Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Međugorska ukazanja i proročanstva

power_settings_newLogin to reply
+45
stranac
sunshine
stefani
marijana
amos
benedict
Bible_Believer
speratus
Navi
Medeni
Eutanasije
melkisedek
Gubavac
apostol
Edy
magdalena
UČENIK10
Caesar
Domenika
ILIJA
crusader
Hell master
10
Euro
tomahowk1
Izreal
megamenm
Justin
Feba
Ruta
Totus Tuus
Češljugar
Blue
jurky
Darko
Živac
Spart
braslav
hrvoje hrki
kainos
Daniel
samaritanka
Mali princ
dominik
Izrail
49 posters

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 5 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
Nije svaki vjernik koji tvrdi "ja sam protestant" ili "ja sam katolik".Svi dobro znamo za dugogodišnje sukobljavanje između katolika i protestanata u Irskoj.Dakle to je dokaz da pripadanje nekoj od denominacija ne znači nužno da je netko vjernik.

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 5 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
Ljudi, zašto gledate sve putem protestantizma i katolicizma, ako
gledate tako putem tih čovječjih ozraza jednako ste slijepi kao i
farizeji i saduceji....Isus je sve sudio i provjeravao putem RIJEČI
BOŽJE, a ne nekim religijskim tezama....

Braslave, nemoj se moliti mrtvim ljudima, to je okultizam, a oklutizam je zabranjen u Ponovljenom Zakonu:

18:9 Kad uđeš u zemlju koju ti daje Jahve, Bog tvoj, nemoj se priučavati na odvratne čine onih naroda.
18:10 Neka se kod tebe ne nađe nitko tko bi kroz oganj gonio svoga sina
ili svoju kćer; tko bi se bavio gatanjem, čaranjem, vračanjem i
čarobnjaštvom;
18:11 nitko tko bi bajao, zazivao duhove i duše predaka ili se obraćao na pokojnike.
18:12 Jer tko god takvo što čini gadi se Jahvi; zbog takvih odvratnosti njih i goni ispred tebe Jahve, Bog tvoj.

tvoj tata je živ i ti znaš zasigurno da moli za tebe, a mišljenje da su
sveci i Marija SVEPRISUTNI I SVEVIDLJIVI je sotonska laž, koja je
servirana od strane samih demona u Crkvi...

ovo ti govorim sa ljubavlju, a ne da te kudim ili opominjem, moraš
shvatiti, istraži to, nemoj nikoga pitati, nego SAM istaži sa pomoći
Duha Svetoga i moli Oca da ti pokaže Istinu i otvori oči...

sotona zna da ima malo vremena i hoće zavesti što više ljudi da vjeruje
u ono što je striktno zabranjeno u Riječi, i zna da Bog to ne dozvoljava

vrijeme je skoro za posljednju bitku, a onaj tko ne zna dobro Riječ
Božju, kako će se obraniti od Sotone i njegovih demona koji sve više i
više ulaze u Crkvu...

molim te, istraži to sam...

pozdrav

more_horiz
a ako sada osjećaš prezir ili odbojnost prema napisanome ili pak ponos
na svoju Crkvu i na njezino učenje...to te sotona pokraj tebe navodi na
to...

more_horiz
Ispravak netočnog navoda:

Izrail je napisao/la:
Pa katolicima je zabranjeno službeno hodočastiti tamo.

Noup, dozvoljeno im je. Nije dozvoljeno na tim hodočašćima službeno pretpostavljati da su se ukazanja dogodila.

Joshua je napisao/la:
Ako tvoj otac,koji je kršćanin ovdje na zemlji moli za tebe,to ne možeš usporediti sa nekim "svecom" koji nije više na zemlji,a čak i ako je živio kao sljedbenik Kristov,ne može na nebu poduzeti ništa,osim našeg Spasitelja Isusa Krista,koji je Jedini naš Zagovornik kod Oca nebeskog.

Na temelju kojeg citata iz Biblije si ovo zaključio?

Daniel je napisao/la:
Braslave, nemoj se moliti mrtvim ljudima...

A odakle tebi (i ostalima) da je Marija mrtva? Pa nigdje u Svetom Pismu ne piše da je umrla. Jel i vi to imate neke dodatne izvore spoznaje osim Svetog Pisma ili kako?

Daniel je napisao/la:
a ako sada osjećaš prezir ili odbojnost prema napisanome ili pak ponos na svoju Crkvu i na njezino učenje...to te sotona pokraj tebe navodi na to...

A pored tebe je Bog? Kak smo samouvjereni. Rolling Eyes

more_horiz
Živac, da li je Ilija prorok umro?

more_horiz
Je li to Ilija bio uznesen na nebo? Ako je onda nije okusio smrti.

more_horiz
da li je onda dopušteno njemu se moliti?

more_horiz
Ne. On nije Bog Stvoritelj, niti Spasitelj. Što ti može on učiniti? A što ako se nekom svecu ne da slušati nečije molitve? Gdje piše da se svecima treba moliti, i ako piše, tko kaže da su raspoloženi da uopće slušaju kukavice i slabiće koji stalno nešto moljakaju, umjesto da preuzmu odgovornost za sebe i svoja djela.

more_horiz
Noemi je napisao/la:
Ne. On nije Bog Stvoritelj, niti Spasitelj. Što ti može on učiniti? A što ako se nekom svecu ne da slušati nečije molitve? Gdje piše da se svecima treba moliti, i ako piše, tko kaže da su raspoloženi da uopće slušaju kukavice i slabiće koji stalno nešto moljakaju, umjesto da preuzmu odgovornost za sebe i svoja djela.

Tocno nije niti stvoritelj niti spasitelj, ali jer ga Bog voli mozda ga i poslusa kada se zalozi za mene. Prvo cudo Isus ne bi ucinio da ga Marija nije zamolila, on je bio indiferentan, ali ona nije i to je ucinilo svu razliku!

more_horiz
pa svi su MOLILI Isusa da ih ozdravi...da li to znači da i oni posreduju za nas (i onaj centurion)?------odgovori za iliju...molim te

more_horiz
misliš li da Bog Iliju ili Mariju voli više nego tebe?

more_horiz
Ama, Braslave, BOG voli TEBE, Osobno tebe. Cijeloga TEBE.

Kad je Isus umro, ukinuo je prepreku direktnog dolaska Bogu Ocu, koja je postojala u Starom Zavjetu.

Zato sada, u Novom Zavjetu DIREKTNO TI; Braslav možeš doći k Ocu kojega tako ljubiš i čezneš za Njim, pa to se osjeti da ti tragaš za Bogom i da ga ljubiš.

Udostojava te krv Isusova da uđeš u Svetinju nad svetinjama, tj. direktno obraćanje molitvom Svetome Bogu.

Da nema Isusa, nitko ne bi smio Boga nazvati svojim Ocem, ni sto tisuće svetaca ti ne bi moglo pomoći.

Kad imaš Isusa, imaš posinjenje i veći si od anđela. Nećeš se valjda ti, sin božji moliti manjem od tebe.

Ljudi su proglasili svece. Nemoj se plašiti, priđi Bogu direktno, onako kako osjećaš, ti ga ljubiš, i on tebe. Dao je Isusa , svog sina za tebe.

Nije za tebe umro neki svetac kojem isto tako je trebalo pokajanje i oproštenje grijeha. Zašto misliš da su ljudi, prozvani svecima, veći od tebe ?

more_horiz
braslav je napisao/la:
Noemi je napisao/la:

Tocno nije niti stvoritelj niti spasitelj, ali jer ga Bog voli mozda ga i poslusa kada se zalozi za mene. Prvo cudo Isus ne bi ucinio da ga Marija nije zamolila, on je bio indiferentan, ali ona nije i to je ucinilo svu razliku!

Da, Marija ga je zamolila. I mi trebamo moliti kao što je ona.

more_horiz
Braslave kada je Isus bio mučen, kada je bio pljuvan, kada je bio bičevan, kada je bio okrunjen trnjem, kada je bio razapet....znaš li na koga je mislio??? NA TEBE!!!! da NA TEBE!!! isto kao što je i mislio na svoju majku, na Iliju, ili Noemi ili mene...MISLIO JE NA SVA STVORENJA bez razlike...

more_horiz
Daniel je napisao/la:
misliš li da Bog Iliju ili Mariju voli više nego tebe?

Ne, ali Iljia i Marija vise vole Boga nego sto ga ja volim barem mi se tako cini. Kad se molim Mariji ili Iliji zapravo ucim da postnem njima slicniji. Covijek je velik samo koliko mu je ljubav velika, ja sam jos na pocetku rasta u ljubavi.

Zadnja promjena: ; uto 16 sij 2007, 21:36; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Daniel je napisao/la:

Ne znam.

Aj ti odgovori na moja pitanja.

more_horiz
ma uči od svog Spasitelja i Boga i njemu se moli, a ne drugima...ako tražiš pomoć od njih (Marije i Ilije) onda si kao Šaul što je tražio bajačicu da pozove Samuela iz mrtvih kako bi mu dao savjet....

more_horiz
Živac je napisao/la:
Daniel je napisao/la:

Ne znam.

Aj ti odgovori na moja pitanja.

kako ne znaš, zar nisi čitao Kraljeve i kako je Ilija uzdignut u nebeskoj kočiiji na nebo?

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply