Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Međugorska ukazanja i proročanstva

power_settings_newLogin to reply
+45
stranac
sunshine
stefani
marijana
amos
benedict
Bible_Believer
speratus
Navi
Medeni
Eutanasije
melkisedek
Gubavac
apostol
Edy
magdalena
UČENIK10
Caesar
Domenika
ILIJA
crusader
Hell master
10
Euro
tomahowk1
Izreal
megamenm
Justin
Feba
Ruta
Totus Tuus
Češljugar
Blue
jurky
Darko
Živac
Spart
braslav
hrvoje hrki
kainos
Daniel
samaritanka
Mali princ
dominik
Izrail
49 posters

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 33 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
Izrail je napisao/la:
[quote="hrvoje hrki
zašto je čovjek neposlušan KC, ako se ne slaže sa mišljenjem biskupa Perića u vezi ukazanja i poruka iz međugorja

Nije to mišljenej samo jednog Biskupa nego svih biskupa Katoličke Crkve uključujući i Papu i prošlog i sadašnjeg.
Da su imali drugačije mišljenje od izjave biskupa u zadru onda bi i papa i sveta stolica to jasno rekli.

da li to znači da je pok. nadbiskup frane franič , dr, Lj.Rupčič , dr,. Ivan Dugandžić i na stotine teologa i svećenika neposlušan KC

Ukoliko su radili protivno zadarskoj izjavi biskupa onda jesu neposlušni su i to u onoj mjeri u kojoj nisu poštovali te odluke.
Recimo ukoliko su išli na "hodočašće"

daj , izraile, prestani više optuživati druge , za nešto što sam znaš da nisu

Prestani ti zavoditi druge na krivi put, imaš pravo raditi što hoćeš ali ne zavoditi na neposluh poštene katolike.
Tko te je ovlastio da promičeš to tzv ukazanje i poruke, zašto nagovaraš pojedine administratore katoličkih foruma na baniranje članova koji se zalažu za pravi nauk crkve koji uključuje poslušnost?
Sve su to pitanja na koja ćeš morati odgovoriti kad staneš pred Gospodina.[/quote]

vidiš koliko podmećeš , da optužuješ sve one koji su pisali knjige , branili vidioce i hvala Bogu išli u međugorje da su neposlušni hijererhiji KC, tj šizmatici

priupitaj se brate , dobro šta radiš , jer međugorje , kako dam dobro znaš , nije zabranjeno, i tvoja izvrdavanja koja idu u tom smjeru , te da svatko tko ide na hodočašće u međugorje je obična lažpale

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 33 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
hrvoje hrki je napisao/la:

priupitaj se brate , dobro šta radiš , jer međugorje , kako dam dobro znaš , nije zabranjeno, i tvoja izvrdavanja koja idu u tom smjeru , te da svatko tko ide na hodočašće u međugorje je obična lažpale

Nije laž pročitaj izjavu Biskupa u Zadru Iz 1995 pa vidi kako ti lažeš?

No nisi odgovorio zašto nagovaraš administratore na baniranje onih koji pišu o toj izjavi i istini o Međugorju.
Tko te ovlastio za takvu prljavu rabotu?
Ajde priznaj i pokaj se?

more_horiz
E moj brate Izraile nekako mi se cini da te slabo Duh Sveti pohodi kad tako govoris?

more_horiz
tomahowk1 je napisao/la:
E moj brate Izraile nekako mi se cini da te slabo Duh Sveti pohodi kad tako govoris?

Pa što sam krivo rekao?

more_horiz
Izrail je napisao/la:

No nisi odgovorio zašto nagovaraš administratore na baniranje onih koji pišu o toj izjavi i istini o Međugorju.
Ajde priznaj i pokaj se?

toliko o složnosti u svetoj katoličkoj crkvi, tijelu Kristovu pale Rolling Eyes

more_horiz
imhotep je napisao/la:
Izrail je napisao/la:

Ajde priznaj i pokaj se?

toliko o složnosti u svetoj katoličkoj crkvi, tijelu Kristovu pale Rolling Eyes

imhotep,

da li živiš u španjolskoj ili juž.americi
obavijesti o temi mi stalno stižu na španjolslom jeziku:affraid:

more_horiz
bio mi je na španjolskom forum, evo vratio sam ga na hrvatski

more_horiz
Moj život je pakao: Otišla sam na tečaj u crkvu, a pater me učio okultnom...
Patera M. H. upoznala sam prije 15 godina u Međugorju. Iz njega,
kao osobe, zračili su veliki mir i povjerenje. Tada sam bila u fazi
velikog duhovnog otkrića i imala sam mnogo duhovnih iskustava koja
nisam mogla ni s kim dijeliti. A on mi je bio savršen sugovornik.
Pričali smo o tim iskustvima, molitvi i kontemplaciji. Objasnio mi je
kako treba ravno sjediti, da kralježnica bude uspravna, dok
kontempliram i kroz udah govoriti ‘Bože...’, a kroz izdah ‘...moj’.
‘Bože moj... Bože moj...’, ponavljajući polako i ulazeći postupno u
kontemplaciju - ispričala je djevojka.

http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2007,5,28,okultizam_ispovijest,76301.jl

more_horiz
i što,sad je kao Međugorje krivo za to?

more_horiz
Češljugar je napisao/la:
i što,sad je kao Međugorje krivo za to?

Budući da su je ta otkrića oduševila, uključila se i u njegove
tečajeve kontemplacije kako bi što bolje svladala tehniku i nadogradila
svoju duhovnost.

- Tada nisam imala pojma da se radi o čistom
zen budizmu, a ne o kršćanstvu! Tečajevi su se održavali u okrugloj
dvorani u koju smo ulazili bosi i svi smo sjedili na podu u krugu.
Mogli smo biti i na niskoj zakošenoj klupici, a najbolje je bilo
zauzeti položaj lotosova cvijeta. Pjevale su se meditativne pjesme s
jednim stihom, a časna sestra bi udarila u gong kako bi se stvorili
valovi čije su nas vibracije vodile u dubinu - opisala je N. T. Tako su
sjedili u meditativnoj tišini oko pola sata, a slijedio bi nagovor
svećenika, tehnika disanja “Bog moj”.

- Mogle su se izgovarati i
druge jednostavne riječi, a jedna mi je časna sestra rekla da ona može
izgovarati i indijski ‘om’. Jako me je začudilo da jedna časna zaziva
‘om’. Zatim bismo se okretali zidu, gledali oko metar ispred sebe i
propuštali misli kako bismo se koncentrirali na svoju riječ - objasnila
je djevojka te dodala da su te vježbe trajale nekoliko dana, a čitali
bi se tekstovi kršćanskih mistika.

Ništa joj nije bilo neobično, štoviše u svemu je uživala.

-
Čak se i misa služila na podu. Klečali smo na jastučićima. Klečao je i
pater koji je ispred sebe imao mali oltar. To vas tako obuzme da nemate
u što sumnjati - navela je N. T.

http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2007,5,28,okultizam_ispovijest,76301.jl

more_horiz
Svađe zbog raspodjele kolača
MEĐUGORJE - Ukrao nam je 30.000 eura. Jedino nam preostaje potražiti
policijsku pomoć kako bi zaustavila pet talijanskih autobusa. Preko
agencije tog čovjeka rezervirano je nekoliko pansiona i pet kuća za 200
hodočasnika i ponovno nam nije plaćen smještaj ogorčena je Željka, koja
se prvi put našla u takvoj situaciji i traži izlaz iz nje.

http://www.vecernji.hr/newsroom/news/bih/578765/index.do

more_horiz
vidim da si uvezan u kliku koja samo traži neki ljudski incident , pa da optuži Gospu i njena ukazanja

još jednom dokazuješ da si duboko povezan sa ordinarijatom koji je neargumentirano protiv Gospinih poruka

Međugorje traje 26 godina , i ako ćemo prebrojavati neke incidente iz međugorja ovo su prvi za koje čujem
a , milijuni i milijuni ljudi su prošli međugorjem
veći broj incidenanata , bude u jednom većem gradu kroz 1 maksim. 2 godine , a kamoli 26

pa sad se ti upitaj dobro , šta hoćeš reći tim naručenim člancima koje piše jutarnji i vl
btw, na kraju uopće nemam neki dokaz da su oni budisti sjedili na jastučićima u crkvi ili kapelici u međugorju

more_horiz

btw, na kraju uopće nemam neki dokaz da su oni budisti sjedili na jastučićima u crkvi ili kapelici u međugorju

BtW i komisije su rekle da nema dokaza pa te nije smetalo a otkud sada da su dokazi bitni?
study Uvijek se čudom čudim dok se ne probudim.

more_horiz
Izrail je napisao/la:

BtW i komisije su rekle da nema dokaza pa te nije smetalo a otkud sada da su dokazi bitni?
study Uvijek se čudom čudim dok se ne probudim.

počinješ priču s nekim tko je bio u međugorju, a na kraju se piše o nekim zen budistima

i kakve to ima veze sa autentičnošću Gospinih poruke ili neQuestion

daj , ako nemaš nešto pametnije, ne piši o nerelevantnim stvarima , i to od jurice pavičića za kojeg se zna da je nesklon međugorju i da piše jako često protiv KC , kao što piše i ante tomić

more_horiz

daj , ako nemaš nešto pametnije, ne piši o nerelevantnim stvarima , i to od jurice pavičića za kojeg se zna da je nesklon međugorju i da piše jako često protiv KC , kao što piše i ante tomić

E moj Izraile,

Pa zar nakon 2500 godina od rođenja Budhe i 2500 godina postojanja budizma, ti se slažeš sa neznalicama kao što je ovaj novinar koji piše:
"Pater je tvrdio kako zlo nije zlo, nego da su dobro i zlo isto prema budističkoj filozofiji. Dakle, Sotonu ne treba izbjegavati, nego ga grliti jer je to grljenje veliko blago!"
Pa ako je i od tebe Izraile, stvarno je previše.
Pa kada je to Budha izjavio da uopće postoji Sotona? Daj mi molim te odgovori na ovo pitanje.

Izgleda da je u borbi protiv Međugorja sve dopušteno, pa i sotoniziranje cijele jedne religije !!!

Btw. Hrki, tekst je napisao veliki katolik Darko Pavičić, a ne Jurica Pavičić!!!

more_horiz
Izraile moj Izraile moraš malo omekšati

more_horiz
Euro je napisao/la:

E moj Izraile,
Pa zar nakon 2500 godina od rođenja Budhe i 2500 godina postojanja budizma, ti se slažeš sa neznalicama kao što je ovaj novinar koji piše:
"Pater je tvrdio kako zlo nije zlo, nego da su dobro i zlo isto prema budističkoj filozofiji. Dakle, Sotonu ne treba izbjegavati, nego ga grliti jer je to grljenje veliko blago!"
Pa ako je i od tebe Izraile, stvarno je previše.
Pa kada je to Budha izjavio da uopće postoji Sotona? Daj mi molim te odgovori na ovo pitanje.
Izgleda da je u borbi protiv Međugorja sve dopušteno, pa i sotoniziranje cijele jedne religije !!!

Čuj Euro ja sam u više navrata molio da mi se ne obraćaš s ovakvim nebulozama i podmetanjem.
Ne slažem se s tim pomaknutim "Patrom".
Njegov primjer bolje rečeno primjer ove nesretne žene navodim samo kao primjer lošeg ponašanja hercegovačkih franjevaca od kojih su neki zabrazdili debelo.
Takve seanse su se održavale u Dubravi u Zagrebu kod njih.
Stoga bih te još jedanput molio da ne komentiraš ono što ne razumiješ a preočito je da mi podmećeš kao i onda kad si upozorio da "ja" pišem na nekom drugom forumu a ispalo ja da je to metamorf kojemu nije do istine nego do laži i podmetanja.
Sad bih te ja molio da navedeš gdje se ja to slažem s tim "patrom" oko Budizma a ako ne možeš onda te molim u ime Isusa Krista da prestaneš s tim podmetanjem.

more_horiz
Češljugar je napisao/la:
Izraile moj Izraile moraš malo omekšati

Moraš ti odrasti i riješiti se duhovne oholosti. study
Kažu da čitanje Svetog Pisma tome pridonosi.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply