RahatLokum je napisao/la:Eto, nisi pogodio
Jesam,najstarija rasa konja uopće više ne postoji,sve poslje ne može se
smatrati najstarijom.
RahatLokum je napisao/la:Eto, nisi pogodio
RahatLokum je napisao/la:
Vazno je uglavnom da ti pokazem sta je vrijedan konj. Pa i ime mu pocinje sa prvim slovom i u abecedi i u azbuci i u grckom i u hebrejskom itd. To nije mala stvar! Prvak u svemu.
RahatLokum je napisao/la:Zvijer?
Ma zvijer je nesto zubato, divlje, a on je ljepotica. Ljepotica, a ne zvijer! Ali zato moze nanjusiti zvijeri. Posebno ZMIJU. Da, da, vrijedan je on! Allahovo divno stvorenje. Hvala Allahu na tako divnoj odredbi.
Pa i krv mu se koristi protiv ZMIJSKIH ujeda. Krv proliva za dobrobit ljudi. Vidis da je vrijedan! Ma koliko ti zelio da bude drugacije.
RahatLokum je napisao/la:E onda on tu ne spada. On ide na zrncima pijeska nosen brzinom vjetra poput oblaka. http://www.flickr.com/photos/fillyourheart/3278080485/
Meni se cini da ti ne vodis nigdje.
Nije li i JC (Dzej Si) preturio od magarca pa do bijelog konja i oblaka. Ili barem treba jos da preturi nesto od ovoga.
RahatLokum je napisao/la:Mislim, ne vodis nigdje svojim izlaganjem.
A kako ne znas JC-a??? Pa morao bi ga znati!? Sto ne pokusas s internetom. Samo pazi ima i trgovina koja se zove JC Penny pa da te ne zbuni.
Ah, ne treba, eno ga gore u lijevom cosku (uglu), drzi predavanje sa stapom u ruci.
Nije li i JC (Dzej Si) preturio od magarca pa do bijelog konja i oblaka. Ili barem treba jos da preturi nesto od ovoga.
Opa bato, zvucis ko objavljenje Ivanovo.Nije ti dano da shvatiš moje izlaganje.
Opa bato, zvucis ko objavljenje Ivanovo.
hehe. Nisi ni ti bas za Kviskoteke, ali sam tu da ti pomognem sa asocijacijama. Vidis kako smo razradili JC-a.