Darko je napisao/la:Ja sam čuo da su masoni i RKC ista stvar, samo što to malo njih zna. Navodno, RKC je proganjalo masone, ali u najnovije vrijeme cure tajne spoznaje o tajnom radu RKC gdje se pokazuje da je papstvo masonerija 33. stupnja.
Ne mora nas to zabrinjavati jer svatko ima svoju viziju istine i uzima ono što mu odgovara. Tako su i Židovi slijepi pored svojih očiju i ludi pored ljedske umnosti i proučavanja Pisma zaboravili priznati Krista kao Mesiju. Na kraju su ga razapeli.
Tako je i sa ukazanjima - priprema terena za najveću prevaru od postanka svijeta. Zar se Bog tako javlja? Slabo o tome čitam u Bibliji. Osim toga, to je ljudska izmišljotina, i vjerujem da bi Isus bio protiv toga. Ali mnogi ga priznaju samo usnama, a srcem... daleko od toga.
ne postoji nikakav tajni masonski red unutar KC
to su obična podmetanja
ali postoje infiltrirani ili vrbovani (ucjenjeni, uhvaćeni u nečemu nečasnom ili jednopstavno kupljeni) svećenici ili biskupi unutar KC koji iznutra rade da oslabe KC i pripreme teren za dolazak nečasnog pape
što se tiče ukazanja i vidioca u biblijei postoji ( što sam na ovom topicu barem 2-3 puta spomenuo) citat: u posljednja vremena vaša djeca će imati viđenja...
pa tko ima uši nek čuje...