QEA je napisao/la: Ponavljam: daj mi dokaze za zločine ustaša o kojima svi toliko grakću već 60 godina, i vjerovat ću ti. Do tada, smatram to običnom laži partizansko-četničke ratne propagande.
Što se tiče Jasenovca:
Utile per inutile non vitiatur. -->Brže bolje u rječnik.
Jedan kršćanin bi trebao znati da postoji pokajanje, ta pjesma je snimljena pred 8 godina, i samo jedanput ispjevana na koncertu u Osijeku. Od tada sve pjesme promiču kršćanske vrijednosti. Problem je pataloška mržnja koju ti prema njemu osjećaš. Znaš, to ti nije baš kršćanski.
A jeli?A krscanski je klati jeli se to kod velecasnog uci?
Valjda kod ustase fra Majstorovica?
Ustasa Joso Oreskovic je pred istraziteljima ispricao jezivu ispovjest".....Ovaj je otisao i donio dvoje male zidovske djece.Luburic (Vjekoslav-Maks Luburic)mi je predao jedno dijete i reko mi da ga zakoljem.Rekao sam da ne mogu.Nato su svi oko mene prasnuli u smijeh,rugali mi se i vikali-usrasa-a ne ustasa.Onda je Luburic izvadio noz i zaklao predamnom djete govoreci "Evo ovako se to radi"Kad je dijete vrisnulo i prsnula krv,oko mene se sve zavrtjelo.Skoro sam pao.Jedan me ustasa prihvatio.Kad sam se malo pribrao ,rekao mi je Luburic da dignem desnu nogu.Digao sam,a on mi je pod nogu stavio ono drugo dijete.Onda je zapovjedio "udri".Udario sam nogom i zgnjecio glavu dijetetu.Luburic mi je prisao,potapsao me po ramenu i rekao "Bravo!Bit ces ti jedan dobar ustasa.""(Sime Balen,80 str-Pavelic)
Franjevac Miroslav Filipovic-Majstorovic je u svoju biografiju izmedju ostalih uvrstio pokolj skolske srpske djece u selu blizu Banja Luke(Krivaja)"Obucen u fratarski habit,usao je Filipovic u razred sa ustaskom kapom na celu,u pratnji nekoliko ustasa.Trazio je od nje(mara Sunjic -uciteljica) da odvoji pravoslavnu djecu od katolicke i muslimanske.Kad je to ucinila ne sluteci nista zla,on je poklao pravoslavnu djecu na ocigled i vrisak malih drugova."(Sime Balen,Pavelic 94str)
Jos uvjek ima dokumenata i fotografija i filmova koje su sami ustase snimali koji postoje u dokumentacionim centrima i i knjigama jos uvjek su kosti pod onom jasenovackom travom,jos su tamo lobannje koje su maljevima razbijane....!
Ma naravno ne znas ti nista o tome nije ti ni caca ni brat zavrsio u nekoj od ustaskih jama nijesu ti mater silovali na tvoje oci ali kako vidim sudis kao da si ti mjeerodavan da sudis ko i oni koje branis i pravdas.To je iozrazito krscanski?