Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Međugorska ukazanja i proročanstva

power_settings_newLogin to reply
+45
stranac
sunshine
stefani
marijana
amos
benedict
Bible_Believer
speratus
Navi
Medeni
Eutanasije
melkisedek
Gubavac
apostol
Edy
magdalena
UČENIK10
Caesar
Domenika
ILIJA
crusader
Hell master
10
Euro
tomahowk1
Izreal
megamenm
Justin
Feba
Ruta
Totus Tuus
Češljugar
Blue
jurky
Darko
Živac
Spart
braslav
hrvoje hrki
kainos
Daniel
samaritanka
Mali princ
dominik
Izrail
49 posters

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 20 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
Ali kako ljudima to pokazati? Ne mogu vidjeti, nazalost. Zasljepljeni su. Sad

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 20 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
Slabo se nešto posreduje za Hrvatsku, pogle koliko mladih ne može naći posao, a ljudi sa 25-30 godina staža dobivaju otkaze, tko će njih primiti na rad? a u velikom smo postotku kršćanska država...

more_horiz
zasto bi ljudi dobili blagoslov Bozji a hulitelji su i gresnici koji rade protiv vlastite savjesti? Hrvati imaju najgore psovke i stalno blate ime Bozje! Zar ocekuju blagoslov?

more_horiz
Svaki dan prikazuj grešni psovački Hrvatski narod BEZGREŠNOM SRCU MARIJINOM i na svoje oči ćeš vidit čuda!
moli

more_horiz
Krizostom je napisao/la:

Da li je ova poruka koja je dana ovoj vidjelici u skladu sa Svetim pismom, prosudite sami?!

Poantu tvog pitanja smo raspravili na Mariologiji i Međugorje nije nepriznato zbog toga što si ti napisao.

more_horiz
Izgleda da ste odgovorili na moju post onako kako je vama odgovaralo, a ostalo ste preskočili komentirati a kompletna istina je u cjelosti. Dokaz: Izraelci su svakodnevno prisustvovali čudima Božjim pri Izlasku do Obećane zemlje, ali ni to im nije bilo dovoljno da im ojača vjeru, jer su neprestano zanovijetali. Kao rezultat je da su svi pomrli osim dvojice, te su lutali 40 godina kroz pustoš. Tko danas luta pustošima - onaj tko je poštuje Božju volju i Njegove riječi. Zato čuda DA, ali ona nisu presudna niti potrebna za našu vjeru. Ima pregršt takvih dokaza u Bibliji. Znate li koji, ako ste ju čitali i proučavali, bio bih vam zahvalan.

more_horiz
I mene brine to za Mariju i Međugorje,jer mi i mama i baka i svi mole krunicu.Ne znam-meni je najsumnjivije ovo da je Marija Suotkupiteljica...a tu je i proročanstvo iz Jeremije 'kadit ćemo Kraljici Neba i lijevati joj ljevanice...'
ne znam,Bog na sprosvijetlio do prave istine

more_horiz
Češljugar je napisao/la:
I mene brine to za Mariju i Međugorje,jer mi i mama i baka i svi mole krunicu.Ne znam-meni je najsumnjivije ovo da je Marija Suotkupiteljica...a tu je i proročanstvo iz Jeremije 'kadit ćemo Kraljici Neba i lijevati joj ljevanice...'
ne znam,Bog na sprosvijetlio do prave istine

ovo "lijevati joj ljevanice..."
šta to znači, dali :moliti joj litanije

more_horiz
ne znam,zaista.ali brine me to za Kraljicu Neba-jer se mora ispunti
i to uskoro,jer očito je da vremena ima jako malo do kraja
a i brine me proročanstvo koji je dobio Božji prorok Raymond Aguilera-'Beware,My Christians,for there is a COUNTERFEIT Mary'.

http://www.prophecy.org/0774pro.htm

more_horiz
O "Kraljici neba" čitajte u Jeremiji 44 i kako su oni koji su vjerovali prošli. Ista stvar je i danas.
Što se tiče pitanje vjere čitajte u pretraživaču pod pojmom "crop circles", pa mi kažite kako nešto nepoznato i neutemeljeno može povečati vjeru u nekih fanatika? Zaključak je - ljudi vole biti zavedeni psihologijom mase. Moja baba kaže: "Dide, nas ima više pa smo jači. Deder i ti se vrati majci crkvi makar s nama propao!". Baš!Shocked

more_horiz
Ako đavao stoji iza svega tog,jadna li mu majka,prevarant jedan,zbilja je najpokvareniji od najpokvarenijih.molit ću Boga da mi/nam otkrije istinu.

more_horiz
Majstor se obučava stoljećima učeći od ljudskih pogrešaka. Biblija piše da je povukao 1/3 svetih anđela sa sobom i da su oni ograničeni na zemlju gdje vrše svoja čuda i zavode narod. Ali s obzirom da im je sve manje vremena sve su žešći jer znaju koja im je sudbina. Mislim da je to svima nama jasno, ako nije podastrijet ću citatima iz Biblije!

more_horiz
ajde podastri
stvarno kakvi su to gadovi,zavodnici,prevaranti
ja sam alergičan jednostavno na licemjerje-nisam ni na što fizički alergičan,ali duhovno na licemjerje imam kroničnu alergiju-i ne mogu izraziti osjećaj gadosti prema takvima

more_horiz
Češljugar je napisao/la:
ajde podastri
ja sam alergičan jednostavno na licemjerje-nisam ni na što fizički alergičan,ali duhovno na licemjerje imam kroničnu alergiju-i ne mogu izraziti osjećaj gadosti prema takvima

Čujte zar ne vidite da ste skroz promašili temu.
Čitate li vi uopće na kojoj temi o čemu raspravljate.
Zašto ne otvorite temo o kraljici neba pa da svi tamo pišemo nego zagađujete svaku temu s svojim stavovima o Mariji.
Uozbiljite se dječeci.
Tema ovdje je Međugorje.
Hvala.

Zadnja promjena: ; čet 05 tra 2007, 07:38; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Izrail je napisao/la:
Češljugar je napisao/la:
ajde podastri

Zašto ne otvorite temo o kraljici neba pa da svi tamo pišemo nego zagađujete svaku temu s svojim stavovima o mariji.
Uozbiljite se dječeci.
Tema ovdje je Međugorje.
Hvala.

Izrael,hvala ti na ovoj primjedbi,zbiljam neki ljudi samo pisu,jer izgleda imaju potrebe pisati,ne postivaju nista i nikoga,niti za njih postoje nekakva pravila,bitno je pisati.......hvala Izrael......ako smo jednog dobili za red.......i.....mir.....i....pristojnost......nas dan......je danas......uspio...</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Darko je napisao/la:
Majstor se obučava stoljećima učeći od ljudskih pogrešaka. Biblija piše da je povukao 1/3 svetih anđela sa sobom i da su oni ograničeni na zemlju gdje vrše svoja čuda i zavode narod. Ali s obzirom da im je sve manje vremena sve su žešći jer znaju koja im je sudbina. Mislim da je to svima nama jasno, ako nije podastrijet ću citatima iz Biblije!

da , ali još nisam nikada čuo da se otac laži maskira na taj način
da toliko govori o Isusu Kristu kao Spasitelju, da govori da se trebamo:

-moliti
-čitati Bibliju
-ići na euharistijau

zatim i ovo ( možda nekima ovo smeta, ali nema potreba za tim, jer većina kršćana vjeruje u to , pa zašto nekome uskraćivati vjeru u nauk i doktrine njegovih otaca!):
- idite na ispovijed /barem mjesečno/
- idite na svetu pričest- blagujte Tijelo Isusovo što češće
- pokajte se i činite zadovoljštinu za svoje grijehe
-postite itd

ne znam koji bi demon bio tako uporan i 25 godina SVIM SILAMA u biti na najbolji način evangelizirao i katehezirao tolike milijune ljudi:!: affraid

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Češljugar je napisao/la:
ajde podastri

Zašto ne otvorite temo o kraljici neba pa da svi tamo pišemo nego zagađujete svaku temu s svojim stavovima o Mariji.
Uozbiljite se dječeci.
Tema ovdje je Međugorje.
Hvala.
tko zagađuje temu o Mariji?ovo se itekako tiče teme.
Mogao bi se i ti uozbiljiti.
hvala.

more_horiz
Češljugar je napisao/la:
tko zagađuje temu o Mariji?ovo se itekako tiče teme.
Mogao bi se i ti uozbiljiti.
hvala.

Dakle par članova kristi ovu temu, u kojoj raspravljamo o nepriznatom i navodnom ukazanju Marije, za napad na katolički odnos prema Mariji.
A to se nemože povezati jer je Kattolička Crkva proglasla da nema dokaza za nadnaravno ukazanje u Međugorju.
Stoga naravno da zagađuješ temu jer o Marijologiji ima posebna tema.
study

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply