Izrail je napisao/la: hrvoje hrki je napisao/la:
ja više vjerujem 6 vidioca, jer nemam iz svega što sam detaljno prostudirao , ne vjerovati im...
Ma proučio si figu nisi se usudio ni razgovarati s vidiocima niti ih posjetiti, što muljaš o nekom svom proučavanju.
Hoćeš unijeti šizmu među katolike i to je tvoj cilj zato i zavodiš i ohrabruješ na neposluh prema biskupu. Time i lažno izgovaraš vjerovanje na misi kad kažeš da vjeruješ u Svetu Crkvu katoličku. ne ispovjedaš grijeh poticanja na neposluh, sve su to gnusobe nad kojim treba plakati.
Nije nikada Blažena Djevica marija bila protiv Petra i apostola i neće biti.
čovječe,
tebi sam iznio masu prispodoba i analogija, barem 10 puta , iz kojih si mogao shvatiti da je vjerojatnije da 6 vidioca govori istinu i da je međugorje istina, bez obzira šta vjeruje lokalni biskup:!:
ali to što ti ne želiš pogledati istuini u oči , nego samo tupiš o
NEPOGREŠIVOSTI i nezabludivosti biskupa perića, to je tvoj problem
ako bude prijedloga za njegovog zamjenika dolje u hercegovini, samo se obrati meni za preporuku, ja ću ti dati punu podršku
samo me zanima , kad se za koju godinu sazna istina , šta ćeš onda govoriti
samo da znaš , nećeš moći reći nisam znao , jer su detaljno o Gospi međugorskoj pisali dr. rupči, dr dugandžić, petar vlašić, tomislav pervan, slavko barbarić i masa teologa i svećenika koje sam dosada više puta navodio i citirao
pa na kraju krajeva i ja sam se potrudio kao s nikim na svijetu , dokazati ti neke stvari ili barem pojasniti
ali , sve je uzalud
ti si apriori uzeo svoj stav , pa šta vrijedi išta tebi dokazivati:pale: