[quote="Izrail"]
hrvoje hrki je napisao/la: zašto bih ja nužno trebao pričati sa vidiocima:!:
Pa ne moraš ali u svom prijašnjem postu to isto spočitavaš biskupu.
Imaš dvostruka mjerila.
vidiš kolko si ograničen i pristran , te na stvar gledaš a priori bez da si proučio stvar
pa naravno da lokalni biskup TREBA pričati sa 6 vidioca, jer sa njima priča i o njima priča čitav svijet , a samo on veličina se ne udostoji da priča sa njima:pop:
to mu je , vrlo dobro znaš, OBVEZA kod tvrdnji o ukazanjima!
ako se njega kritizira , kritizira ga se radi njegovih propusta i grešaka glede vidioca i Gospinih poruka koje se daju svijetu preko 6 vidioca
ako te PORUKE koje su čisto kršćanske ( katoličke) tebi ili biskupu ništa ne znače to je tvoj grijeh, jer te riječi su proročke i upućene su cijelom svijetu , a ne samo djeci
"To ti naravno nije dovoljno a i svaki teolog kojeg si spomenuo se srami da ga stavljaš u kontekst koji si ga ti stavio. To ti mogu i pismeno potvrdit jer imam e-pisma od pojedinih"
ovaj tvoj citat je čista laž
tko se to tebi "stručnjaku za Gospu međugorsku"
javio e-mailom od onih koji vjeruju u međugorje , i tvrdio to što tvrdiš
ti si čovječe živa komedija
dijeliš si neku ulogu koju nemaš , ai ne možeš je imati jer nemaš pojma o porukama i ukazanjima u međugorju, a to ti odgovorno tvrdim jer sam s tobom vodio dugomjesečnu polemiku i na drugim forumima , tako da nezavisno od ovog foruma , znam da na ovo sve što si dosada rekao i NEMAŠ NIŠTA VIŠE reći
sva tvoja "argumentacija" se svodi na to da lokalni biskup ne priznaje međugorje i na ničem više
- nisi ukazao ni na jednu HERETIČNOST , nesuglasje sa naukom KC isl, jedne službene Gospine poruke koju su prenjela djeca:!:
a s druge strane indirektno dokazuješ da si ili si umišljaš neki kvazi "biskupov pobočnik za informiranje" , da radiš pri nekom uredu za odnose sa javnošću pri nekom ordinarijatu - kad tvrdiš da se tebi javljaju prozivani svećenici , da ti se kao nešto brane
ma daj nam reci koja si ti "funkcija ili veličina" da se tebi netko ima javljati ili pravdati
šta ti to tako bitno obavljaš u RH ili pri KC da se tebi netko od svećenika, teologa obraća
pa daj pošalji mi ( nam) te "e-mailove" koje nemaš
, pa da skupa napadnemo te teologe koji su lagali svijet oko poruka i ukazanja iz međugorja:akk:
a ako netko blati biskupa , može biti da on SAM sebe blati takvim svojim ponašenjem prema vidiocima i Gospi koja daje poruke čitavom svijetu
ja vjerujem 6 vidioca jer sam detaljno proučio fenomen , za razliku od od osobe kojoj je to po kanonskom pravu bila dužnost ( da barem 1) ako ne i 10 puta detaljno porazgovara sa vidiocima
Zadnja promjena: ; čet 08 vel 2007, 13:19; ukupno mijenjano 1 put.