Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Međugorska ukazanja i proročanstva

power_settings_newLogin to reply
+45
stranac
sunshine
stefani
marijana
amos
benedict
Bible_Believer
speratus
Navi
Medeni
Eutanasije
melkisedek
Gubavac
apostol
Edy
magdalena
UČENIK10
Caesar
Domenika
ILIJA
crusader
Hell master
10
Euro
tomahowk1
Izreal
megamenm
Justin
Feba
Ruta
Totus Tuus
Češljugar
Blue
jurky
Darko
Živac
Spart
braslav
hrvoje hrki
kainos
Daniel
samaritanka
Mali princ
dominik
Izrail
49 posters

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 4 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
duh čovječji ide k Bogu, Propovjednik 12.7, ali nije to neka svjesna odvojena cjelina...netko u Bibliji je rekao msilim Job,da on: "Kad bi on dah svoj u se povukao, kad bi čitav svoj duh k sebi vratio, sva bića bi odjednom izdahnula i u prah bi se pretvorio čovjek"..to nema nikakve veze sa životom nakon smrti...dah je životno počelo, princip...Što Job još kaže:

"Ja znadem dobro, moj Izbavitelj živi i posljednji će on nad zemljom ustati...
A kad se probudim, k sebi će me dići, iz svoje puti ću tad vidjeti Boga...
Njega ja ću kao svojega gledati i očima mojim neće biti stranac"

Ovdje očito Job govori da će vidjeti Boga kad se probudi, a ne nakon smrti...i tada neće Bog biti stranac jer će ga vidjeti...
Ne budite grčkog uma...ta nauka o besmrtnsosti duše je ušla iz grčke filozofije u kršćanstvo...

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 4 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
ne slažem se sa time... a temelji se na tome da je Luka 16:19-26 samo usporedba sa farizejskim licemjerjem...ili pak da u Heb 9:27 se govori nakon uskrsnuća tijela...ili pak da je Raj isto što i Nebo...

more_horiz
Daniel je napisao/la:
makar se ne slažem sa Krizostomom da duh čovječji na ide na Nebo poslije smrti, no što se Marije i svetaca, jedno pitanje imam, da li misliš da je Marija sveprisutna na zemlji i da sve čuje i sve vidi? isto tako i sveci?

Bio sam bolestan. Pomolio sam se jednome katoličkome svecu i prošlo me je u roku tri minute. Ja mislim da su Svi Sveti prisutni u nasim zivotima kao i andjeli cuvari.

Ima jedan citat iz biblije samo ga se ne mogu sjetiti ni pronaci gdje vojnik (ili vojni zapovijenik) kome je sluga bolestan kaze Isusu nesto pod cim se podrazumijeva da i Isus ima one koji obavljaju posao za njega. Isus za njega kaze da mu je vjera veca od svih Zidova.

more_horiz
Dragi Braslave ne daj se zavarati.Bog je taj kojem se trebamo moliti.Neću ulaziti u daljnje rasprave,na koji način si bio izliječen,ali Bog zasigurno ne želi da daješ mjesta u svom srcu za bilo kojeg "sveca" jer to mjesto pripada samo jednom koji je Svet,a to je Isus Krist.

more_horiz
Joshua je napisao/la:
Neću ulaziti u daljnje rasprave,na koji način si bio izliječen....

Kad misliš da si samo ti u pravu.lol!

Nego postoje i protestanti koji podržavaju međugorska ukazanja i odlaze tamo.
Mada ja mislim da tamo ne odlaze zbog Marije već žele podržati neposluh prema pastirima Crkve.

more_horiz
Izrail je napisao/la:

Mada ja mislim da tamo ne odlaze zbog Marije već žele podržati neposluh prema pastirima Crkve.

rofl rofl rofl

more_horiz
Izraile,nemoj krivo tumačiti.Ja ne mislim da sam samo ja u pravu i nemoj izvlačit moje citate iz konteksta nego komentiraj moj cijeli odgovor.A što se tiče tvog saznanja u svezi protestanata i njihovog odlaska u međugorje.....pa nije im valjda zabranjeno?Ljudi su možda zalutali umirem od smijeha

Zadnja promjena: ; uto 16 sij 2007, 14:45; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Joshua je napisao/la:
A što se tiče tvog saznanja u svezi protestanata i njihovog odlaska u međugorje.....pa nije im valjda zabranjeno?

Pa katolicima je zabranjeno službeno hodočastiti tamo.
Protestanti mogu i službeno i neslužbeno.
lol!

more_horiz
Wow.Pa to je velika privilegija grli

more_horiz
Joshua je napisao/la:

Đošua, ajmo otići do Međugorja. vozač

more_horiz
Noemi je napisao/la:
Joshua je napisao/la:

Đošua, ajmo otići do Međugorja. vozač

Ajmo vozi

more_horiz
Noemi je napisao/la:

rofl rofl rofl

Kaj ti nije dobro

more_horiz
Noemi je napisao/la:
Izrail je napisao/la:

rofl rofl rofl

Ovo su smajlići za smijeh, kak ne vidiš, smiješno mi je onaj neposluh prema pastirima, hahahahaha.... klap rofl

more_horiz
Pa poznata je stvar da protestanti podržavaju svaki neposluh.
Odlika katolika je baš poslušnost Crkvi i Papi.
Stoga me ne čudi što i protestanti idu u Međugorje.

more_horiz
Protestiram u ime protestiranja Twisted Evil

more_horiz
Joshua je napisao/la:
Dragi Braslave ne daj se zavarati.Bog je taj kojem se trebamo moliti.Neću ulaziti u daljnje rasprave,na koji način si bio izliječen,ali Bog zasigurno ne želi da daješ mjesta u svom srcu za bilo kojeg "sveca" jer to mjesto pripada samo jednom koji je Svet,a to je Isus Krist.

Sto ja obogotvorim osobu ako je zamolim da se zazuma pred Bogom za mene? Znaci ja ne smijem zamoliti svoga tatu da se moli za mene jer na taj nacin ga cinim Bogom? Shocked

more_horiz
Braslave brkaš lončiće.Ako tvoj otac,koji je kršćanin ovdje na zemlji moli za tebe,to ne možeš usporediti sa nekim "svecom" koji nije više na zemlji,a čak i ako je živio kao sljedbenik Kristov,ne može na nebu poduzeti ništa,osim našeg Spasitelja Isusa Krista,koji je Jedini naš Zagovornik kod Oca nebeskog.

more_horiz
Noemi je napisao/la:
Izrail je napisao/la:

rofl rofl rofl

istina je da mnogi idu
npr. novinar weyn veibl je protestant koji se poslije proučavanja poruka i fenomena iz međugorja , preobratio na katoličanstvo i napisao je 2-3 odlične knjige
jednu sam čitao : MISIJA- u izdanju naklade Dva Srca ( Isusovo i Marijino)
za ovi drugi dio rečenice
i ja crkoh od smijeha
protestanti koji odlaskom u međ. idu pokazati neposluh papi??bounce bounce

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply