Nije svaki vjernik koji tvrdi "ja sam protestant" ili "ja sam katolik".Svi dobro znamo za dugogodišnje sukobljavanje između katolika i protestanata u Irskoj.Dakle to je dokaz da pripadanje nekoj od denominacija ne znači nužno da je netko vjernik.
Izrail je napisao/la:Pa katolicima je zabranjeno službeno hodočastiti tamo.
Joshua je napisao/la:Ako tvoj otac,koji je kršćanin ovdje na zemlji moli za tebe,to ne možeš usporediti sa nekim "svecom" koji nije više na zemlji,a čak i ako je živio kao sljedbenik Kristov,ne može na nebu poduzeti ništa,osim našeg Spasitelja Isusa Krista,koji je Jedini naš Zagovornik kod Oca nebeskog.
Daniel je napisao/la:Braslave, nemoj se moliti mrtvim ljudima...
Daniel je napisao/la:a ako sada osjećaš prezir ili odbojnost prema napisanome ili pak ponos na svoju Crkvu i na njezino učenje...to te sotona pokraj tebe navodi na to...
Noemi je napisao/la:Ne. On nije Bog Stvoritelj, niti Spasitelj. Što ti može on učiniti? A što ako se nekom svecu ne da slušati nečije molitve? Gdje piše da se svecima treba moliti, i ako piše, tko kaže da su raspoloženi da uopće slušaju kukavice i slabiće koji stalno nešto moljakaju, umjesto da preuzmu odgovornost za sebe i svoja djela.
braslav je napisao/la:Noemi je napisao/la:Ne. On nije Bog Stvoritelj, niti Spasitelj. Što ti može on učiniti? A što ako se nekom svecu ne da slušati nečije molitve? Gdje piše da se svecima treba moliti, i ako piše, tko kaže da su raspoloženi da uopće slušaju kukavice i slabiće koji stalno nešto moljakaju, umjesto da preuzmu odgovornost za sebe i svoja djela.
Tocno nije niti stvoritelj niti spasitelj, ali jer ga Bog voli mozda ga i poslusa kada se zalozi za mene. Prvo cudo Isus ne bi ucinio da ga Marija nije zamolila, on je bio indiferentan, ali ona nije i to je ucinilo svu razliku!
Daniel je napisao/la:misliš li da Bog Iliju ili Mariju voli više nego tebe?
Daniel je napisao/la:Živac, da li je Ilija prorok umro?
Živac je napisao/la:Daniel je napisao/la:Živac, da li je Ilija prorok umro?
Ne znam.
Aj ti odgovori na moja pitanja.
|
|