Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Međugorska ukazanja i proročanstva

power_settings_newLogin to reply
+45
stranac
sunshine
stefani
marijana
amos
benedict
Bible_Believer
speratus
Navi
Medeni
Eutanasije
melkisedek
Gubavac
apostol
Edy
magdalena
UČENIK10
Caesar
Domenika
ILIJA
crusader
Hell master
10
Euro
tomahowk1
Izreal
megamenm
Justin
Feba
Ruta
Totus Tuus
Češljugar
Blue
jurky
Darko
Živac
Spart
braslav
hrvoje hrki
kainos
Daniel
samaritanka
Mali princ
dominik
Izrail
49 posters

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 58 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
Vjera prema Bogu, ili ljubav prema majci?
Što bi ti izabrao?
Isus je tu jasan!

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 58 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
Uvijek ću izabrati ljubav.
A Isus sam za sebe kaže da nije dobar,tako da nije ne-dobrom
(da ne ...... koju goru riječ)za vjerovati.

more_horiz
Vjera prema Bogu je ljubav prema Bogu.
Ljubav prema Bogu je na puno većem stupnju od ljubavi prema bilo kome i čemu!

more_horiz
piramida4 je napisao/la:
Vjera prema Bogu je ljubav prema Bogu.
Ljubav prema Bogu je na puno većem stupnju od ljubavi prema bilo kome i čemu!

Ljubav prema ljubavi je veći stupanj od ljubavi prema Bogu.Međugorska ukazanja i proročanstva - Page 58 Icon_biggrin

more_horiz
Nije me bilo malo duže ali evo da odgovorim da je bilo muško i ja povjerova Gospodinu i bi tako.Pa Bog stalno ponavlja otvorite svoje srce da izlijem u vas Duha ljubavi.Ako si prožet duhom ljubavi onda si jedno sa Gospodinom jer on je sama ljubav i samo ljubav.

more_horiz
Navi je napisao/la:
Nije me bilo malo duže ali evo da odgovorim da je bilo muško i ja povjerova Gospodinu i bi tako.Pa Bog stalno ponavlja otvorite svoje srce da izlijem u vas Duha ljubavi.Ako si prožet duhom ljubavi onda si jedno sa Gospodinom jer on je sama ljubav i samo ljubav.

Oni koji su donjeli zakon SZ (Jahve) i oni koji podržavaju zakone SZ (Isus) nemaju veze s ljubavlju,ubiti čovjeka samo
zato što nije obrezan Međugorska ukazanja i proročanstva - Page 58 Icon_eek,to se nebi moglo nazivati ljubavlju.
Onaj tko kaže da su Jahve i Isus ljubav,vrijeđaju ljubav na najgori mogući način.

more_horiz
Samo onaj koji nas je stvorio na svoju sliku i priliku voli nas bezuvjetno i beskrajno.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply