Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Međugorska ukazanja i proročanstva

power_settings_newLogin to reply
+45
stranac
sunshine
stefani
marijana
amos
benedict
Bible_Believer
speratus
Navi
Medeni
Eutanasije
melkisedek
Gubavac
apostol
Edy
magdalena
UČENIK10
Caesar
Domenika
ILIJA
crusader
Hell master
10
Euro
tomahowk1
Izreal
megamenm
Justin
Feba
Ruta
Totus Tuus
Češljugar
Blue
jurky
Darko
Živac
Spart
braslav
hrvoje hrki
kainos
Daniel
samaritanka
Mali princ
dominik
Izrail
49 posters

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 32 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
hrvoje hrki je napisao/la:

ja više vjerujem 6 vidioca, jer nemam iz svega što sam detaljno prostudirao , ne vjerovati im...

Ma proučio si figu nisi se usudio ni razgovarati s vidiocima niti ih posjetiti, što muljaš o nekom svom proučavanju.
Hoćeš unijeti šizmu među katolike i to je tvoj cilj zato i zavodiš i ohrabruješ na neposluh prema biskupu. Time i lažno izgovaraš vjerovanje na misi kad kažeš da vjeruješ u Svetu Crkvu katoličku. ne ispovjedaš grijeh poticanja na neposluh, sve su to gnusobe nad kojim treba plakati.
Nije nikada Blažena Djevica marija bila protiv Petra i apostola i neće biti.

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 32 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
Izrail je napisao/la:

ja više vjerujem 6 vidioca, jer nemam iz svega što sam detaljno prostudirao , ne vjerovati im...

Ma proučio si figu nisi se usudio ni razgovarati s vidiocima niti ih posjetiti, što muljaš o nekom svom proučavanju.
Hoćeš unijeti šizmu među katolike i to je tvoj cilj zato i zavodiš i ohrabruješ na neposluh prema biskupu. Time i lažno izgovaraš vjerovanje na misi kad kažeš da vjeruješ u Svetu Crkvu katoličku. ne ispovjedaš grijeh poticanja na neposluh, sve su to gnusobe nad kojim treba plakati.
Nije nikada Blažena Djevica marija bila protiv Petra i apostola i neće biti.

čovječe,

tebi sam iznio masu prispodoba i analogija, barem 10 puta , iz kojih si mogao shvatiti da je vjerojatnije da 6 vidioca govori istinu i da je međugorje istina, bez obzira šta vjeruje lokalni biskup:!:

ali to što ti ne želiš pogledati istuini u oči , nego samo tupiš o NEPOGREŠIVOSTI i nezabludivosti biskupa perića, to je tvoj problem
ako bude prijedloga za njegovog zamjenika dolje u hercegovini, samo se obrati meni za preporuku, ja ću ti dati punu podršku

samo me zanima , kad se za koju godinu sazna istina , šta ćeš onda govoriti
samo da znaš , nećeš moći reći nisam znao , jer su detaljno o Gospi međugorskoj pisali dr. rupči, dr dugandžić, petar vlašić, tomislav pervan, slavko barbarić i masa teologa i svećenika koje sam dosada više puta navodio i citirao
pa na kraju krajeva i ja sam se potrudio kao s nikim na svijetu , dokazati ti neke stvari ili barem pojasniti
ali , sve je uzalud
ti si apriori uzeo svoj stav , pa šta vrijedi išta tebi dokazivati:pale:

more_horiz

samo da znaš , nećeš moći reći nisam znao , jer su detaljno o Gospi međugorskoj pisali dr. rupči, dr dugandžić, petar vlašić, tomislav pervan, slavko barbarić i masa teologa i svećenika koje sam dosada više puta navodio i citirao
pa na kraju krajeva i ja sam se potrudio kao s nikim na svijetu , dokazati ti neke stvari ili barem pojasniti
ali , sve je uzalud

Pa zašto bih morao iišta reći nema članka vjere koji obavezuje vjerovati u privatne objave. Dakle to si ti i tebi slični izmislili pa sada plašite vjernike a oni ko ovce vjeruju vama i daju se vozariti u Međugorje a vama tako puniti džepove.
Što se mene tiče ja ću biti poslušan a ti ti nećeš očito ni sada ni ubuduće.

more_horiz
Izraile reći ćeš nisam znao.
to će biti ubrzo

more_horiz
Izrail je napisao/la:

ali , sve je uzalud

Pa zašto bih morao iišta reći nema članka vjere koji obavezuje vjerovati u privatne objave. Dakle to si ti i tebi slični izmislili pa sada plašite vjernike a oni ko ovce vjeruju vama i daju se vozariti u Međugorje a vama tako puniti džepove.
Što se mene tiče ja ću biti poslušan a ti ti nećeš očito ni sada ni ubuduće.

ja nemam nikakve materijalne koristi od međugorja i turinga u isto
ja sam ti rekao sve što o međugorju znam, ali ti nikada nisi odgovorio zašto toliko slijepo vjeruješ u nepogrešivost i nezabludivost lokalnog biskupa

a , on se nije potrudio ni popričati sa vidiocima:!: Question
pa šta ti misliš, zašto nije nikada popričao

vjerojatno, zato , jer miješa hercegovački slučaj koji traje preko 100 godina i ukazanje i poruke iz međugorja

more_horiz

ja sam ti rekao sve što o međugorju znam, ali ti nikada nisi odgovorio zašto toliko slijepo vjeruješ u nepogrešivost i nezabludivost lokalnog biskupa

vjerojatno, zato , jer miješa hercegovački slučaj koji traje preko 100 godina i ukazanje i poruke iz međugorja

Meni svoje sljeparije ne možeš prodavati.
Ja sam pročitao zaključke komisija koje su proučavale Međugorski slučaj.
Biskupa Perića ne poznam i nije uopće bitan za odluke komisija.
On samo provodi ono što su one donijele.
A on je dužan provoditi odluke komisija u svojoj biskupiji.
Prema tome odi plašit bakice s time da je neko počinio grijeh jer nevjeruje u tvoje zaključke a vjeruje komisikama BKJ i biskupima.
Svoje laži meni ne podmeći jer ja ne nasjedam na to.

more_horiz
Izrail je napisao/la:

Prema tome odi plašit bakice s time da je neko počinio grijeh jer nevjeruje u tvoje zaključke a vjeruje komisikama BKJ i biskupima.

da se Gospa ukazala u dijacezenskoj župi , bilo bi sigurno drugačije biskupovo mišljenje
ali šta ćeš. vrijeme će raltivno brzo pokazati šta je istina, samo me zanima šta ćeš onda govoriti i čime ćeš se pravdati
, to što širiš dezinformacije da je međugorje zabranjeno od KC i da se ne smije hodočašstiti u isto
kad dođeš Bogu na ispovijed, šta ćeš mu reći , zašto si širio te dezinformacije:pale:
nećeš mu imati šta reći , jer sam ti ja poglavito, a i mnogi drugi dali dovoljno saznanja da malo razmisliš o tome šta radišWink

more_horiz

da se Gospa ukazala u dijacezenskoj župi , bilo bi sigurno drugačije biskupovo mišljenje
ali šta ćeš. vrijeme će raltivno brzo pokazati šta je istina, samo me zanima šta ćeš onda govoriti i čime ćeš se pravdati
, to što širiš dezinformacije da je međugorje zabranjeno od KC i da se ne smije hodočašstiti u isto
kad dođeš Bogu na ispovijed, šta ćeš mu reći , zašto si širio te dezinformacije:pale:
nećeš mu imati šta reći , jer sam ti ja poglavito, a i mnogi drugi dali dovoljno saznanja da malo razmisliš o tome šta radišWink

Uf strašan je grijeh biti poslušan odluci komisije BKJ i lokalnom biskupu.
I strašno je reći istinu o zabrani hodočašća u Međugorje ali vidite sami što piše na stranicama biskupije u mostaru o tome.
http://www.cbismo.hr/
Ta nismo djeca da nas neko može nagovoriti.
A ti samo nastavi hrki podmetati i lažno poticati vjernike na neposluh ne gine ti palća kao svima slugama laži.

more_horiz
Čitaju li vidioci Bibliju?

more_horiz
ne znam pitaj njih
mene bi jako zanimalo jesu li pitali Gospu po Biblijskom prepoznavanju za duhove

more_horiz
Izrail je napisao/la:

Čini se da tvoje ljubljene 'stručne' komisije igraju vrlo važnu ulogu u tvom životu,glavno da oni mogu 'stručno prepoznati i procijeniti' isto kao što su farizeji stručno prepoznali i procijenili Isusa prije 2000 godina,pretpostavljam i kad Isus bude dolazio da ćeš se više pokoriti komisiji nego znakovima Biblije.

more_horiz
Češljugar je napisao/la:

Čini se da tvoje ljubljene 'stručne' komisije igraju vrlo važnu ulogu u tvom životu,glavno da oni mogu 'stručno prepoznati i procijeniti' isto kao što su farizeji stručno prepoznali i procijenili Isusa prije 2000 godina,pretpostavljam i kad Isus bude dolazio da ćeš se više pokoriti komisiji nego znakovima Biblije.

Čini se da ti nisi poučljiv o vjeri i umjesto da poštuješ starije ti pljuckaš.
A usporedba farizeja i biskupa ti je baš na ponos i u maniri najvećih protivnika Svete Katoličke Crkve.

more_horiz
Ja sam mlađi ali mudriji od tebe

more_horiz
Češljugar je napisao/la:
Ja sam mlađi ali mudriji od tebe

Da a i oholosti ti ne fali
Rolling Eyes Rolling Eyes

more_horiz
ali to je manje važno,moje uvjerenje je snažno

more_horiz
Češljugar je napisao/la:

Ha čuj prvi od sedam glavnih grijeha ti je manje važan od uvjerenja koje se protivi poslušnosti Crkvi????
Hm čudan si ti katolik. study

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Češljugar je napisao/la:

Ha čuj prvi od sedam glavnih grijeha ti je manje važan od uvjerenja koje se protivi poslušnosti Crkvi????
Hm čudan si ti katolik. study

zašto je čovjek neposlušan KC, ako se ne slaže sa mišljenjem biskupa Perića u vezi ukazanja i poruka iz međugorja

da li to znači da je pok. nadbiskup frane franič , dr, Lj.Rupčič , dr,. Ivan Dugandžić i na stotine teologa i svećenika neposlušan KC

daj , izraile, prestani više optuživati druge , za nešto što sam znaš da nisu:pale:

more_horiz
[quote="hrvoje hrki
zašto je čovjek neposlušan KC, ako se ne slaže sa mišljenjem biskupa Perića u vezi ukazanja i poruka iz međugorja
[/quote]
Nije to mišljenej samo jednog Biskupa nego svih biskupa Katoličke Crkve uključujući i Papu i prošlog i sadašnjeg.
Da su imali drugačije mišljenje od izjave biskupa u zadru onda bi i papa i sveta stolica to jasno rekli.

da li to znači da je pok. nadbiskup frane franič , dr, Lj.Rupčič , dr,. Ivan Dugandžić i na stotine teologa i svećenika neposlušan KC

Ukoliko su radili protivno zadarskoj izjavi biskupa onda jesu neposlušni su i to u onoj mjeri u kojoj nisu poštovali te odluke.
Recimo ukoliko su išli na "hodočašće"

daj , izraile, prestani više optuživati druge , za nešto što sam znaš da nisu

Prestani ti zavoditi druge na krivi put, imaš pravo raditi što hoćeš ali ne zavoditi na neposluh poštene katolike.
Tko te je ovlastio da promičeš to tzv ukazanje i poruke, zašto nagovaraš pojedine administratore katoličkih foruma na baniranje članova koji se zalažu za pravi nauk crkve koji uključuje poslušnost?
Sve su to pitanja na koja ćeš morati odgovoriti kad staneš pred Gospodina.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply