Rijeci Allaha dz.s. se drzim,za razliku od tebe uhvatio sam se za najcvrsce uze.
Kroz ekran osjetim da skaces na stolici.
Moja vjera je kao stijena,kap vode iliti vasi textovi bez dokaza je sigurno nece rastopiti.
Sto se tice Kur´anskog znanja-ti ga nemas.
Da si imalo upoznat sa onim o cemu pricas nebi se sramotio.
Jasmin vam je dovoljno napisao,a ja dodajem da je sastavljanju onih listova koji su sakupljeni u 1 knjigu Kur´an prisustvovalo 30.000 ashaba.
Ti samo izracunaj koliko se godina poslije smrti Muhammeda a.s. sakupio Kur´an,ne racunajte godine od pocetka objave,vec godine od smrti Muhammeda a.s.
Sto se tice Boga Mjeseca-dobro provjeri ono sto pises.
Zna se dobro koga su arapi vjerovali i kome su cerke dodavali, oni cerke-vi sina.
Ali tebe ne interesuje da spoznas istinu,ti si tu da provociras sto si i dokazao u svom pred-zadnjem textu.
Ako hoces nudim ti da nastavimo na lijep nacin,bez uvreda
a ako neces nemoj mi onda nista pisati.
Na forumu ima dovoljno tolerantnih koji su spremni na dijalog bet uvreda. Pozz i svako dobro.
Kroz ekran osjetim da skaces na stolici.
Moja vjera je kao stijena,kap vode iliti vasi textovi bez dokaza je sigurno nece rastopiti.
Sto se tice Kur´anskog znanja-ti ga nemas.
Da si imalo upoznat sa onim o cemu pricas nebi se sramotio.
Jasmin vam je dovoljno napisao,a ja dodajem da je sastavljanju onih listova koji su sakupljeni u 1 knjigu Kur´an prisustvovalo 30.000 ashaba.
Ti samo izracunaj koliko se godina poslije smrti Muhammeda a.s. sakupio Kur´an,ne racunajte godine od pocetka objave,vec godine od smrti Muhammeda a.s.
Sto se tice Boga Mjeseca-dobro provjeri ono sto pises.
Zna se dobro koga su arapi vjerovali i kome su cerke dodavali, oni cerke-vi sina.
Ali tebe ne interesuje da spoznas istinu,ti si tu da provociras sto si i dokazao u svom pred-zadnjem textu.
Ako hoces nudim ti da nastavimo na lijep nacin,bez uvreda
a ako neces nemoj mi onda nista pisati.
Na forumu ima dovoljno tolerantnih koji su spremni na dijalog bet uvreda. Pozz i svako dobro.