Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Međugorska ukazanja i proročanstva

power_settings_newLogin to reply
+45
stranac
sunshine
stefani
marijana
amos
benedict
Bible_Believer
speratus
Navi
Medeni
Eutanasije
melkisedek
Gubavac
apostol
Edy
magdalena
UČENIK10
Caesar
Domenika
ILIJA
crusader
Hell master
10
Euro
tomahowk1
Izreal
megamenm
Justin
Feba
Ruta
Totus Tuus
Češljugar
Blue
jurky
Darko
Živac
Spart
braslav
hrvoje hrki
kainos
Daniel
samaritanka
Mali princ
dominik
Izrail
49 posters

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva EmptyMeđugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
Eto zašto ne vidjeti što o tome ovdje Very Happy

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
Tuzno je to. Ljudi buduci da ne znaju/ne zele doci do Krista povode se za tim idolom. Sad

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
Kako to misliš?
Pojasni malo.

more_horiz
Pa jasno je da je stovanje "Majke" i "Kraljice nebesa" stara stvar. Zvali je Semiramis, Majka Priroda, Gea, Artemida, ili Marija. To je jedan te isti (zlo)duh.

Jasno je da ljudi koji iz nekog razloga ne mogu crpiti snagu iz vjere u Krista, tj. ne vjeruju i ne poznaju Gospodina, bjeze tim idolima koji ih neko kratko vrijeme nahrane ili zatim se oni opet moraju vracati tom idolu kako bi "napunili baterije" (kako se jedna hodocasnica izjasnila). Jer onaj tko ima Krista moze se svaki dan i svaki cas bilogdje ispunjavati se Duhom Svetim i snaziti. No, idolopoklonici moraju ici na odredjena mjesta tamo gdje vlada njihov demon da mu se klanjaju te da ih tada on ispunjava.

Svi ti ljudi trose dane, novce i snagu da se klanjaju idolima (vragu - po ap. Pavlu) umjesto da to vrijeme utrose na iskrenu molitvu i post Gospodinu Isusu Kristu te tako bi dobili daleko vise nego sto bilokakav demon moze ponuditi. Jer Krist je pobijedio demone i oni ne mogu nadvladati krscana osim ako se on sam ne preda njima u ruke (tj. ako ih ne stuje). Nazalost, takvih je slucajeva mnogo, cak i medju onima koji se nazivaju krscanima - no oni nisu razliciti od starih Samarijanaca koji su se klanjali Jahvi ali i idolima. Zato treba odbaciti svakog idola, i moliti se samo Bogu tj. nasem Gospodinu Isusu Kristu koji je jedini Kralj, jedini spasitelj i jedini Posrednik za nas.

Sve ostalo je grijeh.

more_horiz
Ma ovo što si napisao više općenito spada pod tvoj pogled na Mariju a ne nužno na međugorska ukazanja.
Ipak bi se trebao držat teme.

more_horiz
Razlike nema jer se u Medjugorskim ukazanjima ukazuje - Marija.

more_horiz
Ma nije tako, naime Rimokatolička Crkva nije priznala navodna ukazanja tamo.

more_horiz
Koliko sam čitala stručne časopise, na određenim mjestima je pojačana magnetska aktivnost. Tamo gdje ima jakog magnetskog zračenja i vode, ta je voda maltene ljekovita. No, isto tako, magnetizam potiče određene funkcije mozga, pojedine žlijezde na aktivniji rad, te se ljudima dešavaju vizije.
Tako za vodu u Lourdu kažu da leži na snažnom magnetskom stijenju. Magnetizirana voda je drugačija od obične vode iz vodovodnih cijevi. Tako i prostor zrači drugačije pod djelovanjem jače magnetske sile.

Po meni, mislim da je dobro sagledati i tu stranu medalju.

Da li se Gospa objavljuje, ili se Bog objavljuje kroz lik Marije, ili se anđeli ili demoni ukazuju, ja ne znam, i nemam pojma da li i kako je što istina.

Jednostavno, neću da se upuštam u mistične stvari koje ne znam objasniti. Zasada mi srce kaže da to u Međugorju nema veze s istinom božjom. Možda bi vrijedilo napraviti EEG vidiocima tamo, na licu mjesta, pa ih odvesti negdje drugdje, par stotina kilometara dalje , učiniti opet EEG i onda usporediti nalaze.

Mislim da znanost ima odgovor a pogotovo marketinška služba. No, neću osuditi one koji su bezazleno išli tamo i doživjeli promjenu i oslobođenje unutar sebe i predali se Bogu. Znam jednog mladića. Bio je narkoman. Majka ga je svuda vodila po bolnicama, psihijatru, svuda baš. I ništa mu nije pomoglo. Odvela ga je u Međugorje i tamo je proplakao i doživio dodir božji. Sad je treća godina u sjemeništu, uči za svećenika, voli Boga i pomaže ljudima. Osobno ga znam i vidila sam promjenu. Bio je sav jadan, mršav, drogiran, neuredan, zabilježen , imao dosje, premetačina u kući, ma strašno. A sad, najvješćuje Isusa.

Imate li odgovor za njega, što mu se desilo u Međugorju?

more_horiz
dominik je napisao/la:
Pa jasno je da je stovanje "Majke" i "Kraljice nebesa" stara stvar. Zvali je Semiramis, Majka Priroda, Gea, Artemida, ili Marija. To je jedan te isti (zlo)duh.

To nije zloduh!
To je samo duh nižeg reda Božjeg očitovanja, poput anđela. Zao nije sigurno!

more_horiz
uh, pa kako Gea može biti zloduhek? kako Marija može biti zloduh? kako Majka može biti od zla? Zar je pojam Majka pojam za zlo...ili....jao majčice mila.......mama......mamice...jao..jao...Međugorska ukazanja i proročanstva Icon_sad

more_horiz
[quote="samaritanka"]uh, pa kako Gea može biti zloduhek? kako Marija može biti zloduh? kako Majka može biti od zla? Zar je pojam Majka pojam za zlo...ili....jao majčice mila.......mama......mamice...jao..jao...Sad

Onaj tko u svemu vidi zlo, sam on ga u sebi ima na vagone....

more_horiz
Oh Noemi, hvala ti...ražalostila sam se.....sad je bolje..bolje je...

more_horiz
samaritanka je napisao/la:
Oh Noemi, hvala ti...ražalostila sam se.....sad je bolje..bolje je...

Dobro je onda, naša samaritanska, ti moraš biti dobro da nama vidaš rane, čitaj u mozgalici, ....drunken

more_horiz
zao mi je samarijanko sto si se razalostila. Ali ja bih htio da te ta zalost potakne na dobro, pa da odbacis to ucenje. I znas da nema nikakve pomoci, nikakvog izlaza, osim imena Isusa Krista, Gospodina. Nema drugog nacina da se dodje do Boga doli po Kristu. Samo je Jedan posrednik - Krist. Samo On donosi milost i spas. Molitve bilo kome osim Kristu donose opasnost od toga da netko tko nam zeli zlo dodje. Jer molitvom mi pozivamo. Kada molimo Boga zovemo Boga i otvaramo mu nase srce.

Kad se molimo "Mariji", majčici, Gei..i sl. tada otvaramo svoje srce i dajemo autoritet tome nad nama. A buduci da mrtve je zabranjeno zazivati i oni se ne odazivaju, buduci da se andjeli ne javljaju osim po nahodjenju Bozjem, jedino sto moze doci na takve molitve je Zli. I taj ce doci..da ukrade, ubije i unisti. Pazite kome zrtvujete svoje molitve! Jako pazite...

Ja ne zelim skakljati usi, ja zelim govoriti istinu. I jasno mi je da istina nije laka za mnoge, ali to je moja duznost.

more_horiz
Slažem se sa Dominikom, svi prijatelji i prijateljice u Kristu, ako ne možemo ostati u Riječi Božjoj koja je Biblija, već prihvaćamo nešto što nije to, odnosno nešto o čemu Biblija ne govori, Sotona to vješto koristi da nas namami na nešto što ne mora biti zlo u našim očima....već zlo u očima Svetog Bogasjetite se da apostoli nisu nikada debatirali o nečemu, jednostavno su pogledali u Sveto Pismo, zazvali Duha Svetoga i rješili stvar...tako i mi trebamo, pogledati u Sveto Pismo naći gdje piše da se molimo ikome osim Bogu, naći gdje piše da je Marija - Kraljica, naći gdje je Marija uznesena, naći gdje je Marija zagovornica  i stvar je rješena...pozdrav tebi dominiče što govoriš istinu...i ostalima istonisam se htio uplesti u ovu raspravu, jer uvijek nastane neka svađa oko toga, ali ja se nadam da neće biti ovaj put....

more_horiz
Dominiče, pogrešno si se izrazio...ispalo je tako da si rekao da je Marija zloduh...uzmi u obzir da na ovom forumu ima i katolika, te stoga moraš paziti kako se izražavaš...rekli smo da svako ima pravo iznijeti svoja razmišljanja, ali pazimo da ne vrijeđamo tuđe osjećaje...ako daješ odgovore, onda i citiraj Svetim pismom...rekli smo sto puta u duhu mira i ljubavi, ne mogu stalno to ponavljati...

more_horiz
samaritanka je napisao/la:
uh, pa kako Gea može biti zloduhek?

Ajde pojasni ti nama ovo s Geom.

more_horiz
Sa žalošću primjećijem da se ovdje raspravlja potpuno izvan teme.
Predlažem da se ovo razdvoji u raspravu o Mariji na drugu temu.
Hvala.
Molim da se ovdje vratimo raspravi o temi koja je otvorena.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply