Noemi je napisao/la:jel ima slobodnih radnih mjesta u medugorju?
Hej Noemi jel se slažeš da ja vozim bus,a ti prodaješ karte,budeš kondukter
Noemi je napisao/la:jel ima slobodnih radnih mjesta u medugorju?
Joshua je napisao/la:Noemi je napisao/la:jel ima slobodnih radnih mjesta u medugorju?
Hej Noemi jel se slažeš da ja vozim bus,a ti prodaješ karte,budeš kondukter
Izrail je napisao/la:Čuj kad vas netko od vidilaca provede po brdima zar mu ne ostavite novac.
Isto tako kad se susretnu kod njih doma.
hrvoje hrki je napisao/la:
nikad u životu se nisam satao ni sa jednim vidiocem , a kamoli da sam im ostavljao novac:sunny:
mada bih volio da sam se sreo i malo popričao, ali nema veze , čitao sam dosta o njima i poruke koje Gospa daje svima preko njih su mi dovoljne
zato ne trebam pod svaku cijenu pričati s njima da znam šta je Gospa rekla:afro:
nikad nisam NI ČUO da imk netko ostavlja novac:!:
nisu oni hodže kod kojih se ide na zapis , pa im se valjda ostavlja novac , kolko sam čuo?
ne znam tko te je dezinformirao da im se ostavlja novac i da vidioci beru novce, ako si uopće dezinformiran
zato ako nemaš konkretne podatke, molim , ne širi takve difamirajuće i uvredljive teze da vidioci uzimaju novac:(
Izrail je napisao/la:hrvoje hrki je napisao/la:
nikad u životu se nisam satao ni sa jednim vidiocem , a kamoli da sam im ostavljao novac:sunny:
mada bih volio da sam se sreo i malo popričao, ali nema veze , čitao sam dosta o njima i poruke koje Gospa daje svima preko njih su mi dovoljne
zato ne trebam pod svaku cijenu pričati s njima da znam šta je Gospa rekla:afro:
nikad nisam NI ČUO da imk netko ostavlja novac:!:
nisu oni hodže kod kojih se ide na zapis , pa im se valjda ostavlja novac , kolko sam čuo?
ne znam tko te je dezinformirao da im se ostavlja novac i da vidioci beru novce, ako si uopće dezinformiran
zato ako nemaš konkretne podatke, molim , ne širi takve difamirajuće i uvredljive teze da vidioci uzimaju novac:(
Ma kako ti znaš da ne ostavljaju kad sam kažeš kako nisi bio ni sa jednim.
Mislim pretstavljaš se kao neki stručnjak za ta tzv. ukazanja a ni sa vidiocima nisi nikad popričao.
Svašta, pa bar sam od tebe očekivao da si to napravio.
Znači ti si se samo knjigama indokrinirao a nisi sreo niti jednog vidioca no to te ne priječi da tvrdiš kako su ispravni i da ne uzimaju novac.
Dakle svašta i ako je od Hrkija previše je.
hrvoje hrki je napisao/la:koja naiva:D
pa da je istina da su to rekli, onda bi valjda bili pametni da znaju da su to rekli i da prestanu sa "lažima"
pa kako onda objašnjavaš sve rezultate medicinskih, psihijatrijskih , i ispitivanja na suvremenim elektronskim spravama kojima je dokazano da su djeca u posebnom stanju kod ukazanja i de nema nikakve glume:!:
o tome sam govorio ranije i kopirao masu članaka o tome , pa neću detaljno:heart:
Izrail je napisao/la:hrvoje hrki je napisao/la:koja naiva:D
pa da je istina da su to rekli, onda bi valjda bili pametni da znaju da su to rekli i da prestanu sa "lažima"
Pa zašto bi prestali kad im to donosi korist. Jedino od ukazanja materijalnu korist imaju međugorski vidioci svi drugi vidioci tu korist nisu imali.hrvoje hrki je napisao/la:
pa kako onda objašnjavaš sve rezultate medicinskih, psihijatrijskih , i ispitivanja na suvremenim elektronskim spravama kojima je dokazano da su djeca u posebnom stanju kod ukazanja i de nema nikakve glume:!:
o tome sam govorio ranije i kopirao masu članaka o tome , pa neću detaljno:heart:
Čuj komisija je dnijela zaključak da dokaza (to i ti dobro znaš) za ukazanje nema sad ti tvrdiš da ima. ja vjerujem nalazu komisije Katoličke Crkve a ti vjeruj kome hoćeš.
Svaki dokaz da su "djeca" rekla nešto suprotno tvom uvjerenju ne priznaješ, naravno i dalje tvrdiš da ti nitko nije ništa dokazao.
Dakle svašta.
Izrail je napisao/la:Ma ponavljaš se ko papiga što nije grijeh ali da blatiš biskupe to je grijeh.
A grijeh je lagati da radim pri ordinarijatu mogu ti na toj laži mnogi pozavidjeti.
Sad mi žao što ispuca bonus s Jevrejinom pa ti nemrem napisati što te ide.
npr. nisi nigdje ni ranije odgovorio -ZAŠTO biskup Perič NIKADA nije pričao sa 6 vidioca -oči u oči- pa da iz prve ruke ocijeni tko su oni, šta govore itd), jer zlosretno miješa kruške i jabuke, hercegovački slučaj i Gospina ukazanja:(
inliner je napisao/la:Mozemo klanjanje kipovima nazivati raznim imenima, ali to je idolopoklonstvo i Biblija ga zabranjuje. Štovanje kipova je đavolja nauka.
|
|