterung der Änderungen in der
Hierarchie, die durch die Niederlegung entstanden.
2. R.K. soll bis zur endgültigen Niederlegung nicht mehr an Entscheidungen in Staat und Partei
mitwirken und auch andere nicht in ihren Entscheidungen beeinflussen, solange sie tun, was in
folgenden Punkten steht:
2.1. Keine kriegerischen Operationen in B.H. (Bosnien Herzegovina, Anm.die Red.)
2.2. Umsiedelung von Zivilisten
2.3. Lokale Verträge zwischen Militär und Landwirtschaft zur Sicherung der regionalen
Integration.
2.4. Anonymität („ohne Namensnennung“) staatlicher, parteilicher, regionaler lokaler
administrativer Funktionäre.
2.5. Verschiebung finanzieller Mittel
3. R.K. soll sich aus dem öffentlichen Leben zurückziehen, d.h. keine Interviews, keine
persönlichen Aussagen, keine Aussagen über Dritte. Keine Veröffentlichung und Publikation
gemeinsamer Problematik. (?)
4. R.K. zieht sich in das mündlich abgesprochene Refugium zurück. R.K. soll B.H. nicht
verlassen, das in serbischen Dokumenten genannt wird: „Republica Srpska“ sowie das
Territorium „Savezna Republica Jugoslavija“
Verpflichtung II
1. Die Regierung der USA verpflichtet sich nicht zur Ausübung direkter oder indirekter
Beeinflussung der Führung der SDS (Karadcizs Partei, Anm. die Red.), d.h. nicht
Ausformierung (Zusammensetzung?) dieser Partei, die Abgrenzung (Untergrabung?) der
Autonomie.
2. Die Regierung der USA stellt R.K. $ 600.000 in lokaler Währung zur Verfügung. Die Summe
soll dem momentanen Lebensniveau von R.K. dienen, sowie alle Kosten innerhalb von 6
Jahren.
3. Die Regierung der USA stellt R.K. ein Residenzobjekt auf lokalem Gebiet zur Verfügung, wie
vorher mündlich abgesprochen.
4. Die Regierung der USA garantiert die Sicherheit von R.K. für mind. sechs Jahre.
5. Die Regierung der USA verpflichtet sich, R.K. über alle eventuellen Veränderungen zu
berichten, die ihm schaden könnten.
Abschlussvereinbarung
1. Dieses Abkommen gilt dauerhaft.
2. Eine Verletzung des Abkommens seitens R.K. wird angenommen (gleichgestellt?) wie eine
ernste Schädigung des unformalen Abkommens §3.25 und tritt unverzüglich in Kraft.
3. Das Abkommen kann jederzeit in beiderseitigem Einvernehmen oder auf Initiative der USA
gekündigt werden. [!]
(Im Original steht dann noch: „5. Mai 1996, dreieinhalb Stunden nach Mitternacht“)

Unterschriften von Radovan Karadzic und Richard Holbrooke

http://euro.mein-serva.de/dfv/wp-content/uploads/2008/07/verpflichtung.pdf

more_horiz
jakob je napisao/la:
Nisam Tebe uopće ni pomislio..
Mislim na one čija su djela takva a misle da su sljedbenici Krista..To je tragično..Žao mi je takih ljudi..
A slijede Antikrista..

Ja mislim da su tu skoro svi u opasnosti jer je beštija straaašno lukava.

jakob je napisao/la:
Imaš pravo Isusova žrtva je iskupiteljska žrtva..
Po Njegovom drugom dolasku - dolazi na žive pravednike preobraženje a na mrtve uskrsnuće ..ostali će pomrijeti jer su za života odbacili milost spasenja i vijest o istražnom sudu koji se sada odvija na nebu kao Dan pomirenja u Nebeskoj svetinji..
Ono o mijenjanju atoma razumijevam tako da smrtno ne nasljeđuje besmrtnost niti raspadljivost nasljeđuje neraspadljivost..Preobraženje čovjeka je oblikovanje Novog stvora po Novom Adamu koji je Krist..
No još za života trebamo izgraditi pravedni karakter pomoću opravdanja vjerom i posvećenja kojeg u nama oblikuje Duh Sveti..

Zanimljiv dokument - Ugovor Karadzica , Holbruka i ..
Da li je autentican?
No prijevod na njemacki:Verpflichtung
1. R.K. verpflichtet sich zur Niederlegung seiner staatlichen und parteilichen Funktionen. Das
tritt innerhalb von 90 Tagen in Kraft. Das wird gebraucht für Gespräche mit den Funktionären
in den verschiedenen Ämtern.
Die Niederlegung darf nicht widerrufen werden.
Begründung der Fakten im eigenen Flügel zur Erleichterung der Änderungen in der
Hierarchie, die durch die Niederlegung entstanden.
2. R.K. soll bis zur endgültigen Niederlegung nicht mehr an Entscheidungen in Staat und Partei
mitwirken und auch andere nicht in ihren Entscheidungen beeinflussen, solange sie tun, was in
folgenden Punkten steht:
2.1. Keine kriegerischen Operationen in B.H. (Bosnien Herzegovina, Anm.die Red.)
2.2. Umsiedelung von Zivilisten
2.3. Lokale Verträge zwischen Militär und Landwirtschaft zur Sicherung der regionalen
Integration.
2.4. Anonymität („ohne Namensnennung“) staatlicher, parteilicher, regionaler lokaler
administrativer Funktionäre.
2.5. Verschiebung finanzieller Mittel
3. R.K. soll sich aus dem öffentlichen Leben zurückziehen, d.h. keine Interviews, keine
persönlichen Aussagen, keine Aussagen über Dritte. Keine Veröffentlichung und Publikation
gemeinsamer Problematik. (?)
4. R.K. zieht sich in das mündlich abgesprochene Refugium zurück. R.K. soll B.H. nicht
verlassen, das in serbischen Dokumenten genannt wird: „Republica Srpska“ sowie das
Territorium „Savezna Republica Jugoslavija“
Verpflichtung II
1. Die Regierung der USA verpflichtet sich nicht zur Ausübung direkter oder indirekter
Beeinflussung der Führung der SDS (Karadcizs Partei, Anm. die Red.), d.h. nicht
Ausformierung (Zusammensetzung?) dieser Partei, die Abgrenzung (Untergrabung?) der
Autonomie.
2. Die Regierung der USA stellt R.K. $ 600.000 in lokaler Währung zur Verfügung. Die Summe
soll dem momentanen Lebensniveau von R.K. dienen, sowie alle Kosten innerhalb von 6
Jahren.
3. Die Regierung der USA stellt R.K. ein Residenzobjekt auf lokalem Gebiet zur Verfügung, wie
vorher mündlich abgesprochen.
4. Die Regierung der USA garantiert die Sicherheit von R.K. für mind. sechs Jahre.
5. Die Regierung der USA verpflichtet sich, R.K. über alle eventuellen Veränderungen zu
berichten, die ihm schaden könnten.
Abschlussvereinbarung
1. Dieses Abkommen gilt dauerhaft.
2. Eine Verletzung des Abkommens seitens R.K. wird angenommen (gleichgestellt?) wie eine
ernste Schädigung des unformalen Abkommens §3.25 und tritt unverzüglich in Kraft.
3. Das Abkommen kann jederzeit in beiderseitigem Einvernehmen oder auf Initiative der USA
gekündigt werden. [!]
(Im Original steht dann noch: „5. Mai 1996, dreieinhalb Stunden nach Mitternacht“)

Unterschriften von Radovan Karadzic und Richard Holbrooke

http://euro.mein-serva.de/dfv/wp-content/uploads/2008/07/verpflichtung.pdf

Ne znam njemački ali mislim da je ugovor postojao. Ono što mi nije jasno jest ko je Holbruk da Karadžiću može opraštati ili ne opraštati ono što je činio? Ili kako se Karadžić može pozivati na takav ugovor sa Holbrukom u Međunarodnom sudu pravde. Pa jeli taj Holbruk iznad zakona? Very Happy

Aleksandar

more_horiz
Kakvim se vi besmislenim pitanjima bavite!! Kakva vam korist od ove teme? Hoćete li postati bolji ljudi? Hoćete li biti bliže Bogu? Hoće li vaš život u većoj mjeri svjedočiti o Kristu i njegovoj ljubavi? Zašto trošite vrijeme i nadnicu svoju na nešto što kruh nije i što ne siti? Mislim da bi nam svima bilo pametnije da svoje vrijeme i kapacitete usmjerimo na naš odnos sa Kristom i na odnos sa bližnjima te kako te odnose poboljšati i svojim životom još više sjati Isusa Krista kojeg ispovjedamo. Isto tako da sve svoje snage i mogućnosti usmjerimo u revnovanje za Gospoda i njegovu istinu.Zla i onako ima previše i tako mu svakodnevno previše pridajemo vremena i pozornosti. . Ajmo svoje vrijeme i kapacitete predati onome što je dobro i što oplemenjuje.Hvala.Gospod s vama.

more_horiz
Gubavac je napisao/la:
Kakvim se vi besmislenim pitanjima bavite!! Kakva vam korist od ove teme? Hoćete li postati bolji ljudi? Hoćete li biti bliže Bogu? Hoće li vaš život u većoj mjeri svjedočiti o Kristu i njegovoj ljubavi? Zašto trošite vrijeme i nadnicu svoju na nešto što kruh nije i što ne siti? Mislim da bi nam svima bilo pametnije da svoje vrijeme i kapacitete usmjerimo na naš odnos sa Kristom i na odnos sa bližnjima te kako te odnose poboljšati i svojim životom još više sjati Isusa Krista kojeg ispovjedamo. Isto tako da sve svoje snage i mogućnosti usmjerimo u revnovanje za Gospoda i njegovu istinu.Zla i onako ima previše i tako mu svakodnevno previše pridajemo vremena i pozornosti. . Ajmo svoje vrijeme i kapacitete predati onome što je dobro i što oplemenjuje.Hvala.Gospod s vama.

Dobro, Gubavac..ne bavimo se Makabejskim poslom oslobađanja od Rimljana već praktičnim pitanjima borbe protiv Antkrista u svezi posljednjih događaja u kojima se Čovjek bezakonja nalazi u napadu na Božji narod jer ga već vjekovima odvraća od direktnog odnosa sa Kristom i nebesku Kristovu službu zamjenjuje posredovanjem u opravdanju što je imalo za posljedicu mnoštvo nemilih događaja u kojima spada i ovaj događaj u kojemu je izgubilo živote desetine tisuaća ljudi jer su im se državnici dali više puta zavesti i nasjesti na Antikristovu obmanu u kojoj su u službi bili demoni koji i dalje rade svoj posao pokretanja iracionalnih snaga ljudi jednih protiv drugih..
Kršćanstvo je praktično - djelatno - ono pruža ljudima velike mogućnosti pokreta prihvatanja opravdanja vjerom kako bi mogli oblikovati pravedno društvo u kojemu neće biti toliko bijede , poniženih, obezvrijeđenih i odbaćenih na smetlište kao na pr. u Brazilu gdje su baš na smetlištu izrasle crkve i dale nadu ljudima kada su ti ljudi već bili u grobovima- posebno djeca koja nisu ni znala za svoje roditelje ...Kako je Bog oslobodio svoj narod iz egipatskoga ropstva a Krist iz ropstva grijeha i mi smo dužni po miloti dalje širiti evanđelje slobode ne zanoseći se teorijskim evanđeljem koje nalikuje na obličje pobožnosti naravno bez sile..Aleksandar , kao čovjek velikog humanističkog iskustva i ljubavi prema poniženima, kojih ima nekoliko milijardi pokušao je naučno predložiti sistem koji bi omogućio jedno od dobrih rješenja za praktičnu primjenu Kristove pravednosti..
Budući da su i Čovjek bezakonja i čitava armija antikrista u svom pohodu na božji narod sa svim lukavštinama i vidljivim i nevidljivim silama i budući narodi stenju pod njihovom vladavinom obmane dužni smo posljednju poruku milosti ovezati sa društvenoekonomskom primjenom Božjeg zakona i Ispunjenja Božje ljubavi..Ljudi u takve zajednice crkvene ili druge - unose ljudsko dostojanstvo upravo Božji dar i nastoj ga održati čista od obamne Antikrista..To je ljudsko i prirodno i Božansko pravo da se udružuju na dobro kada je oito da neće opstati ni jedno kraljevstvo do samog Kraljevstva Božjeg..Zar ne bismo mogli misliti u vjeri razmišljati primajuči Duhom Svetim svjetlo Krisovog dolaska i Njegovu riječ za ovo vrijeme razotkrivanja sila tmine u njhovom obamnjivanju naroda..
Hvalimo Boga što nam daje nadnicu da ju svu primjenimo na siromašne i dušom i srcem i umom i tijelom ..Postoje različite dobrotvorne organizacije, Caritas , Adra itd. koje hvala Bogu rade svoj posao darivanja..No , sjetimo se Židova kako su bili odvedeni u Babilon da se liječe od idolopoklonstva , tako su i danas ljudi potrebiti izliječenja od idoliziranog evanđelja koje nema Kristovu silu - Mnogo, vrlo mnogo ljudi nema svoju dnevnicu jer nema posla zbog vladavine Antikrista..Aleksandar je istraživao mogućnosti da ljudi iskoriste svoje dostojanstvo po Bogu i da na osnovu nade u Kristovu pravednost putem tog sistema dobiju koju nadnicu više za milijarde ljudi koji nemaju posla niti dovoljno vode ni kruha a kamoli obrazovanja da se trajno oslobode siromaštva koje su uzrokovale sile tmine bogateći svoje klijente - pogledaj malo Jadran , što rade Ti Ljudi, mare li moni za Te ljude bez nade..
Zar je Gubavcu, to ćorav posao primjenjivati Kristovu pravednost u ljudskom dostojanstvu..Sječaš li se one A.Dedićeve pjesme -Kad bi sva djeca ovog svijeta..., pjevaš li nekada Aleluju, ili - Pokaži svijetu Isusa - eto , Aleksandar je bar pokušao pokazati svijetu Isusa u ljudskom dostojanstvu samobrige u ispunjenju Isusove ljubavi..

more_horiz
Gubavac je napisao/la:
Kakvim se vi besmislenim pitanjima bavite!!

Da nisi ti malo arogantan?

Gubavac je napisao/la:
Kakva vam korist od ove teme?

Velika

Gubavac je napisao/la:
Hoćete li postati bolji ljudi?

Da

Gubavac je napisao/la:
Hoćete li biti bliže Bogu?

Da

Gubavac je napisao/la:
Hoće li vaš život u većoj mjeri svjedočiti o Kristu i njegovoj ljubavi?

Da

Gubavac je napisao/la:
Zašto trošite vrijeme i nadnicu svoju na nešto što kruh nije i što ne siti?

Zašto ti malo ne razmisliš prije nego počneš pisati?

Gubavac je napisao/la:
Mislim da bi nam svima bilo pametnije da svoje vrijeme i kapacitete usmjerimo na naš odnos sa Kristom i na odnos sa bližnjima te kako te odnose poboljšati i svojim životom još više sjati Isusa Krista kojeg ispovjedamo. Isto tako da sve svoje snage i mogućnosti usmjerimo u revnovanje za Gospoda i njegovu istinu.

Ja to i činim, a ti?

Gubavac je napisao/la:
Zla i onako ima previše i tako mu svakodnevno previše pridajemo vremena i pozornosti.

Ja mislim da mu premalo vremena i pozornosti pridajemo.

Gubavac je napisao/la:
Ajmo svoje vrijeme i kapacitete predati onome što je dobro i što oplemenjuje.Hvala.

Ja to i činim, a ti?.

Gubavac je napisao/la:
Hvala.Gospod s vama.

Hvala.Gospod s tobom.

Taman sam htio poslati ovaj post kad dobijem poruku da je nova poruka u međuvremenu stigla. Jacobe pročitao sam tvoj post i hvala ti na razumijevanju. A ovaj moj post kad sam već napisao neka ide.

Aleksandar

more_horiz
Američka liječnica Lorraine Day je pobijedila rak grudi prirodnim načinom života koji i ja zagovaram i napada iste ljude za zlo na ovom svijetu kao i ja. http://www.drday.com/

Za one koji ne znaju engleski prijevod se nalazi ovdje http://www.svetlostistine.org/Knjige/KakoSamPobedilaRakDej/Sadrzaj.htm

Aleksandar

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply