Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Međugorska ukazanja i proročanstva

power_settings_newLogin to reply
+45
stranac
sunshine
stefani
marijana
amos
benedict
Bible_Believer
speratus
Navi
Medeni
Eutanasije
melkisedek
Gubavac
apostol
Edy
magdalena
UČENIK10
Caesar
Domenika
ILIJA
crusader
Hell master
10
Euro
tomahowk1
Izreal
megamenm
Justin
Feba
Ruta
Totus Tuus
Češljugar
Blue
jurky
Darko
Živac
Spart
braslav
hrvoje hrki
kainos
Daniel
samaritanka
Mali princ
dominik
Izrail
49 posters

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 13 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Sad još postoje i službeni i neslužbeni vidioci?lol! pa koji su to "službeni"

pa ti kao" znalac " ureda za informiranje bi morao znati koji su "službeni"
onih 6 za koje vasceli svet zna, samo ti kao stručnjak ipak ne:?: affraid Question

pogledaj www.medjugorje.hr pa ćeš možda i saznati:study:

...kucajte, otvoriti ća vam se...
... tražite i naći će te....
... molite i dati će vam se...obred

pa pokušaj vrli brate

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 13 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
Dakle svašta kak ti i slični razlikujete službene od neslužbenih kad ne priznate pravo Crkvi da preko komisija utvrdi istinu.
Što se babi snilo to joj je milo.

more_horiz
Bio sam tako i sve sam vidjeo!
Sve je to jedna velika varka od našeg zajedničkog neprijatelje!

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Dakle svašta kak ti i slični razlikujete službene od neslužbenih kad ne priznate pravo Crkvi da preko komisija utvrdi istinu.
Što se babi snilo to joj je milo.

Tko bi mogla biti baba? Možda msgr. Ratko Perić, biskup mostarsko-duvanjski i trebinjsko mrkanjski? affraid

more_horiz
Osim toga, papa nikako ne želi priznati nešto što nije na pravim temeljima, jer se "boji" da se ne prenagli. Valjda i on sam čita nekada Bibliju i zna kako neprijatelj može djelovati.
Vojska danas ima aparaturu da hologramski dočara prisutnost bilo koga i bilo čega, tako da lakovjerni mogu lako prihvatiti ponuđenu iluziju!
Tko voli neka izvoli!

more_horiz
Uglavnom nismo čuli odgovor zašto jelena nije službena i ravnopravna s drugima?
U najmanju ruku treba Hrki dati joj istu šansu kao i drugima.
No jasno je da Hrki zna samo tupiti i da ne razmišlja svojom glavom a sudeći po njegovom ofiranju s masonima ne čudim se ničemu.

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Uglavnom nismo čuli odgovor zašto jelena nije službena i ravnopravna s drugima?
U najmanju ruku treba Hrki dati joj istu šansu kao i drugima.
No jasno je da Hrki zna samo tupiti i da ne razmišlja svojom glavom a sudeći po njegovom ofiranju s masonima ne čudim se ničemu.

ti si stvarno bolestan:affraid:
vidim da se i budiš rano ujutro i započinješ svoje VRLO pisanje sa fenomenom međugorja o kome ne znaš ništa osim onog što govori lokalni biskup:(
ne znam o kakvom ofiranju sa masonima tupiš i dezinformiraš affraid
jer ako nešto ne volim , to je njihova antikršćanska politika!
što se tiče vidioca , ako si pročitao ijednu knjigu ili čitao službeni site o međugorju ., jako se DOBRO ZNA koji su 6 vidioca "službeni"
ali ti to očito ne znaš , ili NE ŽELIŠ zlonamjerno znati
"službeni" koji je neprecizan pojam ipak mora netko biti , jer sutra i ti ili ja možemo doći u međugorje i reći da smo službeni primatelji poruka
a zna se tko ih prima i daje u svijet

more_horiz
za izraila,

ja sam tebi evo odmah odgovorio

a ti meni (nama) JOŠ NISI - zašto mjerodavni lokalni biskup Perić nije nikada osobno popričao sa vidiocima
pusti Komisiju , on je sada biskup nadležan za ispitivanje svih činjenica glede poruka i ukazanja:?:
to barem znaju svi koji imalo proučavaju nadnaravne pojave
to što nije si dao za obvezu popričati sa 6 vidioca zamjeraju mu svi svećenici , teolozi i ljudi koji priznaju međugorje , a on donosi takve omalovažavajuće i difamirajuće teze glede vidioca a da NIJE ni popričao sa istim
žalosno za jednog pastira koji nema barem neutralan stav prema porukama i vidiocima , jer takav je trebao imati ako nije NIKAD POPRIČAO sa njih 6 - po njemu " lažljivaca"Sad

more_horiz
nisi čitao na temu masoni, ako pogledaš svoj avatar vidjet ćeš na vrhu piramidu s okom, masonski znak...sad da li ćeš mijenjati avatar ili ne, to je tvoja stvar...

more_horiz
Krizostom je napisao/la:
nisi čitao na temu masoni, ako pogledaš svoj avatar vidjet ćeš na vrhu piramidu s okom, masonski znak...sad da li ćeš mijenjati avatar ili ne, to je tvoja stvar...

znak oka je znak sveprisutnog Boga Oca-stvoritelja
ako se dobro pogleda avatar u cijelosti svatko tko iole zna za Presveto Trojstvo / Oca , Sina i Duha Svetoga/ znati će šta simboli predstavljaju

ali očito je da moj VRLI prijatelj izrail i na ovakav bezočan način na jadan i providan način , želi me difamirati kad nema drugih valjanih argumenata
ali Bog proniče u naša srca i zna svačije namjere ( dal dobre ili zle) pa će svakome i naplatiti po mjeri čistoće naših srdaca i naših namjera:D

more_horiz
Hrki zakaj si ljut.
Pa u pravu si svatko ima pravo biti službeni vidioc.
Zašto bi se Gospu ograničavalo samo na neke.

Zaboravlja
se bitna stvar da je Objava okončana s Kristom, pa stoga, sve ono što
nam je Bog želio objaviti ili priopćiti za hranu naše vjere i put našega
spasenja, već nam je On sve rekao (usp. Poslanica Hebrejima 1,1).

more_horiz
Opa, vidi ti ovo.

To znaci da vise niko od ljudi nece dobiti od Boga objavu ili nesto tako, sto bi bilo na korist Crkvi danas?

Malo mi je to nelogicno.

Takvu tvrdnju ne bih prihvatio.

Ujedno, istina je da treba biti vrlo oprezan, jer ima i prevare.

more_horiz
Evo, ja sad imam objavu da nas Otac ljubi neizmjerno vake sasave. cheers

more_horiz
To je istina, ali i mi morao nešto zauzvrat vrtiti što nam Bog besplatno daje i nudi. Jednog dana ćemo sve skužiti poučeni od jedinog našeg Spasitelja, kroz svu vječnost. I neće nam biti dosta ni toliko vremena da sve naučimo!

more_horiz
Sasav i voljen, pa to moze samo biti od Boga!

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:

Ujedno, istina je da treba biti vrlo oprezan, jer ima i prevare.

Kako bi to primjenio na temu o kojoj raspravljamo ovdje?

more_horiz
Pa ne treba crkva, vodece telo Crkve brzo donositi zakljucke. Mislim da je potrebno vreme. Ujedno vodstvo Crkve mora bez predrasuda da pusti vremenu medjugorskim ukazanjima i prorocanstvima da pokazu kog su roda.

Dobro je da sve pazljivo posmatra i prati, bez da istovremeno to proglasava neistinitim.

Vreme uvek pokaze istinu. Ustvari rod tih ukazanja i prorocanstava pokaze ili dobro ili zlo.

Tada Crkva moza sa pravom pohvaliti ili osuditi nesto kao od Boga ili od djavola.

more_horiz
Dobro da li treba sačekati da ukazanja prestanu da bi se donio konačni sud?
I da li je uputno ponašati se kao da su ukazanja istinita ako se sud Crkve nije donio?

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply