Svaki daljni post, koji ne govori o međugorskim ukzanjima se briše...a tema mariologija bit će otvorena na apologetici...pa tamo nastavite pisati o Mariji, Seramidi, Gei...
dominik je napisao/la:zao mi je samarijanko sto si se razalostila. Ali ja bih htio da te ta zalost potakne na dobro, pa da odbacis to ucenje. I znas da nema nikakve pomoci, nikakvog izlaza, osim imena Isusa Krista, Gospodina.
Nema drugog nacina da se dodje do Boga doli po Kristu.
Samo je Jedan posrednik - Krist. Samo On donosi milost i spas. Molitve bilo kome osim Kristu donose opasnost od toga da netko tko nam zeli zlo dodje. Jer molitvom mi pozivamo. Kada molimo Boga zovemo Boga i otvaramo mu nase srce.
hrvoje hrki je napisao/la:
ona je za neke ( ne za sve i NE NUŽNO) najkraći put , prečac, najsigurnija cesta do Isusa
jako je bitna na Nebu jer je Kraljica anđela
Daniel je napisao/la:hrvoje hrki, ako to usporedim poruke te "Marije" iz međugorja sa Biblijom i dokažem ti da nisu u skladu, da li bi vjerovao da to nije Marija iz Biblije?
Daniel je napisao/la:nisu samo to hrvoje hrki te poruke, nisi mi odgovorio na pitanje, da li ako ti pokažem da poruke nisu u skladu sa Biblijom, ćeš i dalje vjerovati u njih?
Daniel je napisao/la:ja sam bivši katolik hrki, ja znam sve to i te poruke sam davno pročitao...nikakvo nasljeđe na mene nije utjecalo samo Riječ Božja...a ti što kažeš da neću uspjeti ti reći da nisu u skladu sa Riječi, to znači da si već odlučio koga ćeš slijediti i koje poruke slušati, no ja ću to napisati, radi tebe ja se nadam, ali i drugih...
|
|