evo uspio sam ipak naći temu , pa stavljam pitanje reformiranima:
zašto si stavio Krista , malim slovom, a sotonu velikim slovom:cry:
ovo je samo btw, možda je samo tvoj nesvjesni lapsus
a, dalje dobro kažeš
Božja Crkva je nažalost podijeljena
ali , ta podijeljenost je nastala pojavom reformacije i protestantizna
sam znaš da je KC postojala od 1.stoljeća, do 15.stoljeća također -kada se tek pojavio protestantizam, a hvala Bogu postojaće i do 2. Kristovog dolaska
a, sad u brizi za podijeljenost Mističnog Tijela Kristovog- koji je Crkva ( KC), sam si sebi upau u usta, i indirektno dokazao tko je podijelio to Tijelo Kristovo na zemlji
nije se KC pojavila u 15.-16.stoljeću, pa se odijelila od ranije postojeće reformirane crkve, nego je bilo upravo suprotno
možeš li naći nelogičnost , rupu u mom zaključivanju:pop:
ja vjerujem da NE možeš, ali pokušaj ako se toliko brineš za cijepanje Tijela Kristovog:flower:
inliner je napisao/la: |
kako može biti dijaloga između krista i Sotone, zar je Božja Crkva podjeljena? Zar je Kristovo tijelo podjeljeno? Zar može biti dijaloga sa onima koji izvrću evanđelje našega Gospodina i Spasitelja? |
zašto si stavio Krista , malim slovom, a sotonu velikim slovom:cry:
ovo je samo btw, možda je samo tvoj nesvjesni lapsus
a, dalje dobro kažeš
Božja Crkva je nažalost podijeljena
ali , ta podijeljenost je nastala pojavom reformacije i protestantizna
sam znaš da je KC postojala od 1.stoljeća, do 15.stoljeća također -kada se tek pojavio protestantizam, a hvala Bogu postojaće i do 2. Kristovog dolaska
a, sad u brizi za podijeljenost Mističnog Tijela Kristovog- koji je Crkva ( KC), sam si sebi upau u usta, i indirektno dokazao tko je podijelio to Tijelo Kristovo na zemlji
nije se KC pojavila u 15.-16.stoljeću, pa se odijelila od ranije postojeće reformirane crkve, nego je bilo upravo suprotno
možeš li naći nelogičnost , rupu u mom zaključivanju:pop:
ja vjerujem da NE možeš, ali pokušaj ako se toliko brineš za cijepanje Tijela Kristovog:flower: