Ali kako ljudima to pokazati? Ne mogu vidjeti, nazalost. Zasljepljeni su.
Krizostom je napisao/la:
Da li je ova poruka koja je dana ovoj vidjelici u skladu sa Svetim pismom, prosudite sami?!
Češljugar je napisao/la:I mene brine to za Mariju i Međugorje,jer mi i mama i baka i svi mole krunicu.Ne znam-meni je najsumnjivije ovo da je Marija Suotkupiteljica...a tu je i proročanstvo iz Jeremije 'kadit ćemo Kraljici Neba i lijevati joj ljevanice...'
ne znam,Bog na sprosvijetlio do prave istine
Češljugar je napisao/la:ajde podastri
stvarno kakvi su to gadovi,zavodnici,prevaranti
ja sam alergičan jednostavno na licemjerje-nisam ni na što fizički alergičan,ali duhovno na licemjerje imam kroničnu alergiju-i ne mogu izraziti osjećaj gadosti prema takvima
Izrail je napisao/la:Češljugar je napisao/la:ajde podastri
ja sam alergičan jednostavno na licemjerje-nisam ni na što fizički alergičan,ali duhovno na licemjerje imam kroničnu alergiju-i ne mogu izraziti osjećaj gadosti prema takvima
Čujte zar ne vidite da ste skroz promašili temu.
Čitate li vi uopće na kojoj temi o čemu raspravljate.
Zašto ne otvorite temo o kraljici neba pa da svi tamo pišemo nego zagađujete svaku temu s svojim stavovima o mariji.
Uozbiljite se dječeci.
Tema ovdje je Međugorje.
Hvala.
Darko je napisao/la:Majstor se obučava stoljećima učeći od ljudskih pogrešaka. Biblija piše da je povukao 1/3 svetih anđela sa sobom i da su oni ograničeni na zemlju gdje vrše svoja čuda i zavode narod. Ali s obzirom da im je sve manje vremena sve su žešći jer znaju koja im je sudbina. Mislim da je to svima nama jasno, ako nije podastrijet ću citatima iz Biblije!
Izrail je napisao/la:tko zagađuje temu o Mariji?ovo se itekako tiče teme.Češljugar je napisao/la:ajde podastri
Čujte zar ne vidite da ste skroz promašili temu.
Čitate li vi uopće na kojoj temi o čemu raspravljate.
Zašto ne otvorite temo o kraljici neba pa da svi tamo pišemo nego zagađujete svaku temu s svojim stavovima o Mariji.
Uozbiljite se dječeci.
Tema ovdje je Međugorje.
Hvala.
Češljugar je napisao/la:tko zagađuje temu o Mariji?ovo se itekako tiče teme.
Mogao bi se i ti uozbiljiti.
hvala.
|
|